keskiviikkona, huhtikuuta 03, 2019

Kapitalistien lemmikkivasemmisto - valevasemmisto vasemmistoliitto Li Andersson

CIA-Valevasemmisto EI puhu miljoonasta köyhästä eikä halua muuttaa systeemiä takaisin veroprogressioon, ei puhu yli 60 miljardin eliitin € veronkierrosta vaan vinkuu ja itkee muutamasta "lapsesta" ja massamedian valetieteen "co2ilmastosta" - jotta saisi porvarihipsterien ääniä ja tukisi systeemin tuhokapitalismin europankkiireja ja natomaiden hyökkäyssotia ja "edullisempaa" hävittäjätuhlausta. Ei ole oppositiota eduskunnassa humnisteille.

Aito humanisti näkee kun kapitalisti innostuu jostakin ja massamedia syöttää sitten eliitin innostusta vaikkapa ilmastonmuutoshysteriana ja maailman myrkyttäminen jatkuu hysteria-projektin suojaamana. 

Valevasemmisto on CIA:n luomus Suomessa, Ruotsissa on kaikki todisteet dokumntteina mm SDP:N mielettömästä CIA-lahjonnasta.


















Vaalit2019 vasemmisto vihreät anarkistit demarit sosiaalidemoraattinen puolue = kokoomus
 Li Andersson keskusta rkp elitismi eliitti eva ek sak rapparit vapaamuurarit lions club rotary hs helsingin snomat yle ylefi yleastudio a studio aamulehti turun sanomat massamedia mi6 mi5 cia supo armeija kontrolli poliisivaltio isäntämaasopimus nato eu liittovaltio

.

Ei kommentteja: