keskiviikkona, toukokuuta 08, 2013

Ylipappimme Stubb pönkittää Saksan alivaltakunnankansleri Kataisen utopiaa


 • Stubb lupaa paratiisin mutta tuo helvetin
Ylipappimme Stubb pönkittää Saksan alivaltakunnankansleri Kataisen utopiaa tyrmäävällä utopian kuvailullaan

 • Far from undermining the euro’s credibility, the debt crisis has underscored the currency’s durability, Finland’s Europe Minister Alexander Stubb said.

Juuri samaan aikaan kun muut eurokatastrofin arkkitehdit ovat alkaneet vapisten syödä sanojaan ja änkyttäen puhumaan kovan linjan lopettamisesta, Oberst-Gruppenführer Stubb koventaa paranoinoidista diskurssiaan europolitiikan kovuudesta ja taipumattomuudesta.

Suomea ja Suomen talouspolitikkaa ei siis enää ole  suomalaisten eurofanaatikkojen maailmankuvassa, joiden ainoa uskollisuuden kohde on euromessias Merkel.
 
Stubb on ekstaasissa Saksan markan eli euron vakaudesta puhuessaan.
Kaikki vakauden ja pumppauksen puolesta.
Kaikki muu on uhrattava, ihmisarvo, valtiot, taide, vapaus, demokratia, koulutus, sivistys, rauha. Eliitin mielenrauhan tähden: Dystopia on myytävä utopiana - EU myytiin meille vakauden ja hunajan valtakuntana.


Mutta mitkä ovat keinotekoiset rahanluontikeinot ja totaalisen romahduksen uhan päivittäisen lisäämisen riski tässä operaatiossa Euroopan kovasta ytimestä, "vakaassa eurossa"?
Euroopan taloushallinnasta Saksan elintason ja pankkilaitosten rikastuttaminen korkeimpana ideaalina?
"Saksa veturina", tiejyränä.

Ainoana ratkaisuna Stubbin uskonnollisessa fantasiaeskalaatiossa "kaikki vahvan Saksan markan puolesta" on: pankkiliiton diktatuuri.
Liittovaltio.
Totalitäärinen plutokratia.
Ja demokratian tuhomainen.

Euron vakaus tarkoittaa valtavan tyhjiön pumppaamista talousmekanismiin. Ja sen käyttämistä pelotteena ja kiristysvälineenä.
Vaikka talousmekanismi on ideologia, siitä puhutaan luonnonvoimana ja sanelijana. Toimittajien fataalein virhe on olla kysymättä kuka hyötyy tästä ideologiasta ja millä tavalla ideologia sanelee mekansimin kuvailua.
 • "Juhanavartiaiset hehkuttavat keskuspankin ‘riippumattomuutta’, mutta tosiasiallisesti tällä estetään kokonaan keskustelu rahapolitiikan vaihtoehdoista. Kannattaa muistaa, että Draghi on Goldman Sachsin lisko."

Alkuvaiheena oli Sana
Lupaus ja veronkierron hyväksyminen, pankkien korkojen laskeminen rahatsunamin luodessa illuusiota laajenevasta EU:sta Paavin siunaamiin maihin.
Mutta se tapahtui vain veronkierron ja mafian hyväksymisen kautta etelä-Euroopassa.

Stubb ei kerro meille, että Italiassa odottaa 4000 miljardin euron kupla.
Kupla, jonka Saksalaiset virkamiehet tuottivat väärentämällä talian tasepapereita.
Saksalaiset?
Kuinka järkyttävän sekaisin maailmankirjat ovat, kun saksalaiset virkamiehet väärentävät papereita. Päättele itse euroskenaarion todellinen tila, jos se perustu väärennöksille ja sille perustuvalle pakkomielteiselle euron laajentamiselle.

Vasemmistohumanistina näen, että pankkien korottamien valtioiden ohi on selvä fasistinen prosessi "euron vahvistamisessa".
On vain keinottelijoiden pelastamisen primääri periaate sosiaalidarwinismin ohjaavana periaatteena.
Ei ole mitään talouspolitiikkaa. On pankkipolitiikkaa ja salainen keskuspankkien kaskuspankki, josta ei uutisissa mainita.

On vain pankkien rikastuminen tuloerojen kasvattamisessa ja pörssi-ideologian pitäminen tyytyväisenä Euroopan teollisuuden ulkoistamisessa supersaastuttavaksi ja orjuuttavaksi teollisuudeksi Aasiaan.

Rahan suloinen turruttava efekti omantunnon suhteen.
   Oletko selviäjä?
Mediaviihde ja survivalohjelmat (musiikkiohjelmatkin ovat nykyisin survival-ohhjelmi: pompi zombi eliittituomarien edessä) ohjastaa tavallista kansaa uusliberalismin ihmeelliseen sosiaalidarwinistiseen ihmiskuvaan.
 Aivopesu on täydellistä, viihteellistä.
Jos uit eliitin liiviin, saat lupauksen eliitin koskemattomuudesta 
- kunhan hylkäät raskaan omantunnon kevyesti ja annat ylipapien määrätä omantuntosi uudet pastellisävyt saastan yläpuolelle. Ulkoistat omantunnon ja saastan.

Niin monet talousoppineet ovat osoittaneet "Too big to fail" -mantran täysin harhaiseksi opiksi.
Liittovaltiokehityksen tärkein ase. Talouden tuhoaminen "talouden pelastamiseksi".
Kysymyshän on spekulanttien ja keinottelijoiden tappioiden siirtämisestä valtioille.
Tämä on ideologinen linjaus ja taloudellinen sota kansallisvaltioita kohtaan.
Raha on korotettu ihmisen ja yhteiskuntasopimuksen ohi.
Lamauttaminen on vaiheen nimi, jota nyt elämme.
Psykologinen lamauttaminen, jotta emme analysoisi ideologiaa ja päämääriä, jotta rukoilisimme vain eliitiltä "keinoja", "vahvaa euroa" - jotta emme analysoisi ideologisia valintoja suoraan käytettyjen keinojen kautta.
 Ketkä ovat saaneet armon ja ketkä tuomion?


Afganistanin sota mielentilana on strategisesti osa tätä eliitille suotuisaa dystopiaa ja talousfasismia: on luotu uho sotataloudesta ja siirtomaasta Euroopan synkän imperialistisen perinteen mukaisesti.
Peto on herätetty ja tarkoituksella. Me elämme jo nyt "Brave New World"-kirjassa, sen illusorisessa maailmassa. Julmuus on ylpeyttä ja eliitin käymä luokkasota rauhaa.

Rauhaa.
Sotaa rauhan puolesta. Brave New World.

Yhtenäisyys eliitin etuoikeuksia, eliitin etuoikeuksien pelastaminen yhteisenä solidaarisuutena, sota rauhana, euron vakaus Kreikan yhteiskunnan tuhoamisena, pankkien elintila "uusi talousoppi" demokratian tuhoamisena, kolonisaatio demokratiana.

Taloudellinen katastrofi ja velka-ansat on harkitusti luotu luomaan kaaosta ja "välttämättömyyttä" liittovaltio-"kehitykseen".

Vallankaappaustakin käytetään uusiosanamuodossa "kehitys".
Alussa oli sana ja lopussa Nato.
Ja kaikki tämä talousfasismi Arhinmäen siunaamana.
Vasemmisto on täysin eksynyt perustehtävästään olla vastapaino fasismille, elitismille ja ahneudelle.

Ei kotimaan kuntapolitikassa tikkana häärääminen korvaa sitä, että tärkeimmissä poliittisissa linjauksissa luodaan pankkien mellastukselle ja rahastukselle uusia keinoja demokratian täydellisenä tuhoamisena.
Sillä eliittihän nettoaa Euroopan tuhoutumisesta nätisti ja siksi vasemmisto saa kiitosta ja ylistystä ylipappi Stubbiltakin. Mahtaa Arhinmäestä tuntua mukavalta saada tapautuksia slekään. 

Mistä tietää, että pelko ja epätietoisuus vyöryy suomalaiseen politikkaan?
"Reaalitalouden elvytystä vaativat Sixten Korkman ja perussuomalaisten Ville Vähämäki." (Antti Ronkainen)

 

   II


Nyt ei saisi kenelläkään suomalaisella talouspohtijalla olla
harhakäsitystä Kataisen innosta ja Stubbin ideologiasta.

Vaihdetaan "Kreikka" käsitteen sijaan "saksalainen pankki".
Sillä germanisaatio-ideologian takia Katainen on innokkaasti pumppaamassa rahaa saksalaisille pankeille, jotka virittivät laina-ansat Kreikalle.
Miksi?

Kreikka käytti lainoista n.70 miljardia ostaakseen tuotteita ja sota-ase-laitteita Saksasta. Mikä olikin lainojen ehtona pankkien strategiassa! 
Me maksamme nyt siis Saksan teollisuuden piristysruisketta "Kreikka-solidaarisuudella"!

Maksamme myös Lontoon Cityn verottomia veroparatiisipankkeja, jotka siis imevät meiltä tappiot EVM-pankkiverona/Kreikka-solidaarisuutena velka-ansoista (korkoineen) ja ottavat itse voitot.
Espanja pullistettiin rahavyöryllä, jotta EU-virkamiehet pystyivät ylpeilemään euron laajentumisesta ja "kehityksestä". Siis liittovaltiokehityksestä.
Iso osa lainoista meni samalla lahjontana kreikkalaiselle ja espanjalaiselle talouseliitille ja tietysti veronkiertona.

Siksi EU-virkamiehet sallivat Kreikan eliitin veronkierron, jotta Saksan teollisuuden rahoitaminen Kreikan kautta onnistuisi.
On aika turha toivo, että EU alkaisi metsästämään kreikkalaisen eliitin jemmattua veronkiertorahaa saksalaisista pankeista.

Mutta älkää unohtako Kataisen ja suomalaisten uusliberalistien fokusta ja hybristä vahvan euron taustalla, sitä suurinta taustavoimaa:
    Saksa.

Euroopan kova ydin ideologiana, jonka vuoksi Suomikin ajetaan nyt alas.  Uusliberalistit haluavat ajaa kiihkeästi Suomen valtion alas, jotta sääntelemätön keinottelu ja ryöstö lisääntyisi ja hyvinvointivaltio veroprogressioineen unohdettaisiin.
Halpatyövoima ja kaikki kansalaisten epätoivo siinä ohessa "eliitin ihailuna".

Tuloerojen kasvu on ideologinen valinta valtion politiikkana, ei taloussuhdanne.


Lipposen ihailu oikeistodemarien keskuudessa on karmaisevaa.
SDP on niin hukassa että sanoja ei löydy.
Kun satojen ihmisten ennenaikaista kuolemaa tuottanut valtakunnan pyöveli kevyesti sanoo "oho" toimittajille uusliberalistisesta politiikastaan SDP:n suojaamana kertoo se pelottavasta epäinhimillisestä toimijasta, joka ei kykene eikä halua kokea vastuuta valinnoistaan.
Matti Vanhanenkin esiintyy kaikkensa tehneenä kansanmies-balleriinana vaikka on toiminut eurojuntan huorana.
 • SDP ja PS ne yhteen soppii, huomenna pannaan pussauskoppiin.Toimittajien olisi ymmärrettävä, että Stubbit eivät voi ohjastaa journalisteja valamaan toivoa uuten pankkien Neuvostoliittoon.

Me emme tarvitse toivoa vaan vihaa valheista europolitiikan suhteen.
Kaikki tieto on nyt käsillä euron ideologiasta.
Journalistit eivät voi jättää johtopäätöksiä propagandaa suoltaville katastrofin luojille.
Voivat.

Tässä on Suomen EU:hun uittanut "mies":


 • ”Minä keskustelen vaikka Kiinan keisarin kanssa enkä kysy keneltäkään lupaa!”

”Suomeen pitäisi perustaa Britannian mallin mukainen parlamentin ylähuone, jossa minun kaltaiseni arvostetut, kokeneet valtiomiehet isstuskelisivat leppoisasti ajan patinoimilla nahkasohvilla ja puhuisivat mukavia”
 • ”Tässä asiassa minä vien ja muut vikisevät!”


 • ”Kansa! Se se on tiellä aina joka asiassa. Miksi Suomessa pitää olla kansa? Mihin sitä tarvitaan, sehän on vain haitaksi? Voi kun olisi vain hallitus ja eduskunta. Tarkemmin ajatellen riittäisi pelkkä hallituskin.”
~Lipponen 

 • Kekkonen vaihtuu, eetos ei:

  14.02.2004, klo 07.53
  -Puhemies Paavo Lipponen (sd.) on pyytänyt anteeksi sanojaan Apu-lehden kolumnissa. Lipponen nimitti Ilkan ja Keskisuomalaisen päätoimittajia Kari Hokkasta ja Erkki Laatikaista "maakuntiaan terrorisoiviksi satraapeiksi".
 • Lipponen nyt: "ei saada jäädä toista kertaa yksin".

  Lipponen saattoikin Suomen lopullisesti osaksi Natoa ilman eduskunnan valtaoikeutta.
 • "Annat kenties almuja.

  Mutta mikä pysäyttäisi julman ryöstelysi:

  kärsimys, kyyneleet huokaukset? Jos köyhä tietäisi, mistä roposi tulee, hän kieltäytyisi siitä, koska hänestä se olisi sama kuin söisi veljensä lihaa tai imisi naapurinsa verta. Hän sanoisi sinulle nämä rohkeat sanat: älä ravitse minua nälässäni veljeni kyynelillä. Älä anna köyhälle leipää, jonka on kovettanut hänen kohtalotovereidensa hätä. Palauta vääryydellä hankkimasi, ja olen sinulle hyvin kiitollinen. Mitä köyhää lohduttaa lahjasi, jos muut jäävät sen vuoksi ilman? " 

  - Näin koronkiskontaa käsittelevässä saarnassaan
  Gregorius Nyssalainen                              -- Anna Kontula
Ei kommentteja: