lauantaina, toukokuuta 11, 2013

Soini viheltelemässä Jäättenmäen teloituspölkyn vieressä - NATO nyt


  Soini viheltelemässä Jäättenmäen teloituspölkyn vieressäSoini viheltelemässä Jäättenmäen teloituspölkyn vieressä

Pim olet Natossa. 

Soini liittoutumattomuudesta:

 •  "Sitä ei enää ole" - YLE


Tämä on pitkä kehityslinja Kekkosen salaisena Nato- ja CIA-ulkopolitiikkana, jonka Paavo Lipponen paljasti menemällä Bushin luo salaisesti tukemaan terrorisotaa Irakissa.

Pettämään tyylilleen uskollisena demokratiaa viimeisen kerran kun vielä oikeistodemarien ärjy vielä kerkesi viimeisillä hiipuvilla poliittisilla hetkillään - josko saisi kerjättyä himpun verran suosiota ja eurovirkaa palkkioksi matelusta imperialismin varjoissa. 
 • Toimittajat eivät halunneet tehdä mitään johtopäätöstä Lipposen hiippailusta sotahaukkojen pesään vaan pelästyneet toimittajat reagoivat kuten suomettuneen toimittajan tuleekin: eliitin salaista kabinettipolitiikkaa paljastanut oli petturina häpäistävä median jyräyksellä kaikilla sanankäänteillä 

  - jotta demokratian harhaan uskovat kansalaiset eivät kysyisi polittisia kysymyksiä päämääristä.


Kekkosen pitkän linjan salainen ja kaksinaamainen ulkopolitiikka sisäpiirin poikien oikeistolaisen omanarvontunnon synkkänä takeena teloitti Jäätteenmäenkin pitkän ruoskan tavoin Urkin haudasta saakka - ja sai jopa keskustalaiset hyvä veli -urpot vaatimaan oman keskustalaisen pääministerin eroa jotta maan tapa ei häiriintyisi
 
 •  - vaikka Anneli Jäätteenmäki toimi kuten demokraattisen pääministerin piti toimia:  paljasti edeltäjänsä salaisen ulkopolitiikan Amerikan syöttöporsaana.

Taustalla oikeistoeetoksen demokratian vastaisessa hurmassa ja salaliitoissa on valitettavasti jopa yhä sisällissodan joukkomurhien oikeuttamisen pakkomielle. Kansanvallan vastaisen toiminnan pyhät salaliitot eliitin suurena motivaattorina.
 • Kun Suomen linnassa julkistettiin saaren historian näyttely pari vuotta sitten, upseerit kävivät avajaisissa sananmukaisesti tussaamassa näyttelykylteistä pois tekstit sisällissodan joukkomurhista ja joukkohaudoista saarella. Helsingin kaupunki  on lisäksi kieltänyt että joukkohautoja ei saa saarella merkitä kylteillä.

  Suomessa on yhä virallisen epvirallinen kielto avata, tutkia ja nimetä joukkohautojen uhreja. Poliisi kieltäytyy lisäksi lainvastaisesti tutkimasta joukkomurhia murhina.
Käsittelemätön historia ja ideologia toistaa itse itseään valheiden voimalla pakkomielteinä.


Nyt olemme saappaat veressa Afganistanin sodasta median ylläpitäessä yhä jatkosodan sensuuria ja kun samalla eurojuntan ote Suomesta on tukeva niin oikeistolaisten Nato-kiihkoa ei voi  enää mikään hillitä pois julkisuudesta.

Olisi todella lapsellista syyttää perussuomalaisia ulkopoliittisen "taijan rikkomisesta", nyt sen sanomisesta, mihin Suomea on uitettu 60 vuotta salassa.  Jotkut ovat jo ehtineet tuomita perussuomalaiset "ETYK:in hengessä".
Harhat ovat paras korvike omalletunnolle suomettuneiden hautausmaalla.

Ei Soini tätä ole todellakaan keksinyt uutena linjauksena vaikka tietysti Vatikaanin vanhojen salaliittojen miehenä tätä tukeekin posket hehkuen. 

Kenraalit on nyt värvätty vinkumaan julkisuudessa samaan aikaan että epävarmuus ahdistaa, kun emme voi sanoa olevamme Natossa ja että puolustuksen järjestäminen on vaikeaa ahdistuksen takia. Vaikka kaikki verorahat on jo mällätty Natoa varten Naton spekseillä ja Natoa kosiskellen Suomen puolustuskyvyttömyyttä maksimoiden mahdollisimman typerillä asehankinnoilla ja miinoista luopumisilla sissitoiminnan valmiutta sabotoiden niin että poliitikoiden ahdistus nousisi korkeaan veisuun suomalaisen Harmageddonin romattisilla rinteillä: Tarvitsemme Natoa - talvisodan hengessä.

Taktinen ahdistuksen iskukyky vakuuttaa piilopoliittisen median leikkikehässä sillä avuttomuus on hyvä ase asenteena salaliitoissa. 

Kekkonen tämän pullistuvan Nato-lumouksen ja alistumisen alunperin julisti sisäpiirilleen YYA:n suojassa ja jojo-smurffeilleen votkan voimalla. 

 •  Helsingin Sanomat ja YLE on kaikin tavoin on uskollisesti vakuutellut lammasmaiselle kansalle että vaikka teemme kaiken, mitä Nato käskee niin emme missään nimessä ole Natossa, ei, ei. 

Farssin brutaaliudella ei ole rajoja, kuten Dario Fo on opettanut euroopalaisille näytelmillään Paavin kirouksen alaisena.

Jotkut toimittajat ovat todella olleet niin typeriä että ovat aidosti uskoneet armeijan palkkalistoilla olevia poliittisia tutkijoita "asiantuntijoiksi".

Toimittajien ensimmäinen ominaisuus Suomessa onkin suomettunut "uskollisuus" eliitin sävellajille eikä totuus ja vapaa tieto. 


Suomen parhaaksi oma puolustus alas ja Suomen taktisten tarpeiden kannalta turhia aseita  kun Amerikka ja Naton asekauppiaat niin käskevät. Se on päivän sävel samalla kun CIA rakentaa vakoilukeskusta Helsinkiin ja armeija antaa kalliisti koulutetuja ammattilaiset ilmaiseksi Natolle palkkasotilaiksi tositoimiin kolonisaation jännittäviin seikkailuihin globlisaation maailmassa median suopealla hiljaisuudella.
Noin 300 armeijan ammattilaista on siirretty Naton palkkasotilaiksi, 1000 on menossa - ja tämä merkitsee sitä, että kokonaisuudessa reippaasti yli 20 000 miljoonan euron koulutuskustannukset, harjoituskokeilut ja materiaalihärdellit Suomen kansa on maksanut kumulatiivisesti viime vuosina vain Naton hyväksi palkkasotilaiden preppaamisena ja tietotaidon ulkoistamiseksi.
Olemme Naton farmi emmekä puolustusjärjetelmä.
 • Seuraavaksi turkkilaiset sotilastukikohdat, tervetuloa Naton provokaation skenaariot sotatalouden uljaassa liittovaltiossa. 

Oikeistodemarien, keskustan, perussuomalaisten ja kokoomuksen alistumisen korkea veisu transatlanttisille vehkeilijöille.

Saksan alamaisten harras rukous.

Ottakaa kaikki. Me kyllä annamme ja kiitämme orjuudesta. Ottakaa meidät miehekkäästi sillä osaamme vain vehkeillä ja nöyristellä emmekä muuta ansaitse.  

Kunhan voimme sanoa orjuutetuulle kansalle:
 Olemme Euroopan kovassa ytimessä.
Ei kommentteja: