torstaina, elokuuta 17, 2017

Fasismi kokoomuksen ja vihreiden linjanaKokoomus, rkp ja keskusta perustettiin fasistipuolueiksi sillä niiden selvä tarkoitus rahaeliitin ohjaamana oli kieltää työläisten ja vasemmistolaisten puolueiden toiminta - eli lopettaa demokratia.

Vihreät seuraavat suoraan näiden fasisti-sukujen linjalla ja maailmankuvalla sillä porvarien vihreä puolue ja brändi Saksassa oli yksinkertaisesti Nato-kenraalin perustama operaatio, taas yksi linja Naton Gladio-terroritoiminnassa eliitin uuden eurofasismin monissa brändiprojekteissa.


Venäjäviha ja suomiviha, itä-viha, on ollut Euroopan roomalaisen feodaalieliitin suuri historiallinen, ideologinen imperialismin paatos 2300 vuotta, 1650 vuotta kirkollisen pakkouskonnon, Rooman uusitun fanatismin edustajina,

  jolla jo vuonna 400 aloitettin Rooma Vatikaanin ensimmäinen ristiretki suomensukuisten alueille "etelä-Ruotsiin". Nyt vasta 100 vuoden hidastelun jälkeen Ruotsissa on kaivettu esiin roomalaisten linnoitus, jonka suomalaiset perustellulla vimmalla tuhosivat sitä kuitenkaan ryöstämättä suomalaiseen tapaan: hopea ja kulta jätettiin saastaisena imperialistien ruumiiden alle sitä ottamatta.


Syyrian sodan eli Syyrian alistamisen vaatiminen on todistanut kaikki europuolueet länsi-imperialismin ja eliitin uuskolonialismin, sotatalouden kannattajiksi - eli Vatikaanin ja fasismin selkeiksi kannattajiksi. Fasismi on AINA eliitin fasismia, ei katufasismia.
 
Samalla kun USA käy hyökkäyssotaa ja kuolemanpartioita n 30 maassa esim Saksan salaisen US Africomin kuolemanpartiotiminnan kautta niin venäjävihan älyttömin valhe on Venäjän esittäminen aggresorina.

Kiovan vallankaappaus suoraan uusnatsien toimittamana ja CIA USAID:in Kiovan natsien rahoittamisena (5000 milj dollaria apulaisulkoministerin videolla tunnustamana) on todiste kuinka "journalistit" jatkavat samaa mitä Helsingin Sanomat ja YLE tekivät ylistäessään Hitleriä 30-l.

Kauppasodan julistmainen Venäjälle on vain CIA USA:n geoplitiikkaa ja sotaa - kaikenlisäksi YK-sopimusten vastaista aggressiota vain US Amerikan käskemänä, ei YK:n sopimana. Kaikki USA:n sodat ovat laittomia - Syyria, Libyä, Afganistan, Irak, pohjois-Korea, AFricomin 300 hyökkäystä Afrikkaa joka vuosi. Laittomia ja Suomi on virallisesti mukana sodissa sekä luovuttaa kalliisti koulutettujan ammattisotilaita pois armeijasta palkkasotilaiksi kuolemanpartioihin mm. Africom.

Tunne historia ja kapitalistien keinot.


  • Vasemmistoliittolaiset, ettekö ole lukeneet kirjoista, kuinka oikeisto ja kapitalismi toimii aina salaliitoilla ja propagandalla - ja ettekö ymmärrä, kuinka olette tukeneet kolonisaatiota ja imperialismia ohjattuna valevasemmistona tukiessanne terroriorganisaatio Natoa? Ettekö tiedä ettäNato perustetiin operaatio Gladioon tappamaan ihmisi 15000 terrori-iskussa, joista "journalistit" yhä syyttävät "kommunisteja" ja vasemmistoa? EU parlamentti on myöntänyt Naton terrorismin eli Galdion olemassaolon kirjallisesti - ja Gladio jatkuu mm Ukrainassa.

     Ettekö ymmärrä kuinka puolueenne USA-mieliset ovat harhauttaneet teitä rankasti ja suunnitelmallisesti tukemaa kapitalistien sotia ja oikeiston etenemistä eduskunnassa?

    Ettekö ymmärrä että Soros jatkaa Rockefeller-säätiöiden operaatioita vasemiston kaappamisessa kapitalistien avuksi, EU kapitalistien vallankaappauksen projektina? EttäAntifa on nyt Soroksen ja Clintonien ohjaama terroriorganisaatio edistämän kapitalistien valtaa EU:na ja USA:n imperialismina, sotien sytyttämisiniä?      II

Jatkosodan jälkeen yhteiskuntamme teki pahan virheen kun ei riisunut fasisteja vallasta.

Fasisti Erkkokin, joka oli jo 20-l orgnaisoinut yhteistyötä natsien ja suomalaisten sisällissodan joukkomurhaajien välillä, jätettiin jatkamaan oikeistolaista ovelampaa propagandaa ja laajaa, laajaa sensuuria.
  • Kymmenet ihmiset ovat kertoneet minulle kuinka ovat kuulleet kokoomuslaisten kodeissa ja juhlissa ylpeitä kertomuksia suvun tekemistä joukkomurhista sisällissodassa ja jatosodassa, esitelleet tappajien aseita reliikkeinä ja kuvailleet kuinka taas tulee puhdistuksen aika eri vaihtelevin sanoin ja vertauskuvin. 


Natseja ja rotuoppia ylistäneen oikeiston annettiin häärätä jatkossakin  poliittisena kapellimestarina koska vasemmisto ei päässyt julkisuuteen fasistien omistaman massamedian ja kirkon ohitse.

Valan saksalaisllle tehnyt natsi, suopon kiduttaja ja sisällissodan joukkomurhaaja Urho Kekkonen nostettiin valtukunnanfasistiksi masamedian pesemänä ja sensuroimana. Repo Yleisradiossa Kekkosen ystävänä loi valevasemmiston kulissin laulavan vasemmiston avulla ja tietoisuus fasistien poliittisesta pelastamisesta ja heidän verisestä vastuustaan natseihin sitojana haudattiin loistavan kulissin alle jonka päätarkoitus oli tehdä Kekkosesta jumalhahmo, keisari ja tuhota demokratian taju suomalaisilta. Analyyttine ja historian tunteva vasemisto estettiin pois YLE:stä. Kaikki oli kulissia oikeiston piilotetun vallan jatkamiseksi.

Siinä onnistuttiin ja toinen solutettu oikeistolainen Lipponen nostettiin tuhoamaan Suomen itsenäisyys 30 CIA:n lahjonnalla SDP:ssä. Demarit ovat täynnä operatiivisesti CIA:n rahalla nostettuja äärioikeistolaisia naton ja USA:n kapitalistisen imperialismin ajajia.


Meillä on nyt oleellista tietoa Kekkosenkin toiminnasta mutta keskustelu on yksinkertaisesti kielletty fasistisukujen toimesta kuinka fasisteja suomessa ei syrjäytetty.

Siksi valtamediamme vauhkoaa uuden Rooman, USA:n hyökkäyssotien ja Kiovan natsien puolesta.

Nyt valtamedia on keskittynyt väittämään että oikeiston marssit ovat todiste fasisteista Amerikassa ja ihmisten pitäisi pelätä suuresti.

Kuitenkin Obama tappoi n 2 miljoonaa ihmistä jatkamalla Nixonin ja Bushien feodaalisotia, kolonisatiosotia ympäri maailmaa.


 Vihreät ovat uskomattoman valheellisen vihreän OIKEISTOLAISEN kapitalistisen brändin kanssa nyt laajentamassa fasismia Suomessa ja US Amerikan maihinnousua rakentamaan Suomeen uutta manipulaatio- ja sabotaasikeskusta  2000:n muun US armyn, CIA:n ja NSA:n ulkomaisten sabotaasikeskuksien lisäksi.

Syyriassa itse kansalaiset todistavat hyvästä valtiost akun palaavat "tappaja"-Assadin luo omiin kaupunkeihinsa muta vasta kun CIA on trumpin käskystä lopettanut massiviisen ase- ja rahatuen terroristeille, joita suomalaiset "journalistit" kutsuvat yhä "kapinallisiksi" ja "taistelijoiksi".

USA tuhosi sopimuksensa Venäjän kanssa ja aloitti sitten vielä laajemman sodanlietsonnan Euroopassa  nostamalla ulkomaiset toimijat Kiovan nukkehallitukseksi uusnatsien avulla.

Kaikki faktat ovat slevillä ja tiedossa mutta "journalistimme" jakavat yhä CIA:n propagandaa massamedian keinoilla.

Akateemiset ihmiset, eikö yliopistossa opetettu kuinka propaganda toimii eliitin omistaman massamedian avulla? Kuinka kapitalistit eli kasautuneen omaisuuden hallitsijat hallitsevat aina massamedian ja propagandan avulla?

Ja demarien, valevasemmiston avulla.

  • Sdp on pysynyt kovan oikeistolaisella linjalla, demarit toivovat olevansa kokoomus, Li tukee USAn hyökkäyssotia. Valevasemmisto on täydellisesti CIAn luomus, demarien kohdalla on kovat todisteet ruotsalaisten tutkijoiden esiintuomana.


70-luvulla kansalaiset aloittivat 1100 lakkoa ja ohittivat CIA-demarit ja CIA:n luoman SAK:n ja kansan suora demokratia toi meille ruotslaaisen talouden, sosialistisen kapitalismin, pohjoismaisen mallin, jossa jokaisella kansalaisella oli suurinpiirtein ihmisoikeus elää sivistynyttä elämää ilman kuoleman ja kurjuuden kauhuja. Oikeisto jäi kuitenkin punomaan juoniaan ja oikeistolainen pankkiiri Mauno Koivisto 1991 muutti salaa armeijan ajoneuvot ja lentokoneet Amerikan NATO:n ohjauskeskuksen ohajukseen sopiviksi natotöpseleillä eli nato-ohjaus- ja paikannuselektroniikalla.

Nyt vasta tutkijat ovat uskaltaneet myöntää että Ryti tuotti rotuoppikirjan Suomeen ja Saksaan ja että natisen SS-joukoilla oli Suomessa yli 50 keskitysleiriä Mannerheimin ja suopon suojelemina.

   Olisiko aika herätä? Olisiko?Open Society -säätiön julkisuuteen vuodetut dokumentit todistavat organisaation aktiivisesti kouluttaneen sosialistisia eurokansanedustajia taistelemaan populistisia…
              KANSALLINENKURIIRI.FIVasemmistoliittokin europuolueena kannattaa eliitin kapitalismia, EU:ta eli leikkaamista ja verohelpotuksia, valtion ja demokratian omaisuuden luovuttamista keinotteluun ja hintojen nostamiseen, työttömyyteen, valtavaan velkaantumiseen pankkiiri-EU:lle, pörssifirmojen sääntelemättömyyteen, eliitin veronkiertoon. 


"Juuri siksi suomalainen vasemmisto ei tule koskaan nousemaan näillä eväillä miksikään tekijäksi. Se on kuohittu, neutraloitu ja osa suurpääoman puoluetta kaikin tavoin. Juuri siksi se on pudonnut muiden eurooppalaisten vasemmistopuolueiden kyydistä. Putosi kelkasta kuin sanonta kuuluu. Eikä kukaan jää sitä kauheasti kaipailemaankaan." Sande 

http://www.zeit.de/politik/ausland/2015-09/left-wing-nationalism-europehttps://www.cnbc.com/2017/04/20/jean-luc-melenchon-may-be-just-as-bad-for-france-as-marine-le-pen.htmlhttp://www.newstatesman.com/politics/uk/2017/07/it-feels-betrayal-eu-citizens-react-jeremy-corbyn-s-migration-stancehttps://www.theguardian.com/politics/2017/jul/23/labour-would-leave-single-market-jeremy-corbyn 

   "Mitä sanoivat oikeat vasemmistolaiset aikoinaan?      Aivan: Isänmaa tai kuolema."
Mitä US Amerikassa oikein tapahtuu?

Poliisi esti oikeistolaisia perääntymästä kun oli ensin sallinut clintonistien katkaista marssireitin. Clintonistit hyökkäsivät ja suomalainen valtamedia ei kerro tätä. Valheilla luodaan marttyyritarinaa poliittisena aseena. Clintonistit ovat poliisin kanssa yhteistyössä kuten natsit 20-30 l. Saksassa.

    LA Times: 


Here are several first-hand accounts of the violent events in Charlottesville, Va., collected from journalists, protesters and far-right ralliers who have published their…
LATIMES.COM


Jacobin-toimituksen haikea kuvaus Suomesta, 
joka demarien petoksen avulla ajetitin alas pois pohjoismaisesta mallista, pois omasta valuutasta, pois valtionyrityksistä, pois veroprogressiosta. Jacobin-toimitukselle voi antaa anteeksi että samalla kun he ymmärtävät kokonaiskuvan eivät oikein ymmärrä demarien ja vasemmistoliiton petosta oikeiston ja kapitalismin apulaisina.


 - The Finnish welfare state is being eroded, and the far right has gained momentum. As the country turns one hundred, what's happened to Finland?
             JACOBINMAG.COM
Al Jazeera, not often known to rock the establishment boat when it comes to the official narrative about Syria, has published an interesting new report on some…
SOTT.NET


Demokraatit käyttävät uskomatonta 50-l vaino-hysteriataktiikkaa ja kotoinen valtamediamme toistaa Mannerheim-fasistien vihakulttuuria natokulttuurina, ylistäessään fasistien ylläpidettyä maailmankuvaa ja imperialismia.


The explosive exposure of the fraud behind…
LAROUCHEPAC.COM
Itseään kauhean hyvinä ihmisinä pitävä suomalainen ns. vasemmisto kitkuttelee…

RAYHABLOGI.BLOGSPOT.COMAccording to the International Organization for Migration, refugees are returning to Syria en masse, coincidentally, as the US stops arming ISIS.
THEFREETHOUGHTPROJECT.COM-2:45

39,331 Views
Rødt Nordland added a new video.
Red is the only fredspartiet. If you want to pull Norwegian soldiers out of Syria, and can come on a thing or two you will spend 200 billion on, rather than at bombers - (pre) vote red!  • Kapitalismin eli pörssieliitin, rahan kasaamisen ja kurjuuden luomisen projektin terrori reaalitalouden ns "markkinatalouden" nujertamiseen ja hallintaan monopoleilla ja kartelleilla - Nyt :


THE BANKS HAVE $9.8 TRILLION SITTING AROUND,

BEING USED FOR STOCK BUYBACKS OR PLAYING CASINO CAPITALISM; IN OTHER WORDS; NOT LENDING MONEY TO JUMPSTART THE eCONOMY.
Central banks in the US and Europe were grossly in error predicting in 2008 that massive liquidity injections and zero interest rates would re-stimulate their economies and return them to pre-crisis real GDP growth rates. They are now about to repeat a similar error, as they presume that raising those rates, and retracting excess liquidity by selling off balance sheets, will not have a significant negative impact on the real economy or financial markets.
Central banks’ balance sheets have been growing for almost nine years, driven by programs of zero-bound (ZIRP) interest rates and the introduction of firehose liquidity injections enabled by quantitative easing, QE, bond and other securities purchases.
After eight years, the official consensus among central bankers and government policy makers is that the 2008 shift to unlimited central bank liquidity and zero (or below) interest rates is now over. The front page business press and media lead story is that central banks are now about to embark collectively in a new direction – raising their benchmark rates and selling off their massive, bloated balance sheets. But don’t bet on it. They may find sooner, rather than later, that rates cannot be raised much higher and that balance sheets—now totaling $9.8 trillion for the US, UK and Europe alone—may not be reduced much, if at all, without provoking a further slowdown of their still chronically weak real economic recoveries, or without precipitating a serious contraction in equity, bond and other financial asset markets.

As central bankers, finance ministers, and government policy makers head off to their…
COUNTERPUNCH.ORG

Nyt avoimesti natsien rahoitusta - hetken aikaa salaista näennäistä lakia vastaan

Under pressure from the Pentagon, Congress has stripped the spending bill of an amendment that prevented funds from falling into the hands of Ukrainian…
THENATION.COM


The man accused of being a neo-Nazi, murdering a woman by deliberately driving into her during protests in Charlottesville is supporter of Hillary Clinton
DAILYNOTIFY.COM

EU-Vihreät mukana myrkyttämässä Suomea EU:n ja USA:n myrkytyspolitikalla

EU on tuhokapitalismia, pankkiireille luovutetaan verorahoja kiihtyvään tahtiin, valtiot tuhotaan ja pankeille jätetään suora verotusoikeus!


Suomen yleisin rikkaruohomyrkky huolestuttaa monia tutkijoita. Aineen negatiivisista vaikutuksista on vaiettu vuosikymmeniä ja puolueetonta tietoa on vaikea saada. Tässä muutamia eri lähteiden näkemyksiä: Luomulehti julkaisi vuonna 2010 no…
PUUTARHA-SANOMAT.FI
Sota-EU ja nato = liittovaltio, Saksan uutta superarmeijaa kasaamassa

Suomi ja NATO on suorassa yhteistyössä mossadin ja Israelin kanssa. Helsingin kaupunki luovutti käytännössä ilmaiseksi Kruunuhaasta mossadille uuden keskuksen. Miksi Suomi antaa CIA:n ja mossadin, vieraiden valtioiden vakoilun ja sabotaasiyksiköiden toimia Suomessa" Oikeistopuolue kokoomus on pahin palkansaajien hyvinvoinnin leikkaaja, mutta silti suuri osa palkansaajista äänestää kokoomusta. Hyvin ovat menneet perille propagandat työväen puolueesta ja työväen presidentistä. "

SDP haluaa olla kokomus - eikä vastavoima rahaeliitille. EU-SDP on ajanut hurjia verovähennyksiä eliitille ja pörssiyhtiöille kun pikkufirmat kärsivät. Kokkari-demareita ei kohta kukaan äänestä kun voi äänestää kokoomuksen valheita EU:n vakaudesta ja sodan ihanuudesta.
SDP:n kannatuksen jyrkkä alamäki saattaa aloittaa taas kerran puheet Antti Rinteen asemasta SDP:n puheenjohtajana, kirjoittaa Mika Koskinen.
WWW.ILTALEHTI.FI
Julkinen salaisuus:
säämuokkaus radiotaajuuskuumentamisella ja myrkyllisillä kemikaaleilla
.


Ei kommentteja: