maanantaina, huhtikuuta 01, 2019

Kansaa syyllistetään pedofiileistä - eliitin mediaterrori jatkuu


Nyt tarkkana. Diskurssianalyysi tajunnan pommittamisesta, 900 vuoden triggeröinnistä:

--> JO Otsikko

  • KRP:n rikosylikomisario: "Suomalainen yhteiskunta vaikenee lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista" 

  Ei "yhteiskunta" "vaikenee"  - vaan eliitin hegemonia vaikenee,

määräyksenä mediakoneistolle, tajunnallesi ja poliisille > syyllisten, tämän sallineiden ohittamiseksi, suojelemiseksi, sairas "status quo" selitettävä alamaisille syyllistävästi (syntikulttuuri).

Pirullisen sitkeästi, semanttisesti väärennetään tilanneasetelma & ihmisten tajuntaa eliitin terrorin tunnistamisesta pois, narratiivin tuunausta ja tietysti kansan oikeustajua pilkataan ja dumpataan sinnikkäästi, down play. Kirkkokulttuurin julmaan "hajota ja hämmennä" tyyliin, aivan samaa mielen raiskausta ja manipulaation tunnistamisen kieltämistä eliitin tulkintahoristontin puskemisena hegemoniaksi.

Sitkeää, suunnitelmallista kirkko-"jumalanääni"-median hegemoniaa: vaikenijat syyttävät kansaa vaikenemisesta (!), kansaa, joka haluaa moraalista toimintaa. Pirullista käänteistämistä "ilmoitusluontoisesti". "Olettehan olettehan syntisiä, kaipaatte tuomiota syyllisyyttä, Alistukaa, katukaa herrojenne syntejä".

Demonista junttausta 900 vuotta. Herätys vihdoinkin, heräävät. "Raiskaava kirkkoherra rakastaa jumalaa, älkää syyttäkö jumalaa rakastavia!" jne. Seis. Valta on kumottava ja nähtävä median narratiiviterrorista. Mielen kolonisaatio = eliitin taivas jumalolentoina - ohjaavassa narratiivissa, median uskonto-suggestio eliitin suojana. Terrori jatkuu, mainostauko.


b)

Selvästi kontekstuaalinen vaaliharhautus, poliitikot saavat moralistisesti voivotella ja media esittää nämä paljastetut paljon pahempana - kuin poliitikot - ja 1000 maahanmuuttajaraiskaajaa - niin että kansalle syntyy illuusio että kauhistelevat poliitikkojen (syyllisten) kanssa yhdessä poliisinkin hidastelua.

Eliittipedofiilejä EI paljasteta - poliisi jo ilmoitti härskisti että tutkinta loppuu lyhyeen, aivan uskomatonta. Uskomatonta.


c)

Oletko analysoinut päättömän tytön patsasta "Kapteeninmuistikko"

 Kapteenin puistikko, Helsinki?


Tytön vieressä mies jonka pää pursuaa vaahtoa ja sepalus on auki.
Vaikuttaa aika selkeästi pedofiliaa promotoivalta teokselta.


 

 


Kaikki epäillyt uhrit ja tekijät ovat suomalaisia poikia ja miehiä, 
Seksuaalirikoksiin liittyy valtava määrä kaikentasoista kuvamateriaalia...










Pedofilia on suojeltua Suomessa, lievimmät tuomiot Euroopassa - ja vain osa korruptiota, elitismiä, systeemiä. Musta valtio.















 Arhi Kuittinen 85 Helsinki


Valtamedia massamedia journalismi vaaalit eduskuntavaalit



.

Ei kommentteja: