tiistaina, syyskuuta 19, 2017

Miksi Trump uhoaa - Miksi USA aloittaa sotiaKylmä sota käynnistyi jo toisen kerran kun USA aloitti kauppasodan ym operaatioita Putinin kaatamiseksi n 6 v sitten.


Jatkuvan sodan oppi

on jo n. 1975 scifikirjailija Stanisław Lemin kirjoittamassa pamfletissa selkeästi, joka on maailman tärkein pamfletti mutta sensuroitu keskustelusta --- se on jossakin kirjalaatikossani, en muista nimeä, ei näy edes wikipediassa.

Sota aseilla vain jatkuu nyt salattuna, sabotaaseina, onnettomuuksina

ja osapuolet eivät kerro kun saavat takkiinsa etteivät anna heikon kuvaa -- kuten kiina ei kerro n 10 tehtaan ja varaston räjähdyksistä mitään, vain muutama siviilikännykävideo vilahtanut netissä, luultavasti siis satelliittiaseilla tuhottuja lopettamaan kiinan oman valuutan laajentaminen, pelottelua, ei tehonut kiinaan lainkaan.

Kauppasota on näkyvää, asesota muuttuu yhä näkymättömämmäksi

ja myös robottien väliseksi sodaksi.

AI on jo nyt ohjaamassa CIA-median eli massamedian informaatiosotaa ja suggestiovirtauksia, nopeita muutoksia edestakaisin otsikkojen luomaan tiedostamisen massatuhontaan.

Sotamedia eliitin hegemonian puolesta. II

EU:n kolonisoiminen totaalisesti Wall streetin sotatalouteen tapahtuu EU-valehiden avulla eli talous tuhotaa EU-lupausten kautta kun valtaa annetaan pankeille yhä enemmän ja teollisuus tuhotaan Eurooppaan mm CIA:n Vihreiden puolueiden avulla.

USA on ollut 200 vuotta vain ja ainostaan sotatalous, uusi Rooma, valloittaa, sytyttää sotia, nostaa fasistijunttia, kaataa hallituksia.

Kiina on luonut uuden raha-aluen ja öljydollarin valta vähenee joka viikko. Kiina luo talousaluetta ja Venäjä turvaa kiinankin aseteknologian.

Bipolaarinen maailma on nyt totta vaikka Washingtonin sotaklanit ja think tankit yhä tukeutuvat USA:n ehdottomaan imperialismiin.

Trumpin uho on ennenkaikkea lavaste, harhautus, jopa sodanaloitus jossakin on vain harhautus jotta velkaisen USA:n tilanne ei paljastuisi.

Siksi he voivat tukeutua vain sotaan.
Kreikan tuhoaminen alkoi jo II maailmansodan aikana, USA rahoitti mafiaa tappamaan vasemmistolaisia ja humanisteja ja CIA on maksanut oikeistolaisia soluttautumaan kaikkiin järjestöihin: Kreikka on yhtä kaaosta, salaliittojen ja agenttien luomaa kaaosta. 

Siksi ei löydy Kreikassa vastavoimaa euroterrorille ja eliitin palvelijoille - Saksa ostaa halvalla Kreikan kaikki tuottavat palat.


Pörssieliitti on lypsänyt USA:ta tyhjiin ja teollisuuden siirto on tapahtunut tietysti USAn taloutta tuhoten ja pörssikeinottelijoiden voittoja lisäten.

Sama on Euroopan kohtalo, teollisuuden siirtäminen on antanut pörssieliitille mielettömät voitot ja se on tehtpropagandan avulla, uusliberalismin propagandan avulla: valtioiden toiminta on rampautettu "vapaus"-valheella jonka ainoa tarkoitus on rikastuttaa pörssieliittiä.


 
 III

Kiina voi vastata täydellä sodalla jos kärsivällisyys murretaan liian kovilla iskuilla.

Nythän Syyrian koalitio ajaa jenkit pois maasta -- toisinto kuin vietnamista jenkit ajettiin ulos, washington kiehuu raivosta, kolonisaatiohulluuden heikkous paljastuu,

siksi nyt avutonta Koreaa uhataan jotta meida ei paljastaisi teholla häviötä Syyriassa.

Ja Korean mineraalivarat, tuhannet kaivoskohteet korvaisivat Syyrian. IV

Suomi on myös maailman rikkaimpia kaivosalueita, rikkain vesialue - ja kaikki kaivoksemme lahjoitetaan nyt kapitalismin terrorissa pois suomalaisilta, Suomen valtiolta pörssiyhtiöille.

Veronmaksajille siirretään kaivosten myrkkyjätteet.

Ja suomalaiset suostuvat tähän, vuodesta toiseen.

Aivopesu on uskomattoman täydellistä - tehtävänä alistuminen, alamaisuuden korostaminen ja tuhoisa väestönsiirto Suomeen luomaan kaaosta, estämään pohjoismaisen mallin ja rajojen palauttamisen.
1 kommentti:

Feyris Nyannyan kirjoitti...

ääh.. kamoon. uskoiko kukaan Trumppiin alunperinkään. Samaa sakkia se on edellistenkin kanssa.