torstaina, tammikuuta 10, 2019

Nuorten vihreä lakko koulussa on aivopesun tulos
Tämä on tahallisesti aiheutettua hysteriaa eliitin rikastuttamiseksi.

Oikeisto, joka iloiten saastutti ja oli rasistinen 20 vuotta sitten on ottanut uusin taktisin keinoin aseekseen rasismin ja epätieteellisen Co2-hysterian ottaakseen rahat köyhiltä tekosyillä ja varsinkin estääkseen ihmisiä poliittiseen heräämiseen eliitin veronkiertoa ja yhteiskuntaa tuhoavaa rikkaiden epädemokraattista talouspolitiikkaa vastaan.   
Keinotekoisella maailmantuskalla eliitti on median avustuksella pirullisen ovelasti harhauttanut nuoret pois aidosta poliittisesta tiedostamisesta niin että Suomikin voi olla mukana natomaiden hyökkäyssodissa ja nuoret eivät reagoi todellisiin poliittisiin ongelmiin kuten laajaan ja köyhdyttävään korruptioon Suomessa eli eliitin kontrolloimaan valtion sotaan köyhiä vastaan.  
Suomalaisten köyhien peruselintason ja koulutuksen tuhoaminen ei pelasta maailmaa lainkaan, edes sanomana: Suomen osuus saasteista on reippaasti alle kymmenestuhannesosa maailmassa.

Verottomat rikkaat nauravat kun yleisiä veroja nostetaan köyhille vihreyteen vedoten, köyhät tuhotaan, köyhät kyykkyyn eliitin hyvesignaloinnin takia ja eliitin uusille myrkkykaivostoiminnan tuotteille, autoille tukea.
Eliitin operaatio nuorten tyhmentämisessä massamedian hysterian kautta on onnistunut täydellisesti, nuoret eivät tunnista eliitin terroria eli eliitin luokkasotaa rahansiirrossa pois hyvinvointivaltiolta ja teollisuuden saastuttamisen jatkamista aiheettoman ilmastohysterian avulla.  Nuoret on tehty tunnevammaisiksi, hyvesignaloimaan hystrian kautta ilman mitään poliittista kykyä analysoida köyhyyden ja sivistymättömyyden julmuutta eliitin sikailun ja viihdemedian tuloksena.
Nuoret luulevat nyt että eliittiä on kuunneltava ja kapitalistisen eliitin mielipuolista rikastumista ei saa estää. Nuoret eivät näe rakenteellista operaatiota kun Eurooppaa tuhotaan EU:lla eli puhtaan teollisuuden siirtämistä Aasiaan kymmeniä kertoja saastuttavamaksi ilman eruoopalaista lainsäädäntöä. 

Hyvinvointi perustuu Suomessa veroprogressiolle - ei hysterialle - ja hyvinvointia nyt ei ole - rikkaiden ja suurfirmojen veroprogressio on palautettava nopeasti  - 45  miljardin veronkierto on siirreettvä yleiseksi elintasoksi kuten noin 1974 tapahtui kansalaisten lakkojen ansiosta - ja suomalaisten elintaso oltava moraalinen määränpää aiheettoman ja ohjatun hysterian sijaan.  

On naurettavaa että joku uskoo ahneiden rikkaiden, varsinkaan suomenruotsalaisen kolonisatiofasismissa rikastuneiden sikarikkaiden oikeiston olevan juuri nyt muka epärasistinen ja luontoystävällinen: kaikki tämä hysteria ja valheellinen väestönsiirto tähtää pörssieliitin rahan kahmimiseen, väestönsiirrolla ja kaaoksella rahastetaan verorahat rikkaille vuokrina, kiinteistöjen hinnan nostamisina ja maahanmuuttobisneksenä, hiilidioksidiverot ja bensa-autojen kieltäminen ovat huikeaa bisnestä eliitin rikastuttamiseksi.

Pellolla rahastetaan eliitin teatterissa, massamediaorjuudessa. 

Valevasemmisto ja viheroikeisto puolueina on vain kapitalistisen rahaeliitin luomia kulisseja, ei aito oppositio kansan, hyvinoinnin ja kestävän kehityksen puolesta. 


  Pappa betalar: 

”En saa äänestää, joten vaikutan tulevaisuuteen näin”, sanoo kauniaislaisen Gymnasiet Grankulla samskolanin oppilas Cecilia Andersin, 17

"Luvattoman poissaolon merkintä ei huoleta lakkolaisia lainkaan niin paljon kuin ilmastonmuutos."


Media valehtelee rankasti ilmastohistoriasta: 

  Rankkaa lämpötilan vaihtelua on ollut aina. Se on maapallo, kaaoottinen maapallo kaaosfraktaalimatematiikan ikuisessa kierteessä. 

Viikingit nauttivat Grönlannissa lämpimästä ilmastosta ja viljelivät sitä, tämä tapaus on vain yksi miljoonista ilmastohistoriassa. Hiilidioksidi ei voi vaikuttaa ilmastoon - valheet ovat bisnestä massamediassa, sotien ja eliitin rikastumisen vuoksi.    Katso kuva alla

Eliitin omistama ja salaisten propagandathintankien Massamedia on markkinoitu ihmisille uutena jumalana, kirkkona, todellisuutena; 50% suomalaisista uskoo että massamedia ei valehtele tahallaan eivätkä ihmiset ole muka operaatioiden kohteena. Uskoa, pyhää uskoa alistua eliitille ja olla kunnon kansalainen alistuneena eliitin sanelulle, tämä oli ja on myös alkuperäisen kolonisaatiokirkon tehtävän - 900 vuotta on suomalaisia tapettu ja uhkailtu jotta he uskoisivat eliitin sanelemaan hegemoniaan ja toivoisivat eliitiltä armoa. 1984 vasemmisto taipui ja vasemmiston analyysi hävisi, ihmisten taistelu hävisi valtavalle aivopesuoperaatiolle. Kekkoseen, natsiin ja massamurhaajaan uskominen massamedian avulla murskasi ihmisten todellisuustajua ja muistin siitä mitä fasistieliitti Suomessa oli tehnyt sotina ja alistamisena. 

Oletko lukutaitoinen

Käsitätkö lähtökohdan aidolle ilmastoymmärrykselle - ihan visuaalisesti?
Ymmärrätkö että propaganda on aiheetonta ja vain väline eliitille jatkaa eliitin kapitalismiaUN ADMITS WEATHER IS CETTING COLDER
https://www.investors.com/…/the-un-admits-that-the-paris-c…/
- YK myöntää jo erehtyneensä vilpillisesti ja hyvin nololla tavalla koko ilmastoasiassa.
- Its wasn't hard to work out it was a fraud, you only had to go back 100 years of weather data to see it, not even a 1000 years. This is from 2017. Of course they had to admit because it been getting colder. As I have always said, figures don't lie, only humans. They can only fudge the figures for so long like the BOM. As they say " you can fool people most of the time, but you can't fool all the people all the time". Time is up for all these lying governments and government subsidise departments like the BOM.Todellisuustaju, väärennös, keinot ja raha. Rahat köyhiltä rikkaille on kupletin juoni vihreässä hysteriassa jotta kansalaiset unohtaisivat vasemmistolaisen ihmisarvon taistelun: todiste;

Rikkaat eivät maksa veroa 28 vuoden 
poliittisen lakien muuttamisen seurauksena ja vaativat köyhiä maksamaan fantasian hiilidioksidin pahuudesta - pörssikeinottelun lisärahoituksen vuoksi: 
 Kati Aho: 
Tilastokeskuksen erikoistutkija Törmälehto laski Seuran pyynnöstä arvion Suomen vähävaraisimman 40 prosentin maksamista tuloveroista. Vaikka vähävaraisten verotusta yleisesti pidetään kevyenä tai jopa ultrakevyenä, arvion mukaan nämä vajaat kaksi miljoonaa suomalaista maksoivat tuloveroja vuonna 2013 hieman yli viisi miljardia euroa euroa. 

Samana vuonna Suomen seitsemän miljardööriä maksoivat tuloveroja ansio- ja pääomatuloistaan yhteensä hieman alle kahdeksan miljoonaa euroa.  
Luit oikein: siis sama rahallinen tulomäärä, mutta verot eliitiltä vain kahdeksan miljoonaa ja köyhiltä verot 5 000 miljoonaa. 
Samana vuonna Suomen seitsemän miljardööriä maksoivat tuloveroja ansio- ja pääomatuloistaan yhteensä vain hieman alle kahdeksan miljoonaa euroa.
Luit oikein: siis sama varallisuus, mutta verot kahdeksan ja 5 000 miljoonaa. Suomi mukana kouluttamassa CIA-kurdeja suojelemaan CIA-mossad-saudi-Ranska-Englanti-Turkki palkkasotilaita hyökkäämään Syyriaan: Sota, hyökkäyssota YK-sopimuksia vastaan - ja väestönsiirto toisena aseena Eurooppaa vastaan osana kaaospolitikkaa.  Suunnitellusti. 

Simo RuohoCO2-valheet ja tiede    
Keskustelussa on mainittu herkkyyskerrointa, säteilypakotetta, kerrannaisvaikutusta, eristettä... Mutta kukaan ei ole maininnut sitä olennaisinta, ilmakehän lämpömäärää. Tiettyyn kaasuseokseen ja paineeseen mahtuu tietty määrä lämpöä, loppu karkaa. Ilmakehän lämpökapasiteetti on alle prosentti merien lämpökapasiteetista. Tämän vuoksi, ilmakehän lämpömäärän vaihtelu ei voi merkittävästi poiketa merien pinnan lämpömäärän vaihtelusta. Ja samasta syystä, ilmakehän lämpömäärää määrittävät merien syklit, kuten AMO (n.66v) ja PDO (n.50v). Puhumattakaan pidemmistä. 

96% globaaleista CO2-päästöistä on luonnollisia, ja seuraa pinnan lämpömäärän vaihtelua. Asetetaan siis ihmisen päästämä CO2 oikeisiin mittasuhteisiin. 

Jos säteily kiinnostaa, käytetään konkreettisia säteilytehon lukemia, ja konkreettista lämpömäärää. Kun CO2 irtoaa merestä, se on n.20C lämmin. Kun se nousee troposfääriin, se jäähtyy. = luovuttaa energiaa. Törmäilemällä tai säteilemällä, ei ole olennaista. Jos se saa jostain lisää, se on muualta pois. Kertoimet, pakotteet ja herkkyydet johdattavat ajattelun pois olennaisesta: CO2 kuljettaa lämpöä ylöspäin. 

Väite: CO2 saa lisäenergiaa kaapatessaan alhaalta tulevaa lämpösäteilyä. Totta. Sitä on ilmakehässä 3000 gigatonnia. Sen lämpötila on paineriippuvainen, ja sama kuin ympäröivän kaasun. Ilmakehä painaa n. 5 300 000 gigatonnia. Jos CO2 lämpenee asteen, se voi lämmittää ympäröivää ilmakehää 3/5300 astetta. Koska ihmisperäisen CO2:n osuus on tästä 4%, samoin lämmetessään asteella se voi lämmittää ilmakehää 23 asteen miljoonasosaa.

Että ihmisperäinen CO2 voisi lämmittää ilmakehää puolellatoista asteella, vaatisi että se lämpiää ensin itse 66250 astetta. Että se voisi tehdä tämän sadassa vuodessa, riittäisi että se lämpiää 1,8 C päivässä. 

Miten paljon energiaa vaatii, että 120 gigatonnia ihmisperäistä hiilidioksidia lämpiää 1,8 astetta? Riittääkö ja osuuko alhaalta tuleva lämpösäteily?

- CO2 lämpökapasiteetti on 0,84 J/gK, eli 1,5 J yhden gramman 1,8 asteen lämpiämiseen
- jaetaan 120 gigatonnia tasaisesti ilmakehän neliömetreille pinnassa: (120 000 000 000 000 000 g / 510 100 000 000 000 m2 = 235 g) 
- eli jokaisen neliömetrin yläpuolella on keskimäärin 235 g ihmisperäistä CO2:ta. Sen pitää saada vuorokaudessa:
- 1,5 J/g * 235 g = 353 J
- muunnos tehoksi (24h tasaista ulossäteilyä): 1 J = 1 Ws, eli ylimääräinen 353 J kertyy vuorokaudessa, mikäli ulossäteilystä osuu (353/24/60/60=0,004W/m2)

Surface Solar Radiation on keskimäärin 164W/m2 [ERA-int SSR]. Millä todennäköisyydellä tästä osuu 0,004W ihmisperäiseen hiilidioksidiin?

- ihmisperäistä CO2:ta on enintään 16 ppm, eli 1 / 62500
- osumaan pitäisi olla 0,004 / 164 = 1 / 41000

Eli ei osu. Ja jos osuisikin, kuinka suuren osuuden tästä tehosta CO2-molekyyli kykenee absorboimaan?

- naurettavan pienen, kiitos kapean absorbtiokaistan.

Eli ei, ihmisen tuottama CO2 ei nykypäästöillä voi lämmittää ilmakehää puolellatoista asteella sadassa vuodessa. Vaikka se absorboisi koko kaistanleveydellä, ulossäteilyn teho ei nykyisellään riitä. 

Nykyinen ulossäteily (kuva) on lisäksi laskussa, kiitos laskevan AMOn ja heikentyneen auringon. Olemme jäähtyvässä vaiheessa. Anomaliadata on toista mieltä, koska sitä on muokattu sekä asemavalinnalla, laatukontrollilla, että adjustoinnilla, lämpiäväksi. Väitetty lämpiäminen on siis paperilämpöä.

96% globaaleista CO2-päästöistä on luonnollisia, ja seuraa pinnan lämpömäärän vaihtelua. Asetetaan siis ihmisen päästämä CO2 oikeisiin mittasuhteisiin. 
Jos säteily kiinnostaa, käytetään konkreettisia säteilytehon lukemia, ja konkreettista lämpömäärää. Kun CO2 irtoaa merestä, se on n.20C lämmin. Kun se nousee troposfääriin, se jäähtyy. = luovuttaa energiaa. Törmäilemällä tai säteilemällä, ei ole olennaista. Jos se saa jostain lisää, se on muualta pois. Kertoimet, pakotteet ja herkkyydet johdattavat ajattelun pois olennaisesta: CO2 kuljettaa lämpöä ylöspäin. 
Väite: CO2 saa lisäenergiaa kaapatessaan alhaalta tulevaa lämpösäteilyä. Totta. Sitä on ilmakehässä 3000 gigatonnia. Sen lämpötila on paineriippuvainen, ja sama kuin ympäröivän kaasun. Ilmakehä painaa n. 5 300 000 gigatonnia. Jos CO2 lämpenee asteen, se voi lämmittää ympäröivää ilmakehää 3/5300 astetta. Koska ihmisperäisen CO2:n osuus on tästä 4%, samoin lämmetessään asteella se voi lämmittää ilmakehää 23 asteen miljoonasosaa.
Että ihmisperäinen CO2 voisi lämmittää ilmakehää puolellatoista asteella, vaatisi että se lämpiää ensin itse 66250 astetta. Että se voisi tehdä tämän sadassa vuodessa, riittäisi että se lämpiää 1,8 C päivässä. 
Miten paljon energiaa vaatii, että 120 gigatonnia ihmisperäistä hiilidioksidia lämpiää 1,8 astetta? Riittääkö ja osuuko alhaalta tuleva lämpösäteily?
- CO2 lämpökapasiteetti on 0,84 J/gK, eli 1,5 J yhden gramman 1,8 asteen lämpiämiseen- jaetaan 120 gigatonnia tasaisesti ilmakehän neliömetreille pinnassa: (120 000 000 000 000 000 g / 510 100 000 000 000 m2 = 235 g) - eli jokaisen neliömetrin yläpuolella on keskimäärin 235 g ihmisperäistä CO2:ta. Sen pitää saada vuorokaudessa:- 1,5 J/g * 235 g = 353 J- muunnos tehoksi (24h tasaista ulossäteilyä): 1 J = 1 Ws, eli ylimääräinen 353 J kertyy vuorokaudessa, mikäli ulossäteilystä osuu (353/24/60/60=0,004W/m2)
Surface Solar Radiation on keskimäärin 164W/m2 [ERA-int SSR]. Millä todennäköisyydellä tästä osuu 0,004W ihmisperäiseen hiilidioksidiin?
- ihmisperäistä CO2:ta on enintään 16 ppm, eli 1 / 62500- osumaan pitäisi olla 0,004 / 164 = 1 / 41000
Eli ei osu. Ja jos osuisikin, kuinka suuren osuuden tästä tehosta CO2-molekyyli kykenee absorboimaan?
- naurettavan pienen, kiitos kapean absorbtiokaistan.
Eli ei, ihmisen tuottama CO2 ei nykypäästöillä voi lämmittää ilmakehää puolellatoista asteella sadassa vuodessa. Vaikka se absorboisi koko kaistanleveydellä, ulossäteilyn teho ei nykyisellään riitä. 
Nykyinen ulossäteily (kuva) on lisäksi laskussa, kiitos laskevan AMOn ja heikentyneen auringon. Olemme jäähtyvässä vaiheessa. Anomaliadata on toista mieltä, koska sitä on muokattu sekä asemavalinnalla, laatukontrollilla, että adjustoinnilla, lämpiäväksi. Väitetty lämpiäminen on siis paperilämpöä.Keltaiset liivit tuovat muutosta
Tietoja tästä verkkosivustosta
    Koulukin on eliitin aivopesuasema todellista tiedettä vastaan - oikeisto vastusti kiihkeästi koulutuspolitiikkaa Suomessa ja nyt yli 90% rehtoreista on oikeistolaisia oli puoluekirja mikä tahansa vaativat uskomaan äärioikeistolaisten kustantajien "oppikirjoihin"


.

Ei kommentteja: