torstaina, tammikuuta 11, 2007

Nancy Catch 22


* "Specter: Bush not sole 'decision-maker'

By LAURIE KELLMAN, Associated Press Writer

WASHINGTON - A Senate Republican on Tuesday directly challenged President Bush's declaration that "I am the decision-maker" on issues of war.

"I would suggest respectfully to the president that he is not the sole decider," Sen. Arlen Specter (news, bio, voting record), R-Pa., said during a hearing on Congress' war powers amid an increasingly harsh debate over Iraq war policy. "The decider is a shared and joint responsibility," Specter said.

The question of whether to use its power over the government's purse strings to force an end to the war in Iraq, and under what conditions, is among the issues faced by the newly empowered Democratic majority in Congress, and even some of the president's political allies as well.

No one challenges the notion that Congress can stop a war by canceling its funding." -APBushin sotahaukat tekivät strategisesti ja dramaturgisesti rohkean vedon.

Juuri kun demokraatit ovat saaneet ensimmäisen poliittisen voiton kuuteen vuoteen ja periaatteellisen vallan, niin neokonservatiivit käyttivät vanhinta taktiikkaa: hyökkäys on paras puolustus. Bush vaati röyhkeästi silmää räpäyttämättä Vietnam II:sen, Irakin sodan "rohkeaa" laajentamista ja lisärahoitusta. Bush käy ideologista mielikuvasotaa, jossa puolustettavana on mm. "amerikkalainen maine ja kunnia" ja "sotilaspoikien tukeminen".

Nyt Nancy Peloci
on todella pahassa jamassa, paradoksaalisten mielikuvaien .
Pahalta näyttää. Järkipuhe ei enää riitä.

Olisi tehtävä valintoja.

Jos Pelosi kieltäytyy "joukkojen tukemisesta", häntä on helppo syyttää petturiksi, sotilaspoikien hylkääjäksi ja syypääksi sodan häviämiseen. Jos hän demokraattien perusideologian ja terveen järjen mukaan myöntää sodan aloittamisen rikkoneen kansainvälisiä lakeja ja olevan myös toivoton sotatoimi, niin häntä kutsutaan myös epäisänmaalliseksi.

Jos Pelosi jatkaa sodan rahoitusta, hän nojautuu samoihin valheisiin kuin Bush, hän uskoo konservatiiveja sotateoreetikkoja, ja Nancy tuhoaa todella julmasti häntä äänestäneiden ihmisten tuoreen luottamuksen ja myöntää Bushin sotauhon ja itse sodankin olevan tarpeellista ja toimivaa politiikkaa.

Voi Nancy.
Catch 22.

Nyrkkiä vahvalla otteella pöytään ja Bushia maalaamaan. Kovat piippuun. Muu ei auta konservatiivien aivopesemässä maassa. Kysymys onkin mielikuvasodasta, ideologisesta sodasta*, joka on sytytetty pelokkaiden jenkkien mieleen järjestetyssä showssa nimeltä 911. Irak on jo sisällissodassa ja USA ei sitä voi parantaa. Paha kaaos on jo synnytetty ja päästetty vapaaksi**.

Kaiken lisäksi sotilaallinen tuore häsläily Somaliassa on puhdasta pullistelua siviilihengistä välittämättä. Kyllä, Somalian rannikoltakin on löydetty uusia öljylähteitä. Juuri kun muslimiheimot osoittivat tehokkaan organisoitumiskykynsä ja rikollisjengien taltuttamistaitonsa, niin Etiopia USA:n rahoilla ja vanhan Neuvostoliiton aseilla painaa päälle jenkkien satelliittiohjattujen lentävien tykkilinnoitusten avulla. Uskomaton uusi episodi sotilaallisten konfliktien historiaan kuin jostain elokuvasta. Mutta perinteiden hengessä: Siirtomaa-ajan ja 70-luvun nukkediktaattorien tukitoiminnan malliin tekohengitystä diktatuuriselle "demokratialle", joka ei toimi ilman sotilaallista teurastusta ja leimattua vihollista.


*Googlevideo: Overcoming People's Psychological Resistance to 9/11 Truth.

**Muistattehan kuka koulutti Saddamin? (watch flash-documentary - Saddam dokumentti)


Yksi pieni juttu koko Iraq-tilanteen kannalta loogisesti, lainsäädännöllisesti ja moraalisesti kyllä olisi. Bush ei ole uskaltanut esittää USA:n lakien mukaista sodanjulistusta millekään maalle. Joten kongressin kannalta legaalisesti ei ole olemassa sotaa, joka olisi käynnissä. Vain sotilaallinen operaatio, jonka voi lopettaa varsin nopeasti. Ja kongressi voi lopettaa minkä sodan tahansa, jos haluaa, se ei ole presidentistä kiinni.

Taking the
Vietnam out of Iraq
- BBC

Syriana - DVD
Maailman öljyinen logiikka
-
-
Stephanopoulos - on Support for Bush
video clip ABC News : It seems the President has a long way
to go in convincing the American public.


Taistelua sinun kotikoneellasi
NSA VISTA


.

Ei kommentteja: