perjantaina, helmikuuta 10, 2012

Lontoon mellakoiden harhaanjohtava uutisointi


Lontoon mellakoiden harhaanjohtava uutisointi YLE:n toimesta
Lontoon mellakoiden harhaanjohtava uutisointi YLE:n toimesta
Yksinkertaisesti valhe. Tämä ei ole selitys vaan vain yksi osatekijä.Lontoossa köyhien nuorten opiskelu on tehty kalliiksi ja mahdottomaksi. Rikkaat eivät maksa veroja Lontoon laajassa verokeitaassa. Ihmiset pelkäävät likaisia sairaaloita. Lontoo ei kohdista tukiaisia köyhille alueille vaan ultrarikkaat alueet imevät tukiaisia itselleen. Poliisi saa hakata tummia nuoria ja vedota jengien uhkaan.

Helsingin Sanomat ja YLE tuottavat harkittua propagandaa, jotta suomalaisten tietoisuus Euroopan tilasta ja ennen kaikkea syy-seuraussuhteista ei valkenisi äänestäjille.

EU on eliitin projekti ajaa sivistys ja tiedostava demokratia alas. Se vähäkin, mitä oli. Verotus on kaiken vallan ydin ja hyvinvoinnin tuottamisen ydin mutta sitä halveksitaan vitsinä. Hyvin harva suomalainen toimittaja ymmärtää millainen sveitsi Lontoo verokeitaana on. Uskomattomia vapautuksia ökyrahalle ja järjettömälle riskipankkitoiminnalle.

Tärkein efekti tässä median harhautusuutisoinnissa on luoda "selittämättömiä" pelkotiloja selittämättömällä "kaaoksella". Ilman poliittisesti selitettävää syytä.

Se on lehdistön virallinen tehtävä. Tämäkin uutisointi juuri kuvaa Lontoon mellakoita ilman  poliitikoiden vastuusta ja ohjaa huomiota päättävisesti pois poliittisista linjauksista, rahapolitiikasta ja rikkaiden verohelpotuksista.

Tämä on aivopesua, jos et ole ennen miettinyt, mitä nykyisen vallankäytön aivopesu on.

Tässäkin uutisessa syyksi laitetaan poliisin "käyttäytyminen"  eikä politiikan tuottama kurjistuminen ja tuloerojen poliittisesti valittu lisääminen.

Uutisointi ei siis keskity todellisiin syihin.

Tietysti poliisille annetaan poliittisesti lupa olla väkivaltainen, jos köyhistäminen on päämäärätietoinen projekti Thatcheriä ihaileville poliitikoille. Poliisista halutaan tehdäkin myös uhkaava mediailmiönäkin, sekin on lehdistön tehtävä Ison Veljen yhteiskunnassa.

Pääministerinämme ilman lehdistön kritiikkiä heiluva Jyrki Katainen ja Hesarin Erkko käyvät joka vuosi Bildenberg-eliitin salaisessa konferenssissa, jonka on perustanut aikoinaan maailman rikkain mies, Rockefeller.

Eliitin valta on salatussa vallassa, keinoissa ja salaisissa strategioissa. Eduskunnan oikeusasiamies on julistanut salaiseksi Kataisen Bildenberg-matkakulukuitit valtion rahoilla - ja asiaa tiedustelleet nuoret saivat varoituksen mahdollisesta syytteestä, jos he puhuvat julkisesti lehdistölle tästä salaiseksi julistetusta selvityspyynnöstä oikeusasiamiehelle.

Hyvin, hyvin kummallista touhua pelokkaiden toimittajien silmien alla.


  1. London riots: deprivation, youth and policy | Society | guardian.co.uk

  2. With the world banking crisis of 2008, the associated rise in unemployment, and the large-scale cutbacks in public education and welfare from 2010 onwards, economic inequality appears to be growing.

  3. Since 1998 there have been 333 deaths in police custody and not one single conviction, which previously prompted a Guardian piece warning that the police are not on our side and that there is a movement by the masses to remove the media barons and the feral elite from power.

Ei kommentteja: