maanantaina, huhtikuuta 01, 2019

Haavisto viherpesee hävittäjät semanttisella pesulla


Haavisto viherpesee
hävittäjät semanttisella pesulla,
ei saa ajatella armeijaa saastuttavana;

Hävittäjiä ajateltavana
lahjana Co2 propagandasta.



Mielipuolisin esimerkki viheroikeiston oikeistolaisesta junttaamisesta - aivan turhat hävittäjähankinnat sillä ne tuhoutuvat todellisessa kriisitilanteessa muutamassa räpäyksessä. Suomi ei ole suurvalta mutta kaikki eduskuntapuolueet toistavat oikeiston medianarratiivia kuin Suomi olisi suurvalta ja "ratkaisisi mailmansodan" tuhlaamalla n 60 miljardia hävittäjiin ja niiden kuluihin seuraavat 12 v.
Vain rauha on Suomen ase. Vain Venäjäsuhde on tuhoutumattomuuden tae pois natomaiden hyökkäysodista, dollari-imperialismista, pörssifeodalismista, läntisen eliittiagression 2400 vuotisesta hulluuden geopolitiikasta, jatkuvasta kolonisaatiosta myös  - mielen kolonisaationa.

Kaikki prioriteetit tuhotaan vaalisemantiikalla. Todellinen vallankäyttö "jätetään rauhaan" eli äärioikeistolainen valtapolitiikka suojellaan karakteeripelleily-diskurssilla ohitamalla todelliset aiheet ja kohtalonkysymykset.

Muruista mylvitään hysterisesti kun rahaeliitin huoleton veronkierto yhteiskunnan tuhoksi on n 60 miljardia Suomessa elitismin politiikassa

Vaali-massamediassa on kiellettyä puhua amerikkalaistenvallankaappauksessa Suomessa armeijan kaappaajana kohti uusia hyökkäyssotia nykyisten lisäksi. Supo paisuu kuin pullataikina fasistisessa valtiossamme koska oppositiota ei ole eduskunnassa, vain valevasemmisto tukemassa oikeistovirkamiesten poliisivaltiota, valtionkirkkoa, lestadiolaisten kasvavaa laitonta pohjois-mafiaa ja eliitin verottomuutta. 

Kokoomus ja KESKusta lisäsivät huikeasti virkamiehiä - jopa Helsingin yliopistossa - VASTON vaalipuheita - sillä oikeistolle virkamiehistö on mainio lahjonta-virka-koneista verovaroilla, oikeiston ja rapparien virkapukuarmeija CIA:n käsikirjojen mukaan Kafkaa mukaillen - HAJOTA JA HALLITSE.

Kansalaisten elintaso tuhotaan elinkustannnusten nousulla pörssifirmojen sikaillessa ja velottaessa yhä enemmän koska perustuslakia ei noudateta valtion tehtäväksi taata palvelut ja hallittu talous Suomessa.

Valtion tuhoajat tuhoavat demokratian ja ihmiskeskeisen yhteiskunnan - rahat eliitille ylihinnoittelulla, väestönsiirrolla halpatyövoimaa: esim


+ Ncc, YIT, Skanska, Lemminkäinen-YIT saa kaikki isot tiehankkeet itselleen halpatyövoimalla. 
" Pohjanmaan kaksoisrata hankkeesta 880 miljoonan euron urakkasopimus-Destian kaluston ja kiinteistöjen arvo n.80-90 miljoonaa. Bilderbergin (EVA) neuvojen mukaan toimiva Haavisto myi Destian nippa nappa yli kaluston arvon! Destia teki muutamassa vuodessa liikevoittoa siten että yritys oli maksanut itsensä ja siten globalisteille täysin ilmainen ja viivan yläpuolellekin jai kymmeniä miljoonia puhdasta rahaa-Työvoimaa vaihdettiin välittömästi myös ulkomaalaisiin. Suomella ei ole enää infraa rakentaavaa yhtiötä koska Haavisto sanoi että sellaiselle ei Suomella ole tarvetta. Katsokaa Suomen tiestön kunto



KAUPPALEHTI.FI
Tärkeimmät ajankohtaiset talousuutiset, pörssikurssit ja kattavat sijoittajapalvelut löydät Kauppalehdestä.















Helsinki eduskuntavaalit ehdokkaat












































viheroikeisto vihreät atomivoima länsimetro korruptio oikeisto kapitlismi eu kokoomus rkp keskusta eduskunt hallitus hallituskumppani hallitussopimus 2019 helsinki talouspolitikka isäntämaasopimus salainen katainen oikeisto kapitalismi valtamedia journalismi massamedia kauppasota venäjä washington lontoo mi5 mi6
.

Ei kommentteja: