maanantaina, syyskuuta 25, 2017

Euroeliitti lietsoo fasismia

Mutta kuka tätä fasismin henkistä ilmapiiriä rakentaa isolla rahalla ja venäjävihalla?  Kansalaiset kadulla? Ei vaan valtapuolueet,  jotka ajavat valtiota ja siis demokratiaa alas joka tason rajojen ja itsesäätelymekanismien hävittämisellä pörssiyhtiöiden ja Amerikan sotaisan geopolitiikan käskystä. Ei ole demokratiaa ilman rajoja.

Eliitin median räikeä sensuuri maahanmuuton tuomasta rikosaallosta ja passittomista huijareista saa ihmiset innostumaan äärioikeistosta. Varsinkin kun valevasemmisto palvoo polvillaan Brysselin kultaista vasikkaa, joka julistaa CIA:n väestönsiirtokäskyjä.
Turpeinen-Saari
  • Eilen joku täällä facebookissa kutsui NATOa Wehrmachtin jatkeeksi. Se tuli eittämättä mieleen kun tarkastelin Saksassa sijaitsevan Ramsteinin tukikohdan keskeistä roolia  USA:n ja NATOn sotilastukikohtien koordinoijana. Suomen liityttyä nyt tiiviiseen yhteistyöhön USA:n, Ison-Britannian ja Saksan armeijoiden kanssa  ja asejärjestelmiemme ollessa NATOn kontrollissa mieleen tulee se kuinka Suomen Lapin armeija oli 1941 lähtien Saksan armeijan komennossa eikä Mannerheimin. Nykytilanne muistuttaa karmaisevalla tavalla vuotta 1941. Ei Suomen armeija ole Niinistön ylipäällikkyydessä eikä Lindbergin komennossa. Suomi on itsenäinen vain mielikuvituksessa. NATO:n perusperiaate on rankaisemattomuuden periaate. Samalla tavalla Suomessa sijaitseva hybridikeskus on Suomen lakien ulottumattomissa. Mielivallasta on tullut sääntö. On turha demonisoida AfD:n nousua, demonit ovat jo täällä.
 


 

Ei kommentteja: