keskiviikkona, huhtikuuta 10, 2019

Massamedian oikeistolainen terrori ja aivojen pyyhintä - valeuutiset, eliitin ohjaaama viha ja ilmastonmuutos Osa I

OSA I ohjailtu oppositio

 Mm ilmastonmuutospropaganda kapitalismin aseena "Maksa veroa verottomalle eliitille ja tunne puolustavasi maapalloa"


Oikeisto = eliittikeskeinen,
moraaliton, mielen hegemonia ainoana päämääränä hierarkian ylläpitämiseksi, statustodellisuus ilman moraalia - vaikka sodan ja "jumalan" avulla. 
Eliittikeskeinen media luo vastarinnan harhoja, ohajillun opposition joka ei vastusta eliitin terroria ja sotia mutta saa tuntea olevansa oppositiota mm "pakolaismyönteisenä. Mutta hei, aivan yksinkertaisella järjenkäytöllä voit ymmärtää että pakolaisista hurraaminen ei ole sodan vastustamista!


Massoille ajetaan ohjelmoituja, jatkuvasti massamediassa ja puolueissa/järjestöissä ohjailtuja huolenaiheita, harhautteita 

 (kuten Rooma-Vatikaanin kirkon syntioppi mielen kolonisaation osana)

jotka takaavat eliitin suvereenin vallan.  Massojen arvoasettelu ja vallan analysointi, prioriteettien käsityskyky tuhotaan valehuolilla, valevihreillä, valevasemmistolla, valeilmastohysterialla - narsismiin vetoavalla hollywood-hysterialla (maksa veroja verottomalle eliitille, kuvittele että ilmasto pelastuu), pseudouskonnollinen" dramatisointi antaa valesisältöä elämään, alistumista esitetään suurimpana ihanteena alamaisille ja faktat tuhotaan mediasirkuksessa, eliitin hysteria esitetään elämän tarkoitukseksi -- AIVAN kuten kirkko teki, täsmälleen sama systeemi, taktiikka ja teologia.

"Olemme syntisiä ja annamme eliitin määrittää syntisyytemme ja alistumisen perustelut" 
Kun propaganda koetaan viihteenä = Mm. eduskunnan kaaossekoilu, jopa valheet on saatu tuntumaan viihteenä.   
"Vihapuhe" eli itseilmaisu eliitin koneiston vihan kohteena = eliitti hermostuu 
Tunnistat nyt valehumanistit jotka konttaavat eliitin ontuvan ja terrorisoivan retoriikan takana. Paljastumisen aika. 

Venäjäviha ja ilmastonmuutosviha esitetään ihmisille länsimaisena rohkeutena vaikka ne ovat aseita eliitin diktatuurin suostuttelussa. Saat tuntea ilmastonmuutosVIHAA, venäjäVIHAA ja kokea olevasi AKTIVISTI, rohkea alamainen - täysin eliitin mielettömien valheiden ja massamedian valetieteen ohjaamana. Eliitti sanelee sinulle kuinka saat olla vihainen ja eliitti määrittelee kuinka saat "tuneta" olevasi aktivisti - valeoppositiossa.


  • Et saa kyseen alaistaa systeemiä ja eliittiä, et saa muuttaa systeemiä mutta saat osoittaa massamedian ohjaamaa VIHAA. Aivottomasti, ohjailtuna. 


Valeajattelun suostuttelu ja valemaailmankuva:

       NewSpeak BellyFeel 


NATOn ja vieraiden valtioiden maihinnousua ja sodan tuontia toistuvilla sodan harjoituksilla Suomessa esitetään nyt pelastukseksi koska "halutaan estää maihinnousu ja vieras vaikutus". Täysin mielipuolista kolonisaatiologiikkaa ja vallankaappausdemagogiaa.



ELIITIN VALTA, OSA 1: ILMASTONMUUTOS 

 Antti Heikkilä blogi:

Maailma on aina jakautunut kahtia, eliittiin ja sitten siihen, jota ennen kutsuttiin rahvaaksi ja josta nykyisin käytetään nimitystä kuluttajat. Nimi kuvastaa hyvin tavallisen ihmisen asemaa. Hänen tulee kuluttaa, jotta eliitti voi hyvin. Ennen puhuttiin orjuudesta, eikä tämä nykyihmisen asema juuri eroa entisestä. Lain tarkoitus on suojata eliittiä kuluttajilta. Niin säilyy järjestys ja rattaat pyörivät...






- Vaalit lähestyy ja VM julkaisi taas kestävyysvaje laskelmansa. Niissä tehdään tiettyjä oletuksia ja lasketaan niiden perusteella paljonko valtion pitäisi säästää. Näihin olettamuksiin on moni ekonomisti puuttunut ja vääräksi todennut kauniilla tieteellisellä tekstillä joka on helppotajuinen kuin meikäläinen kolmen promillen kännissä ja lyhytsanainen kun minä samassa kunnossa...







Arhin facebooksivusto - nyt käytössä tämä kakkossivusto f-sensuurin johdosta






Paljastuksia, isoja sellaisia

  Eero Kaarnisto

- Mitä et ole voinut lukea medialle ja politiikoille tarkoitetuista IPCC:n raportin selkokielisistä lyhennelmistä: 
IPCC ennustaa uusimmassa raportissaan ilmaston alkavan jäähtyä ensi vuosikymmenellä. Syynä tähän on valtamerten oskillaatioiden sekä auringon aktiivisuuden kääntyminen negatiiviseen vaiheeseen. Jäähtyminen tulee jatkumaan useita vuosikymmeniä.
IPCC toteaa että tähän luonnolliseen ilmastonmuutokseen hiilidioksidi ei pysty vaikuttamaan.
Tämä on ilon päivä meille kaikille, niin skeptikoille, kuin ilmaston lämpenemisestä ahdistuneille!


































































.

Ei kommentteja: