keskiviikkona, huhtikuuta 10, 2019

Saamelaiset alistuvat alistajilleen - RKP:n identiteettipolitiikka historianväärentäjänä


On se kumma kun saamelaiset ovat polvillaan vainoajiensa edessä, uskomattoman tehokasta on pappiskultin kirous ja lumous. RKP voitelee lakkaamatta pohjoisessa rahoilla, mielistelyllä ja lupauksilla saamelaisia sekä yllyttävät vihaamaan suomalaisia vihan kanavana - jotta saamelaiset eivät vihaisi kolonisaatioeliittiä ja muistaisi että suomenruotsalaiset toivat kuoleman, sensuurin ja alistamisen Suomeen. - Sivistyksen ensimmäinen ehto on ymmärtää historia joka on väkivallan historiaa Suomessa eliitin ja hegemonian jatkuvan vallan projektin takana.

Tietoja tästä verkkosivustosta

NWOHAVAINTOJA.BLOGSPOT.COM
Teksti: Teemu Vehkala Kouvolassa sijaitsevan Sippolan kirkon kirkkoherra Eija Murto on kieltänyt saamelaismuusikko Wimme Saaren sekä j...



Takaisin Noussut feodaalinen elitismi näkyy nyt Suomen velkaannuttamisena, jotta eliitti pysyisi verovapaana ja rikastuisi. Näkyy jokaisen elämässä, koulutuksen romuttamisessa, mielenterveysongelmien räjähtämisenä.

Eliitti käyttää nyt rasismi sanaa kulttuuriterrorin välineenä hegemonian ylläpitämisessä suomalaisten demokratiaa vastaan ja esittää väestönsiirtoa Suomen ainoaksi tehtäväksi jonka avulla verorahoja siirretään mm kiinteistökeinottelijoille väestönsiirron kasvavien kulujen kautta.  Valtio-oppi ja koulutus tuhotaan elitistisen bisneksen alle.











.

Ei kommentteja: