sunnuntaina, syyskuuta 17, 2006

Nelonen - Suomelle paljon langettavia päätöksiä ihmisoikeustuomioistuimelta

Nelonen:

Suomelle paljon langettavia päätöksiä ihmisoikeustuomioistuimelta

"Suomi saa väkilukuun suhteutettuna erittäin paljon langettavia päätöksiä Euroopan ihmisoikeustuomioistuimesta. Nelosen uutisten selvityksen mukaan Suomelle annetaan moitteita lähes kaksi kertaa niin paljon kuin maille keskimäärin. Muihin pohjoismaihin verrattuna Suomi saa noin seitsenkertaisen määrän langettavia päätöksiä. Liian pitkät oikeudenkäynnit ovat Suomen suurin ongelma."
Oikeusministeriö yrittää jo het loukkaantuneena tästä "arvostelusta" vedota siihen, ettei Suomea arvostella sentään kiduttamisesta. Hah. Aivan. Niinkö?
Ihmisoikeusrikkomukset ja pakolaisten pakkohuumaamiset eivät ole kidutusta? Lasten sikamaisen kireä psykiatrinen hoitamattomuuspolitiikka ei ole kidutusta? Depressiivisten ihmisten massiivinen hoitohylkäys ja aina vain maailman tilastohuipussa killuvat nuorten itsemurharatkaisut eivät ole kidutusta?

Jos raiskaaja ei saa todellista tuomiota eikä passitusta pakkohoitoon niin sekö ei ole kiduttamista uhria kohtaan? Jos lapsen kidnappaus on vähäisempi tuomiopainoltaan kuin kioskimurtajan tuomiot ja miljoonien eurojen huijarit saavat saman tuomion kuin sairas skitsofreeni tuhopolttaja, niin? Jos joku on syyttä ja ilman hovioikeuden periaatepäätöstä syyttäjän näpeissä kymmenen vuotta ja yrittäjäkiellossa, sekö ei ole kidutusta? Jos joku saa verottajalta virallisesti ensin "vääriä" neuvoja mutta asianomistajaa rankaistaan rajusti myöhemmin verottajan mielenmuutoksista, verottajan kertomista vääristä neuvoista siis, sekö ei voi tuhota elämäntyötä? Sekö että opetusministeriön alainen oopperan hallinto rikkoo lakia ja asetuksia eläkemaksuissa "säästäen" eikä ketään edes syytetä, niin?
Tsaarin hallinto elää. Kirjaimellisestikin meillä on vielä tsaarin lakiasetuksia.
Jos kunta "velvoitetaan" hoito"takuuseen" mutta kukaan ei valvo eikä rankaise kuntia, sekö on okeusvaltion joviaalisuutta kansalaisia kohtaan?

Kyllä te tiedätte.
Köyhät kyykkyyn ja luu kurkkuun.
Viinasen lanseeraama, Holkerin siittämä ja tsaariwannabe-Kekkosen siunaama kova asenne kansalaisia kohtaan on nostettu hyveeksi - lama-ajan jälkeen ikuinen asennevamma, syyllistäkää kansaiset ja avuttomat.

Ruotsissa tuettiin laman takia yksityisiä ihmisiä, täällä pankit perustivat inkvisitioita ihmisille, joille olivat ensin myyneet valheilla lainaa ja lupauksia.

Tämä ei ole oikeusavaltio eikä kulttuurimaa. Jotakin hyvääterveen järjen maassa, jossa korruptio on "vain" hyväveli-nepotismia mutta myös jotakin mätää.

"Lapsipornosta tuomittu jatkaa LASTENLÄÄKÄRINÄ
15.9.2006 Mies hoitaa muun muassa pedofilian uhreja."
.

Ei kommentteja: