torstaina, lokakuuta 19, 2017

Eduskunta diskurssisodan alla - informaatiosodankäynti demokratian tuhoamisena


Diskurssisodassa eliitti haluaa leimata työttömät "natseiksi", pahimmalla mahdollisella tavalla. Eliitin uhaksi, porvarien, hyväpalkkaisten uhaksi.

Näin pitkällä ollaan eliitin epätoivossa propagandan paisuttamisessa. Yhteiskunnan viholliset! Työttömien ja sananvapauden vastustamisesta luodaan diskurssilla VELVOLLISUUS, porvari-identiteetin ehto kelvata eliitille eliitin alamaisina, eliitin riehumiselta turvassa. Pelon informaatiosotaa todellisilla seuraamuksilla rahan ja uran kannalta. Kritiikki eliittiä vastaan kielletään massamediassa näin keinotekoisilla uhkakuvilla - valtaa käyttäviltä ei saa vaatia vastuuta seuraamuksista minkä keskellä elämme.

Tämä on massamedian TEHTÄVÄ, jatkaa kirkon tehtävää eli ylistää eliittiä - jumalan edustajana.

Huikea propaganda esitetään nyt "virallisen" todellisuuden puolustajana, kuitenkin (eliitin) hätää ja ahdistusta pursuaa naurettavien adjektiivien informaatiosodassa, jossa sensuuri on taas tietysti se tärkein ase - aikaisemmin massamedia Suomessa oli tyyliltään "asiallinen" ja pääosin sensuuri riitti, nyt kylmä sensuuri ei riitä, tarvitaan typeriä sanoja pelästyttämään ihmisiä, kuohuttamaan, sekoittamaan ja luomaan ahdistuksen painetta alamaisiksi alistuneille, jonka tekstuuria tavallinen kelpaavuuttaan ihmettelevä ihminen ei pysty analysoimaan kerjätessään ymmärrystä eliitiltä, Viralliselta vallan papistolta.

Massamedian diskurssioperaatiot ja diskurssimyrskyt ohjaavat kansalaisten ahdistusta pois eliitin ruudusta pois, jotta vallankäyttäjät eivät olisi vastuussa vallankäytön seuraamuksista.

EU on vain eliitin vallan paisuttamista ja selvästi kytketty myös sotilaallisen vallan keskittämiseen suurimman eli USA-Saksan alle. "Eliitin turvallisuus" eli turvallisuuspolitiikka kaikenkattavan totaalidiktatuurin luomisessa.

     Rahan luonti (velka-ansojen hallinta)  ja armeija = kaikki valta.

Älykkäät akateemiset ihmiset sallivat faktojen ohittamisen ja asiakeskustelun ohittamisen kiihkopropagandalla, tunteilla, joita ohjelmoidaan harkitusti USA:n hyökkäyssotien ja CIA:n terroristien ja Kiovan natsien tukemisella. "Puolustus"-sanalla eliitin "turvattomuutta" ajetaan USA:n imperialismia Suomen puolueettomuuden tilalle ja amerikkalaisten kenraaalien salaista toimintaa Suomen armeijan ohjaajina esitetään "normaalina", "turvallisuudelle" välttämättömänä itsestäänselvytenä. Taas fakta raiskataan ja Rooma-Vatikaanin vanha venäjäviha on eliitin imperialismin suurin lyömäase. USA on kaikkea muuta kuin turvallisuuden synonyymi paitsi eliitin hysteriadiskurssissa.

Brutaalia demagogiaa - realismia ja logiikkaa halveksuen poliittisen geopolitiikan päämäärillä.

 Hysterialla ajetaan eliitin uutta fasismia kehäpäätelmänä:  hysteriaa luodaan vetoamalla hysteriaan faktojen ohi, ilman mitään tilanneanalyysia Suomen toiminnasta USA:n hyökkäyssodissa ja USA-Saksan talousvaltaa, talousterroria (Kreikka) kasvattamassa muka yhteisenä EU-projektina. Pelon paineella, massamedian avulla, suuryhtiöiden ehdolla paikallistaolous tuhoten suuryhtiöiden vallan ja jopa verotuksen alle (veronkierto, yritystuet suurille).
  • Tekopyhyyttä ylistetään ja rikkaiden viha köyhiä vastaanoikeutetaan huimalla mediaoperaatiolla - joka on identtinen oikeiston 1917-1945 operaatiolle tukea suomalaisa ja saksalaisia fasisteja. 

Demokratia tehdään mitättömäksi kun uusi uskonto/diskurssi esitetään kaiken päämääränä: EU über alles.

      "Eliitti" on subjekti kaikille EU-diskurssipuheen predikaateille.
  Nyt Sauli Niinistö julistaa massamedian kautta että   "Suomalaisia ei voi huijata". 

Anteeks? 
  Todella naurettava väitelause - kuka onkaan subjekti aina oikeistolaisten väitteissä? Oikeistoeliitti tietysti aina enemmistöä vastaan. 

Todellinen diskurssisuunta Niinistöllä on siis tämän "edustushegemoniaa" korostavan harhautusdiskurssin takana että "Eliittiä ei voi huijata" - eliitin diskurssin puolustaminen käärittynä nimelliseen suomalaisten mielistelydiskurssiin - eliitti puhuu aina "edustavansa kansaa" ja tämä on taas sitä "Me edustamme kansaa kansan parhaaksi"-diskurssia, kansan puolesta kansaa kuulematta.

  • Saulin lausahdus on snänsä ivaa eli kognitiivista dissonanssia, sillä hän itse on aktiivisesti vaatinut kauppaotaa Venäjää vastaan ja nyt väittää että kansan asenteita Venäjää vastaan ei voida ohjailla vaikka hän on omistanut elämänsä alamaisten manipuloinninlle ja suostuttelulle. 

Tässä eliitin tulkinta ja diskurssipeli suomalaisten politiikasta "yhteisenä" valtionpolitiikkana suostuttelee "me"-diskurssiin, että eliitin politiikka olisi muka yhteistä, "on aina oikeassa, emme erehdy" eli Niinistöstä eliitti "edustajana" on 100% oikeassa venäjävihassaan ja itsetuhoisassa kauppasodassa USA:n käskyläisenä vaikka vetoaakin muka maltillisuuteen tahallaan harhaisessa imagonrakennuksessa.Eliitti sanoo olevansa yhteiskunta ja kaiken ylijäämän eli talouskasvun ottaja, hyötyjä eliitin omassa "marxismissa", ylösalaisinmaailmassa median räyhätessä ihmisten järjen ja logiikan pilalle uudessa fasismissa.

EU on julistettu rauhan uudeksi uskonnoksi mutta militaristisena byrokratiana luonut pelkkää epätasapainoa, velkaa, vastuuttomuutta, kaaosta, militarismin korostamista, USA:n hyökkäyssotien tukemista, mafioiden kasvua, sodan Ukrainaan vallankaappausta tukemalla.

Nationalismi yritetään oikeiston mediaoperaatiossa liittää myös natsismiin vaikka historiallinen fakta on että natsit toimivat rahaeliitin ja pankkiierien rahoilla ja tappoivat nationalistien johtajat jotta eliitin imperialismi voisi aloittaa hyökkäyssodat itään päin. USA vie nyt joukkojaan rikkoen geopoliittisia sopimuksiaan Venäjän kanssa - ensin CIA:n avulla yli 5 miljardia käyttäen Ukrainan parlamentin vallankaappauksen luomiseen joka suojattiin EU:n ruokkimalla mediakaaoksella ja vihapuheella. Nuland itse myönsi nauhoitetussa seminaaripuheessa rahojen käytössä Ukrainassa hallituksen laittomaan kaatamiseen.

"Länsimaisen" propagandan tärkeä keino on johtopäätösten estäminen.
  • Kognitiivinen dissonanssi taktisena aseena, erittäin tarkkaan käytettynä assosiaatioiden ohjaamisena ja rajaamisena.

Kirkolla se näkyy "jeesuksen omistamisessa" eli kapinallinen on kaapattu eliitin hegemonian tukemiseen, eliitin omistamana.
 

  b)

Globalisaatiosodassa Euroopan varallisuus on ryöstelyn ja varastamisen kohteena, "ulkoistamisen" kun globalisatiosodassa Kiina ja Intia pitää kiinni suojatulleista ja valtionohjauksesta, protektionismista ja teollisuudesta. Pörssit ovat hyötyneet Kiinan nostamisesta niin kauan kuin Euroopassa on ollut varallisuutta.

Globalisatio on valhe, ei se ole avautumista vaan Kiinalle ja Intialle uhtautumista järjestetty pörssivedonlyönti välistä vetämässä.


  c)

Valevasemmisto ei selkeästi aja lainkaan takaisin toimivaksi todistettua humanistista pohjoismaista mallia, veroprogressiota, omaa valuuttaa, omaa suojatullia puhtaalle maaseudulle, työllistäviä valtionyhtiöitä, ilmaista terveydenhuoltoa ihmisten otimintakyvylle vaan julistaa ideologisesti jakautumista, uskonnollsiesti eliitin saalistuskuttuuria, köyhien vihaamista syyllisenä eurokapitalismin seuraamuksille ja vaatii tuhokapitalismia kaikkien kohtaloksi väestönsiirtoaseen kaaoksella maustettuna - ja tietysti eliitin pohjattomalle rikastumista varten. Feodaalikulttuuria eliitin ohjaamana ilman demokratiaa liittovaltiokapitalismissa.

Vatikaani teurasti ja kidutti ihmisiä ja alisti Katalonian ja EU ajaa yhä Vatikaanin alistamispolitiikkaa sallimnalla Espanjan siirtymisen vauhdilla takaisin Francon fasismii. Espanjasa on mielenosoitukset kielletty kaupunkikeskustoissa suurilla sakoilla ja aurinkovoiman käyttö.

Mikä EU.


   d)" Viitaten eilisen Docventures pelko-terrorismi-ohjelman päätelmiin, voitaneen päätellä, että SOTE-uudistus on keskeinen eriarvoisuutta ja terrorismin uhkaa edistävä hanke. Tämä uudistus lisää sosiaalista eriarvoisuutta, jonka kokoomus-puolue on ristinyt subjektiiviseksi oikeudeksi.Varakkaiden ja valintakykyisten kansalaisten oikeuksien lisääminen keskituloisten ja varattomien kustannuksella on varsinainen verovarojen puhallus. Eriarvoisuuden ja turvattomuuden lisääntyminen lisää toivottomuutta ja terrorismin uhkaa. Kansalaisten oikeutettuun pelkoon reagoidaan militarismilla, mistä Ranskan uusi laki, joka tekee hätätilalait pysyviksi on erinomainen esimerkki. Yksityisyyden suojaa kavennetaan ja poliisin ja armeijoiden edustamaa väkivaltaa lisätään.
Poikkeuksellisen voimakas demagogia saattelee näitä uudistuksia. Sipilän hallitus purki lasten subjektiivisen päivähoito-oikeuden työttömien lasten kohdalta. Yhdessä tasavallan presidentin kanssa se on voimistanut militarismia. SOTE-lakien – mikäli ne tulevat voimaan – vaikutus, jolla eriarvoisuutta lisätään ristitään kokoomus-puolueen toimesta subjektiiviseksi oikeudeksi. Tätä röyhkeämpää demagogiaa on vaikea kuvitella. "
e) 

  • Pörssi romahtaa ja romahtaa varmasti

"Pörssi romahtaa ja romahtaa varmasti
            YLE kysyi tänään:  voiko sijoittajan painajainen toistua?
YLEn haastattelemat asiantuntijat pitivät voimakasta pörssiromahdusta epätodennäköisenä nykyisessä markkinaympäristössä.
Kysymys oli väärin ensinnäkin asetettu, sillä pörssin romahdus, joka samalla on koko talouden romahdus, on kansan painajainen.  Sijoittajat ovat sentään jo voitaneet osansa, heidän kelpaa hieman hävitäkin.  Mutta tavalliset kansalaiset eivät romahdukseen tultaessa ole juurikaan voittaneet mitään, mutta joutuvat tahdonvastaisesti osallistumaan romahduksen seurannaisiin, joten heiltä pitäisi kysyä.
Toiseksi YLE kysyi vääriltä henkilöiltä.  Se haastatteli täysin vääriä ihmisiä." 
   e)

Kyllä, sinä todistat fasismin nousua.
Valtionhallinnossa. Kuka johtaakaan vapaamuurareita?
Mikko Elo : "Suomi on salaisuuksien maa. Eduskunnan ja nyt myös ministeriöiden vierailuluettelot halutaan pitää salaisina. Hybridikoulutukseen Harvardissa osallistuneen 100 suomalaisen nimiä ei julkisteta. Suomessa toimii myös laaja vapaamuurarijärjestö. Sen toiminta on kovin salaista. Maassamme on 178 loosia, -- ja Suomen suurloosin suurmestari on Jaakko Holkeri, joka on pääministeri Harri Holkerin veli. Järjestön rituaalit ja nimiluettelot ovat salaisia. Kysyä sopii, miksi tämä salaperäisyys?"    f)


USA:n geopolitiikka massamediaa ohjaavassa diskurssipolitiikassa, diskurssivääristymissä:
   UNDERSTANDING THE 'FAKE NEWS' HYSTERIA

    David P. Hamilton in CONSORTIUM NEWS                         http://bit.ly/2x3tzGe
The mainstream media’s hysteria over “fake news” is aimed less at the few instances of intentionally fabricated stories than at well-reported articles that challenge the U.S. government’s dubious official narratives, says David P. Hamilton.
For the most part, “fake news” is a fake concept designed by the corporate news media to discredit those who challenge the official U.S. hegemonic narrative. The typical MSM fake news accusation starts with some egregious fictionalization and then morphs over to the real targets: the subversives, those who would dispute foundational elements of the official history or its recent approved updates.
These subversive elements are likely to question important myths, such as the necessity of the nuclear incineration of Hiroshima or – before the Iraq War – Saddam Hussein possessing WMD, and hence must be silenced.
There are people in this world who write what they know to be fiction and try to pass it off as fact. Many of them work for the CIA and related institutions. Then, there are satirists like The Onion who write fictionalized truth. These professional prevaricators are not what draws the ire of the corporate “news.”
The approved rendition of U.S. history is a composite of lies, euphemisms and dubious rationales taught in schools, public and private, since the nation’s founding. It is continuously updated by the corporate news media. There is an army of PR types and psy-op warriors working constantly on this project; some private sector, some public, who often switch roles and sectors, but work hand-in-glove regardless.
The real fake news is the fake narrative that flows perpetually forth from these functionaries of the MSM to dominate the discourse which the billionaire owners allow voiced via their facilities. In this manner, we are all being played, all the time, and have been since birth.

For the record, the official narrative follows certain principles. Among them are:
The U.S. is never wrong in any conflict with other nations.

If the U.S. ever happens to be wrong, it was a reasonable mistake.
U.S. intentions are always benign and honorable.
U.S. judgment is always objective and fair.
The U.S. is a democracy and always supports democracy.
Americans are a peaceful people.
Americans are a superior people, so American lives matter more.
Americans are always on the high moral ground because God is on our side.
The word of our leaders is sufficient proof of any assertion.
The U.S. is the greatest nation in history.
Private is always better than public. 
Individualism is always better than collectivism.

One-Sided ‘News’
In the application of these principles, NPR’s “All Things Considered” never considers the Maduro government’s position in Venezuela, nor is Noam Chomsky, often voted the world’s foremost public intellectual, to be heard on this “public” radio. Nor will North Korea’s negotiating position relative to their nuclear weapons program be explained. It requires the U.S. military to refrain from conducting war games on North Korea’s border in exchange for freezing their weapons program; unmentionable because the U.S. militaristic leadership is unwilling to consider the proposal and because it sounds too rational.
You will hear from the world’s greatest exporter of terrorism that Iran, which hasn’t invaded a neighbor since Darius I in 500 BCE, is the world’s greatest exporter of terrorism. And that apartheid Israel is a democracy. And that the Saudis are jolly guys in silk robes you want to hold hands and dance with.
Are the New York Times, Washington Post, CNN, et al, lying knowingly? Not exactly. The news media doesn’t have to invent the lies, only repeat them. They are mainly the stenographers of governmental agencies that provide the raw material to be quoted, invariably substantiating the validity of the official position. The owners of those news outlets likely believe that narrative, but mainly they want you to believe it.
The pundits and talking heads of those news media, the on-camera personalities, must think within the parameters the official narrative or they wouldn’t have been hired to the position of highly paid spokesperson for it. Wolf Blitzer is a Zionist true believer who used to do P.R. for the American Israel Public Affairs Committee (AIPAC). Anderson Cooper is a Vanderbilt heir worth $100 million.
How objective can you be about issues of income inequality when you’ve been the top .0001% for six or seven generations? And if one dares to go off the reservation, the next thing you know you’ll be working for RT for a lot less money like Ed Schultz.
This process of narrative creation is principally a matter of focus, parameters and interpretation. On major U.S. cable news channels, the great bulk of coverage involves domestic politics, mass murders and “natural” disasters. In Europe, the focus is far more on international relationships.
The spectrum of opinion allowed in the U.S. is limited to the point that Hillary Clinton is considered “the left” and the anti-capitalist left might as well not exist. The range of permissible opinion typically stretches from pro-capitalist social liberals to pro-capitalist social conservatives. This is hardly surprising if one considers that billionaire investors own the controlling interest in all major U.S. news media. One outcome is that the U.S. is the only major industrial nation without a significant socialist political party. "


        continue → http://bit.ly/2x3tzGe


https://www.facebook.com/eric.c.anderson.dc/posts/10155912020864430.

Ei kommentteja: