perjantaina, maaliskuuta 01, 2019

AY-johtajat huijareita, vakava uhka AY-liikkeille
AY-liike? Taisteleva?

Työläisetkö muistavat 70-luvun voiton pohjoismaisen mallin ja yhteisessä ihmisoikeuksien onnistuneessa rakentamisessa ja ankarassa taistelussa eliitin Kekkosta, suomenruotsalaista vanhaa ahnetta rahaa ja hallitusta vastaan?

Nämä nyt vinkuvat ja sähisevät AY-johtajat - jotka hyväksyivät KIKY-valheet ja työläisten elintason kyykyttämisen itse nostaessa omia sikamaisia palkkojaan - ovat täysin oikeistolaisia myyriä salaisen organisaation nostamina ja vain haistelevat milloin on taktisesti pakko perääntyä kapitalistisesta propagandasta mm eliitin veronkierron mielettömässä pyörityksessä jotta oikeistolaiset säilyisivät ay-liikkeiden johtajina, lampaiden ohjaajina, pitämässä palkat alhaalla ja EU:n tuhokoneiston etenemässä ja suomalaiset maksamassa Saksan EU-suurarmeijan rakentamista.

Tämä strategia luotiin vuosikymmeniä CIA-lahjonnalla (SAK SDP) jotta vasemmiston voimat pidettäisiin hyvin matalalla ja valevasemmistolaiset soluttautujat voisivat ylistää rahaeliitin keinottelukapitalismia ja rahaeliitin käskyjä kaiken mittana ja pohjoismainen malli ajettu hiljaa, hiljaa alas kohti totaalista demokratian tuhoamista EU:n ja EVM:n helvetinkoneiden alle EVA:n ja EK:n pelottelun ohjauksessa sekä samalla 100% estää ja tuhota vasemmistolaisten sodanvastainen liike - mikä onkin onnistunut täydellisesti massamedian CIA-viihteen avulla amerikkalaisten toimiessa nyt armeijan johtajina Suomessa CIA:n ja asekauppiaiden sodansytyttämisgeopolitiikassa. 

AY-liikkeiden - siis työläisten itse ihmisinä - on nopeasti vaihdettava johtajansa ja torjuttava tietoisesti oikeiston ohjaus liikkeiden sisällä sekä aloitettava laajat lakot 70-l onnistuneeseen malliin ja vaadittava samalla EU:sta eroa. Muuten työläisten toiminta on täysin murskattu eliitin väärien lupausten alle, kapitalismin tuhoamisprosessin alle. 

Ei ole muuta taistelua kuin eliittiä vastaan taistelua - eliitin ahneus, sotahulluus, valheet, sikamainen veronkierto, koulutuksen nyt täpahtunut alasajo, moraaliton julmuus ihmisarvoa ja ihmisoikeuksia vastaan. Me olemme yhteiskunta, me saimme 70-l eliitin polvilleen. Tietysti eliitti uhkailee kenraalien kanssa, lukekaa historiaa, eliitit ihailee feodalismia ja feodalismin suurinta asetta, pelon ja synnin valtiokirkkoa.

   Et ole humanisti jos et taistele porvereiden terroria ja massamediaa vastaan.Brexit on todennäköinen (katsotaan olenko oikeassa) ja Suomen on myös tehtävä suomalaisen demokratian ja järjen vuoksi suomalainen brexit, fixit. EU on luotu elitismin diktatuuriksi, plutokratiaksi tuhoamaan kaikki demokratia totalaisen epädemokraattisesti eliitin nostamien operattorien sotakoneeksi, fasistiseksi taloudeksi militarismia koko ajan kasvattaen.

Kaikki lupaukset EU:sta ja sen vaikutuksesta ovat olleet valheita. Kaikki. Kaikki. Ansa eliitin pelissä tehdä se missä rahaeliitin nostama Hitler epäonnistui.

EU laittaa rahaa nyt byrokraattidiktatuurin aseistamiseksi, Brysselin armeijan luomiseksi jotta kaikki verorahat käytetään keinottelijapankkiirien pelastamiseksi ja suuryhtiöiden verovapauden totalitarismiin.

  • Opettajat ovat suurin vitsi työläisinä ja harhaanjohdettuina kun haluavat alistua äärioikeiston rkp-kok AKAVA:lle vuodesta toiseen kun muissa pohjoismaissa ammattilaisten palkat kouluissa ovat nousseet muhkeasti 40 vuotta suomalaisten ohi. 
     
Lopettakaa alistuminen ja tyhmyys.AY-johtajien 100% siunauksella - kaaos ja katastrofi rakennuslaadussa ja nostanut suomalaisten sähkömaksuja - Olkiluoto 3 vedätys ilman valvontaa, Suomen lakien raiskaus täysin julkisesti 
Isänmaallisuutta! Marianna Torkkeli-Seppi: "Viron kaupparekisterissä on 20 000 suomalaisomisteista yritystä. Se on viidennes kaikista."
DEMOKRAATTI.FI
SDP:n kansanedustaja Merja Mäkisalo-Ropponen muistuttaa, että hyvän hoidon edellytyksenä on riittävä määrä osaavaa henkilökuntaa, jonka jaksamisesta pidetään huolta. Hän korostaa, että jokaisella ikäihmiselle on oikeus inhimilliseen ja hyvään hoitoon. – Tällaista hoitoa pystyvät....

  • Ruotsissa lähtöpalkka on jopa 1 500 euroa suurempi – ”Kato hoitotyöstä kasvaa entisestään” – sd-kansanedustaja huolissaan työoloista     .

Ei kommentteja: