maanantaina, huhtikuuta 01, 2019

Raiskausuutiset ja poliisin suojelema eliitti


Ev-lut kirkon ja Suomen valtionkin tukema lähetysseura haastoi oikeuteen ihmiset ja asianomistajat, jotka julkaisivat lausunnon Suomen Kuvalehdessä lähetysseuran työntekijöiden osallistumisesta kidnappaus-tapahtumiin ja jotka pyysivät syyttäjää tutkimaan asiaa - syyttäjä keskeytti tutkimukset "mystisesti". Toki hyvin loogisesti näin suomalaisen hyvä veli -systeemin mukaisesti.

Lapsia myytiin raiskattavaksi auton peräkonteista - eikä se kirkkoa näytä kiinnostavan. Ehkä jotakin elokuvatuottajaa voisi kiinnostaa.

– Vähintään kahdenkymmenen vuoden ajalta olisi ollut tutkittavaa, puoli vuotta tutkintaa ei siihen riitä, tein kantelun vuonna 1997 ja 1998 eduskunnan oikeusasiamiehelle tavasta jolla tutkinta päättyi, päätutkija sanoo Kotimaa24:lle. Hänet siirrettiin syrjään jutun päätutkijan tehtävistä puoli vuotta tutkinnan alkamisen jälkeen keväällä 1996. Syy tutkinnan päättymiseen on hänelle arvoitus.
    kts lisää, kirjoitukseni:



Eliitti on hyvin suojeltu - suojeleeko sinun puolueesi korruptiota johon aina liittyy ostettu seksi tai väkivaltainen pedofilia.

Jos haluat vaikuttaa niin lähetä tiedustelua lähetysseuraa tutkineen tutkinnan lopettamisesta apulaisoikeuskanslerille, eduskunnan oikeusasiamiehelle, helsingin syyttäjällä ja korkeimmalle valtion syyttäjälle. Sekä kysy toimittajilta miksi ev-lut valtionkirkon lähetysseuran raiskaustoiminta on "unohdettu" journalistien toimesta? Tähän pitäisi aina viitata kunnes syyttäjä todella toimii.












Ehdokkaanne Helsingissä, Arhi Kuittinen

 


.

Ei kommentteja: