sunnuntaina, elokuuta 25, 2013

Kokoomus tarrautuu euroromahdukseen ideologisena aseena


Kokoomus tarrautuu euroromahdukseen. Eurosta tehdään nyt ase ja vaatimus kun se ensin oli "lupaus". Paratiisi.
Välttämätön ehto. Ehto tälle kaaospolitiikan vallalle.
Lupauksia ei ole täytetty mutta vaatimukset vain kasvavat.

Professori lataa Hesarille:

Luodaan katastrofi ja katastrofi esitetään oikeistoeliitin ideologisten ratkaisujen perusteeksi.
Demaritkin haluavat tarrautua virheisiinsä, korostaa "kipeitä valintoja" ja elitismin röyhkeyttä urhoollisina valintoina tuloerojen kasvattamiseksi, eliitin lepyttelemiseksi. Ja siten demarit kiistävät syyllisyytensä tilanteeseen, kun saksalaiset pankit saavat verottaa Suomen valtiota. SDP:n eliitti, oikeistodemarit Mauno Koivisto osoittamalla pankkielitismin tiellä, ylistävät nyt poliittisessa eurouraputkessaan harhautumistaan äärioikeistolaisen thatcherismin ja kokoomuksen virkamiesten kainalossa.

Poliittinen eliitti esittää omaa paniikkiaan ja uransa pelastamista "ratkaisuksi" koko kansakunnalle.
Ei ole poliitikkojen virheitä, on vain vaatimus kansan uhrautumisesta. Demarieliitti on hylännyt yhteiskunnan käsitteen niin vakavalla tavalla että perusdemarit eivät uskalla tunnustaa tilanteen hysteerisyyttä ja puolueen valheita.
Arhinmäen valheetkin ovat niin kammottavia, käsittämättömiä ja uusliberalistisia että harhautetut vasemmistolampaat kieltävät paniikissa vastuutaan kokoomusfasismin avittajina. Kekkosen konsensusjyrä politiikkamme epädemokraattisena sielunkorvikkeena näyttää taas elitismin brutaalia voimaa ja kansan pelokasta alistumista.
Kaikki on ollut ideologista ja päämäärätietoista toimintaa mutta kansa on puudutettava uhkauspuheilla vain odottamaan ja passivoitumaan.
Eliittimme ylpeys ja koskemattomuus murskaa Suomen; omat poliitikkomme vaativat meille Kreikan kohtaloa ja Talvivaaraa. Talvivaara on vain ensi merkki kokoomuksen ja keskustan ylistämästä siirtomaaidentiteetistämme, joka on kaivettu esiin Ruotsin vallan ajan synkeistä hämäristä. Keskustakaan ei ole vaihtoehto sillä keskusta oli ajamassa kiihkeästi 23 miljardin verohelpotuksia, jotka ovat nyt se valtion vaje, jota käytetään myös aseena uusien eliitin verohelpotusten ajamiseksi.
Eli luodaan katastrofi ja katastrofin luojat väittävät, että nyt ei ole vaihtoehtoja. Luodaan tuhansia verohelpotuksia poikkeuspykälinä ja puretaan veroprogressiota valtion lamaannuttamiseksi ja sitten vaaditaan lisää verohelpotuksia valtion lamaantumisen lisäämiseksi. Ja peloteltua kansaa lyödään koulujärjestelmän ja terveydenhuollon murskaamisella eliitin katastrofipolitiikan alleviivaamiseksi.
Pelon voima on politiikkaa.
Ratkaisujen pohdintaa kielletään paniikilla. Poliitikot näyttelevät paniikkia vaikka jatkavat vain tyynesti 1989 aloitettua shokkikapitalismia hyvinvointivaltion purkamiseksi pörssi-ideologian tieltä.

Euro on järkevää - eliitille; Päämäärätietoista ideologiaa pankkien vapauttamiseksi ja pörssi-ideologian tekohengitykselle.
Kysymys on eliitin eduista ja totalitäärisestä vastuun purkamisesta, joita uusliberalistinen pankkiplutokratia lupaa: vallan helppoa aikaa, kun demokratia puretaan ja poliitikot pääsevät vastuusta vain eliitin mallinukeiksi. EVM on murskaava ase totalitarismin eliittiparatiisille. Vastuun kieltäminen uusliberalismin uudessa maailmanjärjestyksessä on eliitin erityinen ylpeyden aihe.
Euro kiristyksen ja terrorin välineenä eurooppalaisen demokratian tuhoamiseksi romahtaneen pörssi-ideologian maailmanherruuden paisuttamiseksi. Kolonisaation vanhoilla periaatteilla, Kreikka ensimmäisenä suupalana, eliitin korruption ja veronkierron uusliberalistisilla keinoilla.


 
Keskuspankit ajavat Euroopan köyhdyttämistä eliitin vallan maksimoimiseksiEuroromahduksen tärkeimpiä tavoitteita on luoda yksi "euro"-armeija pankkiiri-oligarkkien johdolla - tukemaan Amerikan pyhää, sitä dollaria (nöyrän euron tuella kohti "kauppaliittoa").

 Siksi Kreikan armeijalle sataa rahaa

EU:n ja CIA:n käskystä, jotta ei voisi tapahtua vasemmistolaisten vaalivoittoa: Kreikan sotilasjuntta ei todellisuudessa koskaan poistunutkaan. 

Mediamme valehtelee Syyriasta:

se on todellisuudessa CIA:n ja Naton operaatio palkkasotilaiden kautta.

Kuten Libya, jossa toki onnistuttiin kiihottamaan kansalaisia enemmän 12 vuoden koulutuksella ja lahjonnalla mm. brittien toimesta. 

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=8637


  •   Viiden miljoonan tuloilla nollan kuntaveroprosenttina - Onko oikein?
  Eliitin paratiisi,
   parasiitit kansan niskassa  vaatimassa halpatyövoimaa
http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/304004...Ei kommentteja: