perjantaina, syyskuuta 01, 2017

Hallituksen informaatiosota aktivisteja vastaan - tapaus Andorra


Tässä teille kansalaisten profilointia ja hallituksen valtionterroria;

"Tiesittekö että Ilja Janitskin luovutuspyynnössä komeilee viestintäministeri Anne Bernerin nimi.

Mutta tämä on vielä vasta pientä sen edessä, että miten röyhkeästi Suomen hallinto on valehdellut Andorran viranomaisille Janitskinin tapauksessa. Koska se on käyttänyt tässä luovutuspyynnössä Interpolin Project Basic -optiota, joka on tarkoitettu mm. kansainvälisistä sotarikoksista tai joukkomurhista syyllistyneet etsintäkuulutetut.

PROJECT BASIC on tietokanta kansainvälisesti etsintäkuulutetuista sotarikollisista.

    Mutta mitä Ilja Janitskinin nimi tekee siellä ?"CIA:n ja MI6/MI5:sen hybridisota Suomen "ulkopolitiikkana", väestönsiirtopolitiikkana.

 Armeijan alistamisena CIA:n geopoliittisen terrorin osaksi.b)

Nyt kun tietoa alkaa tihkumaan,viranomaiset&päättäjät ovat antaneet täysin väärän kuvan maan turvallisuustilanteesta.

Viranomaiset auttavat terroristeja, huijareita, varasliigoja, ihmissalakuljettajia, raiskaajia, sotarikollisia, katuvarkaita, islamisteja, Kiovan uusnatseja ja muita rikollisia Suomeen ja toimimaan Suomessa verorahoilla.


  •   Mutta emmehän me mitenkään olisi voineet tapahtunutta estää, emmehän?


 "Turun veitsi-iskuista epäilty Abderrahman Mechkah oli uhkaava ja hänestä varoitettiin Turun vastaanottokeskuksen johtoa useammin kuin kerran" "Aikuisten yksikössä kiinnitettiin pian huomiota miehen radikaaliin käytökseen. Hän puhui suomalaisista vääräuskoisina ja kyseli neuvoja, miten Isisiin voi liittyä." "Vastaanottokeskuksessa huomattiin, että Mechkah oli jyrkkä ja radikaali henkilö. Hänen kuultiin kuuntelevan kännykästään radikaaleja saarnoja" Mutta emmehän me mitenkään olisi voineet tapahtunutta estää, emmehän?  
  • " Lillrank kirjoittaa perjantain HBL:ssä suoria sanoja Ruotsin massamaahanmuutosta ja sen vaikutuksista Ruotsin hyvinvointivaltion talouteen sekä yhteiskunnan koheesioon ja turvallisuuteen.  Lillrank spekuloi, että tulevaisuudessa Ruotsi voi muodostaa Suomelle Venäjää suuremman turvallisuusriskin.
Henna Kajava  12 hrs
Anonyymiltä jäseneltämme lähetys, jossa todella kovalta nimeltä; Aalto-yliopiston tuotantotalouden professori Paul Lillrankilta maahanmuuttokriittinen kannanotto HBL:ssä. Jäsenemme alustaa:
"Elämme kovia aikoja. Persuuntumisen viitapiru on iskenyt kyntensä nyt Aalto-yliopiston tuotantotalouden professori Paul Lillrankiin.
Lillrank kirjoittaa perjantain HBL:ssä suoria sanoja Ruotsin massamaahanmuutosta ja sen vaikutuksista Ruotsin hyvinvointivaltion talouteen sekä yhteiskunnan koheesioon ja turvallisuuteen.
Lillrank spekuloi, että tulevaisuudessa Ruotsi voi muodostaa Suomelle Venäjää suuremman turvallisuusriskin. Toivottavasti tiedemiehet etenevät ja saavat persuuntumisvirusrokotteen valmiiksi mahdollisimman pian, ettei tämä ihan pandemiaksi äidy. Suomi on muuten kopioinut maahanmuuttopolitiikkansa sekä siihen liittyvän yhteiskunnallisen keskustelukoodiston suoraan läntisestä naapurimaastamme.)" Vastavalkea   -  Supolla on 350 epäiltyä terroristia. Näille jokaiselle voi hakea jo nykyisen lain mukaan oikeudelta luvan seurantaan. On ollut vuosia aikaa toimia näin ja hakea luvat. Supolla on yhteensä 1000 vihjettä radikalisoituneista, joista 650:lle Supo ei ole ehtinyt tehdä yhtään mitään.
Kun edes hopealautasella tarjottuihin epäilyihin ei ole kyetty reagoimaan, kuka uskoo että seulomalla 5,5 miljoonan ihmisen kaikki viestiliikenne saataisiin lisää aikaa puuttua löytöihin?"


Urkintalakia kaupitellaan suomalaisille suojaksi terrorismilta, vaikka tosiasiassa se helpottaa lähinnä omien kansalaisten valvontaa.
VASTAVALKEA.FIc)

Wrong information is send to you by Finnish government (Finland): case Ilja Janitskin

Ilja Janitskin is not war criminal or any criminal.
He is only activist and uses only freedom of speech to reveal public facts who are now unlawfully secrets in political game by Finnish money elite and political elite.

Finnish government (Finland) and it's minister have sent wrong information to interpol and Andorra officials.

This is not acceptable.
You must not support this violation of human rights. Finnish right wing government is doing only political attack against Finnish activists and freedom of speech. There is many POLITICAL reasons: government is trying to get more power for USA NATO generals, for mossad and stop democracy under EU's control - and take away freedom and democracy from Finnish citizens.

Yours

- name

Helsinki Finland


--


Andorran kontakti:
https://www.exteriors.ad/en/contact-us
https://www.exteriors.ad/en/contact-us

.

Ei kommentteja: