sunnuntaina, lokakuuta 29, 2017

Tuntematon sotilas on propagandaa


Tuntematon sotilas on halpamaista propagandaa ja peittää oikeistoeliitin sitoutumisen natseihin talvisodan syynä. Väinö Linna raukka suostui kustantajien sensuuriin ja kiroili sitä huutaen toimittajille julkaisun jälkeen juopotellen.

Kekkonen teki natsivalan itse Hitlerille käsi ylhäällä, oli natsien palkkaama demagogi Ruotsissa ja Suomessa. Arvatkaa meneekö edes uusi historiantutkimus läpi käsikirjoitusten perusteena oikeistovirkamiesten valvomassa "elokuvasäätiössä" kumoamaan oikeistolumousta?

Talvisota & jatkosota eivät olleet tragedia vaan eliitin ideologinen operaatio

- jolle suomalaiset outoa kyllä alistuivat vaikka oikeistoeliitin aloittama sisällissota oli tuoreessa mielessä ja Erkko oli tunnettu fasisti, oikeistoeliitti tiukasti sitoutuneena natsien hyökkäyssotiin ja siis suora uhka Neuvostoliitolle. KESKUSTELUNI veteraanien kanssa vahvistaa sen että nuoret sotilaat aikoivat aloittaa kapinan suomenruotsalaisia upseereja vastaan mutta varuskuntien välille ei saatu tietoa kulkemaan.

 (* Kyllä, oikeisto aloitti 1918 tappamisen Viipurissa ja loi sotilaskaupungin ja laittoman armeijan asevaraston Seinäjoella: Mannerheim lähetti vallankaappauskirjeen, kun oli tappanut 300 venäläistä laittomasti, sen hetkiselle oikeiston kyhäämälle "hallitukselle", sähkeessä jossa uhkasi ja hallitus taipui.

.

Ei kommentteja: