maanantaina, tammikuuta 28, 2019

Japaninkin talouslukemat ovat valhetta


Kapitalismi on eliitin feodalismia, 

eliitin massiivista veronkiertoa, yhteiskunnan tuhoamista valemarkkinataloudella ja myrkyttävällä orjatyöteollisuudella - verotuotot alamaisilta ohjataan nyt suuryrityksille ja eliitille ihmiskunnan suurimmassa vedätyksessä - rahaa painetaan eliitille mielipuolisessa vallankaappauksessa, tämä on originaali Länsimaiset arvot, feodalismi, kirkkoruhtinaat uskoa luomassa tiedeuskovaisten ja ilmastonmuutoshysterian avulla.

Tilanne on tämä: kapitalismi on eliitin suunnitelmataloutta eliitin fasistisen vallan kasvattamiseksi.

Miten niin fasistisen?  Koska kapitalismi avoimesti ylistää nyt militarismia eikä kadu nato-mossad hyhökkäyssotia syyriaan ja Libyaan, Irakiin.  

Venezuelan saama uhkailu on selkeää imperialismia nato-mossad mailta. 

Naton toiminta 15000 terrori-iskussa II MS sodan jälkeen CIA:n kanssa on paljastettu Gladio-operaatioina ja koska Natoa ei lakkautettu niin Gladio B on käynnissä, terroristeja eli nato-mossad palkkasotilaite kuljetetaan nyt eurooppaan kymmeniä tuhansia pakolaispropagandan alla.

Tietoja tästä verkkosivustosta
ZEROHEDGE.COM
Nearly half of Japan’s key economic government statistics need to be reviewed with 22 discrete statistics, or roughly 40% of the 56 key government economic releases, turning out to be "fake news" and in need to be corrected.

Ei kommentteja: