sunnuntaina, tammikuuta 06, 2019

Myrkyllinen maito jätetään verottamatta ja varoittamatta

Eliitin median journalismi osoittaa täydellisen korruptoituneisuutensa joka ainut päivä.

Nyt varoitetaan sokerijuomista kun halutaan perustella hallituksen järjetön lisäverotus myös terveellisille hedelmäjuomille.

Maidon myrkyllisyys halutaan unohduttaa - tiede ei todellisuudessa merkitse mitään lobbareille vaikka hetkellisesti teollisen maidon myrkyllisyydestä uutisoitiin välähtävä hetki.

Vaikka teollisen tapetun maidon huikea myrkyllisyys on osoitettu tutkimuksissa ja media röyhkeästi esittää olevansa tieteen puolella niin silti tuetaan teollisuuden ja Kekkosen luomaa velvollisuutta jokaiselle kansalaiselle juoda tapettua maitoa ja antaa rahat keskustalaisille myrkkykeisareille.

  Aito maitohan on elävä mikrobimaito jota teollinen ei ole.

Journalismi olisi journalismia jos teollisuuden terrori ja ihmisten myrkyttäminen olisi esille jatkuvasti ja vanhat käsitykset kumottaisiin mutta ei. Markkinointi kapitalistisen teollisuuden myrkky"rokotteista" ja myrkkymaidosta jatkuu.


  • THL jatkaa epätiedettä ja ohittaa uudet tutkimukset ja keskittyy levittämään suuryhtiöiden salaisten tutkimusten eli markkinoinnin valhetta rokotteista ja niiden vaikutuksista. Suomessa ei ole haittarekisteriä ja lääkäreitä ei velvoiteta ilmoittamaan rokotteiden haitoistaja vakavista vammoista eivätkä potilaat, kansalaiset saa ilmoittaa haitoista itse ja pyytää lisätutkimuksia valtion laskuun. 


Suomalaisilla on elniten nivelvammoja Euroopassa ja myrkyllisen maidon lobbaaminen keskustan poliittisena valtana on suurin syypää - myös ihmisiä monin tavoin vaurioittaneet myrkkyjä ja viruksia sisältävät rokotukset (varsinkin tappaviksi osoittautuneet poliovirus"rokotukset" - nyt poliovirus"rokotteet" ovat aiheuttaneet Syyriassa ja Intiassa polioepidemioita) ovat myös niveltuhojen takana.

  Elämme mielikuvamaailmassa ja luulemme että media on "todellisuus".

Valtamedia eli oikeistolaiset päätoimittajat salaisesta äärioikeistolaisesta keskiviikkoseurasta eivät nyt kuu-matkafantasioitakaan esitellessään halua kertoa ja muistuttaa että Kekkosenkin saama "kuukivi" oli törkeä väärennös, väärä kivi, maakivi, jopa vain kivettynyttä puuta.

Miettikää nyt, verorahoillamme ammattilaisina esiinytvät geologit valehtelivat kansalaisille 40 vuotta Nasan antamasta "Kekkosen kuukivestä". Miettikää hetki - kaikki virkamiehet ovat siis vain propagandatyöntekijöitä eliitille. Ei mitään ammattiylpeyttä, vain hierarkia rahaeliitin pompotettavana.
Lukijalta: "Miksei MTV kerro mitään vähärasvaisen tai rasvattoman maidon osuudesta tai soodan tai täysmaidon terveellisyydestä tuossa tutkimuksessa?

 MTV: "Limonadien lisäksi riskiä nostivat sokeroidut mehut ja makuvedet sekä tee ja olut."

Lukekaa tuo lähteenä ollut tutkimus ja mitä siellä sanotaankaan mm. maidosta: "There were high positive factor loadings for artificially sweetened beverages (0.52), artificially sweetened tea (0.42), and reduced-fat milk (0.39), and negative factor loadings for regular soda (−0.43) and whole milk (−0.31) for component 3, i.e." Eli kevytmaidot ja rasvattomat maidot ovat vaarallisia, täysmaito ei."  Tutkimus löytyy:




Patterns of Beverages Consumed and Risk of Incident Kidney Disease

Casey M. RebholzBessie A. YoungRonit KatzKatherine L. TuckerTeresa C. CarithersArnita F. Norwood and Adolfo Correa



 














.

Ei kommentteja: