torstaina, toukokuuta 02, 2013

Nato-Tuomioja onnellisena CIA-nahkurin orsilla


  Nato-Tuomioja onnellisena CIA-nahkurin orsillaNato-Tuomioja onnellisena CIA-nahkurin orsillaKekkosen smurffit

 
    Meno on kuin SDP:n toimistolla 1958:


 


 Dystopia  (euroaate)  on hurmannut ja sokeuttanut ihmiset niin perusteellisesti että demariduunaritkin on koulittu vihaamaan utopiaa ja unelmoimaan Tuomiojan Natoa. 

Ja olemaan näkemästä veristä siirtomaasotaa Afganistanissa. 

Tekstini lopussa pohdin SDP:n olemusta CIA:n etäpäätteenä mutta ensin poliittisen eliittimme suggestiosta noin yleisemmin.


Nahkurin orsilla  suomalaisella on turvallinen olo selkä vereslihalla kunhan ei vain tarvitse nousta isähahmoja vastaan.   Voi kun tulis Kekkonen ja pelottelis taas paskat housuun, voi isä aurinkoinen, lyö, että ahdistus saisi tarkoitusta. 

Vappu on kuitenkin hento utopian toteutumisen juhla Kekkosen ja sodat aloittaneen oikeiston varjosta.

Vaatimus inhimillisistä työajoista, koulutuksesta ja terveydenhuollosta sekä veroprogressiosta yhteiskunnan mahdollistajana toteutui lopulta ihan aidon vasemmistolaisena ja humanistisena vastakkainasetteluna vastoin porvarien ja kirkon vastustusta. 

Nytkö vain tuijotetaan hartaana suu auki kovaan ytimeen ja eliitin anukseen?


 • EU on peruste eliitin muokkausprojektiin ja mullistusharhautukseen. Siksi siihen käytetään hämäyksenä paljon humanistein ja vasemmiston sanastoa. Kuten tiedämme, perusteluna käytetyt tavoitteet EU:n sisäänajossa ovat aivan toista kuin todellisuus 2014. 
 • Sanasto ei kerro suoraan ideologiasta kuten Orwell avasi 1984-romaanissa.

 

Miksi oikeistodemari Tuomioja hyökkää vappua vastaan? 

Hän hyökkää demarien huonoa omaatuntoa, menneisyyden alkuperäistä vasemmistoa vastaan, hylättyä sosiaalidemokratiaa vastaan.

SDP:n dystopia-profeetta ja Nato-lobbaaja,
oikeistodemari Tuomioja vihaa vappua - tai siis pelkää:


Täytyy oikeistodemarin todella paljon vieläkin pelätä työväen perinnettä ja vasemmiston kapinallista voimaa, jos kokee sen uhaksi ja hyökkää sitä vastaan mediassa juuri vapun aikoihin. Elämme outoja mutta paljastavia aikoja. Vastakkainasettelujen aika.

Tuomiojan suurin ahdistus oman pestinsä suhteen on Suomen poliittisen poliisin eli Supon sekä armeijan pimeät teot:
 • CIA-kidutuslentojen avustaminen Suomen ilmatilassa.

Tuomioja ei ole antanut selvitystä Suomen sallimiin kidutuslentoihin.
Päätoimittajat tukevat Tuomiojaa ja ovat työntäneet harmilliset kysymykset syrjään.
Onhan eurokatastrofia nyt tuettava epäisänmaallisesti  ja kaikki ylimääräinen poliittinen paine poistettava kärsiviltä johtajiltamme Saksan pankkien tukemiseksi.
 • Korporaatiokommunismi eli kokoomuksen vihanlietsonta solidaarisuutta vastaan eliittiprioriteeteilla: yhteiskunta, jossa vain kateus on sallittu tunne.

  Vielä vapusta. 
Oikeistohan aikoinaan  kaappasi vappua lakillaan omaan nurkkaan päin ja media markkinoi vappua etupäässä lakkijuhlana ja samppishärdellinä.  Onnellisena tottelevaisten kansalaisten hiprakkakuohuntana ilman ideologiaa.   Not. 


Tuomioja on siis taas toistanut ja uskonut kokoomuksen mainostoimiston iskulauseet vastakkainasettelujen poistumisesta.

Siinäpä oikeistodemareille ainoat ideologiset linjanvetäjät ja huolettoman Nato-tulevaisuuden takaajat, rahasta ihmiskuvaa muokkaavat mainosmiehet, suurimman ideologian edutajat.

Mainosmaailmankuva on demarijohdon ainoa arrogantti pakoreitti vastuusta, siitä, kuinka kaikki sosiaalidemokraattiset periaatteet on romutettu tuloerojen lisäämisen ideologian ja elitismin ihailun tähden. EU:n suurpääomaorgian tähden.

SDP on kokoomuspuolue, sisarpuolue kokoomukselle.

   Älkää luulko muuta.

Älkää ainakaan valehdelko historian ja alkuperäisen solidaarisuuden suhteen, joissa ideologialla on päämääränä tasa-arvo eikä fasistinen Euroopan kova ydin ja demokratian hysteerinen purkaminen tahallisen kaaoksen varjolla.
Älkää valehdelko historiasta itsellenne, oikestodemari Koiviston ja oikeistodemari Lipposen jyrkän oikeistolaisesta ideologiasta, mikä jyräsi aidon humanistisen aatteen yhteisistä tavoitteista eliitin ehtojen ja turhamaisuuden alle.

 • Koivisto tuli sosiaalidemokraattiseen liikkeeseen taistelemaan kommunisteja vastaan.
Tämä ei ole Kuittisen kirjoittama lause vaan biografiakeskuksen tektiä.


Oikeistodemarien mahdollistama oikeistovaltio huolehtii nyt  sydän karrellaan eliitin etuoikeuksista ja keinottelun mahollisuuksista mm. kaivosten kansallisomaisuuden luovuttamisesta maapallon ylikansallisille ja ylimielisille raiskaajille.

Talvivaaran tulisi olla jyrkkä heräte ideologiseen toimintaan myös vihreille heidänkin oikeistojohtajiaan vastaan.

Vallankumous.

Suomettuminen.


Katsokaa, mitä Tuomioja puhui jo 2003 Lipposen kainalossa:
 • 2003 Ulkoministeri Tuomioja: Nato-yhteistyö sujuu kitkatta

  - Suomen ja Naton yhteistyö sujuu niin kitkattomasti, ettei maamme Nato-suhteista tarvinnut edes keskustella, totesi ulkoministeri Erkki Tuomioja tiedotustilaisuudessa.
ja niin Afganistanin amerikkalainen EU-sota ja robottilennokeiden murhasarja ei ole lainkaan muuttanut Tuomiojan kolonisatiopolitiikkaa 2013:Nyt olemme mukana Malin siirtomaasodassa Ranskan kaivostoiminnan valloitussodan etuja ajamassa. Ihmiset eivät näytä tajuavan, mitä nyt tapahtuu.


Vaikka suomalaisilla on pakkomielle unohtaa
 
ja muokata historiaa, niin juuri demarit pakottivat Suomen euroon ilman erillistä äänestystä.
Kekkonen-Lipponen, niin miehekäs ilmestys, tramatioistuneiden lasten sydäntä pakahduttava ilmestys, karjuva Kekkosen ruumiillistuma ilmestyi runnomaan Suomen eduskunnna ohi euroon. Ah kuinka tyylikäs raiskaus, kauna olkoon ylistetty kuolematon Kekkonen, hän elää!

Ruotsissa keskusteltiin rehellisesti erillisestä euroliitosta ja kansa ei tahtonut euroorjuutta. Siellä poliitikot eivät uskaltaneet valehdella, täällä taas oikeistodemari Mauno Koiviston jalostamasta Kekkosen murskapolitiikasta jatkoi kulkuaan oikeistodemari Paavo Lipposen ultrapopulistisesta, itse itseään ylistävän Mooses-roolinoton ansiosta.

Kohti Euroopan kovaa ydintä ja eurokatastrofia mielettömillä elitistisillä talousteorioilla sääntelyn luopumisesta ja "vapaiden" pankkien eurokratiasta. Nyt maksamme vapaiden keinottelijoiden pankkeja ja seisomme suu auki. Vapauden aate! Työväen hylkääjät, alistujat ja Kiinan talousvallan alustajat.

Demarit.

 1970 ainoa toimintakykyinen vasemmisto oli ammattiyhdistysliikkeissä ja sen 1100:ssa lakossa samaan aikaan kuin SDP oli CIA:n rahoitusrumban (yli 20 vuotta) ja tuntemattoman määrän CIA-asiamiesten jälkeen oikeiston taskussa ja oikeistodemarien syvimmän muuloin Mauno Koiviston soluttamana.

Voimmeko toivoa samaa nyt, kun vastakkainasettelun aika nousee
- taas lupaa porvareilta kysymättä.
Voimmeko valita puolemme?

Voimmeko pohtia taas solidaarisuuden ehdot taistelussa?

SAK:n puheenjohtaja Lauri Lyly on huolissaan työntekijöiden taakan lisääntymisestä. Taakka näkyy kaikenkattavan epävarmuutena työpaikasta, toimeentulosta ja eläketurvasta.

Vappua myös oikeistodemarien harhauttamille ajattelemattomille ja historiaa tiedostamattomille työläisille!

Kauan eläköön CIA ja SDP:n salainen yhteistyö!
 • SDP ja CIA

1) SDP kerjäsi rahaa


2) Rahavirrat ja käskyt Tukholman kautta  - SDP oikeistolaisessa aseveli-rintamassa


SDP on oikeistoideologian ja eliitin painostuksen vanki niin kauan kuin se ei tunnusta CIA-rahojen jälkiä ja rahojen käyttäjiä sekä CIA:n painostusta raharumban kiihkossa. Eli maailman loppuun saakka.

Kuinka pitkälle Tuomioja on CIA-aisamies?
Siis asiamies.
Kuinka Tuomioja opetettiin nauttimaan CIA-rahan voimasta, "kansainvälisyydestä", demarien CIA-asiamiesten poliittisesta käskytyksestä ja Naton herruudesta vuonna 1970?
Ehkä ei ihan juuri 1970 sillä CIA-asiamiehet tarvitsivat kovaäänisiä narreja demareihin, jotta kulissit olisivat houkuttelevia hyväuskoisille suomalaisille.
SDP muokattiin 1950-luvulla ns. vastineeksi ja vastapainoksi Neuvostoliiton työväen yhteiskunta - ideologialle.
Oikeiston hädissään sallima vaihtoehto. Oikeiston kontrolloima vasemmisto-vaihtoehto. Myös Ruotsin esimerkin ja valtavan hyvinvoinnin luoman paineen vaihtoehto jotta aito vasemmisto ei .
Tilanne oli skitsofreeninen: aitoa vasemmistoa matkittiin SDP:ssä hyvin pitkälle. Jotta SDP-työliset eivät välittäisi CIA-yhteistyöstä ja oikeiston kontrolloimasta SDP:stä.
Mind fuck.  
Oikeiston kontrolloima vasemmisto - SDP.

Heti kun Neuvostoliitto romahti, sokka vedettiin irti:
Mauno Koivisto päästi helvetin irti ja Neuvostoliittoa syytettiin oikeistoeliitin 1980-luvun valuuttakeinottelun yms aiheuttamassta lama-katastrofista.

Kouluissa opetetaan vieläkin ovelasti, että laman aiheutti nojautuminen Neuvostoliittoon.Oikeistolainen salaliitto muokkasi koulun oikeistolaiseksi mitä se on vieläkin - vaikka opettajat kuvittelevat olevansa vihervasemistolaisia niin systeemi ja opetussuunnitelmat ovat jyrkän oikeistolaisia ja oppilaita passivoivia, epäanalyyttisia.    -- Lue lisää VKTS-salaliitto opetushallituksessa.
Lamaviitteissä ja lamakoulutuksessa kouluissa ei puhuta mitään Mauno Koiviston siunaaman 1980-luvun keinottelu-juppikulttuurin infernaalisestavapauttamisesta, pankkien sääntelyn vapauttamisesta amerikkalaisten käskystä, ulkomaisten sijoittajien takaamiseta veronmaksajien rahoilla (!) ja pankkien verorikoksista (joista Koivisto armahti pankit). Eikä siitä että tuhon ja laman arkkitehdit päästettiin laman "ratkaisijoiksi". Kuten nyt taas euroktastrofin ajajat toimivat otsa kurtussa "euroyhteistyön" ratkaisijoina  


CIA värvää tänäkin päivänä ahkerasti Helsingissä virkamiehiä.

Varsinkin demarivirkamiehiä, joita kiihotta ajatus olla mukana "jossakin suuressa".
Supon ja ministerien siunauksella.
Lisäksi CIA rakentaa parhaillaan tiedustelukeskusta noin 200 vakoilijalle suurlähetystön kylkeen. Päämääränä on Venäjän poliittisen tilanteen horjuttaminen Libyan ja Syyrian tapaan.

Suomalaiset ovat poliittisesti sokeita,
koska historian torjunta ja tietämättömyys on valtavaa ideologisistavirtauksista ja ideologisista valinnoista.


Mutta suurin sokeus kaikista on rakkaus.
  Urkki.
Suurinta sokeus on tietysti pyövelin valinnasta valtakunnan isäksi,  Kekkosesta. Autuas sokeus Urho Kekkosesta ohjaa muuta sokeutta ja halua olla tietämätön Suomen julmasta historiasta.
Sisällissota ohjaa todellisuuttamme.
Torjuttu sisälissota ja presidentin toimiston kassakaappiin sensuroidut Kekkosen päiväkirjat. 

Olemme eksyneitä pelon takiaa.
Tarvitsemme valon ja vapun juhlaa.


Jos emme erota dystopiaa utopiasta, olemme hukassa.
Euroaate, euroutopia, eurokratian totalitäärinen lupausten ideologinen hurmio "olla ideologioiden yläpuolella"

Raha ja ihmisarvo
 • Money And Life
Tuore dokumentti - video:
http://moneyandlifemovie.com/watch-now
Ei kommentteja: