tiistaina, elokuuta 15, 2017

Miksi Saku Timonen levittää uusnatsien ja CIA:n propagandaa? Uuninpankko eliitin juoksupoikana

* päivitetty            

 Miksi Saku (Uuninpankko-blogi)  levittää oikeistolaisia rkp-kokoomuksen massamedian toistamia valheita vuodesta toiseen ja siunaa eliitin keksimän "globalisaation", tuhokapitalismin, Kiovan uusnatsit ja Kiovan pommitukset siviilialueille Naton suojaamana, Naton aseilla?

Miksi äärioikeistolaisen oikeistohallituksemme "vastustajat", samalla kuitenkin pankkiirien EU-globalisaatiota kannattavat, yhä toistavat CIA USA:n propagandaa?


Leimaa suomalaiset nationalistit natseiksi ja kannattaa samalla EU:n ja Cia:n tukemia Kiovan natseja?

Herätkää. Suomi itse tukee Kiovan natseja ja nukkehallituksen jatkuvaa tykkisotaa kansalaisia vastaan. Euroopassa on CIA USA:n luoma sota ja vallankaappaus käynnissä EU:n tuella, CIA-NATO:n aseilla.

Globalisaatio? Rajattomuus?

Suomi on myös CIA-NATO:n hyökkäyssodassa mukana Afganistanissa, CIA:n huumetuotantoa suojelemassa kuten on Malissa ja Irakissa, täysin YK-sopimusten ja järjen vastaisia hyökkäyssotia. EU on sotaisa CIA-NATO-EU ja suomalaiset globalistit toistavat siksi CIA-propagandaa julistaessaan EU:n pyhyyttä ja Suomen alistumista euroterrorin ja pankkiirien keinotteluvelan eli eurovelan maksamisen alle: liittovaltion ja Saksan uuden jättiarmeijan alle.


Katsokaa KREIKKAA. Saku kannatta EU:ta, joka tuhosi Kreikan CIA:n 60 vuotisen projektin päätteeksi - ja silti väittää olevansa köyhien suuri bloggaaja?

USA:ssa riehuu nyt Clintonien ja Soroksen rahoittama valevasemmisto,
joka hyökkäsi soihtumarssin kimppuun. Clinton  ei ole demokratian asialla, hän oli sytyttämässä Irakin ja Syyrian sotaa miljoonin uhrein, stressiin, raiskauksiin ja pommeihin kuolleita ihmisiä. ANTIFA on CIA:n, Soroksen ja Clintonien kaappaama organisaatio, joka luo välivaltaa ja kaaosta, kieltää USA:n vaalien tuloksen ja huutaa presidentin ym tappamista.

Nämä ovat meitä lähellä olevia Euroopan uusnatseja, joita Suomi rahoittaa EU:n tukien kautta vaikka Kiovan nukkehallitus ei ole osa EU:ta.

CIA-NATO aseistaa kaapattua maata kansainvälisiä lakeja vastaan, joka ei ole osa Natoa!

CIA-NATO hyökkäsi Syyriaan ja aseisti terroristit - vastoin YK-sopimuksia.Globalisaatiota vaativat vale-humanistit ja viher-oikeisto tottelevat myös CIA:n ja siis Sipilän hallituksen fake-news -listaa. Kuinka voit vastustaa kapitalistista euro-äärioikeistoa ja hallitusta jos tottelet hallituksen narratiivia pankkiirien ja massamedian vallan lisäämisessä?


Valtioneuvoston tiedottaja Markku Mantila esiintyi eilen Yle:n Päivän kasvo-ohjelmassa otsikkonaan "Venäjän propaganda". Keskustelu aloitettiin Ilta-Sanomissa esitetystä tiedosta, jonka mukaan Venäjän televisiossa olisi väitetty Suomen laukaisseen talviso
TURPEINEN-SAARI.NETMitä vale-humanistien, rajojen aukaisijoitten ja äärioikeistolaista taloutta ajavan hallituksen "globalisaatio" on?

 • "Because Mrs Thatcher in 1989 talked about 'the brave casino economy & deregulation' - that was the moment when it began."

Kurjuutta, orjatyötä, pahoinvointia köyhille Euroopassa eliitin ja keinottelijoiden rikastuessa = EU. Kun sääntely ja rajat avataan, kansalaiset pakotetaan pelastamaan pankkeja kun tuhokapitalismissa kaikki tähtää pankkien vallan ja keinotteluvelan kasvattamiseen ilman sääntelyä.Kiovan avoimesti 30-luvun natsilippuja heiluttavista "uus"-natseista on kaikki todisteet CIA USAID:in kustantamina 60-vuotta (!) - ja nyt aseistamina, vallankaappaus aseilla "maidan:issa" parlamenttitaloon on täysin selvä, tarkka-ampujat olivat Kiovan natsien mielenosoitusalueelta ampuneita palkkasotilaita  ranskalaisen ja hollantilaisen selvityksen mukaan.

Massamedia, europuolueet ja jopa "pienen ihmisen Saku" on oikeistolaisesti hiljaa EU:n, NATO:n ja CIA:n uusnatseista Kiovassa, jotka ovat mukana militantteina Naton aseilla Kiovan nukkehallituksen hyökkäyssodassa itäisiä kaupunkeja vastaan: siviilejä on ammuttu 200000 kertaa tykeillä ja raketeilla ja se jatkuu joka viikko EU:n siunaamana

CIA:n amerikkalainen vihapropaganda on 50-l amerikkalaisten keksimää kylmän ja kuuman sodan propagandaa. Ei demokratian ja rauhan toimia.
Venäjäviha on myyty CIA-Hollywoodin avulla;

Ihmiset eivät näytä ymmärtävän kuinka tehokkaita hypnoosiohjaus, massasuggestiot ja miellefiksaatiot ovat suljetussa organisaatiossa kuten puolueissa. On selvää että CIA jatkaa omia suggestio- ja hypnoosiohjelmiaan poliitikkoihin. Suomessakin sillä virkamiehet ja tutkijat ovat kertoneet minulle kahdenkesken että CIA on toiminut jopa SUPOn tukemana Suomessa 68 vuotta. Siksi SDP on täysin CIA:n kaappama ja on nyt amerikkaystävällisten myyrien ohjaama kuten muutkin europuolueet: demarien laaja CIA-lahjonta on todistettu Ruotsissa tunnustettujen tutkijoiden toimesta. CIA ei ikinä tue ilman laajaa suggestio-, hierarkia- ja vaino-operaatioita. Porvarien kulissit

Valevasemmisto-liitto on nostanut uuden elitistisen nuorisoagitaattorin valtaan, joka ajaa euroterrorin ja Rockefellerin ideologiaa valtion hajottamiseksi yhä syvemmälle eksytettyihin kevytvasemmistolaisiin.
Rockefeller -instituutit ja think tankit loivat valevasemmiston eli kaapatun vasemmiston miljardeilla dollareilla.
Feminismi kaapattiin ensimmäisenä. Yksinkertaisin mekanismi oli nostaa rahalla yliopistoihin oikeistolaisia demagogeja jotka käyttivät vasemmistolaisia käsitteitä. Hyvin yksinkertainen kaappausmekanismi. Monimutkaisen kulttuurikaappauksen takana on yksinkertainen periaate: korostaa elitismiä ja eliittinaisten paremmuutta ideologisena ja emotionaalisena (hysteerisenä) lähtökohtana vihalla maustettuna kuten lahkot korostavat omaa puhtautta ja ulkopuolisten saastaisuutta. Poliittisesti ohjattuja psykologisia keinoja, vasemmistolaisuus käännettiin solidaarisuudesta hyvin rahoitetun eliitin myriadiseksi vihapuheeksi ja alistumiseksi rahaeliitille, kapitalismille. Nyt feministit kannattavat Naton eli USA-CIA hyökkäyssotia kuten ohjelmointiin kuuluu: pankkiirien ja rahaeliitin imperialistiset arvot uitettu valevasemmistolle.
   
     a) 

Watchdog Median tyhjentävä dokumentaatio Ukrainan sodasta - Euromaidanista MH-17:ään (VIDEO/Engl.) 


https://fi.sott.net/article/459-Totuus-Ukrainasta-Watchdog-Median-tyhjentava-dokumentaatio-Ukrainan-sodasta-Euromaidanista-MH-17-aan-VIDEO-Engl

Kiova USA:n nappulana ja nukkehallituksena

   b) 


"Far-right in US & Ukraine


 Same problem, different approach among politicians and media"  
 
Having backed a right-wing coup in Ukraine and right-wing terror groups in Syria, U.S. leaders now confront rising right-wing terror at home.
MINTPRESSNEWS.COM|BY WHITNEY WEBB


Open Society -säätiön julkisuuteen vuodetut dokumentit todistavat organisaation aktiivisesti kouluttaneen sosialistisia eurokansanedustajia taistelemaan…
KANSALLINENKURIIRI.FI
Nyt avoimesti natsien rahoitusta - hetken aikaa salaista näennäistä lakia vastaan

Under pressure from the Pentagon, Congress has stripped the spending bill of an amendment that prevented funds from falling into the hands of Ukrainian…
THENATION.COM
As an attendee of the Unite The Right rally and…
DAILYCALLER.COM Ja Kiova ujuttaa rakettejakin

c) 

 • Oli mielenkiintoista lukea eilen käsiini saamaa Helsingin teattereiden tulevan ohjelmiston mainosta. Kaupunginteatteriin tulee kliseinen Mannerheim-produktio, joka referaatista päätellen on täynnä Mannerheim-hypeä ylläpitäviä puolitotuuksia ja peittelyitä. Se, että suomalaisten on vuosikymmenestä toiseen nieltävä tuo valhe on johtanut siihen, että Suomi alistuu edelleen Saksan vasalliksi on sitten kysymys ulkopolitiikasta, kauppapolitiikasta tai Kreikan "laina-avusta" joka vuodesta toiseen meni suoraan Ranskan ja Saksan pankkien pelastamiseen kun Sarkozy ja Merkel eivät uskaltaneet panna omien maidensa kansalaisia pelastamaan verorahoilla omia pankkejaan. Oli helpompi valheella, vääryydellä ja IMF:n ja ECB:n ja komission tuella manipuloida suomalaiset uskomaan että "Kreikkaahan tässä autetaan" vaikka rahat menivät suoraan Saksan ja Ranskan kaatumisuhan alla oleville pankeille.
  Valtamedian ja poliitikkojen räikeät valheet tai tietämättömyys ovat johtaneet Suomen umpikujaan sekä talous- että ulkopolitiikassa. Muut Pohjoismaat eivät ole samassa liemessä koska eivät kuulu Euroon. IMF:n kautta myös euroon kuulumattomat maat joutuivat talkoisiin. Saksa, Ranska ja USA viis veisaavat "demokratiasta". Niitä ajaa puhdas piittaamattomuus.
  Milloin Suomen kansalle sallitaan totuus omasta historiastaan, joka on edellytys totuuden hahmottamiselle myös tämän päivän tapahtumiin.


  The man accused of being a neo-Nazi, murdering a woman by deliberately driving into her during protests in Charlottesville is supporter of Hillary Clinton
  DAILYNOTIFY.COM
   
CIA:n venäjävihaa ja kylmää sotaa - taloussota aiheuttaa suomelle valtavia taloustappioita kun samalla USA ostaa enemmän hitec raketteja Venäjältä - lapselliset CIA-sodan levittäjät. 


Miksi USAlle ei vaadittu tuohtuneina sanktioita ja kauppasotaa

inhottavana valtiona kun Bush aloitti neljän miljoonan ihmisen teurastamisen tai raivottu Obaman jatkamana 30 maassa - jos Hämeenanttilan mukaan on kauheaa miten negatiivisesti suhtaudutaan USAhan. Massmedian geopoliittiseen hysteriaan uponneet akateemiset osoittavat oman osansa tyhmyytensä propagandaa uskomalla.


Alma Sanmartin shared a link to the group: Venäjän trolliarmeija.
4 hrs
Jotenkin sekopäinen kirjoitus. Hämeen-Anttila ei varmaankaan hahmota, että vaikka Yhdysvallat tuhosi Irakin tekaistujen joukkotuhoasesyytösten perusteella ja tappoi satoja tuhansia ihmisiä, ei kukaan silti edes vihjaillut sanktioista. Kun krimiläiset tahtoivat liittyä Venäjään, kukaan ei kuollut, mutta vielä vuosien kuluttuakin laaditaan uusia pakotteita.
Mutta loppulauseessa on silti järkeä:
"Sinä päivänä kun suuri osa kansasta haluaa sotilasliittoon Putinin Venäjän kanssa tai puhuu venäläisistä sotilastukikohdista vieraissa maissa näiden maiden suojeluna, alan minäkin kirjoittaa kolumneja Putinia vastaan."
 


The NYT reports that a Ukraine factory it is the most likely source of the engines that in July powered the two ICBM tests, which were the first to suggest that North…
ZEROHEDGE.COM
USA ja Suomi vastistivat anti-nazi -julkilausumia
 


The U.S. was one of three countries to nix a resolution condemning glorification of Nazism, citing freedom of speech issues and concerns Russia was using it to…

CBSNEWS.COMEx-euroedustaja Esko Seppäsen (vas.) laskelmien mukaan Suomi on maksanut lähes miljardi euroa Saksan, Hollannin, Ruotsin ja Itävallan jäsenmaksuja.
HELSINGINUUTISET.FI

Globalisaatio on dollarioligarkkien keksintä tuhota sääntely, demokratia ja kansallisvaltiot pörssiyhtiöiden tieltä. Väestönsiirto on CIA:n ja mossadin operatio joka on kiinteä osa globalisaation kaaosprojektia ja CIA USA hyökkäyssotia.

Maakuntahallinnon rakentaminen on silkkaa hölmöyttä, sanoo Helsingin…

TALOUSELAMA.FI


The Odessa Massacre remains a haunting moment for the mothers and fathers who had to bury their young children after they were burned alive or fell to their deaths.

THEDURAN.COM|BY ADAM GARRIE
Suomi ja NATO on suorassa yhteistyössä mossadin ja Israelin kanssa. Helsingin kaupunki luovutti käytännössä ilmaiseksi Kruunuhaasta mossadille uuden keskuksen. Miksi Suomi antaa CIA:n ja mossadin, vieraiden valtioiden vakoilun ja sabotaasiyksiköiden toimia Suomessa
 

.

Ei kommentteja: