perjantaina, maaliskuuta 01, 2019

Karmea tilasto paljastaa suomalaisten pahoinvoinnin

Katsotkaahan, kun laaja tilasto viimeinkin todistaa suomalaisen pahoinvoinnin, se ei voi muka olla totta.

STAKES ja THL ovat 30 vuotta kammottavalla tavalla fiksanneet tilastoja eli tilastoinnin "ehtojen" valikoituja "kriteerejä" jotta hyvinvointivaltion harkittu tuhoaminen ei näkyisi mutta tässä se eliitin vastuuton verottomuus ja oikeiston kaappaaman & lahjoman virkamiehistön oikeistolainen aggressiivisuus kansalaisia vastaan näkyy, elitismi tuhon ja taantumisen systeeminä kun pohjoismainen malli todisti ällistyttävän tehonsa 70 - 80-luvulla. Tietysti hyvinvointivaltio maksaa ja vaatii tiukat rajat kansallisvaltiona mutta antaa onnea ja kehityksen todistettuja mahdollisuuksia.

Tulevat vaalit aiheuttavat paniikkia poliitikoissa ja ylenmmääräistä propagandan purskahdusta poliitikoilta ja virkamiehiltä kieltä tuhotekonsa.

Lääketehtaita ja huikeita myrkkyjä sisältäviä "rokotteita" räikeästi lobbaava THL ja Veikkaus ovat vain osa korruptiokoneistoista joilla toteutetaan salaisia hyvä veli organisaatioita eli kun A haluaa korruptoida B:n, C hoitaa korruption B:n suhteen ja A jää kiitollisuudenvelkaan C:lle hyvävelimafiassa.

Nyt pörssioligarkit käskevät käyttää Suomen verorahat väestösiirtokiimaan (Suomessa nyt yli 460000 maahanmuuttajaa ja heidän lapsiaan julkisudelta salatussa lukumäärässä) jotta yhteiskunnan romutus kiihtyisi kivapuheella "rasismia vastaan"  ja suurin osa suomalaisista olisi  pahoinvoinnin luomassa ahdistuksessaan poliittisesti helposti johdateltava mm äänestämään eliitin militarismia ja amerikkalaisten ja mossadin vallankaappausta Suomen armeijassa.



Tietoja tästä verkkosivustosta
HS.FI
Suomi on Eurostat-lukujen mukaan muita EU-maita jäljessä terveiden elinvuosien määrässä: naisten osalta heikommin menee vain Latvialla. THL:n asiantuntijoiden mukaan eri maiden kyselytuloksia on vaikeaa vertailla luotettavasti.

.








.

Ei kommentteja: