maanantaina, huhtikuuta 04, 2016

Fasisti Hjallis Harkimo puhuu"Jossain vaiheessa ammattiyhdistysliike täytyy räjäyttää. Sanon aika radikaalisti. Sanon aina niinkuin ajattelen. Emmä viitti puhua sotesta. Se on niin monimutkaista. "

Tuusulan Kokoomuksen kevätkokous.
Poliittista katsausta esittämässä Hjallis Harkimo.


Rankaisukulttuurimme ei ole ratkaisukulttuuriII


"Seuraava kokoomuksen antikristus oli Royal bank of Scotlandissa, keinottelupankissa, joka sitten vaati veromaksajilta 210 miljardia euro. Rkp-kokoomuksen silmissä tämä on sankaritarina suurien huijareiden onnistumislegendoissa."
III


 - Jenkeillä tästä on kokemusta I maailmansodan ajalta, jolloin "eurooppalaisilta salaa" tapettiin 25 000 ammattiyhdistysaktiivia. Samoin Saksan natsien kaapatttua vallan 1930-luvun alkupuolella he ensi "sankartöikseen" raivasivat elämästä 15 000 ay-aktiivia. Tälläista tämä äärioikeiston "demokratia" on muun muassa ollut.
Pentti Peltonen 

”Kyse on loppujen lopuksi siitä, kuinka huonot velat jätetään maksamatta”, sanoo taloustieteen professori Michael Hudson.
SUOMENKUVALEHTI.FI
Tutkimus: Rotuhygienia innoittajana Suomen suurimmassa naismurhassa


Hennalan vankileirillä vuonna 1918 oli yli 2 000 naista. Heistä 218 ammuttiin ilman oikeudenkäyntiä. Toukokuussa 1918 ammuttiin 218 naista ilman oikeudenkäyntiä…

KANSANUUTISET.FI

Pirkko Marjatta Turpeinen-Saari
tuttavan enemmänkin 1918 aikoja. Nöyrät suomalaiset ovat valmiitä herran pelossaan alentamaan omia palkkojaan ja yksin taistelemaan työnantajia vastaan ilman ay-liikkeen tukea. Porvarillisen median totaalinen ylivalta on tehnyt suomalaisista tietämättömiä kuten lukutaidoton osin feodaalisissa oloissa elävä köyhälistö 1900-luvun alkukymmenluvuilla. Sen sijaan, että vaadittaisiin edes alkeellista verotuksellista tasa-arvoa pääomatulojen verotuksen nostamiseksi edes EU:n keskitasolle tai ylipäätään verotulojen lisäämistä progressiota korottamalla, ollaan valmiita nöyryyttämään eläkeläisiä, vammaisia, koululaisia ja päiväkotien lapsia. Subjektiivisen päivähoito-oikeuden peruminen on merkittävä ihmisoikeuskysymys.
EU:hun liittymällä oltiin valmiit luopumaan itsenäisyydestä ja liittoutumattomuudesta.
Nykyinen hallitus pääsi valtaan peittämällä vaalikeskusteluissa ennen vaaleja aikeensa. Sipilä vaikeni tavotteistaan.
Presidentti Niinistön tavaton pyrky Yhdysvaltojen läheisyyteen lähentelee säälittävyyttä. Hän ei vieläkään ole paljastanut tietävänsä, että Ukraina on muuttunut USA:n siirtomaaksi. Hänen ainoa merkittävä tapaamisensa USA:n matkalla oli Viktoria Nulandin, Ukrainan vallankaappaushallituksen mahdollistajan, tapaaminen. Ei ihme, että Niinistö usein sijoitetaan korruptoituneen Poroshenkon ja kaunaisten balttien seuraan kv paneleissa ja tapaamisissa. USA edellyttää harhaista Venäjä-vihamielisyyttä, jonka myötäilijäksi presidenttimme valitettavasti asettuu.
Vasemmisto ei vieläkään käsitä, että todelliseen demokratiaan ei ole oikotietä. Keskustelut, opiskelu, todellisen yhteisöllisyyden ja aitouden tavoittaminen vie aikaa ja vaivaa. Jos kolulaitosta sallitaan kehitettävän sellaiseksi, että siellä ei tarvitse opiskella historiaa, on selviö, että vallalla oleva rahan ja viihteen valta kasvaa ja tyhmyys sementoituu.Toistamme väkivaltaista sotiin perustuvaa maailmanhistoriaa, johon olemme tähän mennessä osallistuneet usein väärällä puolella.


Ei kommentteja: