keskiviikkona, elokuuta 28, 2013

Heurekan talousfoorumissa ei kerrota tärkeintä totuutta


  (pilapiirtäjätkin alkavat heräillä - Iltalehti)


Heurekan talousfoorumissa ei kerrota tärkeintä totuutta.

Suomella ei ole omaa valuuttaa.

Suomi on ainoa Pohjoismaa ilman omaa rahaa.


Verotuksessa vain kaikkien tulojen ja bonusten selkeä veroprogressio sekä tiukat lait kumoamaan kokoomuksen ja  keskustan hämärän harmaan talouden tuhoamiseksi ovat ainoa ratkaisu.
Sekä  omaisuusvero, pörssikauppojen voittovero, verotukien (23 miljardia vuosittain!) puolittaminen ja tietysti kansalaispalkka ilman karenssia ja tuhlaavan nöyryyttävää byrokratiaa.
Kansalaisille valtio on tärkein elintason suoja ja luoja, ei pörssin ryöstöretki.
Nyt valtio mättää veronmaksajien rahaa pörssiyhtiöille. 
    Ei käy. Ei toimi numeroiden mukaan
eikä hyvinvointivaltion arvopäämäärien mukaan.

Valtionyhtiöt on ainoa tapa puolustautua pörssien "globalisaatoprojektin" ryöstöprojektia vastaan - pörssiyhtiöitä ei saa tukea verovaroilla vaan valtionyhtiöillä on turvattava energia ja kemialliaista lannoitteista vapaa elintarvikkeiden tuotanto, joille on nyt maailmalla suuret ja rahakkaat markkinat. Eurosta eron ja pörssipankkiirien asettamien kieltojen kumoaminen toellisen elvytyksen aloittamiseksi. Itsenäinen valtio ja valtion itsenäiset yhtiöt työllistämisen ja viennin aloitamiseksi.


         kts
Helsingin Sanomissa Tapiola-ryhmän entisen pääjohtaja Asmo Kalpalan haastattelu on  tärkein talouselittimme tunnustus katastrofaalisesta eliitti-ideologiasta, jota kokoomus on ajanut käyttäen hyväkseen 1989 lamapaniikkia:
 • Kalpalan mielestä Suomen talouden rakenteet eivät ole syntyneet markkinatalouden pohjalta, vaan valtion toimilla ja konsensuksen aikana.

  "Jos tällainen talous annetaan täysin lyhytnäköisen pääoman käsiin, ollaan lähellä oligarkiaa", Kalpala sanoo

  "Uskon, että yhteiskunta huutaa nyt sosiaalisemman yritystoiminnan perään."

  Kalpalan mielestä markkinatalous ei toimi, jos puhtaan kapitalismin pörssiyhtiöille ei ole vaihtoehtoja, joissa omistuksen motiivi on muu kuin pelkkä rahan tekeminen.  • "Pitääkö (Suomen) hyvinvointivaltio purkaa?",

  kysyy Suomen Kuvalehti Maailmanpankin ekonomistilta Kaushik Basulta.

  Ja hän vastaa: "Suomen ja muiden Pohjoismaiden ihmisoikeuksilla ja sosiaalisilla normeilla on tärkeä opetus koko maailmalle. Älkää luopuko arvoistanne vaan tehkää niistä vientituote."Pohjoismaat ovat kaikissa valtioiden välisissä vertailuissa huipulla, onnellisuuden, tehokkuuden ja turvallisuuden suhteen.

Nyt se valtion pohja on purettu Suomessa näennäiseksi tasaveroksi: veronkierroksi, verohelpotuksiksi ja vastuuttomuudeksi, suomalaisten hyväksikäytöksi. 
Veronkiertoa eliitille esitetään kansalaisille jokapojan ihanteeksi.
Köyhänkin tulee ihailla eliitin veronkiertoa.

Hyvinvointivaltio täytyy palauttaa nopeasti, jos puhumme yleisistä arvoista ja valtiosta. Nyt valtiota puretaan vauhdilla eliitin mielivallan kohteeksi.
Ei voi olla toiveita hyvinvoinnista, jos sitä puretaan eliitin eduksi.


 • Naomi Klein on kuvannut kirjassaan Tuhokapitalismin nousu

  lukuisia tapauksia, joissa erilaisia kriisejä on käytetty hyväksi yhteiskunnallisen omaisuuden yksityistämiseen, ammattiyhdistysliikkeen murtamiseen ja muuhun oikeistolaiseen politiikkaan. Niin äärimmäisiä ehdotuksia, kuin Klein kuvaa, ei Suomessa ole esitetty, mutta logiikka on sama:

  Kriisiin vedoten edistetään valhellisia oikeistolaisia linjauksia, eliitin etuja, ei kansallista vaurautta

  - http://jukkatorikka.blogspot.fi/2013/01/kasvun-avaimet-suomelle.htmlNuoret eivät tunne taloushistoriaa eliitin aiheuttamaa lamaa 1989 ja sen keinottelun aiheuttamaa kiristystä ja hyvinvointivaltion tuhoamista mutta nuoret ymmärtävät intuitiivisesti että rahaeliitin aiheuttama katastrofi EU:n romahduksessa ei toimi eikä tule toimimaan rahaeliitin kiristyksen jatkumisena.    II

Ja media tukee kokoomuksen ulkopoliittisia valheita kritiikittömästi ilman journalistista totuuden esille tuomista;
    
Näin tehdään valheista poliittisia motiiveja.
 • Katainen Syyriasta: "Ihmisiä kuolee, eikä maailma pysty parempaan"

eli suomennettuna: Suomen täytyy kannattaa Amerikan imperialismia ja sotien sytyttämistä koska kukaan ei voi sitä vastustaa.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=X5s3B9dxuFE


Ruotsissa maksetaan yksityissektorillakin 10 euroa enemmän tunnissa kuin Suomessa.
Nöyristelevät suomalaiset työläiset kokoomuseuron ja saksalaisten pankkien palveluksessa.
Älkää uskoko kokoomuksen valheita eliitin keinottelun hyväksi.
http://www.sak.fi/ajankohtaista/uutiset/suomalaise...1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Liittyen ensimmäiseen lauseeseen "Heurekan talousfoorumissa ei kerrota tärkeintä totuutta.": Unkari karistaa pankkiirien kahleet yltään: "Hungary is making history of the first order.
Not since the 1930s in Germany has a major European country dared to escape from the clutches of the Rothschild-controlled international banking cartels. This is stupendous news that should encourage nationalist patriots worldwide to increase the fight for freedom from financial tyranny. ...Orbán has now moved to unseat the usurers from their throne. The popular, nationalistic prime minister told the IMF that Hungary neither wants nor needs further “assistance” from that proxy of the Rothschild-owned Federal Reserve Bank. No longer will Hungarians be forced to pay usurious interest to private, unaccountable central bankers

Instead, the Hungarian government has assumed sovereignty over its own currency and now issues money debt free, as it is needed. The results have been nothing short of remarkable. The nation’s economy, formerly staggering under deep indebtedness, has recovered rapidly and by means not seen since National Socialist Germany." Ks. http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=78221