perjantaina, lokakuuta 13, 2017

Valevasemmisto juhlii elintason romahdusta RKP:n kainalossa


Euro-"vasemmisto" on saanut mukavan olon RKP:n tekopyhyyden kainalossa, porvarifantasian ylläpitäjänä kun CIA:n& Rockefellerin perustama valevasemmisto & valefeminismi ei saa vastustaa eliittiä vaan valeasemmistoa palkitaan Suomea tuhoavasta kirkkokulttuurista eli tekopyhyydestä, itsetuhosta "maailman edessä" ja messiaskultista "maailman pelastajina". Synkkä suggestio Suomessa 900 v. eliitin kirkkokulttuuri tähtää AINA itsesuojeluvaiston tuhoamiseen, alamaisen fantasioihin hyväntekijänä uhrikulttuurissa ja sokeana eliitin terrorille. Suggestiokulttuuri jatkuu ja jatkuu. Viheroikeistokin ovat retoriikallaan hakeneet valevasemmiston profiilia kansan ja nuorten perheiden hyvinvoinnin nostamista mutta täysin paljaasti ovat ajamassa totaalikapitalismia, pääoman terrori-kiristysasemaa ja eliitin rikastumista.

Uranousuaan varmisteleva valevasemmisto on nyt kuin pikku lapsi joka moraalittomasti hakee vain aikuisen eliitin hyväksyntää ja lyö ketä tahansa kun isä käskee.

  • Anna Kontula vaatii rajojen avaamista kaikille eli KELA nykyisenä muotona rahoittamaan kaikkia jotka ovat hetken työskennelleet Suomessa.

       II

Pääkirjoitus: 

"Asuntokupla uhkaa tulevaisuudessa myös Suomen taloutta..."  IL


Tilanne on siis niin paha että eliitin sylikoirat tunnustavat jo isoja paloja jotta joustaisivat ettei kansa näkisi eliitin koneiston ja tuhon suuntaa mutta ratkaisua ei sanota suoraan, valtion omaa rakentamista, tarpeellisia pilvenpiirtäjiä tai kaupungin ja vuokrasääntelyä ei nosteta esille eikä laittoman väestönsiirton karmaisevaa vaikutusta hintojen nousuun - jota varten eliitti avaa rajoja, jotta verorahat käytettäisiin eliitin firmojen toimintaa väestönsiirron ylläpidossa.


Kansainvälisen valuuttarahaston IMF:n mukaan tuloerot ovat kasvaneet erityisesti kehittyneissä talouksissa.
IS.FI


   III

Sosialismi voitti, Perustuslaki on humanistisen sosialistinen -- mutta oikeisto on kaapannut vallankäytön ja virkamiehistön politiikan tekoon demokratian ohi. Pohjoismainen malli on sosialistista kapitalismia eli resurssien jakoa sääntelyn ja veroprogression kautta estämättä rikastumista mutta rajoittamalla sitä kaikkien hyväksi, myös yleisen kansantalouden hyväksi minkä laajat vertailut ovat todistaneet: pohjoismaat OLIVAT maailman tehokkaimpia talouksia ja ostovoiman lisääjiä.


Valtionyhtiöihin ei tarvita kapitalismia eikä kapitalisteja 

sillä pohjoismainen malli osoitti kirkkaasti että valtion on pakko kilpailla kapitalistien kanssa ja tuottaa onnistuneesti työpaikkoja jotta kapitalistit pysyvät kurissa. Suomen nousu oli maailmanrnnätys mutta vain veroptogression ja valtionyhtiöiden ansiosta omalla valuutalla. Kapitalismi ei ole markkinataloutta, se on salaliittoja. 

Niin kauan kuin valevasemmisto ylistää fasismia eli pankkiirien europolitiikkaa, pörssi-venolyonnin ideologiaa ja väestönsiirtoa hyökkäyssotien lavasteena, ei ole mitään unelmaa yhtenäisestä vasemmistosta. 

Vasemmisto on helppo määritellä: se toimii työväestön puolesta, valevasemmisto toimii kirkuen eliitin valitseman terroritoiminnan puolesta, jopa terroristeja joka viikko Suomeen kuljettaen. Hyvin yksinkertaista.


Sosialismi voitti, osittain kansantalouden rakenteena mutta eliitti on onnistunut purkamaan sitä mm 1989 oli tahallinen shokki, terrori-isku talouseliitin suunnittelemana. Wall streetin ohjaamana vaadittiin sääntelyn vapauttamista ja syylliset nostettiin mediassa sitten laman pelastajiksi. 

Vallankaappaus. 

Pohjoismainen malli on joustamaton ja selvä jotta elintaso nousee kaikilla: se tarvitsee veroprogression, sääntelyn, oman markan, oman keskuspankin, omat rajat, oman tiukan tullin, Venäjän kaupan vapauttamisen CIA Amerikan kauppasodista, sotilaaat pois CIA Amerikan hyökkäyssodista, insinöörikoulutusta, paljon ilmaista yleiskoulutusta, ilmaisen terveyden, stressin pois selviytymisestä.

Koulutuksessa todella voitaisiin parantaa ja tehdä joustavammaksi kuin 1968-1989 pohjoismainen mallimme.

Kekkosen sensuuri ja henkilökultti tuhosi demokratian joka loi pohjoismaisen mallin tiedostavalla työväestöllä, tiedostavalla ja tuntevalla kansalla.


"Samoin heitä ei kiinnosta pennin vertaa, miten Suomessa asuvat voivat pysyä työpaikassaan elämiseen riittävällä palkalla."
UUTISSUORA.FI    IV

Sosialismi voittaa koska kapitalismi toimii vain hyökkäyssodilla ja eliitin valheilla, resurssien kaappamisella. Eliitin omaisuus Suomessakin on etupäässä vain kolonisaatiomaavarkauksien, miekkalähetyksen ja pakkoverotuksen tuotetta eliitille. Ei ole ihmisarvoa ilman sosialismia eli resurssien jakamista, eliitin ryöstöretki jatkuu niin kauan kuin ihmiset uskovat eliitin hyväntahtoisuuteen. Suomenperustuslaki on muuten täysin sosialististen arvojen mukaan kirjoitettu: yksilöä on suojeltava eliitin terrorilta ja rahastukselta. Pohjoimainen malli on sosialistista kapitalismia: eliitti saa tehdä bisnestä mutta rahanhimon luomaa vääristymää hillitään veroprogressiolla, perustellulla sääntelyllä ja valtion takaamalla huolenpidolla. Talous nousi maailman tehokkaimmaksi. Esim. USA:n terveydenhuolto tuhoaa elämäsi taloudellisesti jos joudut maksamaan hoitosi työttömänä; Hyvin harva työtön voi maksaa 600 euroa joka kuukausi "terveysvakuutusta".Kaikki, kaikki laajat vertailut todistavat että veroprogression pohjoismainen malli loi tehokkaan talouden.

Tehokkaan. Ja syrjäytti eliitin terrorin.

kts filosofin kanta - https://www.facebook.com/VersoBks/videos/1474184805948145/Valevasemmisto SDP + vas + SAK oli Kataisen hallituksessa allekirjoittamassa ruoskaa - eivät vieläkään ole tehneet mitään konkreettista nousua eikä lakkoja romurallihallitusta vastaan. Luksustyöläisten puolella auttamassa oikeistoa pelotteen ja kauhun rakentamisessa orjatyölle, kunnon kapitalisteja. Vain lakkoilemalla rakennettiin pohjoismainen malli kun Kekkonen kielsi Ruotsin ja hyvinvoinnin seuraamisen

Kevyt lisäanalyysi


Antti Kukkonen: 

15 t · " Tohtori Molarin jutut ovat viime aikoina olleet MV:n ehdottomasti parasta antia. Tässä Molarin arvio ylioppilas Rysky Riiheläisen tuoreesta kirjoituksessa, jossa todistellaan, miten "Johan Bäckman ja Venäjän ulkomaantiedustelu, Janus Putkonen ja Donetskin kansantasavalta, Suomi ensin –liike, Paavo Väyrynen ja Kansalaispuolue, Kansanmarkka, James Hirvisaari ja Reformi, So
ldiers of Odin, Pohjoismainen Vastarintaliike sekä Ilja Janitskin presidentiksi –kampanja" muodostavat "Venäjän informaatiovaikuttamisen verkoston".
Kriteerinä tietenkään ei ole, että kyseiset tahot toimisivat tämän kuvauksen puitteissa, sillä tunnetusti niin ovelaa on Venäjän informaatiovaikuttaminen. Koska kaikki tahot kuitenkin suhtautuvat kriittisesti nyky-Suomen poliittiseen johtoon ja EU:hun, kysymys ei "loogisesti" voi olla mistään muusta kuin Venäjästä. Eihän kenellekään ole mitään "orgaanista" syytä olla tyytymätön? Toiseksi on selvää, että vain maanpuolustuskurssilaiset ja Riiheläistä lukevat "isänmaalliset" tahot voivat verkostoitua orgaanisesti, aus eigener Wille. Sen sijaan samankaltaisia kriittisiä mielipiteitä kannattavat voi organisoida vain Putin. Ajatus orgaanisesti tiettyjen jaettujen kantojen (ulos EU:sta, markka takaisin, Suomi ulkona Natosta) varassa löyhästi verkostoituvasta rahvaasta sisältää jotain kovin epäkunnioittavaa eliittiä kohtaan. Hieman kuin maajussi olisi pukeutunut aatelisasuun 1600-luvulla. Painajaismaista on ennen kaikkea se, että yhä useammat rikkovat ehdotonta kieltoa, päivänselvää käskyä, olla lukematta MV-lehteä. Miten helvetissä divida & impera, hajoita ja hallitse -politiikka voi onnistua, jos edes pahimpia tabusääntöjä, kuten MV-lehden hylkiminen, ei noudateta, vaikka keskiluokan "intellektuellit" kuinka varottaisivat lehden vaaroista?
Onneksi vasemmisto sentään on tässä eliitille tunnollista. MV-lehteä ei yksinkertaisesti lueta, piste, vittu, täysin riippumatta siitä, mitä siellä kulloinkin kirjoitetaan. Olisihan se nyt katastrofi, jos vieläpä vasemmisto löytäisi "rasistien" tai "persujen" kanssa yhteisen sävelen jossain asiassa. Tällöin he miettisivät ITSE mahdollisuuksia poliittisiin kompromisseihin sen sijasta, että he ottavat nämä mahdollisuudet tai niiden puutteen annettuna.
Kuten lisäksi huomaamme, tarjolla on jo lähes kokonaisvaltainen skolastinen tai orwellilainen uuskieli, jonka varassa pähkähullut mielettömyydet saadaan näyttämään järkeviltä, sillä kuka epäilisi, etteikö olisi olemassa Venäjän "vaikuttaja-agentteja", "informaatiovaikuttamista", EU:n "horjuttamista", jne. Tämän uuskielen harjoittajat kun eivät helposti huomaa, että tähän diskurssiin puetulla keisarilla ei totisesti ole vaatteita. Puhumattakaan siitä, että nämä käsitteet - mikäli jotain onnistuvat kuvaamaan - kuvaavat objektiivisesti heitä itseään, ei putatiivista kohdettaan, kunhan vain ilmansuuntaa vaihdetaan. Tällaista täydellistä hevonpaskaa voi esittää vain informaatio-agentti, ei täysipäinen kansalainen.
Kuka olisi edes vielä vuonna 2010 uskonut, miten kliinisesti mielipuolista skribentismiä Suomessa harjoitetaan 2017."
  .

Ei kommentteja: