keskiviikkona, syyskuuta 06, 2017

Hallitus salaisessa kokouksessa: "sisäinen turvallisuus" eli kansalaisten herääminen vs Sipilä harhauttaaKaaosta on luotu ahkerasti, köyhyyttä lisätty merkittävästi ja Amerikan maihinnousua ujutetaan kaikella mahdollisella militarisoinnilla ja palkkasotilaiden maahantuonnilla. Meille ajetaan kovaa diktatuuria ja valtion romahduttamista kapitalismin kolonisaatiopörssi-ideologian alle.

Rikollisten, valepakolaisten, humanismia vihaavien muslimien ja palkkasotilaiden maahantuojat esiintyvät taas massamedian paineella pelastajina - eikö kansa herää:Ylen tietojen mukaan Kesärannassa puhutaan Turun iskun jälkeisistä tapahtumista.
YLE.FISipilän mukaan suomalaisten kuumentunut keskustelu on nyt suuri turvallisuusongelma, ei eliitin aloittama lukutaidottomien, palkkasotilaiden, mulsimien ja rikolisten väestönsiirto Suomeen.

Ei 8000 miljoonan kulut ole ongelma hallitukselle, 450000:n maahanmuttajan kustantamisessa (tähän laskettu mukaan myös lapset). Neljäsataa viisikymmentätuhatta.
  • Suomeen on tuotu nyt 12 kk aikana 70000 oleskeluluvan saanutta ja työluvan saanutta sekä n 10000 laitonta oleskeluluvan kiellon saanutta sekä tuntematon määrä "turvapaikanhakijoita" limbotilassa. Katso migrin omat luvut.
Väestönsiirto Suomeen kiihtyy maista, joita YK ei näe ongelmallisina vaikka tietyillä pienillä alueilla onkin kähinää. Somalia ja Marokko  mainostavat itseään turistimaina ja silti hallitus roudaa jatkuvasti lukutaidottomia ihmisiä näistä maista Suomeen. 

  II  

Miksi "vasemmisto"-liitto on alistunut CIA USA:n narratiiville ja kaaospolitiikalle?

Ihanaa, kapitalisti Li paljastaa itsensä kun on niin kiimassa CIA:n väestönsiirtofantasioihin - räikeä fasistinen messiaskompleksi olla hiljaa Amerikan hyökkäyssodista ja Suomen tuhoamisesta toimiessaan rahaeliitin torvena, rikkaan suvun vesa porvarifantasioihin kuristautuneena, kysymys on aina samaistumisesta kun puhutaan poliittisesta suunnasta, samaistumisesta ja historian ymmärtämisestä. 
Oikeisto on fasismin soihdunkantaja, se on niin yksinkertaista, eliitin vähemmistön vallan jyräämistä kaiken ihmisarvon yli, it's so simple, feodaalimaailmankuva, eliitin tekopyhät kirkkokulttuurit ja nyt ns maahanmuuttokiima koska suomalaiset ovat heidän silmissään halveksuttavia ja ilman omaa maata. Feodaalieliitin maailmankuva, sitä jyrätään takaisin.


Suuri osa vasemmistoliiton kansanedustajista ja kenttäväestä seisoo puheenjohtaja Li Anderssonin turvapaikkalinjausten takana, mutta ne ovat herättäneet...
KSML.FIVäestönsiirtoterrorista innostunut eliitti kylvää rahaan haittamaahanmuutolle ja ottaa köyhiltä natiiveilta pois, eikö valtaterrorin kuvio ole selvä ja kauhea?III


Salaisen vallan metodi
"Poliittinen korrektius", "Uusliberalismi" "Länsimaiset arvot" "Vapaus ohjattua" - illuusiot valevapauden luojina, alistumiseen houkuttelijoina, seksuaalisuuden muokkaus mm. "seksuaalitutkija" Kinsey raiskasi lapsia systemattisesti "tutkimuksen moraalista vapauttavana perusteena" eikä tätä julkisesti kerota vaan hänestä on tehty moraalinen määrittelijä raiskaukset salaten.    : kts video alla

- Tämä ei ole työläisten vasemmistoa sillä vasemmisto ei tarvitse salaisia metodeja ja salaliittoja, salaliitot ovat eliitin terrorin metodia, eivät enemmistön demokratiaa ja tietoa todellisuudesta, tietoa hegemonisen vallan purkamisesta.

Manipulaatio on hillitöntä valtaa kun ihmiset eivät ymmärrä olevansa harkitun vallankäytön kohteena. 

Valevasemmiston luonti:  Rockefeller jatkoi tätä ja mm vasemmiston avoimen tasa-arvon feminismin kaappaukseen elitismiksi ja tämä jatkuu myös Suomessa

- kuinka USA:n imperialismi myytiin läntisinä arvoina ja massamedia mielipuolisesti yhä esittää imperialistisen USA:n ja valeliberalismin länsimaisten arvojen määriettelijänä.

Huomatkaa että eliitin rahoittama oikeisto rkp-kokoomus-vihreät ajavat nyt näiden valevasemmistolaisten operaattoreiden kontrolli-strategiaa - eliitin rakastamat valevasemmistolaiset, valeliberaalit sotatalouden ja eliitin operaattorit:
IV

Olet vihapauhe!
Olet uhka hallitukselle ja eliittiklaaneille!
Häpeä! Ole hiljaa!

  • Sinun turvallisuutesi ei merkitse mitään kun eliitti julistaa väestönsiirron olevan primääri keino lisätä eliitin valtaa ja hajottaa kansallisvaltio ja paikallisdemokratia eliitin EU-vallan ja USA:n geopolitiikan tähdenV


Journalismi on teurastettu eliitin propagandan ja hegemonian alle. 

  Tämäkin sensuurista kertova juttu on sensuroitu: 

- Kysely: Mahdollisuudet tutkivaan journalismiin ovat heikentyneet, juttuja jätetty julkaisematta painostuksen vuoksi | tutkiva.fi

   Tässä facebook-jälki:

VI


Tämä otsikko muutettiin - eli sensuroitiin liian selvänä hegemonian haastajana, tämä on manipulaatiota sensuurin avulla, ihmisten ei haluta ymmärtävät kuinka tuloerojen kasvu on oikeiston terroria ja siksi tahallaan Suomeenkin tuodaan nyt ISIS-terroristeja ja rikollisia maahanmuuttajia veronmaksajien elätettäväksi jotta pääterrori eli eliitin terrori ei olisi valokeilassa vaan ihmisten turvattomuuden ja köyhyyden syyt ohjataan lisäämällä katuterrorismia ja raiksauksia: 

Tämä otsikko muutettiin! Linkistä näet muunnetun eli epäselvennetyn otsikon
  • Näkökulma: "Poliittinen rauhattomuus johtuu talouden ongelmista eikä populismista - Pörssiuutiset" - Ilta-Sanomat  

    "  Tulonjaon vääristymä selittää ongelmia

     Kansainvälisten suursijoittajien arvostama taloudellinen neuvonantaja Woody Brock ei taatusti ole populisti eikä senkään vertaa kommunisti. Silti hän on toistuvasti käsitellyt raporteissaan tulojen jakoa eri kansanosien välillä – ja nostanut tulonjakotrendit keskeisten talousmuuttujien joukkoon. Hän on jo vuosien ajan selostanut Strategic Economic Decisions -konsulttiyhtiönsä asiakkaille, miten viime vuosikymmenten tulonjakotrendit ovat vähitellen kasvattaneet juuri niitä taloudellisia ja poliittisia jännitteitä, jotka ovat alkaneet purkautua vaalien yllätystuloksina.

Yksi tiivistelmä Brockin havainnoista ja johtopäätöksistä löytyy hänen vuonna 2013 laatimastaan raportista, jonka otsikkokin kiteyttää keskeisen kysymyksen: ”The 30-year Decline in Labor’s Share of National Income: Why?” (suomeksi: Työvoiman osuus kansantulosta on supistunut 30 vuotta. Miksi?)

Siinä hän toteaa, että työvoiman palkkatuloinaan saama osuus kansantuotteesta on useissa länsimaissa supistunut jokseenkin yhtä soittoa suunnilleen 1980-luvun alusta asti, kun taas pääoman osuus talouden kakusta on samaan aikaan kasvanut.

Brock ja hänen asiakkaansa kuuluvat siihen koko maailman väestön pienen pieneen vähemmistöön, joka on toistaiseksi rikastunut hänen kuvaamastaan kehityksestä. Silti hän varoittaa vääristyneen tulonjaon riskeistä... "
VIIAlex Raja
10 hrs
oa, joka pystyy tyydyttämään Euroopan öljytarpeet, eli yksikään Euroopan valtio hiemankaan selväjärkisesti ajatellen edes teoriassa unissan soita virallisesti turpaansa Venäjälle; aivan toinen asia, mitä mediassa julkaistaan, sillä sen jakamaan omistajien agendan säätelemään propagandaan tuskin uskoo kukaan muu kuin syrjäisten pikkuvaltioiden päämiehet, jotka tykkäävät katsella kuviaan arvostamastaan mediasta, jolle ovat ikuisessa kiitollisuudenvelassa...ja jota velkaa maksavat loppuikänsä ...Khazaarien kylässäkäymisen tunnistaa siitä, että kun alue on putsattu tyhjäksi, niin pannaan kansa tappelee keskenään mediamanipulaatiolla, myydään aseet kaikille osapuolille, jätetään kaikki aivottomat tiedottajat, jotka suuruudenhulludessaan ovat kuvitelleet olevansa mukana jossain hirmusuuressa ja ultrasalaisessa projektissa, oman onnensa nojaan; heille tulee pitkä ja synkkä pudotus tajutessaan pettäneensä kotimaansa jakamalla sen salaista tietoa ottamatta selvää siitä, minkä agendan edun ajamiseen heidänkin kantamansa tiedon murunen on käytetty. Useimmalla kansalaisella ei vieläkään ole realistista käsitystä siitä miksi Talvisotaa sanotaan "Erkon sodaksi". Oikeat sotasyylliset aloittivat heti Venäjän voittaman sodan jälkeen uuden sodan lietsomisen. Ei ryssänviha ole Suomen kansan keksinto, vaan yhtä lailla median luoma illuusio kuin Suomi-Ruotsi asetelma. Kusetettuja idiootteja; saavat mitä tilaavat-saavat mitä ansaitsevat.Tuhoutumaan suunniteltu alue vakuutetaan sisällis- tms sodan varalta kavereiden vak.yhtiöissä, kuten esim World Trade Centerin tapauksessa, ja taseisiin saadaan taas kirjattua pitkä miinus... jäljelle jää taistelevat ryhmät jotka viimeisillä euroillaan ostavat lisää aseita sairaan fanaattisen idealismin sokaisemina; milloinkaan tajuamatta olleensa kusetettuja idiootteja; saavat mitä tilaavat-saavat mitä ansaitsevat

VIII
 " Somaleja asuu kotimaassaan Suomen tukia nostaen


  Suomessa on vuosia oltu tietoisia siitä, että oleskeluluvan saaneet somalit käyvät kotimaassaan ja asuvat siellä pitkiä aikoja. Virallinen Suomi ei tätä turvapaikkaoikeuden väärinkäyttämistä tunnusta, koska se romuttaisi uskottavuuden kaikilta Migrin tekemiltä päätöksiltä, 
Sain Lieksasta YV-viestin Lieksan Lehden lauantaina paperilehdessä julkaisemasta uutisesta. Lehti kirjoittaa nimeltä mainiten Lieksan luottamustoimessa olevasta somalista, joka on käynyt kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan kokouksissa kuluvan valtuustokauden aikana yhden kerran.
Hän on kirjoilla Lieksassa, mutta hänet on tavoitettu Kööpenhaminasta ja Somalimaasta, mutta ei Lieksasta eroanomuksen vaatimiseksi.
Somalit ovat Suomen kansalaisuudesta huolimatta myös Somalian kansalaisia. Näin he voivat vapaasti asua ja kulkea molemmissa maissa. Schengen-sopimus mahdollistaa kulkemisen vapaasti Euroopassa, esimerkiksi Kööpenhaminassa.
Lieksassa toimeentulotukipäätöksiä tehtiin kolmeksi vuodeksi etukäteen. Nämä viranomaisväärinkäytökset on toivottavasti lopetettu. Sosiaalitoimistot kautta maan suosivat netissä tehtäviä yhteydenottoja. Näin somalit voivat käytännössä asua Somaliassa ja heillä voi silti olla sosiaalitoimiston maksama asunto Suomessa. Asunto voi olla vuokrattu edelleen pimeästi, koska mitään tarkistuksia asunnoissa ei tehdä.
Somalit voivat vastata viranomaiskyselyihin suomalaisesta sähköpostiosoitteesta, vaikka asuvatkin ulkomailla. Ja tuskin kukaan mitään kysyykään, vaan lähettää rahaa rahan perään. Kuten sille Vuoden pakolaisnaiselle, jonka sisar asui Iso-Britanniassa ja lapsilisää maksettiin melkein 10 vuotta Suomesta.
Lapsettomat ulkomailla asuvat aikuiset voivat huijata sosiaalitointa helposti. Alaikäisten vanhempia yritettäneen saada kiinni jossain vaiheessa, jos lapset eivät tule kouluun.
Viranomaiset eivät anna tietoja sosiaalitukia saavista henkilöistä. Siksi on tyydyttävä loogiseen päättelyyn. Somaliassa tosiasiassa asuva henkilö ei voi olla palkkatyössä Suomessa. Somaliasta tuskin saa työstä niin hyviä tuloja, että niillä rahoittaisi matkustamisen Euroopassa. 
Kun somalit tulevat eläkeikään, he saavat takuueläkkeen. He voivat asua Somaliassa eläkettä nostaen olemalla Suomessa kirjoilla. Takuueläke kuten muutkin Suomen sosiaalituet vastaavat Somaliassa suurituloisen eliitin saamia tuloja. Niillä elää suurilapsinenkin suku hulppeasti.
Suomen lakeja on tältäkin osin muutettava. Kansalaisuutta ei saa antaa nykyisen heppoisesti. Seitsemän vuoden asuminen Suomessa ja itsensä ja perheensä elättäminen omalla työllä viiden vuoden aikana sekä hyvä suomen tai ruotsin kielen taito pitää olla perusedellytys. Kansalaisuuden peruuttaminen tulee saada lakiin tällaisia luikureita varten.
Sosiaalitukien takaisinperintä tulee tehdä aina kun näitä juttuja paljastuu. Eikä perittävää tukea saa korvata toisella tuella, jotta rangaistus väärinkäytöksestä olisi todellinen. Vankilatuomio saattaisi ryhdistää kummasti.
Jotenkin minusta tuntuu, että aivan liian monet turvapaikan hakijat kusettavat suomalaisia mennen tullen. Ja virallinen Suomi yhdessä median kanssa syyllistää kaikesta suomalaisia. Milloin Suomi meni näin sekaisin maahanmuuttajista.
terveisin, Enska

Reply
3
3 hrs
Manage
Arhi Kuittinen Vuoden aikana on tuotu 70000 ihmistä oleskeluluvalle tai työluvalle!

Reply
1
2 hrs
Manage
Juha Hämis Hämäläinen Ja palkat joustaa lisää! Hyvä Suomi ekat 100 tuntia ilmaiseksi

Reply2 hrs
ManageSiis luinko oikein?
Miksi ne uhat ovat kasvaneet? Ihan salakavalasti tulivat nurkan takaa vai?


Sisäministerin mukaan hallitus haluaa tehostaa terrorismin vastaista toimintaa.
VERKKOUUTISET.FI


Universities must support and help the next generation of working-class researchers come through academia, says Lisa Mckenzie
TIMESHIGHEREDUCATION.COM
Oikeiston perintö.

Ei kommentteja: