perjantaina, helmikuuta 10, 2012

Suomalaisen politiikan salaliitot ja EU-pankkien velkataakka


Suomalaisen politiikan salaliitot ja EU-pankkien velkataakka
Suomalaisen politiikan salaliitot ja EU-pankkien velkataakka
Suomalaisen politiikan salaliitot ja EU-pankkien velkataakka


Tästä pitää kirjoitella vielä paljon.
  • Suomi on ilman oppositiota -  kansa jäi ilman puolustajiaSuomi on ajettu EU-pankkien velkaorjuuteen muiden velkojen maksajana. Mikä mekanismi tämän mielettömän politiikan taustalla on? Ruotsi ja Tanska jättäytyivät ajoissa pois EU-hysteriasta eivätkä maksa mitään pankkien riskisijoituksia.

Opposition eliitti eli Suomen kabinettijohto on ajanut tahallaan opposition nurkkaan epäideologiseksi sylikoiraksi kokoomukselle.

Arhinmäkikin on torppaamassa vasemmiston kasvua ja muutosta Kataisen puudeliministerinä. Saa näykkiä kulttuuripiirejä iltapäivälehtien sivuilla kun kokoomus mässäilee isolla piiraalla ja lahjoo EU-virkamiehiä ja saksalaisia pankkeja uudella kapitalistisella sosialismillaan, pankkituella. Soinikin ihailee kokoomusta niin paljon, että ei uskaltanut realisoida lainkaan äänivyöryä poliittiseksi voimaksi ja opposition kapinaksi SDP:n kanssa kesällä.

SDP:n kohdalla ei saa unohtaa, että korruptio alkoi 50-60- luvuilla CIA-rahoituksella. Oli laitonta monessa suhteessa eikä sitä ole selvitetty lainkaan virallisesti. Maanpetoshan ei juridisesti vanhene koskaan.Mikä oli nuoren Lipposen osuus amerikanisaatiossa CIA:n rahoittamana?

Mikä osa Lipposen 70-luvun äärivasemmistolaisesta verbaalihehkutuksesta ja kommunismi-sävyteisestä rahapiirien oudosta uhkailusta oli kansan sekä eliitin tahallista säikyttelyä retorisesti, jotta he juoksisivat silloin niin totaalisen löysän ja äärioikeistolaisen suojeluskunta-perintönsä romahduttaman  kokoomuksen ja keskustan syliin?

Oliko Lipponen myös CIA-rahakuriiri? Myöhemmin Lipponen ainakin toteutti SDP:n totaalisen ideologisen konkurssin kokoomuksen oikeistolaisen talouspaniikin toteuttajana ja hyvinvointivaltion alasajajana.
CIA-rahoitus oli sinänsä jo salaliitto.

Aika moni kaverini ei usko salaliittoihin mikä on huvittavaa ja karmaisevaa yhtäaikaa. Aivan kuin maailma olisi looginen ja rehellinen ilmiökenttä.
Kekkosen aika oli täynnä salaliittoja eli kabinettivaltaa.
Piirien ulkopuolelle jättämisellä uhkailu oli tärkein kiristyskeino. Poliittinen murha eli ulosheittäminen Kekkosen suosiosta, mustamaalaaminen, Neuvostoliiton vihamieheksi leimaaminen (nyt EU:n vihamieheksi leimaaminen), puoluejohdon ja teollisuuden rahan piiristä karkoittamisen uhka.
Lipposen käynnistämä salaliitto Tiitisen listan salaamiseksi ja lainvastainen esitutkintatietojen mustamaalaaminen 2002 Alpo Rusia kohtaan oli kylmän suomettumisen keinojen yksi viimeaikaisista operaatioista näkyvin .
Media uskoi ilman perusteita poliitikkojen vuotamat herkulliset huhut Alposta kaiken DDR-vakoilun syntipukiksi.
Näin aidot DDR-muulit ja vakoilijat päästettiin ilman vastuuta ja selvitystä Alpo-myllytyksen lässähdettyä. Media ei suuttunut hämääjilleen vaan vain hiljeni aidoista kysymyksistä. Tiitisen lista on ehkä poliittisen salaliittokulttuurin suuri salajytky, jota pidetään visusti tallessa, jotta listalla olevat poliittiset muulit toimisivat nykyiselle kabinettivallalle ja SUPOlle aktiivisina muuleina ja heittopusseina.

Jäätteemäen poliittinen teloitus omien puoluekaverien toimesta ja pelottelu pois pääministerin pestistä ilman laillisia perusteita oli ällistyttävän julkinen operaatio, jota Helsingin Sanomat tuki hyvin aggressiivisesti ja väärillä faktoilla leimaavasti. Olihan Jäätteenmäki virkaatekevänä pääministerinä paljastanut asiallisesti Lipposen salaisen politiikan Amerikan sotapolitiikan ja Irakin sodan tukemiseksi (Kekkosen perinnön salaisella CIA/NATO-linjalla toki).
Diplomaattiystävieni mukaan isojen poikien kansainväliset diplomaatit Euroopassa ja Amerikassa pitävät myös Stubbia ja Kataista täydellisinä marionettipelleinä, jotka nuolevat vikisten mitä tahansa isoa kenkää, joka tulee tielle.

Piilotettu valta ja tieto demokratiassa on aina salaliitto.
  • Suomen viranomaiset kätkevät tietoa

    Suomen viranomaiset eivät piittaa avoimuussäädöksistä ja pyrkivät kätkemään julkista tietoa kansalaisilta. Tämä käy ilmi Turun yliopiston valtio-opin professorin Matti Wibergin ja neljän opiskelijan tekemästä avoimuustestistä.
-  Helsingin Sanomat Nyt, juuri nyt.
Tässä valtapiirissä, näissä salaliitoissa, jotka ovat silmiemme edessä. Toimittajat kutsuivat taas vaalikeskusteluihinkin EK:n edustajia ja "ystäviä" mutta eivät yhtäkään talouskriittistä asiantuntijaa vastavoimaksi.
  •  Keskiviikkokerhon kaltainen yhteenliittymä varmentaa yhteiskunnalliseen eliittiin pääsevät, päättää tärkeäksi nousevat yhteiskunnalliset kysymykset ja on itse asiassa vallankäyttöä, joka ei ole julkista.   - - Arja Alho

Vallan keskittäminen on ollut kokoomuksen ja EK:n projekti nyt 20 vuotta ja se jatkuu vain. Median turvonneiden silmien alla kohti liittovaltiota. Suomen perustuslakihan mitätöitiin jo viime vuonna eikä se huolettanut ihmisiä lainkaan. 
  • Kenen etu Suomen päätöksentekoa ohjaa? 
Miksi esimerkiksi Katainen ajaa kriisimaiden velkojen sosialisoimisvaihtoehtoa, tyhmyyttään vai eurokiihkoaan? Onko yksi keskeinen syy se, että EK ajaa tuota vaihtoehtoa? - Olli Pusa
http://ollipusa.puheenvuoro.uusisuomi.fi/90244-euro-ek-ja-suomen-talousr...

 Mutta pankeille kokoomus on pumppaamassa 100 miljardia suomalaisten veronmakdajien rahaa. Niinistö on moralisoiva ja harhauttava monikärkiohjus, jonka suojissa kokoomus saa ajaa ankaraa epädemokraattista kapitalistista sosialismia pörssimaailman hyväksi.

Ei ole lainkaan kysymys yksinkertaisuudesta näissä oikeiston käsitekaappauksissa.
 Pörssi- ja spekulanttikapitalistit haluavat tuhota ja karnevalisoida ironisoimalla vasemmiston alkuperäiset konnotaatiot.
Uusiokieli on selvää järjestelmällistä ideologista sotaa, ideologian kaappausta kaappaamalla negatiivisesti positiiviset  semanttiset yksiköt ja konnotaatiosidokset. Jo Franco ja Mussolini yms.

Esimerkki kokoomuslaisten ja keskustaoikeiston salallitosta


Vakava esimerkki, jolla on laajat vaikutukset nuorison poliittiseen passiivisuuteen.


Lipposen doktriini, Kataisen keinot - Kekkosen valtaa kahmivan perinnön suojeleminen.
  • " Ensimmäinen Suomea koskeva kovan luokan Wikileaks-paljastus on julki. Salainen dokumentti paljastaa, kuinka Tarja Halosen ja Vladimir Putinin keskustelut päätyivät Paavo Lipposen kautta Yhdysvaltoihin. " - IS


The right's stupidity spreads, enabled by a too-polite left

Vasemmistoliittokin on pönkittämässä tällä hetkellä kokoomuksen yltiövaltaa ja vuosittaista 23 miljardin verohelpotusta suurbisnekselle. Kaikki suuntimet hukassa. The right's stupidity spreads, enabled by a too-polite left


Ei kommentteja: