keskiviikkona, tammikuuta 16, 2019

Maahanmuuton ongelmien perusteet ja perustuslaki - Kirje kansanedustajille Eduskunta 1 2018


   Maahanmuuton ongelmien perusteet ja perustuslaki 

Tilanteessa ei ole mitään epäselvää ja ratkaisut ovat helppoja - koska perustuslakimme on hyvä kansalaisilleen. 
Nyt esille tullut kuohunta ei johdu vain uusista tapauksista vaan vuosien ajan hallitustemme tuottamasta politiikasta: jo 30 vuotta valtio on käskenyt poliiseja ja valtamediaa vaikenemaan maahanmuuttajien rikoksista, valheista, lapsi-pakkoavioliitoista, tukijärjestelmän valtavista summista väestönsiirrossa - ja varsinkin raiskauksista. 
Tämä on erikoista ideologiaa ja politiikkaa, joka on tunnustettava avoimesti jotta voimme palata perustuslain hyvään Suomeen, joka voidaan palauttaa. Laillisesti. 
Myöskin uskomattomana politiikkana on ollut rikollisten ja huijareiden pitäminen Suomessa vaikka kansainväliset lait ovat täysin selkeitä siitä että valtio voi karkoittaa tai vangita kenet tahansa haitallisen ja valheellisen ulkomaalaisen - ja tämän kotimaan on otettava kansalaisensa vastaan ilman nikottelua kansainvälisiä lakeja noudattaen. 
Kokonaiskuvassa suurin ideologinen vääristymä on jo "pakolais"-sanassa ja -politiikassa. 
Uskomattominta on se että Suomeen ei ole otettu pakolaisia vaan elintasohuijareita, jotka ovat valehdelleet nimestään, alkuperä-asuinalueestaan, sukulaisistaan, valevainoista, Euroopassa matkailuistaan eri valtioiden rahoittamana hupimatkailuna, valehdelleen myös rahatilanteestaan ja passin hävittämisen "syistä" tai passin väärentämisen "syistä". 
Kaikki viimevuosien muotifarkuissa tulijat hoidetuin kynsin ovat maksaneet salakuljettajille, ihmiskauppiaille, huumemafioille passeista, lahjuksista ja papereista isot rahat sukunsa lobbaamana päästäkseen Eurooppaan ja Suomeen - jopa ilman passia valheilla - suurin osa varakkaiden sukujen ylimääräisiä miehiä jotka eivät siis ole kotimaassaan naimakelpoisia luonneongelmiensa takia. Faktoja ei kannata pakoilla.  
Euroopassa trippailleita elintaso-turisteja on mainostettu mediassa "pakolaisina" kansalaisten hyväksynnän vaatimiseksi uuden ihmeellisen rajattoman kaaos-Euroopan luomiseksi. Sipilän TV1 uutislähetyksessä esittelemä ikänsä valehdellut, Euroopassa seikkaillut lihaksikas bodari-turisti on ikimuistoinen todiste mielettömistä huijauksista.  
Eduskunnan on nyt nopeasti ymmärrettävä poliittinen todellisuus ja tunnustettava tämä aiheeton poliittinen väestönsiirto Suomeen. Suomeen on tuotu kymmeniä tuhansia rikollisia ja vaarallisia sopeutumattomia ihmisiä väärennetyin syin. 
Suomen Laki on siirretty syrjään demagogisesti ja ideologisesti Brysselin ja Washingtonin outojen käskyjen takia. 
Hajota ja hallitse? Sipilän hallitus on jopa hyväksynyt ISIS- ym palkkasotilas-terroristien eli joukkomurhaajien tuomisen Suomeen USA:n suojelemana - Syyriassa, Libyassa riehuneiden natomaiden geopoliittisesta käskystä Suomen pääministerille. 
Tämäkin on julkista tietoa valtamediassa ja sisäministeriöstä.  
Ammattikouluja käsketään nyt päästämään lukutaidottomia ja kognitiivisesti rajattuja vierasmaalaisia läpi jopa sairaanhoitajiksi. Tämäkö on lain ja järjestyksen ylläpitoa? Onko? 
Tämä poliittinen projekti yhteiskunnan hajottamisessa on nyt umpikujassa ja jokainen kansanedustaja ymmärtää tämän järjellään, jos vain haluaa tässä poliittisessa sirkuksessa puoluejohdon perustuslain vastaisen uhkailun alla. Hallitukset ovat metodisesti tukeneet haittamahanmuuttoa 30 vuotta. 
Seuraamukset kasvavat ja paljastuvat vuosi vuodelta, viikko viikolta. 
Ruotsissa kaaos, murhat, räjäytykset, tuhopoltot, jengiväkivalta ja sotatila etenee joka viikko. 
Jokaisen heränneen puolueen on puhuttava rehellisten tutkijoiden kanssa julkisista valheista jotta voivat todella purkaa tätä tilannetta aidoilla ratkaisuilla. USA:han liimattu Suomen hallitusten järkyttävä geopolitiikka on luonut aikapommin jonka jälkiä näette nyt joka päivä paljastuvina valepakolaisten rikollisina motiiveina. 
Suomeen ei ole tuotu tasa-arvoa kunnioittavia ihmisiä vaan hyvin alkeellisten rajoittavien heimokulttuurien ja uskontojen ihmisiä joilla ei ole ikinä aijettakaan sopeutua Eruooppalaisin arvoihin tai opetella suomenkieltä. 
Eduskunta ei voi pestä käsiään tunnustamatta nyt hallitusten ja virkamiesten laittomia tekoja ja linjauksia - väärillä tiedoilla edistämillään väestönsiirron katteetonta promootioita Suomessa. 
Perustuslakia rikotaan myös salatussa kahden kerroksen sosiaalitukisysteemissä ja epätasa-arvon luomisessa - maahanmuuttajat saavat 2-4 kertaisia tukia verrattuna suomalaisiin työttömiin, kun jopa autoja kustannetaan "kotouttamisen tehostamiseksi", "yhteiskuntaan sopeutumiseksi" "maahanmuuttajille". Suomalaisia ei auteta pysymään yhteiskunnassa tässä oudossa leikissä.  
Suomeen tuotettujen Afrikan somalialaisten, sen rikkaiden sotarikollisten ja mafiamiesten, valtion tukivarojen varastajien ottaminen Suomeen 30 vuotta sitten läntisten "tiedustelupalvelujen" "pakottamana" tulisi olla nyt ensimmäisenä vaiheena, eduskunnan tehtäväna ymmärtää faktat vedätyksen alusta ja natomaiden geopolitiikasta - tuoda julki pitkäaikainen törkeä poliittinen veto,  jossa virkamiehiä kielletään tutkimasta Somalian upseerien, poliitikkojen, poliisien, mafiosojen ja virkamiesten rikollinen tausta Somalian suurten kehitysmaatukien varastajina ja natomaiden sotarahoituksen ottajina ja heidän valheensa varattomuudesta jotta suomalaiset kustantaisivat heidän elämänsä, asuntonsa, autonsa,  koulutuksensa, ekstensiivisen terveydenhoidon eläkettä myöten. 
"Maahanmuutto" ilman taustojen tarkastamista on ollut hallittua - mutta vain valheiden ja laittomuuden hallitussa suojelussa hyvin oudon ideologisen globalisaatio- ja maailmanhallitus-projektin takia.  
Irakissa, Somaliassa,  Afganistanissa on kymmeniä tuhansia turvallisia kaupunkeja ja kymmeniä miljoonia ihmisiä asumassa. Ei ole mitään syytä käskeä suomalaisia elättämään hyvin sopetumattomia kulttuureja Suomessa ja luulla että kymmenien miljoonien ihmisten elämä olisi jotenkin erityisesti vaarassa ilman laajaa väestönsiirtoa Eurooppaan. Ei kymmeniä miljoonia siirretä - vain salakuljettajia rikastuttavia ihmisiä. 
NATO-maiden hyökkäyssotien aiheuttamat konfliktit ovat nyt sammuneet eikä maastasiirto pelasta yhtään ihmishenkeä - klaanisotienkaan keskeltä - sen enempää kuin tehokas, halukkaille pakolaisille tasa-arvoinen maan sisäinen siirto kansainvälisten organisaatioiden valvomana. 
Poliittinen Teatteri on ohi.  

Mehukkaasti massamediassa mainostettu "pakolainen"-sana kertoo jo että status loppuu heti kun ei ole syytä olla palaamatta. Kun paon syyt loppuvat, niin pakolaisuus loppuu. Kun sisäinen kaupungin vaihtaminen on vaihtoehto, ei voida enää puhua "pakolaisuudesta" maailman kalleimpaan maahan vaan elintasoturismista. 

Valtamediassa olette huomanneet omituiset vaiheet: valtamedia luopui äkillisesti "pakolainen"-sanasta, siirtyi käyttämään "maahanmuuttaja"-sanaa "ihanteena ja vastuuna" ja nyt yrittää lanseerata "siirtolainen"-sanaa itsestäänselvyytenä väestönsiirrolle, haittamaahanmuutolle perustuslakia rikkoen. 
Tämä käsitteenvihto-operaatio paljastaa selkeästi ideologisen valheen väestönsiirtoideologian lobbaamisesta.  
Loogiset palautukset oman kulttuurinsa keskelle ovat ainoa ratkaisu; YK ei todellakaan vaadi ekstensiivistä maan tyhjennystä väestönsiirtona Eurooppaan millään perusteilla - kai tämä on looginen itsestäänselvyys.  Väestösiirto esitetään vain geopoliittisena stunttina natosotien "moraalisena pesuna", ihanteena, julkisuusstunttina, hyvin rasistisesti jopa Euroopan rodulliseen sekoittamiseen, "rikastamiseen" vedoten. Maansisäinen siirto on helppoa ja nopeasti kaaosta vähentävää, YK:n ym perustoimienpide.  

Kulkutaudit nyt Suomessa, 
Hyvin selkeä ja vakava fakta on että nykyinenkin hallitus rikkoo räikeästi perustuslain kieltoa kulkutautien ja haittamaahanmuuton päästämisestä Suomeen. 
Tuore uutisointi valtamediassa kertoo että puolella nyt maahan päästetyistä on parantumattomia kulkutauti-bakteereja, antibioottiresistantteja bakteereja.  Erittäin vaarallista ja vakavaa lain ohittamista ja miljoonien suomalaisten terveyden uhkaamista kulkutauteihin. 
Demokratiaan ei kuulu salailu. 
Nyt kuitenkin poliittinen korruptio "kansainvälisen politiikan kulissina" on 30 vuotta salannut maahanmuuttajien kokonaiskulut veronmaksajille.  Elintaso-maahanmuuttajia on Suomessa 400000 ja heidän kustannustaakkansa on noin 8000 miljoonaa euroa suomalaisille vuosittain.  Tämä ei kuulu perustuslain edellytyksiin valtion funktion päämääristä eikä perusteista olla majoitusorganisaatio kansantuotteen romuttamiseksi. 
Te tottelette nyt hyvin omituisia käskyjä ulkomaalaisilta vaikuttajilta väestönsiirtoon Suomeen ja tuhoatte Suomen kantokyvyn totaalisesti väärillä väitteillä "pakolaisista". Suomi on niin pieni maa rikkaan öljy-Irakinkin rinnalla että voimme vain miettiä tämä siirtoprojektin järkeä jättimaasta. 
Suomi on maailman kallein maa asua.
Silti Suomeen tuodaan nyt 100 kertaa halvemman elintason maista ihmisiä jotta suomalaiset maksaisivat heidän 100+ kertaiset elintasokulut. Tämä on järjetöntä, itsetuhoista ja perustuslain vastaista sekä klassisten valtio-oppien vastaista loogisesti, myös kulttuuritutkimusten vastaista kulttuurimme oman kehittymisen ehtojen kannalta. Suomi on kehittynyt aidosti 1945 lähtien kun työläiset uskalsivat vastustaa jatkosodan aloittanutta, paljastunutta natsimielistä eliittiä - ja vaatia inhimillistä demokratiaa ja Suomea ihmisille. 
Ei voi olla kulttuurimme ja demokratian omaehtoista kehitystä jos poliitikot siirtävät keinotekoisen kaaoksen tuottamiseen suomalaisten resurssit ja verot ilman mitään tervettä syytä - muuta kuin tottelemalla ulkopuolisten vaikuttajien geopoliittisia käskyjä ja pelejä suomalaisen politiikan ja puolueiden kaappaamisessa.  

     

           Arhi Kuittinen     1 - 2019    Hki





Keitä eduskunta suojelee kaikin voimin?
Ei kansalaisia vaan eliittiä ilman moraalia. Statushierarkiaa - raha eliitille, uuvuttava kaaos kansalaisille: terrorin hallintostrategia. 












EU "salainen" politiikka - mitä valtamedia ei kerro EU:n ideologiasta

Richard Coudenhove-Kalergi – Wikipedia
FI.WIKIPEDIA.ORG
Richard Coudenhove-Kalergi – Wikipedia















.

Ei kommentteja: