tiistaina, helmikuuta 14, 2012

Suru ja ahdistus on rikos


Suru on Suomessakin ollut mielenhäiriö kirkkokulttuurissamme; hautajaisissakin odotetaan suorastaan iloa ja reippautta itsehallinnan menestyskristillisyydessä.
Suomalaisella depressiolla, herrapelolla ja tunnelukoilla on aivan suora lähtökohta ankarassa pseudokristillisessä kasvatus- ja hallintokulttuurissa.

Ihmiset on opetettu pelkäämään itseään ja tunteitaan.

Systeemin näkökulmasta se merkitsee alistuvaa ja ohjailtavaa karjaa, joka "vastuuntunnossa" äänestää poliitikkoja, joiden päätöksiä eivät kuitenkaan hyväksy.

Epätasapainoinen systeemi on hylännyt originaalin solidaarisuuden, jonka varassa ihminen kasvi heimo-olennoksi ja altruistiseksi, samaistumiskykyiseksi olennoksi.

Yhteiskuntaluokat palaavat nyt vauhdilla ja eliitin erottautumistarve on kerta kaikkiaan räikeää. Huono omatunto peitetään halveksunnalla. Kukaan ei voi rikastua hyväksikäyttämättä muita - huonommalla palkalla ja pelon ohjaamalla alistumissopeutumisella. Suoranaisen perinteisen rangaistusuhan päälle on rakennettu häpeä, jota aateliskulttuuri on kehittänyt parituhatta vuotta alamaisten itsetunnon tuhoamaiseen ja eliitin ylentämiseen "tyylillä" ja menestysteologisella "siunauksella".

Helsingin Sanomat tukee tätä uutta kapitalistista fundamentalismia antamalla röyhkeiden omaneduntavoittelijoiden ja suurimpien liseläjien esiintyä "talouden" asiantuntijoina ja tasa-arvon halveksijoina.
WHailroos edustaa selvästi uutta stalinismia eliitin totaliteettien ihailijana ja on uusi kapitalistinen stallari totalitaarisessa eliitin diktatuurissa, EU-liittovaltion ajajana, pankkien erillisoikeuksien kannattajana ja solidaarisuuden vastaisuudessa.
Stalinismihan ei ole mitään muuta kuin eliitin totaliteetti ja valtahierarkia, joka toteutetaan nyt miljardien  pumppaamisena mm. saksalaisille ja englantilaisille pankeille.
Ja Microsoftille.

Ex-nokialainen: "Elop romutti Nokian kuin tuhopolttaja" - MTV3.fi - Uutiset - IT


Ihmiset haluavat harhautua ja viihdyttyä. Ettei todellisuus löisi läpi ja valheilla ylläpidätty kehityksen jargon-puhe.








Kolumni Varasto-elokuva


Yhteiskuntaluokat ovat faktoja, monella tasolla.
Pienituloisista miehistä Suomessa ilman naista elää 43 %, kun taas suurituloisimmista vain 2 %.




Ei kommentteja: