maanantaina, tammikuuta 14, 2019

Hallitussekoilu Ruotsissa - suuria pelkoja, kaaoksen peittelyä

Ruotsin vakava stagnaatio. Poikkeuksellinen. 
Oireellinen. Paljastava. 
Vanhojen puolueiden jäsenet vaativat muutoksia mutta kivapuheeseen takertunut puoluejohto haluaa pitää vanhoista valheista kiinni väestönsiirronkin suhteen ja uskomattomasti lahjovat nyt oikeistoa poistamalla veroprogression varakkailta vaikka veroprogressiota voitaisiin palauttaa Ruotsissakin yhteiskunnalle eliitiltä 30 miljardia e kevyesti.   
Tämä pakitus ja epäonnistuneen eliitin pönkitys on nyt stagnaation ydin -elitismiä pusketaan vakavilla imagovauroilla: ruotsidemokraatit saavat huikean nosteen jos eivät pääse hallitukseen ja siksi puoluepeli on nyt stagnaatiossa kun todellisuus ja valtio-opin ehdot turvallisuudesta hakkaa ideologisen kivapuheen, lypsyn globalisaatiohyötyvalheilla ja fantasioinnin totaalisesti. Demarit vaurioituvat vakavasti jos johtoa ei vaihdeta ja valheita myönnetä. 



"Vihreät sanovat, ettei saavutettua hallitusratkaisun ohjelmapaperia muutetaan. Selkoruotsiksi tarkoittaa, että Vänster ei saa vaikutusvaltaa hallituksen ohjelmaan ja politiikkaan. Jos tämä pitää, on ratkaisu menossa kiville. On kyllä ylipäänsä poliittisesti mieltä vailla vaatia puolueelta tukea mutta ei annettaisi mitään vastineeksi."

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/miljopartiet-vi-onskar-respit



Hyssyttely, superhyssyttely eli damage control jotta lopetetaan kansan hallituksen vastainen toiminta, jotta ei olisi oppositiota, jotta eduskunta ei olisi ollut väärässä. Jotta vallitseva politiikka ei olisi väärää, jotta mitään ei muutettaisi.
     Juhani Huopainen 
@Huopainen :




" Ruotsalaisen Södertornin yliopiston "[v]altiotieteilijä Jaakko Turunen on huolissaan siitä, että politiikan sisältöä on perusteltu sillä, että pidetään ruotsidemokraatit poissa. – Mihin sitä valtaa käytetään on oleellisempaa."

Italiassa vasemmistosävytteinen Viiden tähden liike meni hallitukseen kansallismielisen Legan kanssa ja sai itselleen talouspoliittista liikkumavaraa. Itävallassa oikeistolainen ÖVP meni hallitukseen kansallismielisen FPÖ:n kanssa saadakseen oikeistolaista liikkumavaraa talouspolitiikkaan.

Vain syrjäisen Pohjolan Suomessa ja Ruotsissa ei tunnuta tajuttavan Euroopan politiikan uutta henkeä.







  • “Suomeen pitää houkutella 20 000–35 000 ulkomaalaista töihin” – EK esittää myös 70 prosentin palkkatukea, jos yritys työllistää turvapaikan saaneen
    “Suomeen pitää houkutella 20 000–35 000 ulkomaalaista töihin” – EK esittää…

















































.

Ei kommentteja: