tiistaina, syyskuuta 05, 2017

Veronkiertoa 40 miljardia joka vuosi

 
Suggestointi eli oikeiston "talouspuhe"-propaganda on ollut järjestelmällistä, kansainvälistä, massamediamme YLE tiiviisti mukana. Suurin on 1989 laman syyllisten esittäminen sankareina: laman aiheuttajat ja keinottelijat esitettiin pelastajina sekä pelastettavina (!) Viinasen huudon voimalla päivästä päivään. Vasemmisto oli hiljaa ja suojeli Koiviston, Holkerin, pankkiirien rikokset valtio-opin, lain ja talouden murtajana. Vasemmisto oli hiljaa jopa siitä että Ruotsissa yrittäjiä suojeltiin laajasti, 70% huojuvista yrityksistä pelastettiin pankkien saalistukselta Ruotsissa, Suomessa ei yhtään vaan rikkaat sijoittajien häviöt maksettiin verorahoista. Valtion hajottaminen pörssi-ideologialle eli keinottelupelille rikkaat pelastaen markkinoitiin "talouden pelastamisena" . Kuten nyt EU ja pankkien verotusoikeus nyt EVM:n kautta. Vasemmisto ei voi jatkaa EU-jäsenyyden tukemista, kapitalistien rahoittamista verorahoista.

Koivisto myös aloitti Suomen alistamisen brysselille ja laman aiheuttaminen oli ideologisesti tahallista, oikeisto halusi tuhota Suomen valtion itsenäisyyden vahvalla markalla keinottelun ja Brysselin operaation edistämiseksi.
*Neuvostoliiton bil.-kaupan romahtaminen oli vain 20% lamasta ja sekin Koiviston syytä kun K suostui lainaamaan suurelle jättinaapurille pienen maamme varoja)

  Veronkiertoa ja tukiaisia ja verotuksen vähentämistä eliitille (esim. omaisuuvero, optiot, pääomatulot, osinkotulot)  yms - nyt muutosten takia yhteensä 40 miljardia joka vuosi - verrattuna 1989 vuoteen.


 

Verotuksen kautta jaettavat erilaiset tuet ovat Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen VATT:n mukaan kasvaneet nopeasti neljän vuoden aikana.     
Ei ole mitään vajetta vaan  vain eliitti kiertää yhteiskuntavelvollisuuttaan 27 vuoden verohelpotusläainsäädännön ujuttamisen kautta - pohjoismainen malli on hajotettu ja siihen vetoamalla on nyt koulutuskin hajotettu todella pahasti - kaikki on vain ideologista terroria oikeiston median avulla:
  


OIkeistolainen massamedia käy massiivista informaatiosotaa ja yrittää syyttää Venäjää vaikka yhteiskunta on suomalaisen oikeiston terrorin alla:


Enää ei huomata eroa rasististen mielipiteiden ja rasistien…
VASTAVALKEA.FI

Ei kommentteja: