lauantaina, helmikuuta 25, 2012

Suomalaiset erikoisjoukot tappajina Afganistanissa - kenraali myöntää ensimmäistä kertaa NATO ISAF iskujoukkojen suomalaiset värit


Suomalaiset erikoisjoukot tappajina Afganistanissa - kenraali myöntää ensimmäistä kertaa
Armadillo
Armeijan esikunta on myöntänyt ensimmäistä kertaa avoimesti, että suomalaiset armeijan erikoisjoukot toimivat aktiivisesti tappajina Afganistanissa amerikkalaisten kenraalien johtamissa salaisissa ISAF-iskuoperaatioissa kansainvälisen oikeuden tavoittamattomissa.

Olen kirjoittanut tästä aikaisemminkin ja herättänyt lähinnä epäuskoa.

Erityisen raukkamaisen tästä  armeijan "tiedotteesta" tekee sen, että sotilaallinen toiminta tunnustetaan nyt vasta jälkikäteen suurten tappo-operaatioiden jälkeen ja Naton pohtiessa vetäytymistä epäonnistumisen takia, jotta voitaisiin väittää, että armeija on tiedottanut omasta toiminnastaan kansalaisia.

Helsingin Sanomien uutisointi aiheesta tänään 22.2. 2012 on jätetty harkitusti pois Hesarin nettisivuilta.

Tilanne muistuttaa täysin Vietnamin ja Korean sodan poliittista mediatilannetta. On koko ajan muistuttanut vuosien ajan.

Suomalaisia sotilaita veronmaksajien kustantamina ja valtuuttamina on tällä hetkellä mukana hyökkäyssodassa ilman sodan julistusta vieraassa maassa tappaen ihmisiä sellaisia määriä,  jotka on täysin salattu demokraattisen maan omilta kansalaisilta.

Poliittinen pimennys kenraalien vapaan sotilaallisen vallan ja liittoutumien mahdollistamiseksi.
Mitään juridista mahdollisuutta afganistanilaisilla tai suomalaisilla ei ole pyytää selvityksiä murhista, joita suomalaiset suorittavat salaisilla perusteluilla ja kevyillä tiedustelutiedoilla. Pääministeri on hiljaisesti julistanut sotaan liityvät päätökset suomalaisen ja eurooppalaisen demokratian ulkopuolelle.

Vietnamiin liittyvät samankaltaisuudet eivät suinkaan lopu tähän.

Upseerit tunnustavat Hesarissa, että pohjoismaiden erikoisjoukot eivät leiki omaa piirileikkiä keskenään - eli ovat amerikkalaisten kenraalien käsinukkeina amerik kalaisten erikoisjoukkojen sodassa. Erikoisjoukot koulutetaan tappaamaan ensin ja olemaan kysymättä edes jälkikäteen. Erikoisjoukot tappavat eivätkä partioi. Tällä ei ole mitään tekemistä YK:n rauhaturvaamisperiaatteiden kanssa.  

 Suomalaiset "erikois"-sotilaat ovat mukana tappamassa Search and  Destroy -operaatioissa, joissa mm. vain yhden ilmiantajan tietojen mukaan hyökätään ISAF-sissijoukkona tai raskaasti aseistettuna ISAF-karavaanina vaikkapa keskelle kaupunkia, tuhotaan taloja ja teloitetaan terrorina sokeasti kaikki ihmiset kohteista sen tarkemmin tietämättä. Salamurhia toteutetaan myös ISAF-snipereiden ja -autopommien avulla. Kuinka monta auto-/katupommia suomalaiset ovat asentaneet?

Usein iskussa edes tapettujen ja vammautuneiden ikää, sukupuolta, henkilöllisyyttä tai määrää  ei selvitetä armeijan tiedustelulle vaan iskujoukot pakenevat tuhoamisoperaation jälkeen saman tien helikoptereilla tai kranaattitulta taakseen sylkevänä karavaanina.

Tämän tyyppiset teloitusiskut eivät missään tapauksessa kuulu YK:n myöntämän mandaatin piiriin.
Puolustusministeri ei ole kommentoinut Suomen vastuuta sotatoimien  valinnassa ja tappamisen käytännöissä - kuten ei ole kommentoinut suomalaisten toimesta tapettujen määrää ja henkilöllisyyttä.


Tiedon salaaminen antaa aina valtaa.
Poliitikoiden uran jatkuminen on jatkuvan tiedon salaamisen varassa.

Se siirtää virkamiesten, yhtiöiden ja kenraalien toiminnan pois demokratian ulkopuolelle sekä antaa heille toimintavapauksia poliitikkojen ohi sekä jopa luo rahakkaiden interessipiirien painostuskeinoja poliitikkoja vastaan kiusallisten asioiden salaamisen ja julkaisu-uhan hallinnoijina. Poliittinen tiedon salaaminen ja väärentämien luo aina despoottisen vallan sispäpiirivoimaa.

Kuinka paljon SUPO:lla on valtaa poliitikoihin? Miksi entinen SUPO:n johtaja  Seppo Tiitinen on eduskunnassa Eduskunnan pääsihteerinä? Meillä on siis salaisen poliisin (ex)johtaja, kaiken salaisen tiedon tietäjä ja koordinoija, kansanedustajien valvojana ja painostajana joka päivä! Hyvin epädemokraattinen ja militaristinen asetelma. Kuin Itä-Saksasta perittynä.

Afganistanissa on  verinen sota käynnissä. Aivan samalla tavalla median voitelemana, retoriikalla ja salailulla, kuin Vietnamin ja Korean sota.

Nämä suomalaiset pelkurimaiset kenraalit ja erikoisjoukkojen pelkurit lymyilevät perinteisesti sotasensuurin alla oikeasta sodasta riemuiten vaikka Suomi ei ole julistanut juridisesti lain vaatimalla tavalla sotaa toiselle valtiolle. Silti olemme tappamassa ahkerasti vieraan maan kansalaisia, eriuskoisia, vieläpä kolmannen maan kenraalien käskyjen ja tavoitteiden alla.


Viimeksi suomalaiset erikoisjoukot tappoivat kaukopartiomiehinä Suomen aloittamassa jatkosodassa 1944 Neuvostoliiton alueella.

Meille on opetettu, että Neuvostoliitto aloitti jatkosodan mutta nyt on nostettu esille kiistämättömiä asiakirjoja siitä, kuinka Suomi salli Hitlerin Barbarossa-pommituskoneiden käyttää suomalaisia lentokenttiä ja mekaanikkoja välirauhan aikana. Presidentti Ryti keksi jatkosota-sanan jo talvisodan ensiviikkoina seuraavana taktisena siirtona. 

Talvisotakin oli poliittisesti hallituksen valittu "Erkon" sota ilman diplomaattista riippumattomuuden ratkaisua, koska ministeri Erkko kieltäytyi sanoutumasta irti sotilasyhteistyöstä Saksan kanssa ja kiljui pienen maan edustajana  Molotoville Suomen sotilaallisesta vapaudesta, perinteisestä saksalaismielisyydestä ja Germanian suurhankkeesta ensimmäisenä EU:na. 

Mannerheimin vauhdikkaana suunnitelmana oli auttaa Hitleriä tuhoamalla amerikkalaisten avustusjunat Stalingradiin mutta juuri kun kaukopartiot olivat valmiina asemissa tukahduttamaan ja sulkemaan Stalingradin piirityksen pohjoisosaa, Mannerheimin upseerit heräsivät viimehetkessä ideologisesta unestaan Hitlerin itsetuhoisan sodan mahdottomuuteen ja Saksan vääjäämättömän häviöön maailmanvalloituksessa. 


Suomalainen upseeri kehuukin tänään Helsingin Sanomissa, kuinka iskujokkojen tappoiskuista on paljon hyötyä Suomen armeijalle ja palkkasotilaiksi aikoville.

Sotilaat saavat näin hienoja, opettavaisia ja jännittäviä kokemuksia tappamisesta. Taitoa ilman vastuuta seuraamuksista. Kenraalithan voisivat jopa turhautua, jos heillä ei olisi oikeaa teurastustoimintaa armeijan todellisena tiomintana.

Armeijalle Afganistanin sota onkin pelkkä suuri harjoitusleiri ja sotilaiden karaisemismahdollisuus vaikka siellä  silvotaan lapsia siinä sivussa.
Sotasensuuri sodan uhrien kuvista on aika kattava. Viime viikolla Aamu-TV:n toimittaja kieltäytyi näyttämästä suomalaisen kuvaajan ottamia kuvia kuolleista.

Suomalainen journalismi on surkean itsepetoksen, kyvyttömyyden ja itsesensuurin vallassa:

vastuutonta, vääristelevää, poliittisesti kokoomukseen sitoutunutta sotapropagandaa, journalistisesti moraalitonta  armeijan tiedotustoimintaa ja alistunut kenraalien vaatiman sotasensuurin ja uusiosanaston alle - vaikka sotaa ei ole julistettu.

Jatkosodan jälkeen monia sotasensuurilakeja ei purettu pois vaan ne jätettiin voimaan hyvin epäselvinä ja armeijan esikunnan ”harkintaa” korostavana - ilman demokraattista kontrollia ja eduskunnan tiedottamista.

Täysin epädemokraattiset ja diktatuuriset sensuurilainkäytännöt estävät meitä poliittisesta tilannetiedosta ja moraalin rajoista armeijamme suhteen.

Suomalaisilla sotilailla on nyt vapaa tappolupa vieraan maan kansalaisten suhteen demokratian ja juridisen systeemimme ohi kuten oli jatkosodassa Neuvostoliiton rajojen ylityksen jälkeen, kun suomalaisen armeijan toimesta tapettiin satoja siviilejä suomalaisten ja saksalaisten rotupuhtausoppien mukaisesti "puhdistuksina" Suur-Suomen valloittamisessa.

Tästä on esikunnalla filmimateriaalia, joka tietysti on salattua siviileiltä, jotta historiallinen totuus suomalaisesta likaisen rotusodan ja luokkasodan perinteistä ei paljastuisi.
Edvin Laine näki nämä filmit.
Sotasensuurin vaatiminen medialta on siis vain juridinen valhe ja huijaus, koska sotatila täytyisi olla ensin hallituksen julistettu lain mitassa.

Isänmaan etuihin kenraalit  aina vetoavat kiihkeimmin ja uhkailevimmin vaikka kyseessä on nyt Amerikan valloitussota. Tätä meidän ammattitaitoinen journalistiarmeijamme ei suostu tajuamaan vaan vääristää journalismin todellisuudentajun periaatteeita ja rajoittaa itse itseään ajatellen omaa  uraansa  oikeistoeliitin ja mm. Erkon palveluksessa "luotettavana ja oikeistohenkisenä" työntekijänä.
Ev.lut. valtionkirkkollakin on ollut aseistettu sotapappi Afganistanissa mukana  ampumassa vieraan maan kansalaisia  "tarpeen vaatiessa". Hänenkään uhrilukuaan ei ole julkistettu.
Onko tämä todellakin kirkon jäsenkunnan tahto valtionkirkon toiminnasta?

Sisällissodankin aikana papit olivat kirkkohallituksen kirjalllisesta määräyksestä kannustamassa ja psyykkaamassa pyöveleitä tappamaan lainvastaisesti siviilejä ympäri Suomen.

Sotilaat ovat nyt  meidän suomalaisten demokraattisesti lähettämiä valtion edustamia tappajia, vaikka me kansalaiset emme saa tietää, kuinka monta ihmistä, missä  ja milloin suomalaiset  ovat tappaneet.


Onko tämä salatun tiedon tilanne todella sitä demokratiaa, jota sinä haluat?
Eikö demokratia halvaannu täydellisesti, jos tieto ei ole vapaata ja avointa? Onko meillä  koskaan ollut demokratiaa?

Afganistan ei ole rauhanturvaamistehtävä vaan sota.

Pekka Haaviston puheet "rauhanturvaamisesta" ovat osa tahallista kansalaisten hämäämistä ja operaation suojaamista. Tappamiseen vapautettu armeija, joka noudattaa amerikkalaista jatkuvan sodan doktriinia amerikkalaisessa sodassa ilman suoria perusteita.

Esikunta kieltäytyi räikeästi luovuttamasta tiedustelutietoja pääministerille, kun suomalaisten liikemiesten hallinnoima laiva "kaapattiin"  vuonna 2009.

Armeija otti  pienenä vallankaappauksena tässä tapauksessa Suomen ulkopolitiikan omiin käsiinsä. Tiedämme siis mihin ylimielisyyteen nykyinen kenraalikunta yhä kykenee.
Aikomus Hornet-hyökkäyskoneiden vetämiseen pois Helsingin alueelta ei perustu Suomen alueelliseen puolustusstrategiaan vaan vain NATO:n vaatimaan strategiaan Norjan pohjoisosan taktiseen suojelemiseksi. Samalla kun Etelä-Suomen puolustuskyvyttömyydellä voidaan poliittisesti painostaa puolueita Naton joukkojen kutsumiseen Suomeen. Hätätilanteen sattuessa. 

Suomen armeija rikkoo muutenkin jatkuvasti perustuslakia ministerien luvalla estottomassa yheistyössä Naton kanssa: kaikki tutka- yms seismografiset tiedustelutiedot välitetään suoraan Naton käyttöön sekä välittäessään Naton kautta tietosuojalain ulkopuolella tietoa useille kidutusta harjoittaville valtioille harjoittamastaan tiedustelutoiminnasta eli omien kansalaisten elektronisesta vakoilusta (puhelinkuuntelu, tietokoneliikenne, myös järjestöt ja puolueet, kansalaisista erilaisina laittomina tietokantoina)  sekä muiden valtioiden vakoilusta.


Afganistan on mineraalivarantojen aarreaitta.

Se on ainoa syy siihen, miksi NATO suorittaa valloitussotaa köyhässä ja sopivasti strategisia ystäviä avuttomasti vailla olevassa Afganistanissa. Afganistanin presidentti on Bushin suvun business-ystävä.

Samalla syyllä Hitler sai luvan hyökätä naapurivaltohin, koska Itävaltalaisten pankkiirien mielestä Germania-suur-Saksan tuli saada lisää mineraalivaroja. Hinnalla millä hyvänsä. Mehr lebensraum. Verellä öljyä ja kaivosmineraaleja.

Afganistanin sodan lopetus ei ole nyt strategisesti suuri ongelma, sillä tappo-operaatiot ovat tehneet heikentyneestä  ja diplomaattisesti leimatusta Afganistanista uskottavan vihollisen ja vihan kytemisen alueen uusille iskuille.
Todellinen äärioikeisto ei lymyile pelkästään perussuomalaisten nurkissa vaan armeijamme noudattaa nyt taas käytännössä sisällissodan pyövelien ja iskujoukkojen perinnettä lain saavuttamattomissa ja median suojeluksessa.

Sisällissodan jälkeen murhattiin yli 200 ihmistä suojeluskunnan iskujoukkojen eli ensimmäisen SUPO:n toimesta, pääasiassa ruotsinsuomalaisten porvarissukujen kustantamana. Yhtäkään näistä murhista poliisi ei ole ottanut kertaakaan rikostutkintaan, vaikka murha ei koskaan vanhene.

Pääesikunnan hallussa on myös sotatuomareiden salattu arkisto, jossa on suurin osa lainvastaisten teloitusten tiedot sisällissodankin ajalta.

Eiköhän Suomen aito äärioikeistolainen perinne ole aika hyvin valtion suojeluksessa poliittisesti aktiivisten valintojen kautta?
 • The Afghanistan Report the Pentagon Doesn't Want You to Read
| Michael Hastings | Rolling Stone

http://www.rollingstone.com/politics/blogs/national-affairs/the-afghanis...

 • Ota yhteyttä kansanedustajaasi ja tiedustele,
millä perusteilla he hyväksyvät sodan ja
tapettujen ihmisten määrän salailun
kansainvälisen oikeusjärjestelmän ohi? 

Amerikan jatkuvan sodan doktriiini perustuu konfliktien kiihottamiselle sotilaallisen vallan, asekauppatoiminnan, valloittamistoimenpiteiden ja hyökkäysaggression motivoimiseksi. Vain Haaviston vähämielinen Nato-vaalikiihkoilu ja Natossa/liittovaltiossa tulevasta urasta haaveilevat kenraalit voivat kutsua sitä "rauhanturvaamiseksi".


 • Kansalaistoimikunta 2011
KANSALAISTOIMIKUNTA YLEISMAAILMALLISEN JULKISUUSPERIATTEEN JA WIKILEAKSIN TUKEMISEKSI
Kansalaistoimikunnan perustamisen yhteydessä hyväksytty kannanotto ja sen ensimmäiset jäsenet:
 • Demokratia on ollut taistelua julkisuusperiaatteen puolesta itse- ja harvainvaltiaiden salailupolitiikkaa vastaan. Yhteiskunnan ja politiikan avoimuus nojaa julkisuusperiaatteeseen. Tämä periaate, ruotsiksi offentlighetsprincipen, sanoo että hallituksen kaikki asiakirjat ovat julkisia. Pohjanmaan poika Antti Chydenius sai Ruotsin eduskunnan hyväksymään sen vuonna 1766, siis jo ennen kuin USA:n perustuslaki sai kuuluisan ensimmäisen, mielipidevapautta koskevan lisäyksensä (1791).
Julkisuusperiaate jää kuitenkin käytännössä kovin heikoksi niin kauan kuin sille ei ole luotu yleismaailmallista perustaa. Valtiot ja ylikansalliset yhtiöt ovat taipuvaisia salamaan asiakirjansa etenkin keskinäisessä kanssakäymisessään, oli kyse sitten diplomatiasta, sodasta tai talouselämän kiemuroista. Valtiot eivät siis suinkaan aina noudata edes perustuslakeja.
http://julkisuusperiaate.kaapeli.fi/?page_id=89


Valta on varjoissa
 • Suomen viranomaiset kätkevät tietoa
Suomen viranomaiset eivät piittaa avoimuussäädöksistä ja pyrkivät kätkemään julkista tietoa kansalaisilta. Tämä käy ilmi Turun yliopiston valtio-opin professorin Matti Wibergin ja neljän opiskelijan tekemästä avoimuustestistä.-  Helsingin Sanomat
ja niin:
 • Väitös: Valpo surmasi jatkosodassa saksalaisten rinnalla
 • "Olin lauantaina 27.9. yliopistolla Oula Silvennoisen väitöstilaisuudessa.
  Harvinaisen vahvan julkisuuden osakseen saanut Silvennoisen väitöskirja on  nimeltään "Salaiset aseveljet - Suomen ja Saksan turvallisuuspoliisiyhteistyö  1933-1944". Ilmeisen vankkaa työtä - ja erinomaista salapoliisityötä myöskin.

  Nyt on ensi kertaa dokumentoitu Valpon kenttäyhteistyö saksalaisviranomaisten kanssa sotavankileirien sekä vankien "profiloinnin" ja teloitusten arjessa. Valpon toiminta tältäkin osin on luonnollisesti tapahtunut ylimmän valtiojohdon tieten ja siunauksella."

 • Nykyisin tutkijat ovat pitkälti hylänneet teesin erillissodasta.

  Silvennoinen toi vuonna 2008 julkaistussa kirjassaan Salaiset aseveljet esiin, että Suomen ja Saksan turvallisuuspoliisien yhteistyö oli ollut paljon luultua tiiviimpää. Suomessa toimi pahamaineinen Einsatzkommando-erikoisyksikkö. Kirja sai valtavasti huomiota ja sai aikaan kiivaan väittelyn siitä, oliko Suomi käynyt erillissotaa vai ei.

  -”Keskustelu kiertyi välittömästi sen ympärille, oliko kyseessä erillissota vai ei. En ollut odottanut sitä”, Silvennoinen sanoo.
 • Toisaalta ei ole mikään ihme, jos opiskelijoiden sotahistorian tuntemuksessa on aukkoja.

Sotien välisen ajan Etsivä keskuspoliisi (EK) ja jatkosodan aikainen Valtiollinen poliisi (Valpo) toimivat mielenkiintoisesti etuajassa poliittiseen ylätasoon nähden. 
 • Valpossa toiminnasta jätettiin tarkoituksellisesti asiakirjat laatimatta.[10]
Suur-Suomen rotuopit
 • Itä-Karjalan liittämistä Suomeen kaavailtiin jo ennen jatkosodan alkamista. Suomalainen miehityshallinto harjoitti etnistä syrjintää, joka teki alueen venäläisväestöstä alemman luokan kansalaisia. YLE
 • YLE Ykkosdokumentti
  - Vankileirien Syvari (FiNNISH
  )
 • Rukajärven suunnan partiotoiminnasta.
  Kaukopartiomies Urpo Korhonen:

  "Siviilimiehet laitettiin kävelemään partiomiesten jonon sekaan yksitellen... sopivalla kohtaa partiomiehet löivät sitten kirveellä takaapäin vankeja päähän... eipä niitä voinut mukanakaan kuljettaa ja vapaaksi jätettynä olisivat ehkä hälyttäneet takaa-ajajat... • IN ENGLISH History Salaiset aseveljet

  Salaiset aseveljet deals with the relations and co-operation between Finnish and German security police authorities, the Finnish valtiollinen poliisi and the German Reichssicherheitshauptamt (RSHA) and its predecessors. The timeframe for the research stretches from the Nazi seizure of power in 1933 to the end of German-Finnish co-belligerency in 1944.

  The Finnish Security Police was founded in 1919 to protect the young Finnish Republic from the Communists both in Finland and in Soviet Russia. Professional ties to German colleagues were maintained during the 1920’s, and quickly re-established after the Nazis rose to power in Germany. Typical forms of co-operation concentrated on the fight against both domestic and international Communism, a concern particularly acute in Finland because of her exposed position as a neighbour to the Soviet Union. The common enemy proved to be a powerful unifying concept. During the 1930’s the forms of co-operation developed from regular and routine exchanges of information into personal acquaintancies between the Finnish Security Police top personnel and the highest SS-leadership.

  The critical period of German-Finnish security police co-operation began in 1941, as Finland joined the German assault on the Soviet Union. Together with the Finnish Security Police, the RSHA set up a previously unknown special unit, the Einsatzkommando Finnland, entrusted with the destruction of the perceived ideological and racial enemies on the northernmost part of the German Eastern Front. Joint actions in northern Finland led also members of the Finnish Security Police to become participants in mass murders of Communists and Jews. Post-war criminal investigations into war crimes cases involving former security police personnel were invariably stymied because of the absence of usually both the suspects and the evidence.

  In my research I have sought to combine the evidence gathered through an exhaustive study of Finnish Security Police archival material with a wide selection of foreign sources. Important new evidence has been gathered from archives in Germany, Estonia, Latvia, Sweden and the United States. Piece by piece, it has become possible to draw a comprehensive picture of the ultimately fateful relationship of the Finnish Security Police to its mighty German colleague.
  - - - - - NATON asekauppiaat

 1. Ruotsi on maailman suhteellisesti suurin asekauppias 
 2. Varustelu syö yli 1200 miljardia euroa vuodessa | Kepa.fi 

 3. Asekaupan varjomaailmassa virtaavat veri ja voitot 

 4. Suomen ja Israelin vaiettu asekauppa « ICAHD Finland
 5. NATO'n salaisia papereita Libya operaatiosta
  http://www.mediafire.com/?s2chp1v2jqsf52z


  Kevennys;
   Leonard Cohen - First We Take Manhattan

   Tarkovsky - scene from The Sacrifice


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä! Toinen kuva on pikselimössöä ja toinen on napattu dokumentista, jossa ei edes mainita suomen armeijaa!(kuvassa muistaakseni tansakalainen tahi norjalainen). Jatka samaan malliin.

Morosanoporo markus kirjoitti...

"ISAF-snipereiden"
"suomen aloittamassa jatkosodassa 1944"

Oh PLEASE.

Anonyymi kirjoitti...

Voisinko pyytää satasella samaa jota olet vetänyt? Tai edes vinkkiä kyseisetä tuotteesta?