maanantaina, lokakuuta 23, 2017

Poliitikkojen käyttämä hypnoosi


Hypnoosi?

Yliminä on tajunnan rajaaja, jotta hallinnan tunne säilyy, "ahdistusta" hallitaan "selkeästi" rajaamalla ja painottamalla, epämääräisyys työnnetään syrjään - ja hypnoosissa/suggestiossa luovutetaan yliminä toiselle ihmiselle - kuten kirkkoherralle, lahkojohtajalle, konsultille, massamedian Äänelle ja Sipilälle luovutetaan ohjaus ja määrittelyvalta. Jatkuvuuden tunteen painottaminen ja tiedon estäminen on ihmisen pahin sisäinen korruptio. Massamedian ja poliittisen hallinnan hegemonian teho lapsellisilla keinoilla on psykoanalyysilla helposti osoitettavissa: ihmiset haluavat luopua vallasta omasta itsestään koska se on koulutettu ihmisille ihanteeksi ja kelpaavuudeksi, alistuminen ja luopuminen ja kaaosta luodaan ja väläytellään metodisesti pelotteeksi ja ahdistuksen voimaksi; siksi sekavat poliitikot ovat tehokkaita, ahdistuksella ohjataan ja vuorovaikutus estetään ja yksilöön vedotaan vain yliminän luovuttamisella "parempaan haltuun". Suggestiosysteemit: puolueet, mediat, elitismiä korostavat lahkot, eliittiin samaistumismekanismit yms

Ohjausvalta estää oman integraation
  b)

Poliittinen koneisto kaapattu

Useimmat poliitikot eivät siis ymmärrä näitä keinoja vaan ovat silti alistuneet rahaeliitin operattorien ohjattavaksi ja välineeksi kaaospelissä. Ovat vastuussa sillä luopuvat selvästi omasta linjastaan "puolueen hyväksi", puolueteatterille eli suggestiomanipulaation keinojen hyväksi ja "joustavat" "suuremman hyväksi".

Massamedia pilkkaa pientä oppositiota metodisesti, kaikki eivät saa yhä paljon valtakunnan radiossa aikaa - ja YLE on antanut jopa yleisradiolain vastaisen käskyn että live-lähetyksessä (eikä käytännössä muutenkaan) ei saa olla suuren puoluen ehdokasta ja pienen oppositiopuoluen ehdokasta samaan aikaan.

Toivon että useammat ihmiset tekisivät useita valituksia tästä oikeusasiamiehelle jotta painostus demokratiaan kasvaisi.

Puolueissa puoluejohto välittää operaattorien käskyjä, puolue on teatteria sillä poliitikkoja painostetaan ja pelotellaan (erottamisella, eliitin antamien uralupauksien rahakkaalla varmalla tulevaisuudella) koska systeemi on luotu pelolle puoluetuella, kaupallisen mainonna sallimisella ja ennenkaikkea vaalien laskennan painottavilla mekanismeilla niin että puolue imee ääniä eikä kansan tahto ja yksilöt ehdokkaina.


Kirkko on erittäin tärkeä ulkoistettu yliminä ja erittäin tärkeä oikeiston vallan välinen. Ilman kirkon valtaa ei olisi voitu nostaa feodaaliruhtinasta Sipilää ja Kekkoskulttiakaan, ei edes Mauno-kulttia suoranan jatkona kekkoskultille. Eliitin keskiaikaiset yhteiskuntarakenteet on hyvin suojeltu oikeiston salaliitoissa eli ns Hyvä Veli Suomessa (CIA, vapaamuurarit, EVA, Rotary, Lions, RKP, keskiviikkokerho yms).

Soini kiihotti köyhiä ja väitti ymmärtävänsä heitä mutta ilmiselvästi vain huijasi ihmisiä jotta voisi käyttää vasemmiston retoriikkaa eliitin politiikan hyväksi - avoimesti oikeistolainen venytti valevasemmiston keinot aivan uuteen ulottuvuuteen demarien ohi oikeistoeliitin suureksi iloksi. Hyvin yksinkertaista tunteiden ohjausta ja kun Kekkosen aikana jattelu ja kritiikki suljettiin pois politiikasta Kekkosen hahmon uskontokultin vuoksi niin ihmiset ovat nyt vain emotionaalisesti ohjailtavissa, takaisin keskiajan kolonisaatio-kirkkokulttuurissa.

  • NATO-propagandassa hysteriapaine on kovilla kierroksilla ja suomalaisten turvallisuus esitetään vain natosta riippuvaiseksi vaikka nato on rikkonut nyt metodisesti rauhan- ja ase-sopimuksensa Venäjän kanssa, aloittanut ohjusvarustelun sopimusten vastaisesti, sijoittanut sopimusten vastiasesti USA:n euroopan ulkopuolisia sotilaita itä-Eurooppaan ja aseistanut Kiovan vallankaappausta ja Kiovan uusnatseja. 

Hyvä humanistinen ja vasemmiston nostama yksilöiden suoja, Perustuslakimme ei näe puoluetukia eikä puolueita lainkaan lain suojelun kohteena - puoluetuki on suoraa korruptiosysteemin hyväksymistä, näkymättömien ohjaajien vallan paisuttamista, puolue fasistisena painostusmekanismina. Painotettu ääntenlaskenta on selvää huijausta elitismin ja uhkailusysteemin hyväksi ja pelko puolueesta ulosheitetyksi tuleimsesta hallitsee valittujakin poliitikkoja - ja samalla pelkäävät eliitin median ohjattuja hyökkäyksiä, joka on valtava voima ja jota kanslainen ei käsitä ohjatuksi.

Eliitti toimii aina salaliittoina ja salaisin sopimuksin, se on eliitin olemus: pieni vähemmistö hallitsee enemmistöä suggestiolla ja pelolla. Fasismi on yskinkertaista: eliitti ensin, eliitti kaiken määrittäjänä, eliitin media demokratian kieltäjänä, eliitin media demokratian korvaajana.

Eliitin diktatuurin ässä on tietysti se, ketkä valitaan eliitin ohjamien puolueiden ehdokkaiksi. Sinne valitaan pelokkaita, ohjailtavia, suggestoitavia, lamasieluisia puoluekuriin upotettavia ihmisiä. Kiitollisuutta etsiviä, rahaelitin "isähahmoja" kumartavia, valtaa ihailevia ihmisiä. Eliittin samaistuvia ihmisiä, jotka pelkäävät köyhyyttä ja köyhiin samaistumista. Helposti yliminänsä luovuttavia, logiikkaa ja älyä vähätteleviä ihmisiä. Maan tapaan ja suuryritysten terroriin helposti tottuvia ihmisiä kun oma ura turvataan lupauksilla ja uhkauksilla.

  • Lakkoase taitaa olla taas ainoa kansalaisen ase kuten 70-luvulla 1100 lakko toivat pohjoismaisen mallin. 

Venäjäviha on nyt selkein suggestiohysteria eliitin kaaosaseena, epämääräisenä 50-luvun kylmän sodan toisteena, Vatikaani-eliittikirkon yliminäohjaus-"perinteenä" ja niin uhkaavana ilman mitään faktoja.
 


  c)


YLEGATE osoitti kuinka Sipilä kten Kekknenkin ohjaavat media asuoralla vallalla. MItään muutosta YLEn korruptiojournalismiin ei tullut, kaikki on poliittisesti silvottu ja taktisesti käytetty eliitin hyväksi.

Silti YLE taas esiintyy äänestäjien ja kansalaisten Tuomarina, heittelee valemedia ja vastamedia sanaa - Yle esiintyy 100% samalla tavalla kuin kirkko - mutta todellakin vastoin yleisradiolakia.

HYBRIDI-puhe ja hybridikeskukset ovat vain eliitin käyttämän suggestion lisäämistä, uusia kirkkokeskuksia, uusia Tuomiokapituleja. Faktojen ohittamista propagandaspesialistien loputtoman paskanjauhannan "virallistamisella", orwellilaisilla toimistoilla CIA:n, Saksan salaisen poliisin ja MI5:n ohjaamina.


Mikko Elo :  
" Miksi kukaan suomalainen tutkiva journalisti ei ole ryhtynyt tutkimaan tarkemmin Harvardissa informaatiovaikuttamista opiskelleen 100 suomalaisen nimiä?
Operaatio toteutettiin Markku Mantilan johdolla, ja se tapahtui valtion rahoilla. Siinä olisi jo riittävä syy tutkimiseen.
Samalla voisi tutkia, mitä he oppivat ja miten he oppejaan käyttävät. Esiintyvätkö he somessa, ja jos esiintyvät, tapahtuuko se omalla nimellä?
Tutkimista kyllä riittäisi, mutta riittääkö rohkeus? "
Ylenanto valevastamedian mainostoimistona 
" Yle nosti sekä verkkoartikkelissa että TV-lähetyksissä vahvasti esille yhden vastamedioista ikään kuin asiallisena. Sopii miettiä, miksi tämä ”vastamedia” suostui mainostamaan itseään Ylen kautta…
Joka tapauksessa oikeistolaiselle Oikea media -verkkojulkaisulle annettiin pitkä puheenvuoro – puheenvuoro, jossa päätoimittaja Jukka Rahkonen yksinkertaisesti keskittyi ylistämään omaa julkaisuaan. Käytännössä Oikea media siis päästettiin tekemään varainkeruuta.  - Vastavalkea


  d)

" Eilen YLE piti vahvasti esillä ex-suurlähettilään Hannu Himasen kirjaa. Siinä ei ollut uutta, että Himanen kehotti Suomea hakemaan NATO-jäsenyyttä mahdollisimman pian. Uutta sen sijaan oli Himasen toteamus, että NATO-jäsenyyttä pitää hakea ilman kansanäänestystä.
Himasen mukaan kansanäänestys olisi riski, kun venäläiset saattaisivat yrittää vaikuttaa suomalaisiin.
Kansanäänestys saattaisi olla tosiaan riski NATO-intoilijoille, sillä NATOn kannattajat jäisivät gallup-mittausten mukaan selvästi tappiolle. Suomen kansan enemmistö on tervejärkistä ja haluaa hyvät suhteet myös Venäjään. NATO-jäsenyys on pienen eliitin projekti."


"Syksyn NATO-sekoomus Suomessa?" - Kysyy Venäjän valtamedia ja kirjoittaa Suomessa käynnissä olevasta kiivaasta natottamisesta... Venäjä ei voi olla huomioimatta provokatiivista Venäjä-vastaista propagandaa, höyryäviä propagandisteja ja eliitin kylvämää Nato-kiimaa. Jutussa todetaan paikkaansa pitävästi, että enemmistö suomalaisista on Natoa vastaan.


Following a protracted lull, lobbying for NATO has intensified once again in non-aligned Finland amid perennial fears of Russia, despite the majority of Finns…
SPUTNIKNEWS.COM

Poliisin tietoon tulleet virkarikosepäilyt ovat kasvaneet päätähuimaavaa vauhtia 2000-luvulla. Tuoreen korruptioraportin mukaan Suomessa on tutkittu useita…
MTV.FI


Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin toimitusjohtaja Aki Lindén kertoo Yle Radio 1:n Ykkösaamussa, että sote-uudistuksen valinnanvapaus kismittää…
UUSISUOMI.FI

.

Ei kommentteja: