maanantaina, huhtikuuta 08, 2019

Tiedekulmassa julistetaan kovaa eurofasismia vaalien alla - Vapiseva Eurooppa -julkkarit 2019 vaalit EHDOKAS ARHI KUITTINEN 85

Tiedekulmassa julistetaan kovaa eurofasismia: puhuja Henri AALTONEN julistaa kiihkolla että "Euroopan" "integraatio" on kiinni sensuurista ja että "EU-demokratia" on kiinni sensuurista; EU:n "integraation" vastustajat esitetään suoraan USAn ja Kiinan operaattoreina yms. EU:n epädemokraattisen ja salaa perustetun projektin etenemistä "integraationa" esitetään demokratian ehtona mikä täysin valheellista retoriikkaa diktatuurin puolesta.

Tämä on hurjaa fasistista retoriikkaa. - Kuka tämä hybridi demagogi Aaltonen on CIA-NATO-EU:ta ylistämässä kaiken ihmisyyden mittana?

Vapiseva Eurooppa -kirja, julkkarit .
Mauttomat europopulistit, CIA-NATO-EU:n virkamiespopulistit haukkumassa "populismia" - kun EU mukana CIA USAn hyökkäyssodissa?

 Tämä on mautonta virkamiesfasismia, juuri sitä mitä Kafka kauhulla kirjoitti useaan teokseensa systeemin spektaakkelifasismina: rahanohjaus-systeemi keskustelun estäjänä, eliitin lavana nukke"asiantuntijoiden" kautta.

 Anti-intellektualismin täysi kuva.

Tämä koko keskustelu useilla puhujilla on täynnä kirkkoherramaisia  valheita "Euro-Raamatun ja jumalan" puolesta ja kaikki perustellaan "liberaali"-sanalla joka on täysin tyhjä uusi keskusvalta-sanelufasismin ja pankkiiri-terrorin peruste. Yhteiskunnat on asetettu pitämään keinottelupankkeja ja äärioikeistolaisen pörssifasismia eli rahapolitiikan kaappausta pystyssä. Ei markkinoita vaan tyhjää sotatalouden pörssifasismia.

  • Kuten valetieteen levittäminen "Co2-ilmastonmuutos": kapitalistit myyvät nyt autoja ja ydinvoimaloita valehumanisteille jotka ovat romahtaneet uskomaan eliitin massamedian propagandaa. 


Aidossa keskustelussa olisi tässä mukana yhtä paljon eurokriittistä, tässä ei yhtään ajattelevaa kriitikkoa ja humanistia lavalla - vaan rahaa propaganda-systeemiltä lypsäviä wannabe-eurofanaatikkoja kapitalistien suurpääoman vallankaappausta ylistämässä ja kansallisvaltioiden tuhoa ulvomassa.
  Toistan: suunnitelmatalous nimeltä pörssifasismi ei ole merkkinataloutta, pankkien pelastaminen tuhosi täysin markkinatalouden, velalla on luotu eliitin rahaorgia ja työläiset ajetaaan kaaokseen - minkä takia Randkassa työläsiten vallankumous etenee ja jatkuu.


    Ehdokas Arhi Kuittinen 85 Helsinki - 14.4.

Video,  Aaltonen alussa: https://www.helsinki.fi/fi/unitube/video/21131

Tapahtumasivu https://www.facebook.com/events/569001626920922/?active_tab=about



JULKKAREIDEN OHJELMA Yhteystiedot Antti Ronkainen
Juri Mykkänen – AlkusanatHenri Aaltonen – Huuto selvemmän Eurooppa-keskustelun puolesta!Katalin Miklóssy – Oikeusvaltion auringonlasku - mikä itäisiä EU-maita vaivaa?Heikki Paloheimo – Eurooppalaisen sosiaalidemokratian alamäkiEmilia Palonen – Mitä takertuu eurooppalaiseen populismiin?Juha Jokela – EU:n ulkopolitiikka luo nahkaansasuurvaltojen kilpailun kiristyessä Antti Ronkainen – Pelastaako EKP, kun seuraava kriisi iskee?Sonja Amadae – Nationalist Populist Challenges to Europe's Center Right: Three Questions for Europe!



Valheiden EU  
- CIA:n, Bilderbergin salaseuran, 300:n, trilateralisen komission, atlantic councilin luomus diktatuuria ja hyökkäyssotia varten. Saksassa on mm CIA USA:n AFRICOM hyökkäyskeskus Afrikassa käytäviä sotia aktiivisena ja sotaisana.
  • Willy Wimmerin viisasta analyysiä. Suomen media on täysin NATO:n hybridikeskuksen palvelija, eikä voi siksi analysoida maailmanpolitiikkaa niin kuin se tapahtuu.


Tietoja tästä verkkosivustosta



























.

Ei kommentteja: