perjantaina, tammikuuta 04, 2019

Oikeiston vallankaappaus ja tulevat vaalit 2019


Meille, kansalaisille, systeemisenä ongelmana ovat poliitikot, valehtelemaan kiihottuneina rientävät syöttöpossut jotka ovat siis selvästi vain näyttelijöitä, eliitin sylivauvoja. Laki sallii tämän näytelmän ja ihmiset eivät osaa olla enää analyyttisiä eli poliittisia, eivät osaa lakkoilla, eivät nähdä selvää eliitin vastakkainasettelua hyvinvointivaltiota vastaan - ja kaiken takana on ilmiö nimeltä Kekkonen, näytelmä, jossa ihmiset pakotettiin vapahtaja-narratiivilla hyväksymään keisarin vallankäyttö muka Suomen pelastajana. Vasemmistokin hyväksyi oikeiston vastenmielisen jumala-keisari-kultin valtavan mediasuggestion kautta.

Media pommitti meitä vaatimuksilla että onnemme ja vapautemme on Kekkosesta kiinni ja demokratia on korvattava Kekkosen miellyttämisellä mikä oli vain oikeistolaisen paranoijan ja elitismin lobbaamista strategisesti nojautumalla törkeään feodalismiin jopa kirkon jumalkulttia hyväksikäyttämällä - Kekkonenhan vahvisti kirkkoa ja nykyisen sipiläkeisarin lestadiolaisia kekkoskulttinsa avuksi - mitä ihmiset ihmettelivät mutta eivät analysoineet eivätkä vastustaneet. Uskomatonta mutta totta.

Kansalaisten ymmärrys ja halu demokratiaan tuhottiin hyvin suunnitellusti. Alistuminen esitettiin ainoaksi hyveeksi - taustalla vaikutti tehokkaasti kansalle opetettu alistumisen feodaalinen kirkkokulttuuri valtion suojeleman valtionkirkon 900 vuotisessa kolonisatiopropagandassa.

Työläiset osasivat vastustaa oikeistoa, eliittiä ja kekkosta 1969-1980 laajoilla lakoilla 50000 lakkoa. Mutta sitten tyhjä raha 80-l, velka-ansat huumasivat kansan ja kansa ei taistellut vaan alistui massamedian suggestiolle, valheiden hypnoosille.

  • Lama osoitti oikeiston törkeän vallan. Massamedia vaati laman aihauttajille lisää valtaa "pelastajina" ja kansa taipui hämmentyneenä Viinasen kiljuessa televisiossa joka toinen päivä kansan syyllisyyttä eliitin pörssipeli-lamaan. 


Äärioikeistolainen pankkiiri Mauno Koivisto lobattiin härskisti kansan miehenä kuten Kekkonenkin, samoilla oikeistolaisilla CIA:n opastamilla mediakeinoilla, vapahtaja jokaiselle puolueelle ja puolueiden oli vaimennuttava ja taktinen puoluekuri-ohjaus nostettiin perustuslain yläpuolelle.

Vasemmiston ei olisi pitänyt taipua mutta vasemmisto ei heittänyt oikeiston soluttautujia ulos joukostaan vaan alistuivat. Natsi-Kekkosen natsitaustasta ei olisi pitänyt vaijeta koskaan, edes viikoksi eikä Hesaria, natsien lobbariystävää, olisi ikinä pitänyt hyväksyä arvovaltaiseksi mutta vasemmisto sitten vain taipui ja alistui hegemonialle, eliitin ohjaamalle ja vaatimalle oikeiston ja suomenruotsalaisen eliitin hegemonialle ja historian vääristelylle. Isä aurinkoiset.

SDP:kin ylistää yhä natsia puolueensa korkempana toimijana, Tanneria, joka aloitti amerikkalaisten lahjonnan vyöryttämisen Suomeen jo 30-luvulla ja jatkoi CIA:n operaattorina murskaavaa lahjontaa kapitalistien valevasemmiston luomiseksi CIA:n ohjauksessa mm. Kekkoselle alistumisessa ja oikeiston salaliittojen hyväksymiseen mm armeijassa ja CIA USA: laajan kauppasodan hyväksymisessä Suomen vahingoksi. Kekkonen johti kauppasotaa joka esti kaupankäynnin ja teknologisen yhteistyön Neuvostoliiton kanssa täysin CIA:n ohjaamana.

Suomi olisi rikastunut huimasti vapaasta yhteistyöstä Neuvostoliiton kanssa mutta suomalaiset puolueet alistuivat amerikkalaisten ohjaamiseen, vihan ideologiaan amerikkalaisen sotateollisuuden sekä imperialismin puolesta ja tietysti pankkiirivaltaan.

Kaikki europuolueet ovat nyt alistuneet CIA:n ja kenraalien militarismiin ja armieja on amerikkalaisten ohjaama. Tämän siitä saa kun Suomen aloittaman jatko-hyökkäyssodan natseja ei erotettu vaan jätettiin virkamiehiksi, armeijaan, poliitikoiksi ja Hitlerin ihailulehti HS sai jatkaa suurimpana propagandalehtenä ilman rajoitteita CIA:n järjestäessä varsinkin HS-toimittajille juomisbileitä Helsingissä vuosikymmeniä.

  • Kansa on ansiokkaasti tyhmistetty eivätkä kansalaiset ymmärrä että EU on vain pankkiirien vallankaappaus ja kansalaiset takaamassa keinottelijoita ja pankkeja, äärioikeistolaista pörssipeliä eliitin ehdoilla. 
  • 1989 lamaan pankkiirielitti tahallaan huijasi ihmisiä valuuttalainoilla - kun markka devalvoitiin niin ihmiset joutuivat maksamaan paljon enemmän korkeamman arvon valuutoille. Koivisto tiesi että keinotekoinen arvoltaan fiksattu vahva markka oli huijaus keinottelijoiden ja pankkien hyväksi. Hän oli luvannut brysselille että pankit lihotetaan vedätyksellä jotta markka saadaan tuhottua Brysselin yhteisvaluutan ja vallan tieltä. 





  • Guarded warehouse near airport and mysterious cargos from Baghdad; what is the US embassy in Helsinki up to?



   II

Eliittiin samaistuvat oikeiston köyhät äänestäjät ja kokkaridemarit.

Mitä on nyt oikeiston valta?

Rkp-kokoomukselle byrokratian kasvattaminen oikeistolaisilla virkamiehillä on suoraan feodaalisen vallan ja elitistisen korruption kasvattamista. Tietysti virkamiehet valitaan siten nyt että ura on suoraa korruptiota ja lahjus tottelemiselle lakeja ohittaen ja mitätöiden.

Valtio tuhoaa nyt tehokkuutensa pois vasemmiston todistetusti tehokkaasta pohjoismaisesta mallista (se loi yksityisyrittäjiä jakamalla resursseja kaikille) - sillä oikeiston päämäärä on luoda feodaalijärjestelmä jossa eliitti verottaa alamaisia ja nyt eliitti on verovapaa ja verorahoja siirretään eliitin "firmoille" "uusliberalismissa".

Oikeisto on aina ollut feodaali-ideologiaa, se on siitä syntynyt ja siihen tähtäävä, kokoomus perustettiin luomaan vain saksalainen "kuningas"-diktatuuri ja tuhoamaan työläisten ja enemmistön demokratia ja hyvinvointivaltio. Älkää luoko fantasioita kokoomuksesta joka "voisi olla jotakin parempaa".                  - Arhi Kuittinen

Eliitin veronkierto on nyt 45 miljardia joka vuosi, laillista ja laitonta - lakia on muutettu rankasti 28 vuotta.

  •  VTV: Verotukien arvo lähes 27 miljardia, mutta niiden vaikutuksia ei kunnolla tiedetä 



  III


Historia.
Tausta.
Valta.

Mistä vanha raha tulee eliittisuvuille, jotka massamedia pitää suojeltuna ja salassa?


"Hyvissä aikeissa"?

Ruotsalaisen ja suomenruotsalaisen eliitin kolonisaatioideologia, Vatikaanin ruhtinaiden kakkos-Rooman imperialismin rahoittaman kolonisaation motiivi (alku v. 400 etelä-"Ruotsin" alueelle), yhä jatkuvan elitismin motiivi EU-nimikkeen alla ja perinnelahja suomalaisille: rasismi. Pyhä viha jumalan puolesta, pakkouskonto, maavarkaudet ja kaikki muu jalo rasismi eliitin roomalaisen jumalan nimeen. Pohjoismaissahan ideologisesti vieläkin keielletään myöntämästä että Ruotsi on latinan murre. Totaalisen naurettavaa elitismiä yliopistoissa.

Tietoja tästä verkkosivustosta

YLE.FI
Uusi sarja sukeltaa suomalaisen rodunjalostuksen historiaan






Tietoja tästä verkkosivustosta






























" Montako talousrikosta olisi selvitetty enemmän jos Airiston Helmen tapaukseen käytetyt ylimääräiset voimavarat olisi käytetty hyödyllisemmin?  Ja hiippaileeko poliisi nyt mökkien lähistöillä tutkimassa asuuko niissä vihreitä pieniä miehiä vai miksi tämmöinen linjaus nyt kun määrärahojakin nostettiin? "







































  • Erkki Liikasen mukaan nuoret irakilaismiehet saavat Suomen talouden rajuun kasvuun















Eliitin törkeä vedätys "Global Warming" = pörssin keinottelupropagandaa verorahoja siirretään   ilamstonmuutosbisnekseen valheilla ja firmat saavat siis verottaa köyhiä kansalaisia "hiilidioksidiverolla" :








Yhteiskunnan hylkäämisen ideologia, jota Suomen europuolueet seuraavat

  Bloomberg 


Tietoja tästä verkkosivustosta




 

Vallitseva eliitin kapitalistinen hegemonia on äärioikeistoa - kuten natseilla, tiede vallan takeeksi

Wait until you read the insanity being proposed in this article that is from a book written by lunatic Matthew Liao - Center for Bioethics  | New York University
Not only does it fully revolve around social engineering implications of how we think and act, he directly states the application of biomedical modifications of humans so that they can mitigate or adapt to climate change.
Here are some of his delusional suggestions:
TO CREATE A Pharmacological Meat Intolerance so that people will no longer eat red meat....
AND  Pharmacologically INDUCED altruism and empathy could increase the likelihood that we adopt the necessary behavioral and market solutions for curbing climate change. Who the hell are these people... seriously. What's next... how to engineer society to not want to live past the age of 20 for population growth concerns

 Article from the book   "The Next Step:  Exponential Life"

"Tackling Climate Change Through Human Engineering"
























.

Ei kommentteja: