tiistaina, elokuuta 22, 2017

Marokkolaisten takana mossadin palkkasotilastouhu - Turku


  Maroccolaisten takana Israelin palkkasotilaat ja valtionterrori: Syyriassa ja Libyassa terroristit USA:n ja Israelin geopolitiikkaa ajamassa.

      Mossadin palkka-armeijat, Syyria, Libya ja terrorioperaatiot:
Casablanca - In a video that has gone viral on Facebook, Moroccan-French intellectual, Jacob Cohen, states that the Israeli Intelligence Service, known as the…
MOROCCOWORLDNEWS.COM
Pieni Suomi ei voi muuta kuin irrottautua USA:n, Ranskan ja Israelin kaaospolitiikasta. Irti ja valepakolaiset ulos. Ei ole muuta mahdollisuutta perustuslainkaan mukaan.

Vasemmistoliittokin europuolueena, liittovaltiopuolueena harkitsee nyt äärioikeistolaisen hallituksen poliisivaltion ja orwellin vakoilufasismin tukemista - avoimesti. STASI-poliisin perustamista virallisesti. Armeijahan toimii jatkuvasti Suomessa vastoin lakia, NSA:n ja CIA:n suuri ystävä, sen ovat monet upseerit virnuillen kertoneet.     Mutta emmehän me mitenkään olisi voineet tapahtunutta estää, emmehän?


 "Turun veitsi-iskuista epäilty Abderrahman Mechkah oli uhkaava ja hänestä varoitettiin Turun vastaanottokeskuksen johtoa useammin kuin kerran" "Aikuisten yksikössä kiinnitettiin pian huomiota miehen radikaaliin käytökseen. Hän puhui suomalaisista vääräuskoisina ja kyseli neuvoja, miten Isisiin voi liittyä." "Vastaanottokeskuksessa huomattiin, että Mechkah oli jyrkkä ja radikaali henkilö. Hänen kuultiin kuuntelevan kännykästään radikaaleja saarnoja" Mutta emmehän me mitenkään olisi voineet tapahtunutta estää, emmehän? - Janne Ruohomäki  • "Ylen pääuutisissa eilen esiintynyt asiantuntija esitti Marokon nuorten tilanteen erinomaisesti, samoin Stratforin edustaja Hesarissa tänään. Viimeksi mainittu totesi marokolaisten olleen palkka-jihadisteja Bosniassa sekä mm Madridin juna-iskussa.Asuin tuolloin Barcelonassa ja muistan marokkolaisten osuuden hyvin. Harva tulee kiinnittäneeksihuomiota näiden syrjäytyneiden palkka-jihadistien rahoittajiin. Bosnian sodassa presidentti Bill Clinton, jopa CIA:n tietämättä, aseisti ja rahoitti näitä jihadisteja. Suomalaiset diplomaatit (Ahtisaari, Rehn, Ranta) ovat uskollisesti tukeneet yhdysvaltalaista propagandaa, jossa Jugoslavian hajottamissotien kalifaatin rakentajat ja albaani-terroristit on nostettu sankareiksi. Edustaja Galloway julisti Britannian parlamentissa jo aikaa sitten, että nämä USA:n toimet - viitaten erityisesti Bagdadin pommituksiin, tulevat vainoamaan meitä omilla kaduillamme. Yle:n käyttämä Marokon asiantuntija oli yhteiskuntakuvauksessaan täysin toista sarjaa kuin Ylen säännönmukaisesti käyttämät, varsin ammattitaidottomilta tuntuvat UPI:n asiantuntijat.Milloin Yle oppii syventämään omaa maailmankuvaansa?"
--Pirkko Marjatta Turpeinen-Saari 
Huhtasaari: "Rajat auki"Poliitikot ja viranomaiset ottavat harkitusti huijareita, rikollisia ja terroristeja Suomeen - Turun tappaja:     II       Ruotsinkin ytimessä CIA :

Valepakolaiset - ja eliitin bisnes vuokra-asunnoissa, maahanmuuttokeskuksissa, elintarvikekauppa maahanmuuttajille verorahoilla.

Etkö humaani Juhani ymmärrä että nämä ovat valepakolaisia, jotka tahtovat vain Suomelta rahat, naisia ja elintasoa mainosten lupaamana - sekä suuri osa myös haluaa muuttaa Euroopan islamin Euroopaksi ihan Koraanin käskyjen mukaisesti suurena elämäntehtävänä. Eliittimme tekee tästä isoa isoa bisnestä, verovarat siirretään maahanmuuttajien kustantamiseen ja eliitti ottaa vuokrarahat, eliitti ottaa k-markettiin maksettavat ruokaostokset ja lääkäriasemat isot rahat hoitamisesta. Kirjaimellisesti asunnot siirretään pois natiiveilta maahanmuuttajille juuri nyt. Yhteiskunta tuhotaan, luottamus tuhotaan, identiteetti tuhotaan, koulutusta tuhotaan ja vanhukset elävät nälässä, natiiveja työttömiä ajetaan yhteismajoituksiin, hollitupiin, tappeluihin, vihaan. Maahanmuuttajat saavat laittomasti 2-3 enemmän tukiaisia kuin työttömät Kelalta ja kunnalta, salaisesti, epädemokraattisesti, kolonisaatioterrorin maksimoimiseksi jotta Suomen kansalaisyhteiskunta tuhottaisiin juuriaan myöten Saksan ja USAn kaivosalueeksi ja varuskunta-alueeksi, maahanmuuttajat palkasotilaiksi.Niin, valheet on helppo syöttää jos ne esitetään Virallisena totuutena, papin, presidentin, puolueen, pääministerin, oikeusasiamiehen virallisena totuutena - vaikka vastoin lakia kunhan suomalaiselle kirkkokulttuurin ylläpitäjälle sanotaan Virallinen. Vasemmistoliittokin ulvoo jäsenilleen että EU on lopullinen ratkaisu. Koulusysteemi on täysin äärioikeistolainen oikeiston maailmankuvan pumppaaja, totteleminen ainoana hyveenä kouluissa, lahjakkuuskin on häpeä kun haluaisit toimia kykyjesi mukaan, poliittinen keskustelu on kouluissa pelolla kielletty, nationalismi esitetään hirviönä vaikka perustuslaki on vielä nationalistinen nationalistisen vasemmiston mukaan luotuna.

Janus: " Olin työmatkalla perjantaista lähtien ja samaan aikaan some ja mediat ovat Suomessa kiehuneet Turussa tapahtuneesta terrori-iskusta. Eikä ihme. Vaikka en olekaan ehtinyt kommentoimaan, olen koittanut lueskella julkaisuja ja miettinyt tapahtunutta. Tässä muutamia ajatuksiani Suomeen rantautetusta terrorismista ja äskettäin tapahtuneesta rasistisesta terrori-iskusta.

Ensinnäkin esitän surunvalitteluni kaikille valtioterrori-iskun uhreille ja heidän omaisilleen.

Vaikka isku olikin henkilön tekemä ja toisia henkilöitä vastaan, sen tausta on poliittinen ja teon luonne on valtiollinen, siksi kyseessä ei ole henkirikos vaan valtiorikos. Vaikka syyllinen on tunnistettu ja viranomaisten huostassa, todelliset rikoksen aiheuttajat kulkevat yhä vapaalla jalalla ja useat heistä valtion tehtävissä.

Lännen tiedustelupalvelujen, erityisesti CIA:n, MI5:n ja Mossadin, perustamat ja ylläpitämät ns. kansainväliset terroristijärjestöt erityisesti Lähi-idässä ovat kasvava uhka. Historiassa voimme kulkea kauas taakse todetaksemme nykyisyyden faktisena jatkumona, mutta todettakoon jälleen totuus, että "al-Qaidaa ei ole olemassakaan". On olemassa tavoitteen mukaista valtioterroria harjoittavia aseistettuja, palkattuja ja äärimielisyydellä lietsottuja terroristijärjestöjä, jotka johdetaan läntisen valtaliiton toimesta.

Eurooppaa ravistelevasta terrorismin aallosta kuulimme ensimmäiset vakavat varoitukset Venäjältä pian sen jälkeen kun länsi aloitti aseistetun vallankaappausyrityksen Syyriassa vuonna 2011. Venäjän tiedustelu tiesi lännen suunnitelmista toistaa Libyassa menestyksellä toteutettu vallankaappaus myös Syyriassa, mutta alkumenestyksestä huolimatta maa ja tilanne oli toinen, eikä Syyrian liittolaiset jättäneet Damaskosta yksin.

Venäjä tiedosti, että yhä suuremmissa mittakaavoissa voimistetut, ulkomailta aseistetut, rahoitetut ja koulutetut terrorijärjestöt, joita lännen valtamedia opetettiin kutsumaan nimeltä "oppositio" ja jopa "maltilliset kapinalliset", tulisivat odotettavissa olevan Syyrian sotilaallisen voiton hetkellä luomaan valtavan terroriuhan koko Euroopalle. Ja aivan kuten Venäjä varoitti, on myös tapahtunut. Ja ikävä kyllä, mutta odotettavasti, nyt myös Suomessa.

MATU-operaatio kun ei ole ollut mikään "maahanmuuton ilmiö" tai "pakolaisvirta" vaan joukkojen siirto-operaatio, joka suoritettiin humanitaarisen liikehdinnän varjoissa. On muistettava, että partalapsien ihmissalakuljetus käynnistettiin täydellä voimalla vain 1-2 kuukautta ennen Venäjän sotilaallista interventiota Syyrian laillisen hallituksen ja armeijan tueksi kesällä 2014. Tietenkin jo tuolloin oli selvää, että 3 vuotta yritetty Syyrian vallankaappaus oli epäonnistunut ja Venäjän, Iranin ja Libanonin takaama tuki Syyrian armeijalle tulisi jyräämään lännen tukemat terroristit.

Toki Irakin ja Syyrian raunioittaminen, Libyan tuhoaminen ja monet muut alueella lietsotut konfliktit ovat luoneet paineen pakolaisuudelle, mutta tuon paineen ovat luoneet länsimaat ja niiden alueelliset liittolaiset.

Suomessa terrorismin pahimmat syylliset ovat presidentti Niinistö ja Stubbin hallituksessa istuneet sekä erityisesti ulkoministeri Tuomiojan toimissa mukana olleet, heidän sitoessa Suomen osaksi terrorismin tukijoita, osallistuen aktiivisesti niin Libyan tuhoamiseen kuin Syyrian vallankaappausyritykseen. ISIS-terroristiryhmän perustaminen ja voimistaminen on osa Suomea hallinnutta ulkopolitiikkaa ja Sipilän hallitus on kuuliaisesti jatkanut lännen liittoumassa sotia käyden ja niiden seurauksia kärsiessä.

Suomen vastuunkannon, terroristien alettua ottamaan turpaan Venäjän tukemassa todellisessa terrorismin vastaisessa taistelussa, olemme nähneet Suomen katukuvaan päätyneinä miesjoukkoina, joiden siirtämiset taistelualueilta ovat johtaneet järkyttäviin sosiaalisiin ongelmiin ja kansalllisiin uhkiin. En sano, että kaikki partalapset ovat taistelleet lännen tukemissa joukoissa, mutta pakolaisvirran luominen on juuri se verho, jolla terroristijoukkoja on siirretty taistelutantereelta toiselle - rantauttaen terrorismin Eurooppaan.

Näitä partalapsia taistelee myös Ukrainassa ja mikä ironiaa, Ukrainan natsipataljoonien tukena. Mutta juuri niin likaista on lännen sionismi-globalismi.

Pidemmittä puheitta, koska kyseessä ovat pitkän kirjan ainekset, on todettava julmasti, että Suomi sai sitä mitä tilasi... Olisi kannattanut kuunnella Venäjän varoituksia ja irtautua terrorismin tukijamaista ajoissa, joka olisi mahdollistanut Suomen säästämisen myös julmimmilta, mutta täysin odotettavissa olleilta seurauksilta. ISIS-koulutetut terroristit ovat äärimmäisen rasistisia.

Älkää odottako lääkkeitä niiltä, jotka ovat kansallisen sairauden aiheuttaneet. Suomen nykyhallinnolla ei ole ollut mitään halua, kykyä tai taitoa pysytellä geopoliittisten konfliktien ulkopuolella, jotka aiheuttavat nyt Turussa koettua surua, pelkoa ja järkytystä. Suomen miehityshallinto ei tarjoa syy-yhteyksiin tukeutuvia toimia, koska se on itse syyllinen nykyiseen asiaintilaan, joka aiheuttaa suomalaisille kestämättömän tilanteen.

Olen nähnyt päinvastoin suomalaisia halveksivia, jopa syyllistäviä lausuntoja, vaatimuksia suomalaisten kovemmasta vakoilusta, poliisien toimivaltuuksien lähes rajattomista oikeuksista yms. jotka ainoastaan pahentavat sosiaalista hajautumista ja poliisivaltion syntymistä. Mutta todelliset lääkkeet pysyvät kommentointien ulkopuolella, siis muutamia harvoja poikkeuksia lukuunottamatta:

- Rajavalvonnan palauttaminen
- Epäselvien matu-tapausten internointi
- Yhteistyö Syyrian, Irakin, Venäjän, Iranin ja muiden terrorismia vastaan taistelevien maiden viranomaisten kanssa terroristien pidättämiseksi ja saattamiseksi oikeuden eteen lähtömaissaan
- Itsenäisen ulkopolitiikan harjoittaminen
- Terrorismin tukemisen lopettaminen ja irtautuminen lännen sotakoalitioista
- Lännen keskustiedustelupalvelujen toimien tarkastaminen, estäminen ja rajoittaminen...

Aito suomalaisia auttava, vakauden ja turvallisuuden palauttava poliitiikka vaatii toteutuakseen mm. EU-eroamisen, NATO-sopimusten repimisen ja Suomen itsenäisyyden palauttamisen. Suomalaiset tarvitsevat oman maansa takaisin!

Suomella on ollut terrorismin kanssa paskat housuissaan jo vuodesta 2011. 
Kuusi vuotta jatkuneen sulan globalistien hulluuden jälkeen on kysyttävä, olisikohan jo korkea aika pyyhkiä Suomi-neidon perse, vaikka kyyneleitä ne eivät tänään poistaisikaan?

Nykyisen globalistien miehitysvallan alla voimme odottaa vain uusia iskuja, lisää kyyneleitä ja uhrien syyllistämistä - Suomea hajauttavan mielivallan jatkumista ja ennen kaikkea, militarisaatiota. Koska juuri se on länsipankkiirien agenda uutta Venäjän vastaista Pohjolan taistelutannerta perustettaessa, ja matuista taisteluun koulutetut tekevät vastaisuudessakin varmasti juuri sitä mihin heidät on opetettu ja käskytetty: Tappamaan vääräuskoisia."
Sosiaali- ja terveysministeriön tulkinta on, että Kela-tuet…
IS.FI

  " Jos on värvännyt porukkaa ISISiin, niin millä tasolla se ei ole rikollista ja miten tälläinen jäppinen voi olla vapaalla kehumassa kuinka hienoa aikaa on jälkikäteenkin ajatellen kalifaatin synty? Kalifaatin jossa teurastettiin tuhansia viattomia aina ulkomaita myöten? "

Entisen suomalaisjihadistin mukaan yksinäisten susien tekemiin terrori-iskuihin tulisi varautua.
VERKKOUUTISET.FI


“Protecting Israel in international organizations like the United Nations has sometimes marginalized the U.S. in such bodies and the lobby’s influence over American…
VETERANSTODAY.COM

   Väestönsiirto aseena. Eliitin Geopolitiikka = EU.


YK:n asiakirja vuodelta 2000 paljastaa suunnitelman edistää massamaahanmuuttoa Viimeisen kolmen vuoden aikana pääasiassa Afrikasta…
KANSALAINEN.FI|BY KANSALAINEN
Heikki Typpö
23 hrs
Porvarillinen fasismi uusi askel Suomessa
Turun puukotuksen jälkeen ensimmäiset poliittiset kommentit koko valtio jodolta vaativat pitkään vireillä olleen tiedustelulain uudistamista heti. Se tarkoittaa sitä, että Suopo saa rajoittamattoman luvan jokaisen ihmisen yksityisyyden valvomiseen, vaikka mitään ennakkoon olevaa syytä ei olisikaan. Globaali porvaristo on jo usean vuoden ajan vaatinut tällaista lakiuudistusta Suomeen.
Suomen globaali porvaristo tarvitsee tätä ehdottomasti, sillä se itse tietää, että globaalin kapitalismin olevan umpikujassa, niin Suomessa kuin maailmallakin. Tähän asti lain hyväksymisen esteenä tälle fasismille harppaukselle ovat ollut lainsäädäntö, joka sen on estänyt. Esteenä uudistukselle ovat olleet oppositiopuolueet, SDP, Vasemmistoliitto, RKP ja ilmeisesti myös Vihreät. Kristillisdemokraatit ovat tukenee hanketta jo aikaisemminkin.
Turun terrori-isku tuli kuin tilauksesta, ja hanke nousi heti pöydälle. SDP:n Rinne lupasi antaa sille tukensa. Vasemmistoliiton Andersson lupasi ottaa uudistuksen heti käsittelyyn, RKP:n Henriksson lupasi myös antaa laille tukensa. On hyvin todennäköistä, että eduskunta käsittelee lakia jo tämän syksyn aikana, jotta Sipilän hallitus voi aloittaa työnsä ennen vaalikauden loppua.
Kaikki aikaisemmat kokemukset fasistisista hallituksista ovat perustuneet kansalaisten vapaaseen valvomiseen eli kyttäämiseen. Aikaisemmin tällainen valvominen sääntö koski kommunisteja, mutta nyt se tulisi koskemaan valtavasti useampia ihmisryhmiä. Se avulla suoritetaan entistä kovempi hyökkäys myös sosiaalista mediaa kohtaan, eli se ajetaan ilman muuta alas.
Mitä muuta fasismista seuraa tuon uudistuksen jälkeen, sitä voimme historian perusteella vain arvailla. Lakia perustellaan Turun puukotusiskulla, jonka aikaisempi EU-politiikka toi itsestään selvänä seurauksena Suomeen. Nyt se hyödynnetään täysillä.
Tulevassa Joukkovoiman mielenosoituksessa 2.9.2017 tämä fasismin uusi askel on pidettävä esillä."Ilkka Kanerva, ministeri Risikko, pääministeri Sipilä ja monet muut ovat rohkeina ratsastaneen yli Turussa tapettujen ruumiiden vaatimaan...
RAYHABLOGI.BLOGSPOT.COM  Tästä siinä oli kyse. Saksan suunnitelmissa ei ehkä ollut Suomen sisällissota. 


Mutta ei se heitä pahemmin häirinnytkään. Saksa pääsi helposti ja nopeasti tavoitteeseensa. Viidessä kuukaudessa Suomi oli heidän hallinnassaan. 


 Lokakuussa 1918 Suomella oli saksalainen kuningas. Tuossa vaiheessa kaikki suomalaiset ymmärsivät mistä oli kysymys vai ymmärsivätkö ?


Arvostelut Kun Suomesta melkein tuli Saksan siirtomaa 18.11.2016 Ville Jalovaara Saksalainen Suomi 1918. Marjaliisa Hentilä & Seppo Hentilä. Siltala, Helsinki 2016. (432 s.) Suomessa on viime…
ENNENJANYT.NET

 video.
13 hrs


-0:53

12,645 Views
The Unseen Encyclopedia added a new video.
15 hrs
Ex MI5 Agent Gives Real Shocking Reasons Why She Thinks Princess Diana Was Murdered


While the high-profile politicians on the left receive most…" Suomi uusioasutetaan noin 60 000 henkilöä vuodessa eli kymmenessä vuodessa puoli miljoonaa ja yhdessä sukupolvessa on yksi viidesosa kansasta vaihdettu. (Yksi sukupolvi on se aika kun lapsesta tulee täysi-ikäinen eli noin 18- vuotta). Nyt kun Suomen kansa vaihdetaan eli yhdessä sukupolvessa viidesosa on jo uuskansalaisia eli koko demografia muutetaan niin kaikki yhteiskunnan osaalueet elämisen edellytykset muuttuvat. (Artikkeli julkaistu 22.08.2017 Suomen Uutiset,) 
"Heinsohn pitää Euroopan näköaloja murheellisina. Vuosisadan puoliväliin mennessä Eurooppa hautautuu Idän pakolaisten vyöryn alle. Professori kuitenkin operoi vain kuivien lukujen kanssa. 
Vuonna 2012 Saksaan muutti 1,1 miljoonaa henkeä, vuonna 2013 1,2 miljoonaa. Maasta lähti kahden vuoden aikana 1,5 miljoonaa henkeä. Saksassa asuu nykyään 82 miljoonaa henkeä. Jos nämä suhteet laajentaa koko EU:n kattaviksi, jossa väestön kokonaismäärä on 507 miljoonaa, niin seuraavien 35 vuoden aikana Eurooppaan voi muuttaa teoreettisesti 250 miljoonaa elintasomaahanmuuttajaa. Tämä määrä riittää ”nielaisemaan” Euroopan vuosisadan puolivälissä. 
Gallup-instituutin tekemien mielipidekyselyjen perusteella vuoteen 2050 mennessä jopa 950 miljoonaa Afrikan ja arabivaltioiden asukasta haluaa muuttaa Eurooppaan. Se on neljä kertaa enemmän! Tällaista tulvaa se ei kestä. Kuka muuten tulee kysymään jotakin Eurooppa-vanhukselta?!Vuosisadan puoliväliin mennessä Afrikan väkiluku kasvaa kaksinkertaiseksi: Nykyisestä 1,2 miljardista 2,4 miljardiin henkeen. Jo vuoteen 2040 mennessä väestötieteilijöiden ennusteiden mukaan puolet maapallon alle 25-vuotiaista tulee olemaan afrikkalaisia. Kotimaissaan heitä ei odota hyvä elämä. Voitte kuvitella, millainen aalto tulee tulvimaan Afrikasta ja Lähi-Idästä nykyisin hyvinvoivaan Eurooppaan paremman elämän ja sosiaalitukien perässä?! Ampumatta laukaustakaan Eurooppa tulee antautumaan tälle profeetan vihreän lipun alla kulkevalle jättiläisarmeijalle."
https://vaestotiede.wordpress.com/…/prof-heinsohn-maahanmu…/ ja
https://www.suomenuutiset.fi/marokkolaisten-oleskeluluvat-…/


- He just forgot to mention that Afghanistan was like that BEFORE the covert CIA intervention which gave rise to misogynistic jihadist groups: ;)
 .

Ei kommentteja: