torstaina, maaliskuuta 21, 2019

Puoluejohtajat mylvivät ja media julistaa vaalit jo käydyksi

- päivitetty III -           

Olen ehdokkaana 2019 eduskuntavaleissa, Helsinki.


Strategia on selvä massamediassa. 

Nyt puoluejohtajat mylvivät ja  järjestävät poikkeuksellista sirkushupia kiljuvina apinoina kansalaisille ja kaikki tärkeät asiat eurojuntan ryöstöretkestä unohtuvat.

Apinat kakkivat päällemme ja me nauramme ehdokkaille.

Haluamme, että ongelmat häviäsivät ja meitä viihdytettäisiin. Kaikki onkin vain suurta pilaa ja showta.


Pienpuolueet saavat noin 300 kertaa vähemmän media-aikaa kuin massamedian nostamat "suurpuolueet". Vaaleja ei ole käyty mutta käytännössä vaalit on käyty sillä media esittää valitsemansa puolueet voittajina. YLE rikkoo yleisradiolakia kun kieltää toimittajia päästämästä pienpuolueen edustajia keskustelemaan studiossa livenä suurpuolueen edustajien kanssa.

Tämä on massasugestiota massasensuurilla.
Fasistisen kulttuurin selvä valta-asema: "Ei ole vaihtoehtoja".
Amerikkalaisista upseereista Suomessa ei saapuhua, natosta ei saa puhua, suomalaisista sotilaista naton hyökkäysharjoituksissa ei saa puhua, eduskunnan ohittamisesta ei saa puhua kenraalien vallankaappauksessa perustuslakia vastaan.

Toimittajat eivät rauhallisesti kysy mitä oppositiopuolueet tarjoavat eliitin hegemoniahysteriaa ja diktatuuria vastaan.

Suomalaiset maksavat miljardin kuussa euron ylläpitokuluja ja Saksa, dollaripörssi ja veroparatiisi London City rikastuvat ennästyksellisesti. Suomen pankki eli suomalaiset ovat taanneet myös yli 90 miljardilla EKP:n europrojektia eli Saksan markan lebensraumia saksalaisten pankkien lihottamiseksi. Suomalaiset ovat turhaan maksaneet velkakorkoja 70-80 miljardia euroa koska Suomi luopui omasta keskuspankista ja omasta valuutasta.


Suomalaisille ei kerrota mitä "EU-asioissa" tällä hetkellä tapahtuu - perustuslain purkaminen 
Perustuslain ”uudistamisen” eli HE 60/2010 mahdollistamista uskomattomista toimivaltasiirroista Suomea itseään koskien vaietaan valtamediassa edelleen.

Vihreiden ja vasemmistoliiton taktiikka
on brutaali:

pysyä "lupausten ulottuvuudessa" eli valehdella kauniita sanoja ja lupauksia, joita eivät aio täyttää. Sanovat kaiken, mitä äänestäjä tahtoo mutta eivät taistella ideologisesti uusliberalismin feodaalista pörssiideologiaa vastaan.

Ei vasemmistoliitto ole EU NATO uusliberalismin, suomenruotsalaisten säätiöiden ja kokoomuksen vastavoima  vaan Arhinmäki allekirjoitti kaiken kokoomuksen ja RKP:n hallituksessa: eurohysterian ja pankkitukien jatkamiseen veronmaksajien rahoilla (200 miljardia on tuhlattu eurofantasiaan),  amerikkalaisten maihinnousun valmisteluun, yliopistojen romuttamiseen, koulujen sulkemiseen, pätkätyön lisäämiseen, alipalkkauksen lisäämiseen, vanhusten hylkäämiseen yms.
    Suurin taustavoima väärille johtopäätöksille ja kansan väärille reaktioille (köyhien vihaaminen, rasismi) on oikeistolaisen elliitin eriarvoistamispolitiikka ja tuloerojen maksimointi, uusliberalismi ja eurohysteria.

     Tämä nettiraivo on vain itsestäänselvyys, ei syy avuttomuuteen, katkeruuteen, rasismiin tai vihaan. Eliitti ja puolueet ovat valinneet konfliktien tiet, kaikki 8 voimapuoluetta ovat innoissaan mukana euroeliitin multiskaala-sodankäynnissä. Vasemmistoliitto hurraa eurodiktatuurille ja euro-uusliberalismille ja on satanen lasissa mukana valtioiden hajottamisessa toistaen kokoomusliskojen iskulauseita "yhteisestä eurooppalaisesta kohtalosta" eli antautumiselle pörssiterrorille ja natofasismille, Amerikan sotakoneiston ja pörssiryöstön maihinnousulle. 


Kysymys eliitin todellisuusharhasta massamediassa korotettuna
on eliitin luokkasodasta, jonka eliitti on aloittanut 1989 pankkimies Mauno Koivisto salaisilla ja laittomilla käskyillä pankkien ja rahaeliitin keinottelua suojelemaan.

70-luvun veroprogressiota ja yhteistä onnistunutta yhteiskuntaprojektia eliitti kieltäytyy jatkamasta, se on purettu valheilla ja eliitti luo nyt kaikin tavoin kaaosta, hämmennystä, reagoimattomuutta, syyllisten vapauttamista -  ja samalla media käyttää kaaosta eliitin hyväksi jotta julkisuudessa näkyy vain eiitin tulkinta "jokaisen oikeudesta rikastua". Eliitti pummaa valtion varat JA LAINAT itselleen ja hylkää aidon pohjoismaisen valtion yhteiskuntasopimuspohjan, hyvinvointivaltion.



   Mikko Elo
          18. maaliskuuta kello 8.50

  • Tähänastinen Mediapoolin ohjaama vaalikeskustelu ei kyllä täytä kunnollisen ja syvällisen vaalikeskustelun tunnusmerkkejä. 
Totta kai lihan syönti, polttomoottorien valmistuksen lopetus v.2030 ja metsien hakkuumäärät ovat tärkeitä, mutta eivät ne sytytä ihmisiä niin paljon, että lähtisivät äänestämään.
Jos ulkopolitiikka aiotaan sulkea pois keskusteluista, jää jäljelle kuitenkin monta mielenkiintoista teemaa: talous, työttömyys, verotus, koulutus, syrjäytyminen, köyhyys, leipäjonot jne.
Nyt vain odotetaan kunnon keskustelua. Muuten äänestysvilkkaus jää alhaiseksi.  





Heikki Typpö‎ → Emme halua sotaa Venäjän kanssa, vaan rauhaa !18. maaliskuuta kello 10.31 ·


”Sota on politiikan jatkoa”, sanoo Clausewitz

Mutta mitä on politiikka luokkayhteiskunnassa? (1.)
Pääomalla ei ole aivoja, ei tietoa eikä tahtoa. Pääoman aivot ovat sen omistajan aivot. Pääoma kuitenkin määrää arvolain voimalla, mitä omistajan on ajateltava ja mikä on pääoman etu. Pääoman etu toteutetaan luokkapolitiikalla. Sota on aina politiikan jatkoa, myös tänä päivänä. Golbaali kapitalismi on kansallisista rajoista ulos kasaantuneen ja keskittyneen pääoman kapitalismia. Omistajaluokan politiikka seuraa mukana.


Kansallisen kapitalismin omistaja -porvaristo edusti silloin nationalismia kansaa vastaan. Nyt, globalismin oloissa se on muuttunut lyhyessä ajassa globalismiksi ja suvakismiksi. Nyt globalismi-suvakismi syyttää riistämäänsä kansaa nationalismista, jopa natsismista eli kaikesta siitä, mitä pääoman politiikka oli kansallisten rajojen aikana. Tuo politiikan välineenä toimiva sota on maailmansotaa. Se näkyy jo terrorismina. Sota on aina ollut erillisten sotatapahtuminen muodostama kokonaisuus.

Nyt terroristiryhmät ovat tiedon ja tekniikan ansiosta pieniä, muutaman hengen ryhmiä, jotka yllättävät vihollisensa missä ja milloin tahansa. Kun tämä kaikki on politiikan jatkoa, niin yksittäisen terrori-iskun voivottelu ja uhrien säälittely omistajaluokkien taholta ovat tekopyhää hurskastelua ja pelkkää petkutusta. Jos sota halutaan lakkauttaa, on muutettava politiikkaa media manipulointia.

Esimerkki siitä, että omistava globaali porvaristo ei näin halua tehdä, tulee ilmi Clausewitzin kieltämisenä eli politiikan muuttaminen terrorismi -sodan jatkoksi. Suomen tiedustelulait, Uuden Seelannin valvontanormien kiristäminen ja ylipäätään kapitalismin muuttaminen fasistiseksi totalitarismiksi, jossa jopa globalistien politiikan arvostelijat tuomitaan puheiden ja kirjoitusten perusteella ties miksi, vähintäänkin populisteiksi. Näin kansa kriminalisoidaan.



Hurja väite salaisesta vallasta Suomessa

– ”Vaaleilla ei ole merkitystä” 





    Kolmasosalle tuista ei pystytä edes laskemaan, paljonko ne vähentävät verokertymää.





    A-talk 16.3.15 Areena; Tervo ja kaikki ihmettelevät miksi hallitus ei saavuttanut tavoitteita?  Siksi koska hallitus ei voi tunnustaa Päämäärää. Mitä? Eli valtion ja ihmisarvon tuhoamista pankkiirien pörssiarvojen takia. 
    Kun verotus on purettu eliitiltä pois, olemme tienristeyksessä, jossa eliitin valinnat paljastuvat. Nyt media on aloittanut taas kansalaisten syyllistämisen oikeiston valinnoista ja veronkierrosta. Terrorin kohteet joutuvat syynalaiseksi uusliberalistisessa propagandassa. 



    valtiosihteeri Esa Suominen

  • "Ihmispolo Stubb ryntäilemässä ympäri mediaa pistämässä leikkauslistoilla "paremmaksi" ja puhumassa läpiä päähänsä. On varmasti kaikille paras, hänelle itselleen ja hänen puolueelleenkin, ettei hän hoida enää nykyisiä tehtäviään kuukauden kuluttua. Romahtamista ei ole koskaan kiva katsoa, ihmisiä me olemme kaikki" 

Facebookkaili suorat sanat - ja poisti päivityksensä. 

" - Lopuksi Suomisen kirjoituksessa ja Rinteen kommentoinnissa tulee erinomaisesti esille politiikan tutkimuksessa viime vuosina paljon puhuttu politiikan affektiivisuus sekä tutkimukseni polttopisteessä oleva miehinen vallankäyttö. Suominen kyseenalaistaa Stubbin maskuliinisuuden, kyvyn rationaaliseen ajatteluun kirjoittaessaan tämän olevan paniikissa ja "ryntäilemässä ympäri mediaa". Hän käyttää Stubbista ilmaisuja ”ihmispolo” ja väittää tämän olevan romahtamispisteessä. "








    II


      Wannabe-porvareille on itsestäänselvää että SDP:ssä on äärioikeistolaisia eliitin etuja ajavia henkilöitä kuten mm. ex-dem Vartiainen & Päivi LIPPONEN "emme ole vasemmistoa" (Keskustassa ultraesimerkkinä kokkarikelpoinen Rehn). Täytyyhän vasemmisto pitää soluttamalla ja vedättämällä "kurissa" oikeiston hallinnoimassa ja kaappaamassa virkamieskoneistossa.

      Epädemokratia on lavastettu demokratiaksi: media rajaa tietoisuuden niin tehokkaaksi vallienohjaajaksi. Vastavoimaa ja vaightoehtoa ei ole oikeiston massamediassa.

      SDP myös hyväksyi amerikkalaiset uusliberalismin konsultit 1983 lähtien ja amerikkalaisen McKinsey&co tekemään hallitusohjelman!

      Eli veronmaksajien sadoilla miljoonilla on rahoitettu oikeiston ideologian iskemistä virkamiehille ainoaksi ideologiaksi - ohi demokratian ja eduskunnan.




    Timo Kalliokoski 2019 :

    Mitä tutkittiin? Aivan, ei onnellisuutta, vaan tyytyväisyyttä. Suomalainen tyytyy vähään ja pitää oikeutettuna sitä, vaikkei häntä pidettäisikään täysivaltaisena.

    Tietoja tästä verkkosivustosta

    YLE.FI
    YK:n onnellisuusraportista huolimatta suomalaiset eivät ole välttämättä onnellisia, vaan ihan mihin tahansa tyytyviä, kirjoittaa Pekka Seppänen.



     III

      Pakolainen Wahlroos kerjäämässä pääsyä Ruotsin aateliston jetset-piiriin rahan voimalla. Eliitin amoralismin paatos ja profiili.
      Itse ajattelen, että Wahlroos tietää kenraalien ja suomalaisen poliittisen eliitin suostuneen sotarumpuihin ja sodan sytyttämiseen Venäjää vastaan Amerikan taloussodan jatkeena imperiumin kiitosta kerjäten - ja suomalaiset uhraten. Sota tai siirtomaa kunhan madellaan Amerikan imperiumin edessä dollaripörssi-ideolgian tähden

        Roope Ankka vai Hannu Hanhi? Kun aamulla MTV3:n Huomenta Suomessa olin puhumassa Björn Wahlroosin uuden kirjan ulostulon merkeissä ja kun sanoin hänen maastamuutostaan, ettei hänen verojen tai rahan takia tarvinnut Ruotsiin lähteä, minua on pyydetty selventämään sanomaani. Tässä perustelut.
        Ensiksi perintövero, jota Ruotsissa yhtenä harvoista EU-maista ei ole. Perintöveron maksavat perilliset sen maan verotuksen mukaan, jossa he asuvat. Kumpikaan Wahlroosin lapsista ei asu Ruotsissa, joten he eivät voi saada ruotsalaista nollaverotusta mahdolliseen isänperintöönsä.
        Sitten kiinteistö- ja maataloustulovero. Kun Wahlroos on siirtänyt nämä joka tilanteessa Suomeen jäävät verot Joensuun kartanon uudelle omistajalle, joka on hänen poikansa, Ruotsiin muutto ei vaikuta niihin veroihin mitään.
        Sitten osinkovero, joka on Wahlroosin tapauksessa huomattavasti tärkeämpi asia kuin hänen ansiotuloveronsa Sammon johtamisesta. Sammon hallituksen puheenjohtajuudesta Wahlroosille maksetaan 160 000 euroa, vastaavasta tehtävästä UPM Kymmenessä 175 000 euroa ja Nordeassa 279 000 euroa. Nordeassa pannaan tänä vuonna toimeen hallituksen jäsenten palkkioiden kuoppakorotus 7,5%.
        Perustilanne maastamuuton yhteydessä on se, että Wahlroos joutuu kolmen vuoden ajan joka tapauksessa maksamaan veronsa Suomeen. Kun Ruotsi perii osingoista veroa 30 % ja Suomi suurista osingoista 33 %, Wahlroos hyötyisi tämän vuoden 19,5 miljoonan euron Sammon osingoistaan puolisen miljoonaa euroa, jos hän heti pääsisi Ruotsin veroille. Mutta ei päässe. Sitä paitsi sen edun kompensoi täysin Suomi antamalla osingosta 15 prosentin verovapauden. Jos mies on saanut osinkoja puhtaana käteen jo noin 140 miljoonaa euroa ja on nyt saamassa 14 miljoonaa lisää, osinkoverotus ei ajane häntä Ruotsiin.
        Mitä sitten tulee hallintarekisteriin, jonka kautta ulkomaalainen voi saada osinkonsa Suomesta aliverotettuna kahdenvälisten maakohtaisten verosopimusten mukaan, se etu koskee vain toisten maiden kansalaisia. Kun Wahlroos on ainakin vielä toistaiseksi Suomen kansalainen, hän ei hyödy asuinpaikkansa siirrosta Ruotsiin tässä merkityksessä mitään.
        Wahlroos ei siis päältä päin katsottuna ja näillä olettamuksilla ole veropakolainen niin kuin tuntuisi olevan Portugalin veroparatiisiin muuttanut Onninen Oy:n perijätär Maarit Toivanen-Koivisto. Ehkä Wahlroosilla on (Suomeen verrattuna) turvapaikan hakijoiden paratiisiin eli Ruotsiin tapahtuneelle asuinpaikan vaihdolleen muita syitä. Ruotsin perintöjen nollaveroista ei tässä yhteydessä kannata puhua, eikä ilmeisesti muistakaan veroista. Ei Wahlroos niin tyhmä ole, että jos hän päättää lähteä veropakolaiseksi, hän menee maailman kaikista maista juuri Ruotsiin.



    IV

    Eliitin luokkasota laajalla rintamalla - hyvinvointivaltio alas ja kahleet nilkkaan


         Professorit ja Tieteentekijät:

    Miksi EVA julkistaa vanhaa ja harhaanjohtavaa tietoa?






    V



        Dollari onnistui
        kauppasodan illuusiolla ja sotauhan vaatimuksilla upottamaan eurolta markkinoiden luottamuksen euron Venäjän kauppasaarrolla johon dollari ei osallistu vaan lisää kauppaa Venäjän kanssa. Te aivottomat natofanaatikot.  


      • Euron valuuttakurssi on laskenut alkuvuonna jo lähes kuusi prosenttia suhteessa dollariin. Goldman Sachs uskoo laskun jatkuvan.  www.salkunrakentaja.com




      EU nytkähtelee

        Tämän takia on olemassa tullipolitiikka:
        Eurooppa tuhoutuu jos tullipolitiikka sallitaan vain Kiinalle ja Intialle

        EU asettaa tullin Kiinan teräkselle – Outokumpu ampaisi


        EU muutti näin - koska globalisaatio ei ole ratkaisu vaan pörssieliitin propagandasana valtioiden murskaamiseksi ja "ulkoistmsieksi"

        Oma tullipolitiikka, oma keskuspankki, oma valuutta, omat valtionyhtiöt ovat ehdoton edellytys hyvinvointivaltiolle ja korkean teknologian immateriaaliselle taloudelle. 





      VI

            YLE representerar:

        "Pyövelit toimivat tärkeinä yhteiskuntajärjestyksen ylläpitäjinä"


         eli aateliset ja kirkko saivat helposti varastaa kirkon vastustajien omaisuuden.
        YLE esittää feodaalisen aateliterrorin "yhteiskuntatyönä". Aikamoista valkopesua.




      VII

        Irlantilaiset kuolivat nälkään koska aateliset myivät viljelytuotteet ulkomaille - kuten Suomessa





        “Wear green on St. Patrick’s Day or get pinched.” That pretty much sums up the Irish-American “curriculum” that I learned when I was in school. Yes, I recall a nod to the so-called Potato Famine, but it was mentioned only in passing.
        commondreams.org



        VIII 

        Euroopan neuvoston sosiaalisten oikeuksien komitea keskiviikkona antamassaan päätöksessä Suomen Sosiaalioikeudellisen Seuran tekemästä kantelusta. Suomen ratifioima sosiaalinen peruskirja edellyttää, että sosiaaliturvan minimimäärien tulee olla vähintään 50 prosenttia ekvivalentista mediaanitulosta ja missään tapauksessa minimitaso ei saisi alittaa 40 prosentin tasoa. Suomessa useimmat minimituet jäävät selvästi alle tämän tason.
           
          Komitean antama huomautus osoittaa myös sen, että Suomessa on vakava vero-ongelma, mutta ei tulojen ylä-, vaan alapäässä. Minimisairauspäivärahan, työttömän peruspäivärahan ja äitiysrahan kaltaisista etuuksista maksetaan vielä 20 prosentin vero. Se huomioon ottaen Suomi jää kauas jälkeen itse asettamastaan tavoitteesta minimiturvan tasoksi. (KU 13.2.2015





          IX

          Ihmiset elävät totaalisessa itsepetoksen kuplassa, mediakuplassa 
          - eivätkä ymmärrä että Wall Streetin suvut ja Englantilaiset lain avulla kovinta valtaa pitävät aatelissuvut ovat totaalisen sisäsiittoisia klaaneja ja toistavat 100% aateliskulttuuria ja valtaa. Massamedian marionetit eivät kerro kuinka jykevästi Englannin aateliset pitävät lain avulla korkeinta valtaa, pääministerin esityksetkin ovat aatelisten veto-vallan alla ja poliisien tutkintapaperit pedofiileistä vain häviävät. Uskomaton harhakoneisto vetoaa ihmisten "rationaaliseen" ajatteluun "sivistysvaltioista" ja "länsimaisista arvoista"- eikä niitä ole.




          X


          Median ote suomalaisten "todellisuustajun" ohjaajana on murskaava. Valheet Venäjän uhasta ja sensuuri Amerikan vallankaappauksesta Kiovan nukkehallituksen nostajana ovat törkeitä manipulaation keinoja. Amerikka sytyttää jatkuvasti megalomaanisia sotia ja on tuhonnut nyt Afganistanin, Libyan, Irakin, Ukrainen ja Syyrian uudella kolonisaatiolla ja mediasodalla.

          Amerikka on sodan vyöryttäjä, kriisien pyörittäjä ja sen rinnalla Venäjän syyttäminen Ukrainan venäläiskulttuurin suojelussa on naurettavaa. Venäjää ei kuitenkaan vain syytetä vaan toimittajat puskevat kovia valheita Venäjän toiminnasta samalla kun CIA:n operaatiosta Kiovassa ei puhuta mitään. Amerikan Nuland ja EU sopivat etukäteen nukkehallituksen ensimmäisestä valinnasta eli länsiliittouma valitsi hallituksen Ukrainaan kaaoksella ja vallankaappauksella. Nuland ja miljardööri Soros ovat ylpeilleet julkisesti Kiovan vallankaappauksen ja uusnatsien rahoittamisella.

          Amerikka on julistanut Venezuelan sosialismina viholliseksi - ja raha vyöryy vallankaappaukseen kuten aikoinaan Kreikan sotilasjuntalle, Kiovan natseille ja Chilen kaappausteurastukseen ym

          Massamedia palvelee 100% valtaeliittiä.

          Se, että uutisista on aidohkoa 2% journalismia, hukkuu täydellisesti työn uuvuttamien kansalaisten mediavilkuilussa.


































        Fascism is a religion. The twentieth century will be known in history as the century of Fascism.
        Benito Mussolini



        Ylijohtaja Juhana Vartiainen herättää huomiota erikoisella rinnastuksellaan.
        iltalehti.fi



      Kohta videolla 17 
      Suomenruotsalaisten säätiöiden valta, rahalla ja laajoilla verohelpotuksilla pienen eliitin suurin valta Suomessa: 













        “One of the most elementary cultural skills is to know when (and how) to pretend not to know (or notice), how to go on and act as if something which has happened not in fact happen.” (Zizek, S)










      Veronkierto Korruptio keinottelu pörssi pääomatulot verottotmuus eliitti elitismi massamedia propaganda.

      1 kommentti:

      Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

      Todelliset syyt ovat piilossa - salalaiitoissa


      http://m.taloussanomat.fi/?page=showSingleNews&newsID=200813932&c=mobile&rss=mob