sunnuntaina, lokakuuta 01, 2017

Näin käy kun vihreät tukeutuvat oikeistoon: Arno Kotro ihmettelee


Näin käy kun vihreät ovat tukeutuneet oikeistoon ja rahaelliitin dollari-kapitalismiin eivätkä ymmärrä että sivistys & humanismi on vasemmistolta: Kotro


"Haluan"?   Naurettavaa:
Arno Kotro   
 " Haluan ajatella, että Helsingin opetuslautakunta toimii koulujen parhaaksi. Miksei toimisi? Tunnen sitä paitsi lautakunnan puheenjohtajan, hän on ystäväni ja poikkeuksellinen hauska ja älykäs ihminen.
Siksi on vähän vaikea uskoa silmiään, kun katsoo mihin opetuslautakunta nyt pyrkii. Digi digi digi, pää on pipi.

Viime viikolla lautakunta käsitteli muun muassa lukio-opetusta. Se haluaa määrätä, että digilaitteet ovat mukana 70 prosentissa lukio-opiskelusta. Niin sanottua ilmiöpohjaista opetusta pitää olla 40 prosenttia. No tuota. Digitekniikka on oiva apu opetuksessa ja opiskelussa, mutta siinä ei ole järjen häivää, että sen käytölle määrätään pakolliset kiintiöt. Otetaan esimerkki läheltä. Filosofian kursseilla meillä on tapana keskustella ja väitellä.... "

Missä on poliittinen analyysi ja herääminen?


Oikeisto ei ikinä ajattele sivistystä.

Oikeisto ajattelee aina massojen alistamista ja tyhmentämistä.

Vasemmisto aloitti Suomessa aidon sivistämisen ja kriittisen ajattelun oikeistokoulun propagandan sijaan. Vasemmisto järjesti kursseja ja keskustelua.


Vasemmistotyöläiset lainasivat kirjoja eniten maailmassa juuri Suomessa.

Oikeisto toimii aina eliitin vallan maksimoimiseen, ei sivistyksen ja tiedostamisen maksimoimseen. 

Oikeisto on aina vaatinut sensuuria.


  • Natsien palkkalistoilla ja suopon kiduttajana toiminut Kekkonenkin esti useiden humanististen kirjojen painamisen ja tätä ei opeteta yliopistolla ja massamediassa. Fasistisen sensuurin toimijat jätettiin toimimaan mediakentällä eikä heitä siirretty pois rauhansopimusten mukaisesti. 

Oikeisto tuki fasisteja ja natseja, sodansytyttäjiä, imperialisteja, ja jatkosodan jälkeen natsit jätettiin suomessakin valtaan kuten Hesarin Erkko.
  
Oikeisto tukee taas imperialisteja eli USA:n hyökkäyssotia ja geopolitiikkaa kaiken muun kustannuksella

  ja valevasemmisto, jota vihreät, demarit ja vasemmistoliitto ovat koska alistuvat eliitille ja oikeistolle ja heidän propagandalleen sekä kalliille haittamaahanmuutolle valepakolaisina.

Eliitin terrori ja korruptio luo aina kaaosta ja tietämättömyyttä ja lisää rahaeliitin valtaa.


Kaikki europuolueet hyväksyivät että äärioikeistolaiset "kustantajat" hoitavat oppikirjojen tuottamisen ja sensuroinnin 100% Suomessa ja oppilaiden vanhemmat maksavat siitä isot maksut vastoin perustuslakia.


Kotron ymmärrys on täysin pimentynyt koska hän jonkintason vihreänä luottaa oikeistoon joka vaatii rahaeliitin ja pörssifirmojen ohjausta ohi humanistisen pohjoismaisen mallin.

Vastakkainasettelujen aika on täällä, humanistit.
Kotro ihmettelee eikä ajattele
Ei kommentteja: