maanantaina, huhtikuuta 01, 2019

Vaalit - Miksi nukkuvia on niin paljon


Ehdokas Arhi Kuittinen Eduskuntavaalit - 2019 Helsinki 7*


 Miksi nukkuvia on niin paljon?

Suurin osa suomalaisista ovat tietoisia vallanhimoisen eliitin terrorista demokratiaa vastaan ja nukkuvat äänestämättömät ovat päätelleet ettei heidän äänellään ole merkitystä. Ehkä äänestystäkin väärennetään? 

Tästä ei voi suomalaisia syyttää sillä massamedia suojelee eliitin valheita "uudistus"-valesanoilla ja Yleisradiokin on vihdoinkin paljastanut todelliset karvansa eliitin sensuurikoneena ja natokoneena. Ihmisellä on syytä vihaan systemaattisen terrorin alla, mediaterrorin harhauttamana ja hämmentämänä. 

Mutta suosittelen teitä nukkuvia ja ärtyneitä katsomaan meitä vastarannan kiiskiä. Tarjoamme teille kapinaääniä. Vaihtelua ainakin. Vastarintaa. 

Ihan piruuttanne äänestäkää vaihtoehtoa jos olette hegemoniaan pettyneitä ja masentuneita. Jopa toivoton voi heittää kapuloita hegemonian rattaisiin vaikka ei uskoisi mihinkään, ihan huvikseen voi äänestyslapun täyttää ja käydä mielenosoituksissa tutustumassa hyviin persooniin.  

Itse olen tunnettu hyvin poleemisen Finnsanity-blogini kautta. 

Sieltä voi nähdä kirjoituksistani kuinka yhteiskuntamme on silvottu, raadeltu, kuinka eliitti toimii, kuinka massamedia on oikeistolaisen massatuhon väline - ja valtion salaiset sopimukset sinetöivät eliitin feodaalisen vallan suoraan pois hyvinvoinnista ja sivistyksestä, pois suomalaisten omaehtoisesta demokratiasta ja arvovalinnasta kansalaisten hyväksi. Soinikin PS-puolueensa siunaamana allekirjoitti Saksan ja Lontoon keinottelupankkien tukemisen verorahoilla eli "Kreikan tukemisen". Soini puhui avoimesti jo 2010 kuinka hän palvelee vain Vatikaania. Ja PS tuki häntä tästä petosjulistuksestaan huolimatta.  

Oikeistolainen puhe länsimaisista arvoista on nyt sidottu EU-diktatuurin, eliitin verovapauteen ja natomaiden hyökkäyssotien ihailuun mutta todellakin, eliitin diskurssi yskii, räkii ja ontuu, sen näkee jokainen avoimin silmin politiikkaa ja massamediaa tarkkaileva. Vaikeampaa on sitten huomata eliitin operaattoreita jotka nyt peruuttavat kuin raadonsyöjäravut ja kuplivat nyt taas vaalilupauksia ihmisyydestä. 

Äärioikeistohallitus yritti rikkoa perustuslain isomman kerran SOTE mutta onneksi jonkinlainen omatunto ja julkisuuden pelko eduskunnassa juuri ja juuri professorien avun tuella onnistui estämään pahemman terveydenhuollon rikkomisen. Perussuomalaiset mainostavat olevansa kansan puolue mutta he leikkasivat puolueena hallituksessa terveydenhuollosta hallitussopimuksen allekirjoittaen, kunnilta, koulutuksesta ja he nostivat oikeistolaiset Soinin ministerit pitämään rajat auki ilman perustuslain ehdottomasti vaatimaa rationaalista rajavalvontaa.  

Nyt yhteiskunnan rikkojat ulvovat olevansa ihmisen ymmärtäjiä. Hah. KOK SDP PS KESK VIHREÄT VAS ovat hallituksissa kannattaneet eliitin räävitöntä juhlintaa, perustuslain rikkomista EU:n plutokratiana, eliitin verottomuutta, amerikkalaisia Suomen armeijan ohjaajina ja tuloerojen kasvattamista 30 vuotta.  

Olemme katastrofissa. 

Demokratia toimii vain jos vaihdamme edustajia. Pöhöttyneet eliitin hevostallin muuli-ehdokkaat eivät muutu itsekseen, heidät on vaihdettava. Edustuksellisessa demokratiassa vian edustajien vihtaminen ja puolueiden vaihtaminen voi tuoda kansan valtaa uhkailevien virkamiesten ja kenraalien kuriin laittamiseksi.

 Tilanne on hyvin vakava. Armeijaa ohjaavat vieraan vallan agentit, amerikkalaiset. Armeijaa natotetaan niin maan perusteellisesti että kansalaiset eivät sitä meinaa uskoa. 

Hävittäjähankinnat ovat täysin turhia, suomalaiset kuolevat nyt yhteiskunnan leikkauksiin ja eliitti haluaa liekkiä että Suomi on suurvalta. Suomella ei ole mitään sanomista sodissa, meillä on vain rauhan mahdollisuus: vihamielisen, hyökkäyssotia käynnistävän CIA Amerikan käskemä kauppasota kehittyvää Venäjää vastaan on lopetettava. Miksi keskusta hyväksyy suomalaisten yrittäjien teurastamisen hölynpöly-kauppasodalla? Koska KESK on elitistinen, äärioikeistolainen puolue lestadiolaisten lahkojen hallussa. 

Eliitin verottomuus on välittömän hyvinvoinnin kannalta palautettava välittömästi verottomuden piiriin. Tässä lyhyt artikkeli mielipuolisesta yhteiskunnan varastamisesta eliitin käsikassaraksi, suoria verotukia suuryhtiöiden veronkiertoon 27 miljardia. Laitonta veronkiertoa harmaata taloutta on jopa 15 miljardia. Pörssikeinottelijoiden suoraa verottomuutta on eri säädöksillä 10 miljardia pois hyvinvoinnnista ja vanhusten huollosta. 

Koulutus on muserrettu, Sipilän tuhohallitus leikkasi n 600 milj e, Kataisen tuhohallitus leikkasi koulutuksesta n 1000 miljoonaa.  

Itse näen että pelotteleva ilmastonmuutoshysteria co2 hysteriana on valitettavasti teollisuuden propagandaa myydä uusia autoja ja uusia ydinvoimaloita tuottamaan aseplutoniumia. Meidät yritetään tyrmätä sotataloudella ja elitismillä ja ihmisarvomme tuhotaan eliitin kieroilla "länsimaisilla arvoilla" kohti feodalismia. Eliitti ei tunne moraalia vaan vain vallanhimoa. Hajota ja hallitse. Vanha raha Suomessa on saatu varastamalla. Historiallisen varkauden nimi on kolonisataio ja siksi omaisuusvero on otettava käyttöön.

Itse henkilökohtaisesti vaadin valtionyhtiöiden palauttamista. 

Kaivokset on palautettava avoimeen valtion hallintaan ja puhtaan teknologian toiminnaksi. Hiili-voimalat on palautettava sillä suomalainen teknologia on huippupuhdasta ja suomalaiset metsät laajasti puhdistavina keuhkoinamme!  Hamppu on kuitukasvina palautettava ja esim. myrkyllisen GMO vienti-soijan viljelyn valtiontuet on ehdottomasti lopetettava - verorahoilla tuetaan nyt eliitin mieletöntä rikastumista ja vientikeinottelua - tämä epäterveellinen keinottelu on kiellettävä suomenruotsalaisten läntisillä pelto-omistuksilla. Yritit ja puhdas ruoka ilman kasvismyrkkyjä on palautetava kunniaan, terveys on hyvä ravinto ja solidaarisuuden yhteiskunta sosiaaliturvalla. 

Lihan ja viljan tuonti on kiellettävä ja myrkytön kasvatus Suomessa kehitettävä -  mm monet erityiskukat ja yrtit  peltojen laidoilla ja väliurilla toimivat hyönteiskarkotteina. 

Verorahoja ei saa enää käyttää eliitin moraalittomaan rikastumisen politiikkaan eli elitismiin tukina eliitille ja kammottavalle syöpäläisten pörssi-ideologialle. Vain henkilö-maanviljeliöitä tai uudenajan demokraattisia työntekijöiden yhteismaatiloja, myös valtionyhtiömaatiloja on tuettava, ei verorahoilla rikastuvaa ahneutta. 

Suomi nostettiin ällistyttävällä maailmanennätysvauhdilla 60-80 luvuilla hyvinvointiin ja oikeiston sotien jälkeinen väkivalta väheni satakertaisesti (!) nimenomaan vain valtionyhtiöillä ja vain veroprogressiolla hyvinvointiin - eliitti sidottuna verotuksella mukaan yhteiskuntavastuuseen ja tiiviisti kuten hienosti oli. Tämä kaikki on testattu ja todistettu toimivaksi. 

Meidän on palattava ihmisarvoon, avoimuuteen ilman salaisia virkamiesten dokumentteja salaliittoina sekä palattava pohjoismaisen mallin metodeihin jotka tuovat elintason ja turvallisuuden puolueettomana maana. 

 Paluu tarvitsee lakkotaistelua, keskustelupiirejä, asiallista nettivihaa ja vihaisia kansalaisia. 

  Arhi Kuittinen

  

- Linkit -

VTV: Verotukien arvo lähes 27 miljardia, mutta niiden vaikutuksia ei kunnolla tiedetä 
https://yle.fi/uutiset/3-10507235


Arhi Blogi

Twitter
https://twitter.com/Finnsanity



  - Video - ilmasto ei muutu ihmisen takia: metsätutkijat
 


















Vaalit vaalit2019 Eduskuntavaalit eduskunta kansanedustajaehdokkaat ehdokkaat Seitsemän tähteä oppositio pienpuolueet vaalivideo video haastattelu vaalihaastattelu YLE areena yleareena astudio a studio mot fi mtv3 nelonen valtamedia journalismi artikkeli juttu uutinen uutiset vaalistudio vaalivalvojaiset 14 tori vaalivideo video narinkkatori Ilja janitskin lauantaina äänestyspäivä vaalipäivä 14.4. 

Ei kommentteja: