lauantaina, maaliskuuta 21, 2015

Puoluejohtajat mylvivät ja media julistaa vaalit jo käydyksi

- päivitetty -       
Strategia on selvä.   

Nyt puoluejohtajat mylvivät ja  järjestävät poikkeuksellista sirkushupia kiljuvina apinoina kansalaisille ja kaikki tärkeät asiat eurojuntan ryöstöretkestä unohtuvat.

Apinat kakkivat päällemme ja me nauramme ehdokkaille.

Haluamme, että ongelmat häviäsivät ja meitä viihdytettäisiin. Kaikki onkin vain suurta pilaa ja showta.


Pienpuolueet saavat noin 200 kertaa vähemmän media-aikaa kuin massamedian nostamat "suurpuolueet". Vaaleja ei ole käyty mutta käytännössä vaalit on käyty sillä media esittää valitsemansa puolueet voittajina. YLE rikkoo yleisradiolakia kun kieltää toimittajia päästämästä pienpuolueen edustajia keskustelemaan studiossa livenä suurpuolueen edustajien kanssa.

Tämä on massasugestiota massasensuurilla. Fasistisen kulttuurin selvä valta-asema: "Ei ole vaihtoehtoja"
* Eliitillä onkin syytä sensuroida IPU:a sillä se on kommunistien kanssa ainoat vaihtoehdot euroterrorin ja Amerikan naton maihinnousun pysäyttämiseksi. 

Suomalaiset maksavat miljardin kuussa euron ylläpäitokuluja ja Saksa, dollaripörssi ja veroparatiisi London City rikastuvat ennästyksellisesti. Suomen pankki eli suomalaiset ovat taanneet myös yli 90 miljardilla EKP:n europrojektia eli Saksan markan lebensraumia saksalaisten pankkien lihottamiseksi. Suomalaiset ovat turhaan maksaneet velkakorkoja 70-80 miljardia euroa koska Suomi luopui omasta keskuspankista ja omasta valuutasta.Suomalaisille ei kerrota mitä "EU-asioissa" tällä hetkellä tapahtuu - perustuslain purkaminen 
Perustuslain ”uudistamisen” eli HE 60/2010 mahdollistamista uskomattomista toimivaltasiirroista Suomea itseään koskien vaietaan valtamediassa edelleen.


Vihreiden ja vasemmistoliiton taktiikka
on brutaali: pysyä "lupausten ulottuvuudessa" eli valehdella kauniita sanoja ja lupauksia, joita eivät aijo täyttää. Sanovat kaiken, mitä äänestäjä tahtoo mutta eivät taistella ideologisesti uusliberalismin feodaalista pörssiideologiaa vastaan.

Ei vasemmistoliitto ole uusliberalismin, suomenruotsalasiten ssätiöiden ja kokoomuksen vastavoima  vaan Arhinmäki allekirjoitti kaiken kokoomuksen ja RKP:n hallituksessa: eurohysterian ja pankkitukien jatkamiseen veronmaksajien rahoilla (200 miljardia on tuhlattu eurofantasiaan),  amerikkalaisten maihinousun valmisteluun, yliopistojen romuttamiseen, koulujen sulkemiseen, pätkätyön lisäämiseen, alipalkkauksen lisäämiseen, vanhusten hylkäämiseen yms yms 
  Suurin taustavoima väärille johtopäätöksille ja kansan väärille reaktioille (köyhien vihaaminen, rasismi) on oikeistolaisen elliitin eriarvoistamispolitiikka ja tuloerojen maksimointi, uusliberalismi ja eurohysteria.

   Tämä nettiraivo on vain itsestäänselvyys, ei syy avuttomuuteen, katkeruuteen, rasismiin tai vihaan. Eliitti ja puolueet ovat valinneet konfliktien tiet, kaikki 8 voimapuoluetta ovat innoissaan mukana euroeliitin multiskaala-sodankäynnissä. Vasemmistoliitto hurraa eurodiktatuurille ja euro-uusliberalismille ja on satanen lasissa mukana valtioiden hajottamisessa toistaen kokoomusliskojen iskulauseita "yhteisestä eurooppalaisesta kohtalosta" eli antautumiselle pörssiterrorille ja natofasismille, Amerikan sotakoneiston ja pörssiryöstön maihinnousulle. 


Kysymys eliitin todellisuusharhasta massamediassa korotettuna
on eliitin luokkasodasta, jonka eliitti on aloittanut 1989 pankkimies Mauno Koivisto salaisilla ja laittomilla käskyillä pankkien ja rahaeliitin keinottelua suojelemaan.

70-luvun veroprogressiota ja yhteistä projektia eliitti kieltäytyy jatkamasta, se on purettu vaheilla ja eliitti luo nyt kaikin tavoin kaaosta, hämmennystä, reagoimattomuutta, syyllisten vapauttamista -  ja samalla media käyttää kaaosta eliitin hyväksi jotta julkisuudessa näkyy vain eiitin tulkinta "jokaisen oikeudesta rikastua". Eliitti pummaa valtion varat itselleen ja hylkaa valtion yhteiskuntasopimuspohjan.


Hurja väite salaisesta vallasta Suomessa

– ”Vaaleilla ei ole merkitystä” 
  A-talk 16.315 Areena; Tervo ja kaikki ihmettelevät miksi hallitus ei saavuttanut tavoitteita?  Siksi koska hallitus ei voi tunnustaa Päämäärää. Mitä? Eli valtion ja ihmisarvon tuhoamista pankkiirien pörssiarvojen takia. 
  Kun verotus on purettu eliitiltä pois, olemme tienristeyksessä, jossa eliitin valinnat paljastuvat. Nyt media on aloittanut taas kansalaisten syyllistämisen oikeiston valinnoista ja veronkierrosta. Terrorin kohteet joutuvat syynalaiseksi uusliberalistisessa propagandassa.   valtiosihteeri Esa Suominen

 • "Ihmispolo Stubb ryntäilemässä ympäri mediaa pistämässä leikkauslistoilla "paremmaksi" ja puhumassa läpiä päähänsä. On varmasti kaikille paras, hänelle itselleen ja hänen puolueelleenkin, ettei hän hoida enää nykyisiä tehtäviään kuukauden kuluttua. Romahtamista ei ole koskaan kiva katsoa, ihmisiä me olemme kaikki" 

Facebookkaili suorat sanat - ja poisti päivityksensä. 

" - Lopuksi Suomisen kirjoituksessa ja Rinteen kommentoinnissa tulee erinomaisesti esille politiikan tutkimuksessa viime vuosina paljon puhuttu politiikan affektiivisuus sekä tutkimukseni polttopisteessä oleva miehinen vallankäyttö. Suominen kyseenalaistaa Stubbin maskuliinisuuden, kyvyn rationaaliseen ajatteluun kirjoittaessaan tämän olevan paniikissa ja "ryntäilemässä ympäri mediaa". Hän käyttää Stubbista ilmaisuja ”ihmispolo” ja väittää tämän olevan romahtamispisteessä. "
  II

   Wannabe-porvareille on itsestäänselvää että SDP:ssä on äärioikeistolaisia eliitin etuja ajavia henkilöitä kuten mm. ex-dem Vartiainen & Päivi LIPPONEN "emmeolevasemmistoa" (Keskustassa ultraesimerkkinä kokkarikelpoinen Rehn). Täytyyhän vasemmisto pitää soluttamalla ja vedättämällä "kurissa" oikeiston hallinnoimassa ja kaappaamassa virkamieskoneistossa.

   Epädemokratia on lavastettu demokratiaksi: media rajaa tietoisuuden niin tehokkaaksi vallienohjaajaksi. Vastavoimaa ja vaightoehtoa ei ole oikeiston massamediassa.

   SDP myös hyväksyi amerikkalaiset uusliberalismin konsultit 1983 lähtien ja amerikkalaisen McKinsey&co tekemään hallitusohjelman!

   Eli veronmaksajien sadoilla miljoonilla on rahoitettu oikeiston ideologian iskemistä virkamiehille ainoaksi ideologiaksi - ohi demokratian ja eduskunnan.
   III

   Pakolainen Wahlroos kerjäämässä pääsyä Ruotsin aateliston jetset-piiriin rahan voimalla. Eliitin amoralismin paatos ja profiili.
   Itse ajattelen, että Wahlroos tietää kenraalien ja suomalaisen poliittisen eliitin suostuneen sotarumpuihin ja sodan sytyttämiseen Venäjää vastaan Amerikan taloussodan jatkeena imperiumin kiitosta kerjäten - ja suomalaiset uhraten. Sota tai siirtomaa kunhan madellaan Amerikan imperiumin edessä dollaripörssi-ideolgian tähden

    Roope Ankka vai Hannu Hanhi? Kun aamulla MTV3:n Huomenta Suomessa olin puhumassa Björn Wahlroosin uuden kirjan ulostulon merkeissä ja kun sanoin hänen maastamuutostaan, ettei hänen verojen tai rahan takia tarvinnut Ruotsiin lähteä, minua on pyydetty selventämään sanomaani. Tässä perustelut.
    Ensiksi perintövero, jota Ruotsissa yhtenä harvoista EU-maista ei ole. Perintöveron maksavat perilliset sen maan verotuksen mukaan, jossa he asuvat. Kumpikaan Wahlroosin lapsista ei asu Ruotsissa, joten he eivät voi saada ruotsalaista nollaverotusta mahdolliseen isänperintöönsä.
    Sitten kiinteistö- ja maataloustulovero. Kun Wahlroos on siirtänyt nämä joka tilanteessa Suomeen jäävät verot Joensuun kartanon uudelle omistajalle, joka on hänen poikansa, Ruotsiin muutto ei vaikuta niihin veroihin mitään.
    Sitten osinkovero, joka on Wahlroosin tapauksessa huomattavasti tärkeämpi asia kuin hänen ansiotuloveronsa Sammon johtamisesta. Sammon hallituksen puheenjohtajuudesta Wahlroosille maksetaan 160 000 euroa, vastaavasta tehtävästä UPM Kymmenessä 175 000 euroa ja Nordeassa 279 000 euroa. Nordeassa pannaan tänä vuonna toimeen hallituksen jäsenten palkkioiden kuoppakorotus 7,5%.
    Perustilanne maastamuuton yhteydessä on se, että Wahlroos joutuu kolmen vuoden ajan joka tapauksessa maksamaan veronsa Suomeen. Kun Ruotsi perii osingoista veroa 30 % ja Suomi suurista osingoista 33 %, Wahlroos hyötyisi tämän vuoden 19,5 miljoonan euron Sammon osingoistaan puolisen miljoonaa euroa, jos hän heti pääsisi Ruotsin veroille. Mutta ei päässe. Sitä paitsi sen edun kompensoi täysin Suomi antamalla osingosta 15 prosentin verovapauden. Jos mies on saanut osinkoja puhtaana käteen jo noin 140 miljoonaa euroa ja on nyt saamassa 14 miljoonaa lisää, osinkoverotus ei ajane häntä Ruotsiin.
    Mitä sitten tulee hallintarekisteriin, jonka kautta ulkomaalainen voi saada osinkonsa Suomesta aliverotettuna kahdenvälisten maakohtaisten verosopimusten mukaan, se etu koskee vain toisten maiden kansalaisia. Kun Wahlroos on ainakin vielä toistaiseksi Suomen kansalainen, hän ei hyödy asuinpaikkansa siirrosta Ruotsiin tässä merkityksessä mitään.
    Wahlroos ei siis päältä päin katsottuna ja näillä olettamuksilla ole veropakolainen niin kuin tuntuisi olevan Portugalin veroparatiisiin muuttanut Onninen Oy:n perijätär Maarit Toivanen-Koivisto. Ehkä Wahlroosilla on (Suomeen verrattuna) turvapaikan hakijoiden paratiisiin eli Ruotsiin tapahtuneelle asuinpaikan vaihdolleen muita syitä. Ruotsin perintöjen nollaveroista ei tässä yhteydessä kannata puhua, eikä ilmeisesti muistakaan veroista. Ei Wahlroos niin tyhmä ole, että jos hän päättää lähteä veropakolaiseksi, hän menee maailman kaikista maista juuri Ruotsiin.  IV

  Eliitin luokkasota laajalla rintamalla - hyvinvointivaltio alas ja kahleet nilkkaan


       Professorit ja Tieteentekijät:

  Miksi EVA julkistaa vanhaa ja harhaanjohtavaa tietoa?


  V    Dollari onnistui
    kauppasodan illuusiolla ja sotauhan vaatimuksilla upottamaan eurolta markkinoiden luottamuksen euron Venäjän kauppasaarrolla johon dollari ei osallistu vaan lisää kauppaa Venäjän kanssa. Te aivottomat natofanaatikot.      Euron valuuttakurssi on laskenut alkuvuonna jo lähes kuusi prosenttia suhteessa dollariin. Goldman Sachs uskoo laskun jatkuvan.  www.salkunrakentaja.com   EU nytkähtelee

    Tämän takia on olemassa tullipolitiikka:
    Eurooppa tuhoutuu jos tullipolitiikka sallitaan vain Kiinalle ja Intialle

    EU asettaa tullin Kiinan teräkselle – Outokumpu ampaisi


    EU muutti näin - koska globalisaatio ei ole ratkaisu vaan pörssieliitin propagandasana valtioiden murskaamiseksi ja "ulkoistmsieksi"

    Oma tullipolitiikka, oma keskuspankki, oma valuutta, omat valtionyhtiöt ovat ehdoton edellytys hyvinvointivaltiolle ja korkean teknologian immateriaaliselle taloudelle. 

   VI

        YLE representerar:

    "Pyövelit toimivat tärkeinä yhteiskuntajärjestyksen ylläpitäjinä"


     eli aateliset ja kirkko saivat helposti varastaa kirkon vastustajien omaisuuden.
    YLE esittää feodaalisen aateliterrorin "yhteiskuntatyönä". Aikamoista valkopesua.
   VII

    Irlantilaiset kuolivat nälkään koska aateliset myivät viljelytuotteet ulkomaille - kuten Suomessa
    “Wear green on St. Patrick’s Day or get pinched.” That pretty much sums up the Irish-American “curriculum” that I learned when I was in school. Yes, I recall a nod to the so-called Potato Famine, but it was mentioned only in passing.
    commondreams.org    VIII 

    Euroopan neuvoston sosiaalisten oikeuksien komitea keskiviikkona antamassaan päätöksessä Suomen Sosiaalioikeudellisen Seuran tekemästä kantelusta. Suomen ratifioima sosiaalinen peruskirja edellyttää, että sosiaaliturvan minimimäärien tulee olla vähintään 50 prosenttia ekvivalentista mediaanitulosta ja missään tapauksessa minimitaso ei saisi alittaa 40 prosentin tasoa. Suomessa useimmat minimituet jäävät selvästi alle tämän tason.
      
     Komitean antama huomautus osoittaa myös sen, että Suomessa on vakava vero-ongelma, mutta ei tulojen ylä-, vaan alapäässä. Minimisairauspäivärahan, työttömän peruspäivärahan ja äitiysrahan kaltaisista etuuksista maksetaan vielä 20 prosentin vero. Se huomioon ottaen Suomi jää kauas jälkeen itse asettamastaan tavoitteesta minimiturvan tasoksi. (KU 13.2.2015

     IX

     Ihmiset elävät totaalisessa itsepetoksen kuplassa, mediakuplassa 
     - eivätkä ymmärrä että Wall Streetin suvut ja Englantilaiset lain avulla kovinta valtaa pitävät aatelissuvut ovat totaalisen sisäsiittoisia klaaneja ja toistavat 100% aateliskulttuuria ja valtaa. Massamedian marionetit eivät kerro kuinka jykevästi Englannin aateliset pitävät lain avulla korkeinta valtaa, pääministerin esityksetkin ovat aatelisten veto-vallan alla ja poliisien tutkintapaperit pedofiileistä vain häviävät. Uskomaton harhakoneisto vetoaa ihmisten "rationaaliseen" ajatteluun "sivistysvaltioista" ja "länsimaisista arvoista"- eikä niitä ole.
     X


     Median ote suomalaisten "todellisuustajun" ohjaajana on murskaava. Valheet Venäjän uhasta ja sensuuri Amerikan vallankaappauksesta Kiovan nukkehallituksen nostajana ovat törkeitä manipulaation keinoja. Amerikka sytyttää jatkuvasti megalomaanisia sotia ja on tuhonnut nyt Afganistanin, Libyan, Irakin, Ukrainen ja Syyrian uudella kolonisaatiolla ja mediasodalla.

     Amerikka on sodan vyöryttäjä, kriisien pyörittäjä ja sen rinnalla Venäjän syyttäminen Ukrainan venäläiskulttuurin suojelussa on naurettavaa. Venäjää ei kuitenkaan vain syytetä vaan toimittajat puskevat kovia valheita Venäjän toiminnasta samalla kun CIA:n operaatiosta Kiovassa ei puhuta mitään. Amerikan Nuland ja EU sopivat etukäteen nukkehallituksen ensimmäisestä valinnasta eli länsiliittouma valitsi hallituksen Ukrainaan kaaoksella ja vallankaappauksella. Nuland ja miljardööri Soros ovat ylpeilleet julkisesti Kiovan vallankaappauksen ja uusnatsien rahoittamisella.

     Amerikka on julistanut Venezuelan sosialismina viholliseksi - ja raha vyöryy vallankaappaukseen kuten aikoinaan Kreikan sotilasjuntalle, Kiovan natseille ja Chilen kaappausteurastukseen ym

     Massamedia palvelee 100% valtaeliittiä.

     Se, että uutisista on aidohkoa 2% journalismia, hukkuu täydellisesti työn uuvuttamien kansalaisten mediavilkuilussa.

    Fascism is a religion. The twentieth century will be known in history as the century of Fascism.
    Benito Mussolini
    Ylijohtaja Juhana Vartiainen herättää huomiota erikoisella rinnastuksellaan.
    iltalehti.fi   Kohta videolla 17 . 
   Suomenruotsalaisten säätiöiden valta, rahalla ja laajoilla verohelpotuksilla pienen eliitin suurin valta Suomessa: 
    “One of the most elementary cultural skills is to know when (and how) to pretend not to know (or notice), how to go on and act as if something which has happened not in fact happen.” (Zizek, S)


   1 kommentti:

   Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

   Todelliset syyt ovat piilossa - salalaiitoissa


   http://m.taloussanomat.fi/?page=showSingleNews&newsID=200813932&c=mobile&rss=mob