sunnuntaina, elokuuta 25, 2013

Arhinmäki valehtelee vasemmistolaisille


    Arhinmäki valehtelee vasemmistolaisille

Arhinmäki valehtelee vasemmistolaisille.

Arhinmäki ajaa vasemmistolaisten hiljentämistä, sillä Arhinmäki ajaa hallituksen uusliberalistista alistumista pörssiyhtiöille eikä se halua vasemmistosta vastavoimaa:
hallitus kieltäytyy perustuslain vaatimista työllistämistoimenpiteistä "globalisaatioon" (pörssipankkeihin) ja pankkiirien saneleman EU:n kieltoihin vedoten.


* YLE tuo taas valehtelijoita ruoskimaan kansaa televisioon:

Hyvinvointivaltiota ei ole ilman valtionyhtiöitä,

veroprogressiota ja puolustautumista ylikansallisten yhtiöiden rahastusta vastaan.
Eikä ilman omaa armeijaa ja kaivosyhtiöitä kansallisomaisuutena. Nyt ei ole omaa armeijaa eikä kaivoksi keskustan ja kokoomuksen uusliberalistisen hysterian takia, kaikki on lahjoitettu pois. Vain uusi kansallistamislaki voi estää laajan tragedian. 
Valtio ei saa suojella ylikansallisten yhtiöiden keskittämisvaltaa ja kyynärpäätaktiikkaa mm.  SOTE-katastrofissa.
Mutta hallitus haluaa.

Arhinmäki ajaa eliitin terroria ja luokkasotaa, saksalaisten pankkien rahoittamista Suomen verovaroin ja veroprogression estämistä.
Arhinmäki halveksii kansan kärsimyksiä, miesten terveyskatastrofia, syrjäytymistä, tuloerojen kasvua.
  • Vasemmistokin suojelee vuodesta toiseen suomenruotsalaisen Ahvenanmaan yli 400 miljoonan euron ylimääräisiä elitistisiä tukirahoja Karjalan kuihtuessa eriarvoisuuden takia.
Vasemmisto on hukannut tasa-arvon periaatteen oman vasemmistoeliitin eliittiurahissin hysyttelyn takia.

Hallitus puolustaa nyt harmaata taloutta ja laadutonta rakentamista. Hometalot ovat järkyttävän laaja katastrofi: 400000 suomalaista kärisii homeesta, joka edistää syöpiä ja aivojen kutistumista. Tässä ei ole kysymys ylisanoista.
23 miljardia verohelpotuksia pääasiassa isoille yrityksille:
keinottelevan eliitin rikastumista verovaroista oikeiston unelmavedätyksessä.

Arhinmäki hyssyttelee vaikka hallitusten eurolupaukset ovat olleet kaikki valheita ja uusliberalismin junttausta valtion tappioksi.

Suomessa ei ole puolueita.

Poliittisessa elämässä on vain eliitti ja pelokkaat eliitin seuraajat ja uraohjukset  "puolueen yhtenäisyyden tähden". 
Vasemmisto on hämääntynyt oikeistolaisten johtajiensa lupausten takia.
Kaikki lupaukset eurosta ovat valheita.
Suomi kustantaa Saksan elintason nousua kovalla hinnalla.

Ja olemme jo Natossa oikeistolaisen salaliiton tähden. Suomen armeijaa vain kuihdutetaan jotta Suomi ei olisi este liittovaltiolla ja Amerikan etenevälle jatkuvan sodan doktriinille. 
Eliitin Euroopan kaappaus on kokonaispaketti kovalla militaristisella ideologialla ja Venäjän provosoimisen kasvattamisella.
1930.
              - Suomi: Emme hyödy.


Suomen pankki on lisäksi ottanut lainaa "Kreikan" puolesta 90 miljardia - rahoja tuskin saadaan takaisin. Hirveä maksukatastrofi "systeemin puolesta", pörssi-ideologian ja pankkien puolesta.


Europankkien riemua ei voi ymmärtää ilman että ymärtää, että saksalaisetkin virkamiehet väärensivät Ialian taseen, jotta Italiakin kuten Kreikka saadaan velka-ansaan ja euroon.

Pörssin elvyttämiseksi huijauksilla ja väärilä luvuilla.

Kreikan eliittiä yllytettiin yhä pahempaan velkakierteeseen sallimala eliitin huikea veronkierto kunhan Kreikan valtio lainaa saksalaisilta pankeilta - ja toisena ehtona tilasi myös saksalaisia tuotteita 60 miljadin euron edestä - piristysruiske Saksalle, Kreikan tuho veronkiertona.

Tämä on oikeistolaista suunitelmataloutta pankkien vallan ja pörssi-ideologian tekoelvytykseksi sekä  valtioiden tuhon edistämiseksi.

Nato on myös juonessa mukana kansallisvaltioiden joukkotuhossa , tietysti liittovaltiodiktatuurin luomiseksi.

EU-virkamiehet olivat juonessa mukana alusta saakka: pankeille luvattiin että luotu fiktivinen lainavyörytys-raha verotetaan tosimaailman eurokansalaisilta.
 
Järkyttävintä tässä puhalluksessa on se, että Englanti ei osallistu pankkien rahoitukseen mutta Suomi on maksanut englantilaisellekin pankeille tätä Kreikka-veroa.

Kuten on maksanut saksalaisille.

Eroon Saksan markasta eli eurosta, viimeiset hetket

 - vakavia sävyjä tähän asti pelkurimaisilta ammattilaisilta
Urpilainenlin on pelkkä nukke.
Oikistolaiset EK- ym kabinetit ovat valinneet sopivat virkamiehet - Suomella ei ole poliittista ohjausta. Urpilainenkin valittiin puoluesuosikiksi vain kestohymynsä ja maanisen alistuvaisuutensa takia.


Ilmestyskirja

Nyt  Vasemmistoliiton politiikka ja kannatus

  • "Ei tullut syrizaa eikä skdl:n seuraajaa. Tuli vain laskevan ilta-auringon vasemmisto. Ajatuksia herättävää analyysiä vasemmistoliitosta. Pitemmällä perspektiivillä vasliiton kannatuksen menetys näyttäytyy ymmärrettävässä valossa - ja ehkä myös oma kannatuksemme lasku."Aivan väärä suunta
- näin tehdään eliitti uskolliseksi julmalle valtion uusliberalistiselle politiikalle ja eliitin veronkierron maksimoinnille:  • Kumma juttu kun valtio ei voi puuttua valtionyhtiöiden lisäeläkkeisiin, mutta työttömyyskorvaus on mahdollista katkaista kahvinkeiton takia. -- M. Salomaa
 Veronalennus tuhoaa reaalitalouden ja kasvattaa kuplataloutta

Tämä  alkoholikontrolliuutisointi on kansan harkittua  nöyryyttämistä, jotta kansa ymmärtäisi olevansa nöyryytettävä; 

Ministeriön muistio: Alkoholin myyntiin kieltoja kiellon päälle, verot ylös ja olut laimeaksi.

Kansa hylätään porvarillisesti ja terveydenhuoltoa puretaan mutta alkoholin kontrollista yritetään tehdä harhautus uudeksi vihan kohteeksi,

 jotta ihmiset eivät vaatisi tärkeitä asioita,

kuten terveydenhuoltoa takaisin ja valtion tukiaisia pois yksityisiltä lääkäri- ja pilleriteollisuuden aloilta.

Tuet on poistettava ylikansallisilta yhtiöiltä jos haluamme kansallisen terveyspalvelun, jossa laatu on romahtanut kauas Puolankin taakse.

http://yle.fi/uutiset/ministerion_muistio_alkoholin_myyntiin_kieltoja_ki...Hallitus ja vasemmistoliitto vyöryttää  valtion rahoja työläisiä erottaville pörssiyhtiöille
ja kieltäytyy ajattelemasta valtionyhtiöiden perustamista EU:n tähden;

         Esko Seppänen:
  • Illlan tv-uutisissa Paavo Arhinmäki näytti sanovan jotensakin niin, että hallitus on antanut kevään veroratkaisuissa massiivisen kädenojennuksen suuyrityksille.
Kaipaan perusteluja sille, miksi vasemmistoliitto osallistui tähän massiiviseen kädenojennukseen suuryhtiöille ja jopa kehui kevään kehysriihen tuloksia ja väitti jopa ratkaisun kaventavan tuloeroja. Totuus tuli nyt esille Paavon suusta: suuryrityksille annettiin massiiviset verohelpotukset ilman mitään vastinetta.
http://www.facebook.com/home.php#!/esko.seppanen.33/posts/10151795372635688
Ei kommentteja: