lauantaina, syyskuuta 09, 2017

Joukkomurhaajat suomalaisten lasten kouluihin

Tämä on suoraan Orwellin ideologisen poliisin harhaisista sumutusmetodeista - hajota ja hallitse. 

Ylikomisario Taponen haluaa isis-joukkomurhaajat ja muut palkkasotilaat alaikäisten seuraan kouluun. 

Kaaoksen aiheuttajia solutetaan kanslaisten sekaan ja pelolla luodaan perusteita eliitin diktatuuriin, vaarattomia rankaistaan, sananvapaus esitetään suurimpana uhkana - ja kaaosta lietsotaan. 
  
Eilenkin maahanmuuttajat isona tummana laumana myi avoimesti kadulla huumeita Sörnäisissä.

Eliitin luokkasota on täsmällistä. Hajota ja hallitse.  Kaaospolitiikkaa europuolueiden vallan kautta eliittiherrakerhojen käskemänä.  


Heikki Typpö
Suomen umpikuja kärjistyy presidentin vaaleihin
Kun perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaari lausui muutamia reaalitotuuksia Suomen poliittisesta umpikujasta, vihapuheista ja islamisaation etenemisestä, niin Suomen pääministeri Sipilä, valtionvarain ministeri Orpo, demarien puheenjohtaja Rinne ja RKP:n puheenjohtaja Henriksson menettivät poliittisen malttinsa.
Valtiojohto hyökkäsi koko arvovallallaan Huhtasaarta vastaan, tuomiten rohkean Huhtasaaren, hennon ja kiltin näköisen, mutta rohkean naisen, vihapuhujien vaarallisimpaan kategoriaan. Yhteen poliitikkoon kohdistettu julkinen ja virallinen viha on vihapuhetta, jos mikä.
Noin voimakas moraalinen tuomio sananvapauden maassa, tuntuu suorastaan käsittämättömältä, jopa vaaralliselta Laura Huhtasaaren kannalta. Minusta Suomen kansa ei kokenut Huhtasaaren arviota mitenkään uhkaavaksi tai vaaralliseksi.
Suomen ylimmän poliittisen johdon reaktio viestii kansalle pikemminkin sitä, että Suomen poliittinen johto on menettämässä otteensa Suomen poliittiseen johtamiseen. Kun lisäksi muistetaan, että Suomi viettää parasta aikaa 100 -vuotisjuhliaan, niin herää kysymys, mitä juhlien jälkeen on tulossa.
Se tiedetään, että seuraava suuri poliittinen voiman ponnistus kaikille puolueille ovat tammikuun presidentin vaalit. Tiedossa olevat ehdokkaat ovat jakautuneet selvästi kahteen leiriin: a) poliittista umpikujaa edustavaan ryhmään, ja b) uutta umpikujapolitiikasta vapauteen pyrkivien ehdokkaiden pientä ryhmää. Tähän toiseen ryhmään kuuluu vain kaksi ehdokasta: Perussuomalaisten Laura Huhtasaari ja Kansalaispuolueen Paavo Väyrynen.
Nyt olisikin tärkeää, että Paavo Väyrysen ehdokkuus varmistettaisiin nopeasti ja riittävällä kannatuskorttien keräyksellä. Huhtasaaren ehdokkuus on selvä, mutta Paavo Väyrysen on kerättävä nuo 20 000 kannattajakorttia ehdokkuutensa varmistamiseksi. Tämä vaatii meiltä kaikilta tärkeää panosta Suomen demokratian turvaamiseksi.
Menossa olevan vihakampanjan seurauksena Laura Huhtasaari on varma toisen kierroksen ehdokas. Jotta Suomi saa parhaan mahdollisen presidentin, Paavo Väyrysen ehdokkuus on välttämättömyys. Vallitsevassa vihamielisessä ilmapiirissä Luhtasaari ja Väyrynen pystyvät paremmin kohtaamaan Suomen poliittisen eliitin umpikujasta nousevan kiukun.Timpe Ahonen 10.9.17:

 "Suomalaisille on vaikeaa hyväksyä sitä tosiasiaa, että Suomea johtavat todellisuudessa ulkoparlamentaariset voimat. Poliitikot ja virkamieskunta toteuttavat vain heidän suunnitelmaansa. Minäkään en ensin uskonut, mutta ei tällaista järjettömyyttä muuten voi selittää." https://twitter.com/alexstubb/status/426364402066264065
 
2) MOT 15.3.14: "Bilderberg: Suomalaiset osanottajat" Mm.
Esko Aho (ex-pääministeri), Sauli Niinistö (nyk. presidentti), Vanhanen, Berner, Apunen “PM #Katainen meeting George #Soros over a cup of Chinese tea. #wef14 #davos”
TWITTER.COMIn order to understand how effective Daesh’s propaganda campaign has been, it’s…

SARAHABED.COM


.

Ei kommentteja: