tiistaina, tammikuuta 01, 2019

Eliittimme venäjäviha kirkuu ja ulvoo - lännen imperialismia puretaan, Trump ja Putin

Kertausta. Kuinka massamediamme on CIA-media. 


Uskomatonta. Suora tunnustus massamedian toimittajalta MTV3:
 
 1)  
  • - EK:n ulkopoliittinen asiantuntija tänään MTV3:lla Helsingin huippukokouksesta:

    "Onneksi maailmanjohtajat eivät puhuneet maailmanjärjestystä vastaan, mitä alunperin pelättiin".       Jukka Johannes Paavali Uusitalo:  "Kommentti alkoi hymyilyttämään kaikessa karmeudessaan, koska jos se olisin ollut minä joka sen sanoo, olisi aseteltu foliohattua, mutta kun kyseessä elinkeinoelämän asiantuntija porukka nyökkäili vaan hyväksyvästi."

 2)
  • Sauli Niinistö (SS-natsien perustaman rapparilooshin jäsen) vakuutteli CNN:lle että Suomi ei ole puolueeton. Suomi ja armeija on vakavasti luovutettu muille tahoille eli amerikkalaisten kenraalien ja CIA:n ohjaamaksi. Kaikki asejärjestelmät fataalisti alistettu ulkovallalle, CIA NATO mossadille. 


Vihan evankeliumi on eliitin pyhin oppi jolla elitismi ja läntinen Rooman (lännen) imperialismi yhä perustellaan. Tuhokapitalismi, uusi fasismi eli eliitin globalismi CIA-mossadin hyökkäyssodissa.

Eliitti vauhkoaa medialobbauksessa massamedian sananvapauden puolesta sillä se taistelee tärkeimmän eli yksilön sananvapautta vastaan ja netin sananvapautta vastaan - samalla kun massamedia sensuroi keskustelun nettisivuiltaan mitä oudoimmilla adjektiiveilla perustellen CIA:n käsikirjojen mukaisesti.  • HS.fi   "TRUMPIN JA PUTININ TAPAAMINEN"     HS-analyysi

    "Trumpin Euroopan-vierailu oli lopulta nöyryytys, josta jää jälki maailmanhistoriaan" Suomalaiset toimittajat yhteisrintamassa jenkkikollegojen kanssa päivittelevät alistuvaa Trumpia,
joka ei siis meuhkannutkaan tai ollut äkkiväärä, jopa sopu nähtiin kauheana; Liennytys, rauha, diplomatia, keskustelu, sotien lopettaminen.
 

SUOMENKUVALEHTI.FI
Uutisanalyysi: Helsingissä median edessä esiintyi kaksi presidenttiä, jotka vakuuttelivat kilpaa, ettei Venäjä osallistunut vaalihäirintään.


  Janne Pohjala


" Eipä Helsingin tapaaminen olisi voinut mennä paremmin koko maailman kannalta. Ainoa häviäjä oli USA:n demokraattinen puolue joka varmasti kiljuu päänsä halki. Tein tähän koosteen tunnin mittaisen lehdistötilaisuuden annista:

1: Maiden suhteet palautettiin keskustelun ja yhteistyön tasolle

2: Venäjä antoi listan ehdotuksia miten ydinasevarustelua voidaan hillitä, aloittaa ydinaseriisunta uudelleen ja käsitellä torjuntaohjuskysymystä 

3: Kyberturvallisuuden osalta Venäjä ehdotti yhteistyötä USA:lle sekä tarjosi olemassa olevan vuonna 1999 solmitun maiden välisen yhteistyösopimuksen kautta yhteistyötä siten että Venäjä kuulustelee syytetyt 12 tiedusteluasiantuntijaansa ja Mullerin komitea voi osallistua kuulemiseen. Venäjä ilmoitti että se ei ole eikä aio sekaantua USA:n sisäisiin asioihin.

4: Rauha Syyriaan, pakolaisille mahdollisuus palata, jälleenrakentamien liikkeelle, 98% ISIS –joukoista tuhottu. Venäjän ja USA:n armeijat yhteistyöhön


5: USA ja Venäjä päättivät että Israelin tassut pois Syyriasta ja molemmat maat sopivat että Golanin kukkuloilla palataan vuoden 1974 rajalinjaan. Se siitä Suur-Israelista (Usrael hävisi sotansa, Bibi joutuu tämän nielemään).  * wikipedia Agreement_on_Disengagement_betwe…

6: Putin kiitti Trumpia Korean niemimaan tilanteen liennyttämisestä

7: Putin toivoi että Trump pakottaa Ukrainan toteuttamaan Minskin sopimuksen

8: USA ja Venäjä muodostaa liiketoiminnan ylimpien johtajien yhteistyöelimen joka kehittää USA:n ja Venäjän välistä kauppaa. Sori EU – aiotteko vielä roikkua pakotteissa kun USA kerää voitot Venäjän kaupasta?

9: Muodostetaan työryhmä, joka tuntee sekä USA:n että Venäjän historian ja alkaa palauttaa ja kehittää maiden välisi suhteita.

10: Molemmat presidentit kehuivat Helsingin kokousjärjestelyjä, Putin pahoitteli kokouksen aiheuttamaa haittaa Helsingin asukkaille.

11: Trump kehui sitä että rakentava ja kaikille hyödyllinen keskusteluyhteys on palautettu

12: Trumpin mukaan jopa kylmän sodan aikana USA:n ja Venäjän välinen keskusteluyhteys oli paremmalla tasolla kuin mihin se oli nyt vajonnut, mutta nyt se on palautettu takaisin ja yhteistyö rauhan ja hyvinvoinnin palauttamiseksi jatkuu.

13: US media jauhaa kuin rikkinäinen levy 12 syytettyä, vastaus on että todisteita ei ole esitetty, serveriä ei ole tutkittu ja yhtään oikeuden tuomiota ei ole, aiemmat 13 ml Concordia ovat voittamassa Mullerin nostamat syytteet oikeudessa (mutta tätä ei uutisoida)

14: USA ja Venäjä totesivat että on molempien etu että Eurooppaan myydään kaasua sellaisella hinnalla että se on kannattavaa molemmille. Käytännössä Euroopan kaasumarkkina sovittiin yhteistyöalueeksi, jossa hinta pidetään sillä tasolla että USA:kin saa myytyä kaasuaan. Tällöin Venäjä saa suuremman edun koska putkikaasun tuotantokulu on alempi. (Taas olisi Eurooppa voittanut jos olisi toiminut toisin)

15: Trump sanoi että molemmat maat ovat tehneet virheitä siihen että maiden välit ovat huonot, välien huonontuminen alkoi jo Obaman aikana (kiistatonta).

16: Trump sanoi että Hän voitti Hillary Clintonin selvin valintamiesäänin 306-223 vaikka nämä olivat kallellaan demokraatteihin päin. Trumpin kampanja ei tehnyt yhteistyötä Venäjän kanssa ja että demokraattien tulisi päästä tappiosta yli sen sijaan että yrittää hajottaa USA:n sisäisesti ja sabotoida maiden välejä.

17: Putin sanoi US medialle että vuoden 1999 sopimuksen mukaan yhteistyö on molemminpuolista. Kun Venäjä auttaa Mullerin tutkintaa, Venäjä toivoo vastineeksi että USA auttaa Venäjää selvittämään Bill Browderin veronkierrolla Venäjältä USA:han siirtäminen 1,5 miljardin dollarin kohtalosta (Hermitage Capital) joidenkin USA:n tiedustelun toimijoiden avulla.

Sekä tutkimaan sitä että **Browder maksoi rahoista 400 miljoonaa dollaria Hillaryn vaalikampanjalle**. Veronkiertosiirron palkkionako? "
Pirkko Marjatta Turpeinen-Saari
  • Ehkä koomisinta tässä Trump-Putin sagassa oli Hesarin tervetulotoivotus "Vapaan lehdistön maahan". Ainoa peruste, millä Hesari tuon vapaa lehdistö tittelin ansaitsee on vapaus valehdella ja muuntaa niin lähi-historiaa kuin mennyttä historiaa. Lehti referoi mielellään senaattori John Mc Cainia, joka nähdään kaikkialla missä USA käyttää likaista valtaa. Mc Cain nähdään samoissa kuvissa niin Syyriassa päitä katkovien jihadistien kanssa kuin Ukrainan soihtuja kantavien natsien kanssa.
Hesari ei ole kuullut Clintonien Soroksen ja EU-eliitin sotkeutumisesta Ukrainan väkivaltaiseen vallankaappaukseen ja venäjänkielisten asukkaiden pogromien hyväksymiseen. Hesari väittää Venäjän julistaneen sodan Ukrainalle kun sodanjulistus tuli Ukrainan laittomalta hallitukselta itä-ukrainalaisia vastaan otsikolla "terrorismin vastainen sota".Hesari ei ole kuullut kuinka USA:n varapresidentti Biden kävi jatkuvasti ohjeistamassa Ukrainan vallankaappaus-parlamenttia ja kertoi puhuneensa Ukrainan pääministerin kanssa puhelimessa enemmän kuin vaimonsa kanssa.USA pystytti ulkomaalaisia ministereitä vilisevän nukkehallituksen, jossa valtiovarainministeri oli yhdysvaltalainen. Kaikki tämä tapahtui Nobelilla palkitun Obaman ollessa presidenttinä.
Clintonien pommitettua Jugoslavian kappaleiksi ja siirrettyä sen osat kehitysmaiden tasolle ja ryöstettyä Serbian maakunnan Kosovon sotilastukikohdakseen ja hallitakseen Etelä-Eurooppaa, Hesarin mielestä kaikki on laillista. Lännen rikokset ovat "kansainvälisten lakien mukaisia" mitä mantraa koko valtamediamme, erityisesti Hesari ja Yle kuuluttavat. Kun Venäjä pelastaa Krimin asukkaat natsien pogromeilta ja kansalaiset täysinlaillisesti liittyvät äänestyksellä Venäjään, kyseessä onkin kansainvälisten lakien rikkominen. Kuka näitä valheita uskoo?
Se että jihadisteja ja Kiova-natseja tukenut ja siitä työstään rahaa saanut Hillary Clinton ei tullut valituksia presidentiksi on asia, jonka hyvyydestä tai valitettavuudesta jokainen voi päätellä itse. Suomen valtamedian kannasta ei ollut epäselvyyttä."
Heti päästettiin CIA ääneen massamediassamme kieltämään rauhantie

- CIA:ko on demokratian määrittelijä? Eliitille se on vallan määrittelijä.IS.FI
Obaman aikainen tiedustelujohtaja John Brennan ja useat muut kommentaattorit julistivat Trumpin pettäneen maansaHaluaako CIA-eliittimme rauhaa ja kulmän sodan lopettamista? Eivät: 
THEREALNEWS.COM
There is much to criticize the Russian president for, says Professor Stephen F. Cohen of Princeton and NYU, but many US political and media claims about Putin are false – and reckless

Sande Parkkonen

-- No niin, vaikuttaa siltä että globalistimedia jatkaa narratiiviaan huipputapaamisesta, jonka aloitti jo ennen sitä. Tv:n aamulähetyksissä näköjään kirjoitetaan uusiksi se mitä presidentit sanoivat tiedotustilaisuudessa, jätetään osia pois,väitetään Trumpin sanoneen asioita joita hän ei sanonut, Putinin sanoneen asioita joita hän ei sanonut jne. Mielenkiintoista on globalistien sota vaaleilla valittuja presidenttejä vastaan ja mielenkiintoista on globalistien ohjaileman suomalaismediankin toiminta."


RAYHABLOGI.BLOGSPOT.COM
For many years I admired american journalists and writers for their courage and honest will to reveal the Truth. Watergate, Pentagon papers,...

GEOPOLITICS.CO

The Deep State Old Media were not able to pin down both leaders during their presser yesterday. This is a positive sign that both Putin and Trump are decisive in their resolve to reestablish a peace
Pata kattilaa soimaa!
KIrjassani Rauhan ja rahan geopolitiikka otan kantaa siihen, miten Amerikasta käsin vaikutettiin Venäjän presidentinvaaleihin vuonna 1996.
Tämä on asia, jonka Amerikka vaikenee. 
"Neuvostoajan ”reaalisosialismi” koki presidentti Boris Jeltsinin läpimädän hallinnon johdolla muodonmuutoksen. Sen tilalle tuli valtiomonopolistinen kapitalismi (VAMOKAP), jossa uuden vallan henkilösuhteilla oli suuri merkitys. Niistä uuden vallan omistajayrittäjistä, joilla oli suora yhteys Kremliin, tuli niin sanottuja oligarkkeja. Jeltsinin lähipiiri käytti presidentin valtaa heikon presidentin nimissä heidän hyväkseen. Kun valtion omaisuutta jaettiin uusille yksityisomistajille, yhteys sen jakajien sisäpiiriin oli pikataival vaurauteen.
Kun Yhdysvalloissa puhutaan presidentti Donald Trumpin mahdollisesti saamasta venäläisestä vaaliavusta, sen suuntaiset spekulaatiot tuntuvat epäuskottavilta ja ne on tarkoitettu vain estämään suurvaltojen välien lämpenemistä. Trumpin on Venäjän avun käyttämiseen liittyvien syytösten takia poliittisesti mahdotonta tehdä käytännöllisesti katsoen mitään yhteistyötä Venäjän kanssa.
Tässä yhteydessä on hyvä muistuttaa yhdysvaltalaisesta vaaliavusta Venäjän vuoden 1996 presidentinvaalien ja Jeltsinin valinnan yhteydessä. Ennen vaalia ja vaalitaistelua Jeltsin oli ehdokkaiden suosituimmuuslistalla vasta viidentenä, kahdeksan prosentin kannatuksella. Hänen epätoivoiset kannattajansa suunnittelivat jopa vallankaappausta estääkseen kilpailevan kommunistien ehdokkaan Gennadi Zjuganovin valinnan, mutta päätyivät kuitenkin rahalla ostettavissa olevaan mainonnan ja markkinoinnin yliannostukseen. Se toimi. Jeltsin, jolla oli kauniisti ilmaistuna suuri viehtymys alkoholin käyttöön, tuli valituksi.
Jeltsin voitti vaalin hänen avullaan omaisuutensa saaneiden oligarkkien tarjoaman rahoitusavun ja USA:n terveisinä Kalifornian kuvernöörin Pete Wilsonin hänen avukseen lähettämien vaaliammattilaisten strategisen avun tuloksena. Jeltsinin vaalipäällikkönä oli ”maan vihatuin mies”, valtion yritysten yksityistämisvastaava Anatoli Tšubais. Hän hoiteli Jeltsinin esikunnassa valtion omaisuuden uusjaon, ja hänelle olivat kiitollisuudenvelassa paljon saaneet oligarkit, joita oli ruvettu kutsumaan kansanvihollisiksi.
Kun Tšubais sittemmin nimitettiin valtion sähköyhtiön pääjohtajaksi, tämä maaninen yksityistäjä privatisoi senkin. Siinä häntä auttoi hänen kaverinsa Mikael eli Fortumin pääjohtajana saamistaan optiotuloista tutuksi tullut Mikael Lilius. Fortum sijoitti Siperian vanhan teknologian sähkölaitoksiin 4 000 000 000 euroa suomalaisilta perittyjä sellaisia sähkön ylihintarahoja, joiden kotiuttaminen takaisin Suomeen ei ole mitenkään helppo tehtävä.
Jeltsinin kampanjassa rahaa paloi erilaisten arvioiden mukaan jopa 2 000 miljoonaa dollaria. Vastaehdokkaana olleen kommunistisen puolueen johtajan Gennadi Zjuganovin vaalibudjetti oli suuri sekin, arviolta noin 300 miljoonaa dollaria, mutta sillä ei saatu samanlaista näkyvyyttä kuin sai Jeltsin oligarkkien rahoilla ja aidolla yhdysvaltalaisella vaaliasiantuntemuksella. Ratkaisevin vaaliapu oli kuitenkin Yhdysvaltojen Venäjälle järjestämä 10 miljardin dollarin laina Kansainväliseltä valuuttarahastolta (IMF). Se käytettiin maksamattomien eläkkeiden ja sosiaalitukien maksuun kansalle (lue: äänestäjille).
Tällaisen mittavan koti- ja ulkomaisen (lue: USA:n) vaaliapupaketin – sekä ääntenlaskennan – tuloksena Jeltsin voitti vaalin sangen niukalla enemmistöllä. Jos vaali olisi ollut rehellinen ja äänet olisi laskettu sen mukaan kuin niitä oli annettu, on ilmeistä, että Jeltsiniä ei olisi valittu. Sitä mieltä on ollut Putinin kanssa samalla tandemilla ajanut sekä presidentin ja pääministerin virkoja hänen kanssaan vapaasti kierrättänyt Dmitri Medvedjev."


  
      Cia-myyrät shokissa, imperialistipuudelit kauhuissaan


MTV.FI
Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin ja Venäjän presidentti Vladimir Putinin tapaaminen ja sitä seurannut tiedotustilaisuus päättyivät hetki sitten. Useat asiantuntijat tyrmistyivät tiedotustilaisuuden puheista


 

RAYHABLOGI.BLOGSPOT.COM
Suurvaltajohtajien kokous on ohi. Asioista puhuttiin, toimittajien kysymyksiin vastattiin, mutta se oli kaikki väärin. Ryssille olisi pitänyt...


.

Ei kommentteja: