sunnuntaina, elokuuta 25, 2013

Helsingin Sanomien sotapropaganda vyöryy estottomasti


HS ylpeänä esittää: imperialistinen sota vapauttavana voimana
HS ylpeänä esittää:
imperialistinen sota
vapauttavana voimanaSanoma Oy:n valtava oikeistolainen kokoomus-propagandavaihde on taas vauhdissa kuin jatkosodan ja Irakin sodan kynnyksellä. 

 Katsokaa oheisen kuvakaappauksen (24.8.13) aivopesun määrää ja kiihkoa, kuinka katsojille luodaan taas mielikuvaa Amerikan pakosta "toimia" ja "reagoida" sodan jumalana samalla kun Amerikka rahoittaa äärimuslimien ja arabien hyökkäyssotaa Syyriassa.
Katsokaa sodan itsestäänselvyyttä mentaalisena tilana Helsingin Sanomien retoriikassa ja todellisuuden vääristelyssä sotaisan eliitin tyydyttämiseksi.

Muistatteko, kuinka Hesari valehteli Irakin sodasta?

Sama sotaralli on taas käynnissä. Amerikan ja Naton palkkasotilaat rahtaavat myrkkyjä Syyriaan ja media esittää niitä perusteiksi Amerikan ja Englannin hyökkäykselle.
Irakin yli miljoonan ihmisen tappaminen sotaan, stressiin, lääkevajeeseen, kidutuksiin, ekonomiseen terroriin ja aliravitsemukseen ei riittänyt mihinkään Sanoma oy:n Nato-kiihkoilussa ja valheissa Saddamin "joukkotuhouhassa" transatlanttisen aggressiohengen ja uuskolonialismin lietsomisessa.
Libyan sodan taustallakin oli 12 vuotta brittiläistä lahjontaa ja terroristien koulutusta ja meille se esitettiin spontaanina "kansannousuna". Hesari sensuroi kaikki tiedot Naton uudesta operaatio Gladiosta useassa lähi-idän maassa.

Kun lehdistömme puhuu terrorismista, kertaakaan ei kerrota Naton järjestämistä sadasta terrori-iskusta ja oikeistolaisesta poliittisesta sensuuripropagandasta vasemmistoa vastaan oikeistolaisten Naton 1960-1970-luvulla laajassa operaatio Gladiossa.


Kaikki, mitä Helsingin Sanomat esittää sinulle, on vääristelty. Sinua houkutellaan selkeään oikeistolaiseen hegemoniaan, jossa Eurooppa on "hyvissä käsissä" kuten EU-äänestyksen europropagassa luvaten "halpaa leipää EU-kansalaisille" - vaikka jo nyt näemme päämäärätietoisen  talousterrorin ja pankkien plutokratian vaikutukset.

Mutta ideologista heräämistä ei tapahdu, koska kaikki eurokaaos esitetään vahinkona ja "välivaiheena" uuteen maailmanjärjestykseen, jossa Katainen voi huolettomasti sanoa julkisuudessa että "romahdus johtaa uuteen luovuuteen" kuin Goebbels.

Koko sinun historianymmärryksesi on vääristelty oikeistoeliitin käyttöön eliitin vallan oikeuttamiseksi ja kansalaisten samaistumiseksi eliitin etuihin talouspoliittisena terrorina ja sotatalouden doktriinina - eli lyhyesti ilmaistuna: EU:na.

Älkää poistako kuvasta suomalaisen kulttuurin ohjailun pohjavirtauksia eli hyvinvointivaltion purkamisen "välttämättömyttä", jota on vahvistettu 23 vuotta vasemmistopoliitikoiden uneksiessa oikeiston eliittihississä välittämättä lainkaan 1989 laman todellisista oikeistolaisista keinottelutalouden syistä ja Mauno Koiviston perustuslain rikkomuksista pankkiiriystäviensä rikastuttamiseksi lamaterrorilla.

  Ruotsi teki kaiken toisin talouspolitiikan suurissa linjoissa ja tekee yhä. Ruotsi ei ole lähtenyt hakemaan hyväksyntää alistumalla pankkien salaliitolle, eli eurolle, kuten Suomen pääministerit. 
 

  Näytelmän toiset harhauttavat kulissit ovat myös propagandajuhlan pääsivulla:


Päätoimittajat ovat nyt vain huolestuneita siitä,

että pohjoismaalaiset ymmärtäisivät vähitellen oman lehdistönsä osallistuvan huikean laajaan todellisuuden vääristelyyn ja  aivopesuun totaalisen militaristisessa poliisivaltiossa, jossa kaikki profiloidaan ja alistetaan mm. amerikkalaiselle ja brittiläiselle valvonnalle perustuslain vastaisesti - muiden valtioiden ja suuryhtiöiden valtaliittojen etuja ajaen.
  • Hesari vaikenee jopa CIA:n Helsinkiin rakenteilla olevasta vakoilukeskuksesta, jonka hallitus on salaisesti hyväksynyt Venäjän provosoimiseksi.

Tietoja ohjataan militarismiin sopeutuneille suuryhtiöillekin mm. työntekijöiden seulontaan oikeistolaisten periaatteiden mukaan oikeistolaisen "näkymättömän" valtiohierarkian ja vaikutusvallan huimaan ohjailuun - myös meillä sisällissodan kuolemanpartioksi alunperin perustetun oikeiston oman poliisin eli Supon toiminnan "ansiosta" yritykset ovat saaneet perustuslakia rikkovan Supon profiloimaan kansalaisia ideologisesti NSA:n kanssa.

Näin luodaan pelolla hallittava yhteiskunnan ylärakenne,
jonka valta on salaista, "uhkatiedolla" ja salaisilla leimoilla ohjattua,  militarististen salaisten organisaatioiden kontrolloimana. Tyranniaa demokratian kulissien takana.
  • Poliitikkoja myös lahjotaan militaristiseen kuriin vakoilutiedoilla kilpailijoista, vallan korkeimmalla hekumalla: tieto on valtaa. Sekä ohjataan tietysti myös uhkaamalla negatiivisella profiloinnilla, oikeistoeliitin vastustajana. Porkkanaa ja keppi porkkanan takana.
SUPO:n ideologinen kehitys on ollut katkeamaton ja suora sisällissodan joukkomurhista lähtien - punainen Valpo oli vain hetken kulissi Neuvostoliittoa varten.
  • Suomi on ainoa maa Euroopassa, jossa on kielletty joukkomurhien joukkohautojen avaaminen ja selvittäminen.

Jotta aivopesu nyt jatkuisi valtamediassa, on päätoimittajien näyteltävä taas  humanistia ottamatta humanistin kriittisiä ja vallankumouksellisia askelia itse.

Helsingin Sanomat on julistamassa sananvapautta tässä päätoimittajien "huolestuneessa" performanssissa  vaikka itse vääristelevät jatkuvasti mm. Suomen pankin huimaa velkaantumista EKP:n saksalaisten pankkien rahoittamisella ja Suomen armeijan massiivista liittämistä, sen itsenäisyyden purkamista ja alistamista Natoon.

Helsingin Sanomat on ministerien ja eurovirkamiesten 20 vuotisessa eurohuijauksessa kieltäytynyt tutkivasta journalismista sekä realistisista talousasiantuntijoista ja toiminut vain kokoomuksen propagandistisena tiedotustoimistona Pravdan tyyliin - ja nyt on otsaa esiintyä juhlallisena sananvapauden puolustajana.

Helsingin Sanomat vaikenee myös Supon ja armeijan tiedustelun jatkuvista perustuslain rikkomuksista, suomalaisten vakoilusta, luokittelusta ja tietojen luovuttamisesta Natolle ja NSA:lle.
Afganistanin sodan tappoluvut ja suomalaiset uuskolonialistiset palkkasotilaat joukkomurhia tehtailevissa iskujoukoissa eivät mukamas kiinnosta suomalaisia toimittajia - jatkosodan hengessä radiohiljaisuus.

Hyväuskoiset suomalaiset eivät tiedä, että mm. Afganistaniin on jäämässä 14000 palkkasotilasta (myös suomalaisten armeijasta luovutettuja, verorahoilla koulutettuja) suojelemaan CIA:n huumeviljelmiä ja huumekauppaa.

Sanomien toimittajat on myös koulutettu olemaan välittämättä uudesta historiantutkimuksesta. 
Tämä aiheuttaa vakavia vääristymiä suomalaisten todellisuuskuvaan, koska 1989 laman, sisällissodan ja talvisodan syihin käytetään yhä vain oikeistolaista propagandaa ja sensuuria Kekkosen suomettuneisuuden ja "yhtenäiskulttuurin" tyyliin - eikä todellista tietoa eliittimme sekä armeijan vedätyksistä ja huijauksista eliitin keinottelevan ja kansaa köyhdyttävän pörssi-ideologian puolesta.
Suomen valtiota ajetaan alas suuryhtiöiden tieltä eliitin globalisaatiohuijauksessa poliitikoiden "hämmästellessä" ja "pehmentäessä" pankkien terroria.

Muistakaa, että Suomessa sananvapaus toteutui vasta 1945 Supon edeltäjien terrorin takia  ja vasta silloin Supon/Valpon salaiset, eduskunnan valvomattamat, terrorivankilat vasemmistolaisia ja humanisteja vastaan suljettiin
 - älkää huijatko itseänne historiamme suhteen.

 Sananvapaus häviää EU:n ja liittovaltion eurokatastrofin edetessä: armeija ja salainen poliisi saa taas lisää valtaa kuten ennen eliitin unelmoimaa talvisotaa natsi-Saksan rinnalla, silloinkin sokeuttavan saksalaismielisyyden vallitsessa.
Kohti Euroopan kova ydintä.

Maamme juhlituin isämme U.Kekkonen oli myös kiduttamassa vasemmistolaisia toisinajattelijoita Supon kellareissa.

Älkää poistako maailmankuvastanne suomalaisen kulttuurin oikeistolaisen terrorin pohjavirtauksia, joita on taas vahvistettu 23 vuotta vasemmistopoliitikkojen uneksiessa oikeiston unelmia eliittihississä.
Kannattaa katsoa, ketkä ovat vastuussa tästä kaikesta euroterrorista ja alistumisesta NSA:lle.

Helsingin Sanomien Erkko käynnisti talvisodan ulkoministerinä natsi-Saksaan ja veriveljeys-rotuoppiin lujasti tukeutuen kuten Helsingin Sanomat iloitsi Irakin sodasta ja Saksan sotilaiden vapauttamisesta "Irakin ja Afganistanin rauhanturvaamisoperaatioon" ensimmäistä kertaa kovat piipussa II maailmansodan jälkeen.

Ja meno jatkuu hulvattomana vasemmistoeliitin istuessa käsiensä päällä liittovaltiovirkoja toivoen.1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Sivulla http://stealthunit.net/thread/3539174 nimimerkki mob
27.7.2009 11:06:13 on lainannut blogisti Tomi Aholan tekstin: "Vallan vahtikoira Helsingin Sanomien johtama mediakontrolli Suomessa Kirjoitettu paikassa korruptio, media, poliisivaltio, politiikka, propaganda by Tomi Ahola on toukokuu 21st, 2008 Euroopasta saa kauan hakea maata, jossa tiedonvälitys on yhtä monopolisoitunut kuin Suomessa. Käytännössä Suomessa on vain yksi aidosti valtakunnallinen lehti – Helsingin Sanomat. Useimmat suomalaiset kuitenkin elävät hyvässä uskossa, että kotimainen tiedonvälitys on maailman mittakaavassa poikkeuksellisen puolueetonta, korruptoitumatonta, asiantuntevaa ja sensuurista vapaata. Tätä mantraanhan puolueellinen, korruptoitunut ja sensuroitu media vuodesta toiseen meille toistaa. Ja kun vastaväittäjiä monopolien maassa ei ole, on helppo tähän uskoon tuudittautua, ellei sitten omaa riittävää älyä ja sen lisäksi puhtia, jotta näkisi vaivaa ottaa itse asioista selvää. HELSINGIN SANOMIEN ENTINEN PÄÄKIRJOITUSTOIMITTAJA AVAUTUU Ulkopuolisen tutkijan on vaikea ja jopa mahdotonta tulla tietoiseksi siitä, mitä isojen mediatalojen käytävillä ja suljetuissa palaverihuoneissa todellisuudessa tapahtuu. Siksi valtamedian sisäpiiriläisen, Martti Valkosen, kirja Sananvapaus kauppatavarana (2004) on erityisen mielenkiintoista luettavaa..." Ks. jatko alussa mainitulta sivulta.