lauantaina, syyskuuta 09, 2017

Tiedeuskovaiset: Skepsis ja tappava lääketiede


Tiedeuskovaiset = kapitalistisen markkinahuijaukseen, salaiseen tuotekehittelyyn ilman avointa tiedevertailua, massamedian keinotekoisen mainostoivoon uskovaiset;

Skepsiksenkin tulisi edustaa kriittisyyttä mutta silti he jaksavat fanaattisesti markkinoida pörssiyhtiöiden huijauksia eli "lääketiedettä", kapitalismin korruptiota. Ei ole olemassakaan lääketiedettä sillä se on nyt kapitalistien, miljardöörien ohjaamaa ja korruptoimaa, jopa tahallaan sairastuttavaa ja "asiakkaita" luova fasistinen koneisto. Koko ajan paljastuu järkyttäviä huijauksia ja tuomioita joita tiedeuskovaiset näyttävät torjuvan automaattisesti ja unohtaen vaikka tuomitut huijarit tulisi sulkea heti pois lääketeollisuudesta niin hepäsaavat jatkaa aina uusiin huijauksiin.

Mm. Beyer palkkasi sadistisia natsitutkijoita sodan jälkeen ja jatkoi ihmisten tahallista vahingoittamista ja tartuttamista "tutkimuksina" - nämä sadistit ovat saaneet valita uusia sadisteja jatkamaan eliitin kyynisyyttä. Sikainfluenssa-valheilla luotu hysteriä testaamattoman lääkkeen markkinoinniksi osoittautui aviovammoja tuottavaksi myrkyksi nimenomaan suomalaisten geenilinjojen rodulle, se markkinointihuijaus todisti nyt taas sen että suomalaiset ovat oma erillinen rotunsa, jolle ehdottomasti pitäisi erikseen ja avoimesti valtiollisesti tutkia omat lääkkeet ja niiden haittavaikutukset.

Nyt tutkimus on salaista eli täysin epäpätevää: kemianyhtiöt itse valitsevat mitkä "tutkimukset" julkaistaan ja suomalaiset viranomaiset vapauttavat tehtaat kaikista seuraamuksista vaikka tuotteista maksetaan järjettömiä hintoja verrattuna siihen että valtio tekisi itse omat lääkkeensä ja myöntäisi keinotekoisten kemiallisten lääkkeiden rajat ja vauriot. Jokainen vapaasti älykäs ihminen osasi nähdä että sikainluenssa-hysteria oli keinotekoista propagandaa ja perustui selviin valheisiin, kokonaiskuvan sensurointiin ja tavallisten vuosittaisten aaltoilevien influenssa-kuolinlukujen käyttöä suhteettomana hysteriana ilman "lääkkeen" tieteellistä näyttöä.

Elohopea rokotteissa on pelkkää aivovammoja tuottavaa myrkkyä, ei mitään muuta. Fluori hammastahnassa ja vesijohtovesissä on vain aivomyrkkyä, pahinta mahdollista. Natsitkin käyttivät sitä kohderyhmien älykkyysosamäärän romahduttamiseen.

Alumiini sadoissa "lääkkeissä" on vain myrkkyä tuomaan aivovaurioita ja syöpymiä, lisää sairaita asiakkaita.

Nyt halutaan tyhmiä kuluttajia.

Sikiökudos rokotteissa on keinotekoisesti kopioituja soluja jotka kopiovirheinä lisäävät syöpäriskiä monin khymmenin kerroin.


Autismi on katastrofaalinen epidemia ja tiedemiehet väittävät ettei sitä voida tutkia eikä syytä selvittää? Sen laajuuteen nähden tutkimuksen vähäisyys osoittaa selvää ideologista skandaalin salailua: kapitalismi ei välitä kulutuskulttuurissa uhreista vaan uhreilla tehdään rahaa. 

Kannaboidit kiellettiin 80 vuodeksi poliittisesti mm öljyä jalostavien lääketehtaide käskystä - ja nyt vasta tiedeyhteisö myöntää sen olevan tehokkain monialuelääke mitä on olemassa.


* Lääketeollisuus valmistelee nyt uutta hysteriaa ja pakkorokotuksia Suomessa kapitalistien pakottamana: kuinka humanistit reagoivat tähän dystopiaan, ymmärrättekö että kapitalistit rakentavat pakkokapitalismia alamaisille?

Lääketeollisuus on pelkkää markkinointia ja fasistista uusien kestoasiakkaiden luomista ihmisten vammauttamisen kautta, myrkyllisen prosessoitujen ja ravinteettoman elintarvikebisneksen ohessa ilman myrkytöntä ravinto-opastusta. Ihmiset sairastuvat enenevästi öljystä johdettujen kemikaalien takia, pikulapsille syötetään öljystä johdettuja väriaineita: USA on karmea tilastollinen katastrofi sairaista ihmisistä, kalleimmasta terveysbisneksestä ja 200000 pillerikuolemasta joka vuosi. USA:ssa kuolemakin on bisnestä: kuolet tai joudut vankilabisneksen "asiakkaaksi", jos sinulla ei ole rahaa sairaalaan ja 15 vuoden aikana yli nelinkertaistuneeseen vakuutusmaksuun.

Valesoittoja, potilastietojen vääristelyä – Raportti kertoo, miten lääkeyhtiö kiihdytti Yhdysvaltojen opioidikuolemia
TALOUSELAMA.FIMarko Tapio Kokkoniemi shared a link  
  • Saksan terveysministeri puhuu rokoteteollisuuden epämääräisyydestä,ja kuinka Saksalle v.2009 tarjotusta rokotesopimuksesta löytyi jo pelkästään 20 epämääräistä kohtaa ,ja , että saksalaiset ovat hyvin älykkäitä, ja tulevat hyvin pian huomaavaamaan petoksen (suom.teks.) Jos Saksassa on näin, niin Suomessa pakkorokotuslain voimaansaattaminen tulee tuottamaan rokoteteollisuudelle miljardibisnestä epämääräisten sopimusten kautta,joka arvatenkin jää kansan maksettavaksi huolimatta siitä haluaako tulla rokotetuksi vai ei. Pakkorokotuslaki tulee maksamaan lisäksi rokotteista kieltäytyjille mahdollisesti työpaikan, ha asiotulon menetyksen, jonka menetyksen pelossa suurin osa kwnsalaisista saadaan ottamaan rokotte kyselemättä halusiko ottaa sen vai ei.


Oxford University is embroiled in an ethics row after scientists were accused of questionable conduct over a controversial
NEXUSNEWSFEED.COM

Don't shop for food without this!! Here's a single page, printable GMO shopping list to keep Monsanto out of your shopping cart! Print this out and keep it on hand.

Here’s a simple, printable list of companies that use Monsanto products. By...
REALFARMACY.COM|BY THE FARMACY.

Ei kommentteja: