torstaina, elokuuta 03, 2017

Vasemmistoliitto Twitterissä sotaa levittämässä


"Ollaanko Vasemmistoliitossa todellakin sitä mieltä, että suomalaisten kumartaminen länteen (Yhdysvaltoihin) on hyväksyttävää, mutta suoraselkäiset suomalaiset eivät kumarra itään?

Ylläoleva kysymys on pakko esittää, sillä nimekkäät vasemmistoliittolaiset jakavat Tuomas Enbusken aiheeseen liittyvää blogia Twitterissä kovin innokkaasti. Ja koska puolueen entinen puheenjohtaja esitti tänään epäilynsä siitä, että Delta-auton takana saattaa olla venäläistä rahaa."Tässä alkaa näkymään keitä porvarisukujen tietämättömiä valevasemmistolaisia on valittu CIA:n perustamaan "vasemmistoliittoon", valevasemmistoksi suojelemaan EU:n tuhokapitalismia ja naton hyökkäysfasismia  *

Uskovat kaiken mitä suomenruotsalaiset Hitleriä ihailleiden kontrollieliittisukujen operaattorit ovat väärentäneet historiasta ja mitä CIA:n hollywood-elokuvat ja -sarjat väärentävät historiasta massasuggestiokeinoin.

Valevasemmistolaiset - eli oikeiston kapitalistien valemaailmankuvaa tukevat porvarivasemmistolaiset - eivät ymmärrä että eliitin imperialismi jatkuu kapitalismissa ja sensuroiva fasismi EU:ssa tuhoamassa työläisten hyvinvointivaltioita. Usko television uutislukijaa, usko kenraaleja, usko pankkiireja, usko suomenruotsalaisia oligarkeja, usko huijareita, usko vapisevia kansanedustajia, usko "länsimaisiin arvoihin"...

Li Andersson on ollut ylistämässä Amerikan massiivisia hyökkäyssotia ja kieltämässä puolueen imperialismi-analyysiä noudattaen täysin rkp-kokoomus -maailmankuvaa rahaeliitin ohjaamana.  Vasemmiston ensimmäinen tehtävä on aina vastustaa imperialismia, väestönsiirtoja ja suuryrityksiä. Sitä vasemmistoliitto ei tee vaan uhraa suomalaiset totaaliselle köyhyydelle, kapitalismin raiskaukselle ilman itsenäisyyttä ja omaa valuuttaa.


Europuolueet ovat yksi ainoa puolue.


* Nato perustettiin laajimman ideologisen terrorikampanjan tekijäksi vasemmiston nousua estämään, 15000 terrori-iskua Euroopassa 1948 lähtien ja massamedia yhä väittää CIA-Naton tekemiä iskuja kommunistien terrorismiksi; EU:n parlamentti on myöntänyt Naton terrorismin, Operaatio Gladion.          Areenalla "Raja jota ei voi ylittää" 

 " Se kuvaa fiktion muodossa erinomaisesti sitä kuinka asekauppa on paitsi rikollisten, myös korruptoitueiden virkamiesten, päättäjien ja sotilaiden yhteistyötä. Sarja tapahtui Puolan ja Ukrainan rajalla, jossa aseet kulkivat Puolasta Ukrainaan, niin kuin tosiasiassakin tapahtui Ukrainan vallankaappauksen alkaessa. Samankaltaista "laitonta" tyypllistä
  asekauppa tapahtui myös Jugoslavian hajottamissotien aikaan. Itä-Saksan vanhoista asevarastoisa kuljetettiin Saksan intressien mukaisesti aseita Kroatian asejoukoille, joille kymmenille tuhansille presidentti antoi poliisin virkamerkit, jolloin laittomista asejoukoista muodostui "laillisia". Rasistisen perustuslain avulla serbit tehtiin toisen luokan kansalaisiksi kuten Ukrainassa venäjää puhuvat itä-ukrainalaiset.
"Raja jota ei voi ylittää" oli erinomainen siksikin, että se kuvasi salaiseen asekauppaan liittyvää kyselemätöntä väkivaltaa ja ilmapiiriä, jossa kukaan ei tiennyt kuka oli konna ja petturi näennäisesti elämän ja arjen vaikuttaessa normaalilta."

  • "Suomen "vapaata" lehdistöä (paikalliset asiantoimitsijat mukaanlukien) ahdistaa yhä edelleen se, että Venäjä toimii kuten itsenäinen suurvaltio maa. Eikä kuten oma maamme, eli on luovuttanut ja lupunut omasta päätösvallastaan ja puolumattomuudeestaan, sekä tekee niinkuin Eu ja Natoa tahtoo, eikä kansaltaan kysy. Esimerkkeinä "isäntämaa sopimus", puoluettomuudesta luopuminen (Koivisto) jne jne"
  • "No mites tämä: Ranska kansallistaa telakan ettei Italia saa sitä näppeihinsä. Eikös toi ole sitä kommunistia, vai mitä se oli? Jos Ranska kansallistaa firmoja, miksei Suomi voi kansallistaa kaivosteollisuutta? Saatais voitot kotiin ja hallinta takas, kun nyt me vaan maksetaan laskut ja joku muu kerää hillot."


Ilman nationalismia ei ole demokratiaa, rahaeliitti ajaa aina vain feodalismia, EU-liittovaltiota uusfeodalismina ja demokratian hävittämisenä, tuloerojen mielipuolisessa lisäämisessä pankkitukien ja pörssikeinottelun kautta. EU on vain vallankaappaus jolla pankit ja eliitin pörssivedätykset saavat verottaa valtion sijaan ihmisiä. Nationalismi ei ole imperialismia, Suomi sen sijaan on nyt mukana USA:n imperialistisissa hyökkäyssodissa kapitalismin kolonisaation tähden.

Vasemmisto oli 100 vuotta sitten 100% nationalisteja eikä demokraattinen vasemmisto voi olla muuta, jos kutsuu itseään vasemmistoksi, työläisten ja köyhien poliititseksi yhteisvoimaksi humanismin tavoitteiden mukaan - elitismiä ja uskonnollisia valtaprojekteja vastaan. Ei ole demokratiaa ilman nationalismia, paikallista solidaarisuutta ja vakautta.

Wiktor Orban - Valtio-oppi valtion ehdoista
"Muiden avaintekijöiden lisäksi vahva maa kasvaa taloudellisesti eikä elä velaksi. Maalla on myös strategisesti tärkeiden teollisuudenalojen omistajuus, ja kaikkien jotka töitä haluavat, pitää myös töitä saada. Unkari on pääministerin mukaan käyttänyt noin biljoona forinttia ostaakseen takaisin strategisesti merkittävää teollisuutta, mikä oli yksityistetty ilman mitään syytä. Vahva maa myös vaatii turvallisuutta, mihin kuuluu rajojen valvonta ja terrorismin vastaiset toimenpiteet, kuten myös vahva kulttuuri-identiteetti.
Siirtolaisuus ei anna vastauksia tämän päivän talousongelmiin. Työvoimapulan paikkaaminen tuomalla maahan siirtolaisia on kuin meriveden juomista: tilanne saattaa helpottaa vähäksi aikaa, kunnes pahenee entisestään. Viitaten muslimisiirtolaisiin ja -turvapaikanhakijoihin hän sanoi: ”Me emme koskaan voi olla solidaarisia ideologioita, ihmisiä ja etnisiä ryhmiä kohtaan, joiden tavoitteena on muuttaa eurooppalainen kulttuuri”. ”Tulevien vuosikymmenien kysymys on, onko Eurooppa eurooppalaisten,” hän painotti. ”Kansallisvaltioiden täytyy suojata Euroopan rajoja. Seuraava vaihe on siirtolaisten vieminen takaisin EU:n ulkopuolelle. Kuulostaa kovalta, mutta laittomasti tulleet täytyy kuljettaa takaisin, pääministeri Orbán sanoi. ”Meidän tulee hyväksyä se tosiasia, että Euroopan maanosa ei voi olla suojaamaton.”Berlin is using a bland name to obscure a dramatic shift in its approach to defense: integrating brigades from smaller countries into the Bundeswehr.
FOREIGNPOLICY.COM


The World Socialist Web Site and other widely-followed left-wing internet publications have experienced a massive drop in Google search traffic.
WSWS.ORG

This article origially appeared at Slavyangrad
RUSSIA-INSIDER.COM
USA:n hyökkäyssodat ovat imperialistista  kolonisaatiota
- Venäjä ei käy hyökkäyssotia, vain USA:n pörssivaltiot
Chris Hedges holds the best - and perhaps most important - speeches we have ever seen.
He has been a war correspondent for almost 20 years and reported from some of the worst krigszonerna in over 20 countries. He's a professor at Princeton University and author of 13 books. Chris Hedges is a Pulitzer Prize-winning journalist who wanted to write about the American Government's bluff in the run-up to the Iraq war, but then got fired by the New York Now you see him in his program on the contact at RT.
-- The whole speech is 60 minutes: 
 https://youtu.be/Q2klcRVZs0g?t=287
Hyppää tiiviimpään kohtaan 42
( shorter facebook version https://www.facebook.com/digitalavarlden/videos/1042747929194944/?hc_ref=ARRySd8s7yWZ_8C7ZmzKD-tqxQkAcvpnFim9QTghyZYpFYSqr4it4K5kgadlEGV3p8U )
Former NATO Secretary General Anders Fogh Rasmussen said that Europe should stop complaining and support sanctions against Russia. As Rasmussen wrote in an…
DNINEWS.COM


I am officially done trying to protect CounterPunch from bashing its own brains out on me. The first article they ran about me I let go…
MEDIUM.COM


Excerpt from the article:
"With the new imperialism it’s the same; the way the US exerts control over other nations by way of treaties, alliances, trade agreements, coups, intelligence operations and other manipulations to intrude upon their sovereignty. My own country is a client state of America because of this gross overreach, which is why I spend my time commenting on the US government directly; the people of my country have been deprived of their right to a sovereign government of their own.
Rape culture is a symptom of the underlying cultural mind virus which causes all of these things. There’s a basic, unquestioned assumption embedded deep in our societal heritage that some people have the right to invade the sovereignty of other people. If we had a basic understanding that your right to extend your fist ends at my nose, that we must all be allowed to figure out this human experience without our sovereign boundaries being transgressed by other humans, rape would not happen. Negging and manipulating women into sex would not happen. The notion that men are entitled to sexual gratification in a woman would not happen. Invasion of sovereign nations would not happen. CIA coups would not happen. Media propaganda would not happen. CounterPunch knowingly twisting my words and telling its massive audience that I’m advocating an alliance with white nationalists would not happen. Eric Draitser using my rapes as a weapon to publicly attack me would not happen.".
   NATO - USA:n hyökkäyssodissa ja Kiovan fasistien aseistajanaList of British instructors, training Ukrainian military Date of publication: 24 07 2017, 19:49 A few days ago, indignant residents of Nikolaev sent a number of reports on the outrage of foreign military men in the city to the hotline of the…
EN.NEWS-FRONT.INFO

Vain CIA-NATO on leviävä militarismin syöpä ja STASI-vakoiluhirviö Euroopassa, ei Venäjä.

Kenraalien valta merkitsee aina aina sotaa. He ovat tappamisesta kunniaa hakevia psykopaatteja.
Valevasemmisto  

- Rockefellerien oikeistolainen luomus, Social Engineering.Missä on realismi vasemmistoliittolaisilla USA-siionistien terrorin laajuudesta?

_________ AhlulBayt News Agency Israel harvested 18,000 organs from dead Syrians during the war The Damascus university medical doctor heading Medical…
WWW.VETERANSTODAY.COM


The Russian hoax is losing steam...and Jared Kushner is the reason why.

THEDURAN.COM|BY ALEX CHRISTOFOROU
     II
1970-luvulla järjestettiin 1100 lakkoa.

Ei silloin itketty ojassa ja pyydetty Stubbilta tai Sipilältä kolikkoa soppajonoon.


Vasemmisto on nyt samassa skenaariossa:

     ei voi pyytää almuja vaan voi vain julistaa ylpeästi kapinahenkeä.EU ei ole koskaan ollut humanistinen tai vasemmistolainen projekti. EU:n mainostajat ovat valehtelijoita.  Älkää opettako väärää oikeiston muovaamaa ideologiaa, nyt tämä on mauton kumileimasin ja demarien kopiopuolue.

Vasemmistoliitossa ei ole nyt lainkaan, yhtään mitään kapinahenkeä vaan surkeaa säälin kerjäämistä muilta puolueilta ja kenraaleilta.

Te, vasemmistoliiton eliitti, olette mukana EU:n tuhoamispolitiikassa sekä myös sodan sytyttämisessä Kiovan nukkehallituksen kanssa CIA:n ja Nato:n käsikirjoituksessa.


 Ei ihme että tosivasemmistolaiset vihaavat teitä pettureina ja historiasta tietämättöminä kakaroina.

Eliitin Ahneus muuttuaa aina julmuudeksi.

Rikkaiden ihmisten ahneudella ja julmuudella ei ole mitään rajaa mutta Vasemmistoliitto on käskenyt ihmisiä luottamaan rikkaiden ideologiaan eli europrojektiin, pankkien rajoittamattomaan diktatuuriin. EU ei ole solidaarisuuden projekti mutta silti Vasemmistoliitto on suostunut EU:n mainostoimistoksi ja valehdellut ihmisille että EU on tavallisten työläisten projekti ja sille on antauduttava.

Kun Kreikka eroaa Eurosta, vasemmistoliiton on sitä ENNEN käynnistettävä kampanja eurosta eroamiseksi.
Talous ei nouse ilman 70-luvun keinoja.
Valtionyhtiöt, oma tulli, oma valuutta, veroprogressio.

Luovuttamattomat järjen linjaukset oman valtion poltiikalle,
oman työväestön puolesta.

Älkää julistako äärioikeiston globalisaatio-politiikkaa,
se on pankkien hyökkäyspolitiikkaa eurooppalaisen valtion tuhoamiseksi.

EU on Euroopan tuhoamisprojekti ja Vasemmistoliitto on siinä nyt karmealla tavalla mukana.

EU ei ole solidaarisuusprojekti, Kreikka ja Italia runnottiin laittomasti EU:hun mukaan
jotta ne voidaan tuhota geopoltiittisesti dollarin sotatalouden ja pankki-plutokratian tieltä.

     EU pakottaa nyt ihmiset maksamaan veroja pankeille!

Äärioikeisto nousee Vasemmistoliitto johtajiston valitseman linjan takia,
teidän takianne naisviha ja äärioikeisto nousee
 koska olette ajaneet oikeistolaista kansalaisten köyhdyttämistä

 olemalla hiljaa veroprogression positamisesta.

Vasemmistoliitto romahtaa täydellisesti koska tärkeimmissä asioissa te olette hylänneet taistelun eliitin julmuutta ja valheita vastaan ja toistatte oikeiston vääristelevää analyysiä yhteiskunnasta ja vasemmistosta

Vasemmistoliitto väärän ideologian taustalla on väärä historiankuva ja historianopetus.Valheellinen opetus.

Te olette uskoneet 10- ja 30-luvun fasistien kirjoittaman historiankirjoituksen, joten hävetkää väärän tiedon levittämisestä. Natsit eivät olleet "perussuomalaisia" vaan rikkaan teollisuuseliitin käsikirjoitus, oikeiston luomus.

Suomi ei ole sivistysvaltio, lopettakaa valheet perustulosta ja ihmisarvoisesta elämästä jos ette osoita kirkkaalla äänell että veronkierto on ainoa ongelma.Vasemmistoliitto  unohtaa kaikkein tärkeimmän eli taistelun eliittiä ja salaisia sopimuksia vastaan.


SAK vammauttaa ja ohjaa vasemmistoa pimeillä periaatteilla.

Oikeistodemarien syleilemä SAK:n vasemmistoryhmä oli päättänyt jo ennen Vasemmistoliiton puoluekokousta, että Yrttiahon on lähdettävä, siis jo ennen pahamaineista 9 minuutin tervehdyspuhetta SKP:n kokouksessa.Lähestymme Suomen kannalta katastrofaalista hetkeä, 


kun eduskunta päättää alistumisesta täydelliseen ”budjettikuriin” EU:n alaisena.

Vasemmistoliitto ei ole nyt vastavoimana EU-politiikalle eli europankeille alistumiselle, demokratian hävittämiselle Suomesta. Kokoomus on hyvin pieni puolue ja helposti heitettävissä ulos hallituksessa, jos kansanedustajat lopettavat tottelemasta puolue-eliittinsä ja EK:n rakentamaa ja sanelemaa lainvastaista puoluekuria. Muut pikkupuolueet voisivat tippua mukaan vastarintaliittoon ja aika monenkin demarin omaatuntoa voisi yllättäen alkaa kääntämään aito poliittinen vastavoima eduskunnassa.
Nyt olemme unessa.
Aito politiikka on kuitenkin vastakkainasetteluja.

Nyt äänestäjiä on huijattu. Rankasti. Joka alueella.Kaikki EU-lupaukset ovat olleet harkittuja valheita pankkiirien sanelemina.


Vasemmisto on unohtanut tärkeimmän teemansa.

 Jakamisen. Veroprogression. Ihmisarvon ja koulutuksen varmsitamisen. Edistyksen. Koulutuksen. Oikeiston historia-valheiden osoittamisen. Valtionyhtiöiden. Sääntelyn. Oman valuutan eli itsenäisyyden.

Todellisen edistyksen, joka loi tämän yhteiskunnan hyvinvointivaltiona. Nämä on unohdettu  vasemmistoeliitin aiheuttaman torjunnan ja kabinettipolitiikan ansiosta.

Vasemmistoliitossa on nyt käynnissä ihmeellinen johtajakultti ja vasemmistolaiset periaatteet on unohdettu täysin alistuvassa eduskuntapolitiikassa.
Aito Vasemmisto ei kuulu oikeistohallitukseen. Ei koskaan. 
Vasemmistoliitto voi.  

Herännyt Vasemmisto voi olla vain vastavoima, jos se kuvittelee edustavansa humanismia ja hyvinvointivaltion periaatteita.  SDP:n vieläkin syvempää korruptiota ja kokoomusimitaatiota on vaikea toivoa hajoamaan  lumouksen rikkomiseksi.

SDP:n kannattajat eivät ymmärrä, kuinka tarkasti ja täsmällisest oikeistolaiset soluttautujat ovat kaapanneet työväen ideologian kokoomuksen käsikassariaksi aina Mauno Koivistosta lähtien.

Kohta on vain Nato-tukikohta "Suomi"

 ja pankkiirien siirtomaa maakunta nimeltä helppo nakki-Suomi. Nimikin voi vaihtua - "Euroopan typerin pikkuvaltio, jota voi huijata milloin vain" italiankieliseksi tai espanjankieliseksi nimeksi.


- Arhi Kuittinen            Mikko Elo
Näitä päivityksiä tulee useitakin aina mielialan ja tapahtumien mukaan. Yksi  tämän päivän suurista uutisista on Suomen heikko talouskasvu. Olen kyllä itse ihmetellyt, miksi Suomessa "asiantuntijat" vain ihmettelevät Suomen heikkoa tilannetta. Selityshän on Venäjä-pakotteet. Asiaa vain ei uskalleta sanoa, koska pelätään kansan reaktioita, mutta eihän kansaa voi jatkuvasti pitää hämärässä.

Jos on kanttia seisoa Britannian, Baltian maiden ja muiden EU-haukkojen rintamassa vaatimassa Venäjälle pakotteita, pitää olla rohkeutta sanoa, että ne myös heikentävät suomalaisten elintasoa. Pakotteista johtuu se, että Suomen talouskasvu on EU:n heikoimpia.
     Heikki Patomäki
  • Iso kuva on selvä. Tällaisella kilpailukyvyn tavoittelulla ja julkistalouden ”sopeuttamisella” ei ole mitään tekemistä vasemmiston arvojen tai tilanneanalyysin kanssa. Miksi puolueen johto sitten edelleen toivoo pääsevänsä hallitusneuvotteluihin?
Sanden blogi

VALEHTELIJOITTEN VALTAKUNTA

Oli kiva lukea valtiovarainministeriön nokkamiehen Hetemäen ajatuksia Taloussanomista. Mies kertoi suoraan, että Suomen talouden ongelmat johtuvat eurosta, aivan kuten olen koko ajan sanonut. Tähän saakka ja edelleen meille valehdellaan, että ongelmat johtuvat suomalaisista ja heidän liian korkeista palkoistaan, kuluistaan ja elämästään. Se on siis paskapuhetta.

 


Minä en ymmärrä sitä, että ihmiset ohittavat olankohautuksella kaikki USAn sodat ja kansanmurhat. He eivät anna minkäänlaista ihmisarvoa tuhoamilleen ja tappamilleen ihmisille, joita on WW2:n jälkeen jo yli 20 miljoonaa. Kukaan ei oikeasti tiedä, koska USA ei heitä ihmisinä, vaan esteinä maiden rikkauksien kahmimiseen. Ja kun on valinnut rauhan, niin Suomenkin kaksinaismoralistit käyttävät leimakirvestä ties millä yrityksillä. Miehet toki tekevät samaa. mutta suurin joukkio on naisia, jotka johtotähtensä Clintonin vanavedessä johtavat US/NATOA tappamaan yhä lisää kansoja, kun maiden luonnonaarteet pitää saada naisten ylellisyystarvikkeiden hankkimiseen, eli ahneus on motivaatio ihmiskunnan tuhoamiseen.
Tuo joukkio on sytyttämässä ihan vimmaisesti sotia populaation vähentämiseksi että NWO saisi aikaan globaalin korporaatiohallinnon ja US/Naton kurissa pitämään jäljelle jääneitä orjia. Tuossa kuviossa Putinin ja Venäjän rooli on pelkästään yrittää pitääkseen oman kansansa turvassa NWO:lta. Luulen, että Putinille selvisi vasta nyt torstaina, että Suomen hallinto ja media todella USAn korporaation orjia eivätkä todellakaan mitään rauhanvälittäjiä.
Vaikea on todallakin ymmärtää, että suomalaisissa on, mutta tämä eduskunta on näyttänyt meille, että he tosissaan usovat olevansa niitä ihmisiä, joille kuuluu kaikki, vaikka mitään eivät olisi koskaan ansainneet ilman työntekijöitä. Mutta nyt pankeilla on rajaton oikeus nyhtää rahaa tyhjästä pelkästään "lainaamalla" olematonta rahaa ja rikastumalla koroilla ja ulosottomaksuilla tyhjästä nyhjäistyjen rahojen perusteella. Velkaa maailmalla on ainakin kolminkertaisesti maaiman varallisuuden verran, sille määrälle ei ole mitään vastinetta, joten USA tarvitsee näitä ryöstöretkiä pysyäkseen pystyssä. Ja orjat sokeina seuraavat jumaloimansa valtion rahankeräystalkoisiin. Voi näitä ansaan astuvia ihmispoloisia. Eilenkin yksi naureskeli kommentille, jossa sanottiin, että sodissa voittavat vain pankkiirit, kuten minäkin tapaan sanoa. Suomessa tavattiin ennen sanoa, että se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa ja itku pitkästä ilosta. Niinhän se olisi, jos elämää vielä WW3:n jäljiltä löytyy! Toki nämä Suomenkin natottajat luulevat olevansa jollain NWO:n suojelulistalla, mutta unohda se, jos et pankkirien sukuun kuulu. Ja hekin vielä taistelevatrahasta keskenään, joten pienet ovat mahdollisuutesi.Se siitä kaksinaimoralismistasi. Paremminkin kannattaa uskoa Karman olemassaoloon. Rauhaa kaikille 

  • Nälkää näkevien Suomi eli sen oikeistolainen valtaeliitti käytti eniten budjetistaan hyökkäyssodan valmisteluun Saksaakin enemmän -- ei puolustussotaan vaan hyökkäyssotaan, hyökkäyspommikoneisiin! Suomi olikin varustautunut talvisotaan.
IS.FI


Manage

Ei kommentteja: