perjantaina, elokuuta 18, 2017

Vasemmistoliitto romahtaa mutta ei tunnusta oikeistolaista linjaansaMiksi kukaan äänestäisi  nytoikeistolaista vasemmistopuoluetta?

   Ei kukaan järkevä ja tiedostava humanisti.  


Siksi meillä on nukkuvia 2 miljoonaa ja entiset äänestäjät äänestävät porvaripuolueita kun vasemmisto on täydellisen epäuskottava pelle rkp-kokomuksen ja EVA:n kainalossa.


Porvariperheistä nousevat muotitietoiset "Vihreät" osaavat porvarinäytelmän paljon paremmin

 - ja ovat luvanneet paljon härskimpiä oikeistolaisia valheita kuinka Suomen romuttaminen "hyödyttää lapsiperheitä" ja kuinka Amerikan hyökkäyssodat ovat suomalaisten velvollisuus.

Vihreät tukevat maailmaa saastuttavaa kapitalismia 100% suuryhtiöiden ehdoilla blatantisti.

Kapitalismi on vain eliitin ryöstöretki, se ei ole markkinataloutta vaan mielikuvitusvelan luomista rahaksi, jonka rahaeliitti kahmii ja se jätetään systeemissä lapsiperheiden velaksi!

Pohjoismaista mallia ei ole ilman itsenäisyyttä, omaa tullia, omia rajoja, omaa valuuttaa, veroprogressiota, eliitin veronkierron estämistä, omia valtionyhtiöitä, tiukkaa sääntelyä. Tämä on kokonaisuus kansan eli enemmistön hyväksi yleiseksi hyvinvoinniksi ilman poikkeuksia humanistisin periaattein kapitlaismin keinottelua vastaan. Rikkaimmat suvut Suomessa ovat saaneet omaisuutensa esi-isiensä kolonisaatioväkivallalla ja varkauksilla. Se ei ole yhteiskunnan hyvä pohja eikä oikeudenmukaisuutta.

  • Nyt EU vie joka vuosi Suomen tulliverotuksesta pois 7000 miljoonaa  EU-korruptioon, pois suomalaisilta. Ja vasemmistoliittokin on hiljaa ja vaatii ihmisiä tottumaan demokratian hävitykseen ja velkaantumiseen EU:n takia. EU:n kirjanpitoa ei ole koskaan hyväksytty tarkastajien toimesta, korruptio on EU:n päämekanismi. 


SDP & VAS ovat nyt porvarin hajotuksen aseita.

Ne tukevat yhteiskunnan hajottamista eli EU:n pankkiirien vallan kasvua pankkien verotusoikeudella, Suomi aseettomana ilman tullia ja omaa valuuttaa ja valtionyhtiöitä EU:n/Saksan tuhovaatimuksien mukaisesti.

Valevasemmisto ei ole vastavoima suurpääomalle vaan uskoo kapitalistien valheisiin avoimista rajoista ja Natomaiden hyökkäyssotien ja venäjävihan jalosta päämäärästä.

Aito vasemmistolainen on aina vastavoima kapitalistien yhteiskuntaterrorille.

EU:n päämäärä on tuhota demokratia ja demokratiaa ei ole ilman 100% itsenäisyyttä. EU on äärioikeistolaisen eliitin perustama ja suunnittelema natsipankkiirien kanssa jo v. 1940.

Ein Bank. Ein Reich. Suuruudenhulluuttua eliitin feodaalihistorian mukaisesti, keskitettyä valtaa Vatikaanin unelmien mukaisesti.
 

SDP ja SAK ovat todistetusti CIA:n kaappama 30 vuoden valtavalla lahjonnalla, Lipponenkin koulutettiin CIA:n yliopistossa, Mauno Koivisto oli teollisuuseliitin palkkaamana vakoilijana ja ilmiantajana Turun telakalla. Koettakaa nyt tajuta.

Valevasemmistosta johtuu nyt työläisten ja köyhien apaattisuus, joka europuolueena tukee suoraan oikeiston EU-tuhokapitalismia eikä vastusta eliitin rahan kahmimista eikä edes veronkiertoa (Kataisen kanssakin lisäsivät veronkiertoa) eikä vastusta naton fasismia ja Amerikan hyökkäyssotia. Eihän kukaan järkevä vasemmistolainen äänestä valevasemmistoa, joka on kaiken lisäksi CIA:n perustama SDP + VAS, harkittu valekulissi porvarien turvaksi. VAS toistaa nyt demarien valheita ja puoluejärjestelmää oikeiston ja sotahullujen palvelijana.
Aito vasemmisto taistelee aina rahaeliittiä ja sotahulluja kenraaleja vastaan. Nyt vasemmistoliitto puolusta eliitin rikastumista sillä EU on rahaeliitin vallankaappausprojekti joka tasolla ja vasemmistoliitto kirkuu aina EU:n fasismin puolesta joka käänteessä muka pelastuksena. Harhautettua ja lahjottua porukkaa uralupauksilla oikeiston lemmikkinä.

    Uusi aito puolue on välttämättömyys. 

70-luvulla työläiset ohittivat lakkoillen demarit ja kävivät Kekkosta ja hallitsevaa luokkaa eli suomenruotsalaista eliittiä päin 1100 lakon voimalla. Se on suoraa demokratiaa ja todistetusti tehokasta, saimme ruotsalaisten mallin, pohjoismaisen hyvä mallin palkkatasona, turvallisuutena, terveydenhoitona, eläkkeinä, koulutuksena, sairaspäivinä: eliitin ryöstö lopetettiin, halpatyö lopetettiin humanistisesti. Mutta työläisillä ei ollut analyyttistä kykyä hylätä valevasemmistoa, eliitin etuja ajavia agentteja ja uralupauksilla voideltuja soluttautujia.

Kekkonen ja rahaeliitti julisti tuomiota että pohjoismainen malli tuhoaa Suomen, ei sovi Suomelle - mutta Suomi teki bkt:n nostossa maailmanennätyksen. Pieni Suomi nousi - Venäjän bilateraalisen kaupan avustamana mikä on nyt kielletty nato-shakaalien toimesta, valevasemmiston avulla. 

  


  • Vasemmistoliittolaiset, ettekö ole lukeneet kirjoista, kuinka oikeisto ja kapitalismi toimii aina salaliitoilla ja propagandalla - ja ettekö ymmärrä, kuinka olette tukeneet kolonisaatiota ja imperialismia ohjattuna valevasemmistona tukiessanne terroriorganisaatio Natoa? Ettekö tiedä ettäNato perustetiin operaatio Gladioon tappamaan ihmisi 15000 terrori-iskussa, joista "journalistit" yhä syyttävät "kommunisteja" ja vasemmistoa? EU parlamentti on myöntänyt Naton terrorismin eli Galdion olemassaolon kirjallisesti - ja Gladio jatkuu mm Ukrainassa.

    Euroopan terrorishow näyttää olevan taas Naton ja mossadin järjestämää outoa terroria oudoin keinotekoisin kuvin. Ettekö ymmärrä kuinka puolueenne USA-mieliset ovat harhauttaneet teitä rankasti ja suunnitelmallisesti tukemaa kapitalistien sotia ja oikeiston etenemistä eduskunnassa?

Globalisaatio on kolonisaatiota, sotataloutta. 

Eliitin terroria. Orjatyön tuomista Suomeen lukutaidottomien miesten väestönsiirron avulla. 

Ettekö ymmärrä että Soros jatkaa Rockefeller-säätiöiden operaatioita vasemiston kaappamisessa kapitalistien avuksi, EU kapitalistien vallankaappauksen projektina? EttäAntifa on nyt Soroksen ja Clintonienohjaama terroriorganisaatio edistämän kapitalistien valtaa EU:na ja USA:n imperialismina, sotien sytyttämisinä? 

Fasismia pukkaa


Oikeustieteen professorit arvioivat, että EU-lainsäädäntö on tuonut Suomenkin oikeusjärjestykseen aiempaa kovemmat arvot. Oikeusoppineet kiittelevät…
YLE.FIItseään kauhean hyvinä ihmisinä pitävä suomalainen ns. vasemmisto kitkuttelee…

RAYHABLOGI.BLOGSPOT.COM
         CIA:n ohjaama NATO                                                                                      Operaatio Gladioja Naton salaiset armeijat     

 - Pommi-iskuja, murhia, vallankaappauksia, kidutusta... Tällaista oli synkimmillään Naton koordinoimien salaisten armeijoiden toiminta kylmän sodan Länsi-Euroopassa. Niiden paljastuminen muistuttaa jatkuvasta tarpeesta suhtautua kriittisesti kulloinkin esiin nostettuihin viholliskuviin. - Artikkeli VASTAVALKEA  
  "  Vyyhti alkoi purkautua italialaisen tutkintatuomarin Peteanossa vuonna 1972 tehtyä pommiattentaattia koskevien tutkimusten myötä. Paljastusten seurauksena pääministeri Giulio Andreotti joutui elokuussa 1990 vahvistamaan, että Italiassa ja muissa Länsi-Euroopan maissa toimi salaisia armeijoita. Muualtakin tihkui tietoja verkoston operaatioista, ja asiasta kehkeytyi Länsi-Euroopan laajuinen skandaali, joka kuitenkin jäi Persianlahden kriisin varjoon.  
Tutkimusten myötä julkisuuteen nousi ilmaus ”jännitteen strategia”, jolla viitattiin pyrkimykseen säilyttää poliittinen status quo tarvittaessa väkivalloin — mm. terrori-iskuin, joista syyllistettiin poliittinen vasemmisto. Peteanon iskusta tuomitun Vincenzo Vinciguerran lausunnon mukaan siviileihin kohdistuneiden iskujen tarkoituksena oli saada kansalaiset vaatimaan valtiolta lisää turvallisuutta.
Vakavin yksittäinen Gladioon yhdistetty terrori-isku on vuonna 1980 tehty Bolognan rautatieaseman pommi-isku. Siitä tuomittiin 15 vuotta myöhemmin kaksi uusfasistia, mutta myös Italian sotilastiedustelun entinen agentti Francesco Pazienza sekä Pietro Musumeci ja Giuseppe Belmonte Italian salaisesta palvelusta. Heidän todettiin koettaneen johtaa tutkijat väärille jäljille tavoitteenaan todellisten tekijöiden suojelu.
Euroopan parlamentti tuomitsi Gladion marraskuussa 1990 todeten päätöslauselmassaan, että ”tietyissä jäsenvaltioissa sotilaalliset salaiset palvelut (tai niiden kontrolloimattomat haarat) olivat sekaantuneet vakaviin terrorismi- ja rikostapauksiin, minkä eri juridiset selvitykset ovat osoittaneet”, ja vaati perusteellista selvitystä näiden toimijoiden osallisuudesta ”terrorismin ongelmaan Euroopassa”. Italiassa, Sveitsissä ja Belgiassa kansalliset parlamentit alkoivat tutkia salaisia armeijoita."  ...  • Kapitalismin eli pörssieliitin,
    rahan kasaamisen ja kurjuuden luomisen projektin terrori reaalitalouden ns "markkinatalouden" nujertamiseen ja hallintaan monopoleilla ja kartelleilla - Nyt :

THE BANKS HAVE $9.8 TRILLION SITTING AROUND, 
BEING USED FOR STOCK BUYBACKS OR PLAYING CASINO CAPITALISM; IN OTHER WORDS; NOT LENDING MONEY TO JUMPSTART THE eCONOMY.  
  Central banks in the US and Europe were grossly in error predicting in 2008 that massive liquidity injections and zero interest rates would re-stimulate their economies and return them to pre-crisis real GDP growth rates. They are now about to repeat a similar error, as they presume that raising those rates, and retracting excess liquidity by selling off balance sheets, will not have a significant negative impact on the real economy or financial markets.
Central banks’ balance sheets have been growing for almost nine years, driven by programs of zero-bound (ZIRP) interest rates and the introduction of firehose liquidity injections enabled by quantitative easing, QE, bond and other securities purchases.
After eight years, the official consensus among central bankers and government policy makers is that the 2008 shift to unlimited central bank liquidity and zero (or below) interest rates is now over. The front page business press and media lead story is that central banks are now about to embark collectively in a new direction – raising their benchmark rates and selling off their massive, bloated balance sheets. But don’t bet on it. They may find sooner, rather than later, that rates cannot be raised much higher and that balance sheets—now totaling $9.8 trillion for the US, UK and Europe alone—may not be reduced much, if at all, without provoking a further slowdown of their still chronically weak real economic recoveries, or without precipitating a serious contraction in equity, bond and other financial asset markets.As central bankers, finance ministers, and government policy makers head off to their…
COUNTERPUNCH.ORG

Nyt avoimesti natsien rahoitusta - hetken aikaa salaista näennäistä lakia vastaanUnder pressure from the Pentagon, Congress has stripped the spending bill of an amendment that prevented funds from falling into the hands of Ukrainian…
THENATION.COMDid Hillary Clinton start the Islamist insurgency in Iraq?…
THEWEEK.COMEin Bank

Harva tietää, että Euroopan Unionin juuret eivät ole Churchillin puheissaan mainitseman tarkoituksessa. EU:n perusidea ei ole koskaan ollut ...

RAYHABLOGI.BLOGSPOT.COM.

Ei kommentteja: